Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    06-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GELOOF IS OPIUM VOOR HET VOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Constant worden we geconfronteerd met de bekrompenheid van het geloof wat ikzelf beschouw als diverse ideologieën welke een ware vloek zijn voor de gewone mens die wars is van deze ideo-logieën. Deze dienen de mens onderdanig te maken aan een op-perwezen waarvan het bestaan nog nooit onomstotelijk is bewe-zen. Regels van deze ideologieën zijn door mensen in gedateerde sprookjesboeken opgetekend waaruit predikers citeren om niet hun alleen hun eigen volgelingen te onderdrukken maar ook hen die daar niets van moeten hebben, de zogenaamde ongelovigen. Predikers die andersdenkenden en ongelovigen verketteren en met hel en verdoemenis dreigen uit naam van hun opperwezen en hen proberen hun bekrompen ideologieën op te dringen en te aanvaarden vaak onder dreiging van geweld. Een sprookjesboek waar hierin bovenuit springt is de koran! Uitroeiing van Joden, homo's en ongelovigen staat hier bol van. Haatbaarden in jurken kunnen hieruit ongestraft prediken in hun haathutten. De koran staat wat dit betreft gelijk aan Hitlers Mein Kampf. Prediken uit de koran kan ongestraft en is dit boek vrijelijk te koop. Daarentegen is de verkoop van Mein Kampf in de ban gedaan en prediken hieruit terecht strafbaar wegens rascisme en fascisme. Afgelopen week werden weer geconfronteerd met een staaltje christelijk fascisme omtrent een schrijver die het kinderboeken geschenk zou schrijven. Hem werd pedofilie verweten en zwaar bedreigd. Wat pedofilie betreft moet de paapse kerk er het zwijgen toedoen want deze kerk hangt van pe-dofilie aan elkaar gezien de mondiale schandalen op dit gebied. Deze aanval op de schrijver kwam vanuit de Biblebelt waar de mores is alles mag zolang het maar stiekem is. Ze gingen vol op het orgel in deze zaak. De katjes dienen in donker geknepen te worden. Een tekst die in de zwarte kousenkerk van toepassing is die van het lied Malle Babbe. Een geweldige tekst geschreven door de grote Lennaert Nijgh. Ik zweer dan ook bij de uitspraak van Karl Marx, GELOOF IS OPIUM VOOR HET VOLK!   


    06-02-2023 om 22:25 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KANONNENVOER VOOR HET KAPITALISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Flopke Hoekstra pleit voor de herinvoering van de dienstplicht! Nieuwe kruisvaarders voor de belangen van het kapitalisme. In dit land waar de woke elite de mond vol heeft over het slavernijver-leden wil Flopke weer een moderne slavernij invoeren. Jonge mensen moeten verplicht opkomen voor de belangen van het kapitalisme opgelegd door de regenten welke slippendragers van het kapitalisme zijn. Jongeren die voor hun nummer op moeten komen en hun recht op zelfbeschikking wordt ontnomen. Jongeren die moeten buigen voor flapdrol met strepen op zijn mouwen welke geen tegenspraak duldt. Jongeren die volkomen rechteloos dienen te gehoorzamen aan de volgevrete proleten die veilig in Den Haag  op het pluche zitten aangestuurd door de de EU. Hebben we dan geen leger nodig? Ja maar alleen om ons land te verdedigen gevormd door beroeps militairen die voor het leger kiezen. Zij dienen wel goed betaald te worden, een goede uitrusting te krijgen en goede secundaire ar-beidsvoorwaarden. Zij werken op contractbasis welke ze kunnen opzeggen iets wat dienst-plichtigen niet kunnen. Bij een dienstplicht zijn met name de jongeren uit de onderkant van de maatschappij de Sjaak. Kinderen van de elite en andere rijke patsers weten de dans te ontspringen onder het motto geld is de sleutel die op alle sloten past. Terug naar het donkere verleden waar rijkelui zoontjes die ingeloot waren voor het leger arme sloebers voor een grijp-stuiver hun lot verkochten. De geschiedenis heeft geleerd dat als er stront aan de knikker komt dat er voor de regenten een regeringsvliegtuig klaarstaat richting Canada gevolgd door andere welgestelde proleten. Dus Flokpe stuur je ouwe moer maar en je eigen kroost!   

    04-02-2023 om 20:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUROPESE GRAAIERS UNIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat het een poosje rustig was op dit front komt er vanuit Zuid Europa weer een roep om een geld transfer van vele honderden miljarden vanuit het noorden naar het zuiden. De pot gevuld door een eerdere transfer voor het zuiden is al weer leeg daar deze pro-fiteurs lekker hebben potverteerderd van noordelijk belastinggeld. De flappentap Noord Europa mag weer euro's spuien. Dat de noordelijke landen zich hiertegen verzetten moge duidelijk zijn. De  aanjagers van deze geld verschuiveing zijn Frankrijk en Italië. Na wat tegen pruttelen voor de bühne zal Rutte gewoon tekenen bij het kruisje. Dat heeft hij bekonkelď met Macron aan de rijsttafel deze week.    

    01-02-2023 om 21:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKOMEN GESTOORD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens hun bezoek aan Aruba van de koning en koningin en kroonprinses Amalia werd er tijdens een publiekelijk samenzijn veel stampij gemaakt door een activistische bosjesvrouw (tak-kenwijf) die 66 miljard eiste als schadevergoeding voor goudroof door de Oranjes. Ook eiste dit takkenwijf nog 5000 euro en een ziektekostenverzekering voor elke inwoner. Hoe geestesziek kun je zijn? Dit alles bewijst maar weer eens dat we alle banden met de corrupte eilanden moeten verbreken. Geen financiële steun meer en per direct een visumplicht om te voorkomen dat ze naar ons land komen en aan het uitkeringsinfuus gaan. Opzouten met dit zooitje! Een een grote muil over zelfbeschikking maar ons voor de kosten van hun corruptie opdraaien. Dat kunnen we missen als kiespijn!    

    01-02-2023 om 19:46 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILIEUTERRORISTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend was het weer raak in Den Haag waar milieuterroristen weer maatschappij ontwrichtend bezig waren door de snelweg a12 te blokkeren. Mafklappers die denken dat ons kikkerlandje van invloed kan zijn op hun milieu waandenkbeelden welke als ze al aangepakt moeten worden dit mondiaal gedaan moet worden. Kleindenkendheid kent geen tijd! Als ze maar actie kunnen voeren en de boel maar vestjeren. Ongedierte wat voor overlast zorgt en wat bestreden moet worden. Mafklappers die ijlen dat de regering het gebruik van fossiele brandstoffen moet tegengaan. We moe-ten dan maar lekker in de kou gaan zitten. Waar deze mafklappers hun ogen en oren voor sluiten is een werkelijke bedreiging van ons land een zonsvloed aan asielzoekers ons land dreigt te overstro-men. Een overstroming waar de watersnoodramp in Zeeland nog maar klein bier was. Een tsunami die desastreuze gevolgen heeft voor ons land van vele tienduizenden alleen al dit jaar en een over-spoeling die dit jaar niet tot een eind komt. Om dit te stoppen zijn er weer Delta werken nodig alleen niet door waterkeringen maar door het opzeggen van ver-dragen en de grenzen te sluiten. De tsunami aan uitvreters vormt een veel groter gevaar voor ons land dan de miliewaanbeelden. Dezelfde mafklappers die voorop lopen om uitvreters welkom te heten terwijl deze hun eigen ondergang beteken.   

    30-01-2023 om 18:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONGELIJKHEID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wederom is gebleken dat bij de staatsomroep en het kartel waar-van zij deel uitmaken met twee maten gemeten wordt. Waar om-roep Ongehoord Nederland al twee sancties heeft opgelegd ge-kregen wegens het overigens onbewezen verspreiden van nep-niews en de journalistieke code kan het linkse tuig van de VARA dit ongestraft doen. In een uitzending van Op1 kon de exotische pleeborstel Natasja Gibb ongestraft en niet tegengesproken Israël een apartheidsstaat noemen. In een gesprek met Gert Jan Segers waar het zou moeten gaan over de situatie in Iran waar er om Segers actie tegen dit land werd gevraagd afgekapt met de lage opmerking waarom niet tegen de apartheidsstaat Israël. Gibbs, een serpent dat bijna dagelijks haar linkse toksise gif mag spuien op radio 1 en onderdeel is van de VARA bende de kwelbuis Op1. Er zijn al klachten hierover ingediend bij de ombudsman voor de media maar die houdt zich van de domme en de VARA doet er het zwijgen toe. Dit verspreid de onwelriekende geur van antisemitisme waarbij de staatsomroep zich dienstbaar maakt aan het politieke kartel. Een kartel waar de diplomatieke dienst bij de VN van over-loopt. De VN welke wordt overheerst door landen met een bedenkelijke reputatie en voor wie mensenrechten ondergeschikt zijn of niet bestaan. Landen die hun positie in VN misbruiken om hun jodenhaat te botvieren. Nederland neemt hierin een laffe positie in door geen stand-punt in te nemen en zich te onthouden bij stemmingen. Dit alles in de Kaag lijn welke Palestijns terrorisme in Israël financiert. 

    30-01-2023 om 16:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAAG GATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Secreet Kaag klust zwart bij in de VN commissie WHO zonder dit op te geven in het register van de Tweede Kamer ondanks dat dit wel moest. Iets wat tot het DNA van NSB'66 behoort. Kereltje Pechtold heeft ter bevordering van het CETA akkoord met Canada een penthouse cadeau gekregen van een voormalige ambassa-deur van dit land. Dit penthouse wat door de ultieme VARA rat Dolf Jansen werd afgedaan als een garage op dit te begataliseren zo-als het deze linkse ratten omroep betaamd. Ook het Groene Khmer lid Tara Singh Varma werd niet vervolgd voor fraude en op-lichting, Wijnand Duyvendak een crimineel die jaren op ongestraft op het pluche mocht zitten en Yasser Klaver welke nooit is ver-volgd voor het aantreffen van een explosief in kantoor van DWARS het kantoor van de jongere afdeling van de Groene Khmer. Het kantoor waar de moordenaar van Pim Fortuyn Volkert van der Graaf een regelmatige bezoeker was. Neelie Kroes VVD die zo corrupt als de neten was tentijde van ministerschap op verkeer en waterstaat. De affaire met TCR te Rotterdam en het meest recent door haar lobbywerk voor Uber kort naar haar vertrek uit Europese commissie. Waar deze helleveeg verschijnt hangt er een mist en walm van corruptie om haar heen. En dan Hugo de Jonge CDA die miljarden verstrekte  zonder bonnetjes aan Sywert van Lienden voor ondeugdelijke mondkapjes tijdens de coronacrisis waar hij en zijn kompanen flink hun zakken hebben gevuld. Met dit alles komen de landelijke politieke partijen makkelijk mee weg. Hoe anders is het met Richard de Mos een populaire politicus in Den Haag. Zijn partij werd de grootste in de stad en vormde een bedreiging voor het kartel in deze stad. Toen burgemeester Pauline Krikken moest vertrekken wegens haar falen met Scheveningse vreug-devuren sloeg het kartel de schrik om het hart want De Mos zou als vice burgemeester lei-ding kunnen gaan geven aan de stad. Meteen gaf het kartel de SD opdracht De Mos uit te schakelen. Hij werd meteen kaltgesteld en van allerlei criminele activiteiten beschuldigd. Het proces tegen hem wordt al drie jaar lang expres vertraagd zodat zijn partij die tijdens laatste gemeenteraadsverkiezingen grootste werd een cordon sanitaire kreeg waardoor het kartel zijn macht kon behouden. Locale partijen die het moeten hebben van fondsenwerving en donaties waar landelijke partijen worden gesubsidieerd en ten alle tijden een voorsprong. Hieruit blijkt dat de bestaande politieke partijen het meest corrumtief zijn! 

         

    23-01-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDANKBARE UITVRETERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week werd bekend dat er een hongerstaking is in een hotel in Den Hagistan waar tachtig uitvreters uit Syrië vorstelijk zijn on-dergebracht. Een hongerstaking omdat het geserveerde eten hun niet aanstaat. Ondankbare honden! Dat schorre morrie krijgt drie warme maaltijden per dag met rijst, friet, kip, vlees of vis, fruit, pannenkoeken en verse croissants en dan toch nog zeiken. Vuile ondankbare honden! Dit alles in tegenstelling met ouderen in een verzorgingshuis te Delft die het moeten doen met 150 gram aard-appelen, 150 gram groenten, 100 gram vlees of 80 gram vis en vier keer per week bouillon. Voer dat van een gaarkeuken komt. En kinderen die zonder ontbijt naar school moeten gaan. En men-sen die afhankelijk zijn van de voedselbank om een (karige/warme) maaltijd op tafel te kun-nen zetten. Dit moslim tuig helmaal geen opvang meer bieden en te vreten geven maar per direct het land uitschoppen terug naar hun holen en grotten in de zandbak waar ze vandaan komen! Opgeruimd staat netjes!    

    12-01-2023 om 22:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEUGEN REGEERT IN BRUSSEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat leugens list en bedrog de mores zijn binnen de EU was al reeds lang bekend maar wordt nog maar weer eens bevestigd door de klimaatmaffia onder leiding van de klimaat fuhrer Brus-selmans en zijn hofnar Samsom. Deze week verspreidde het EU tuig dat koken op gas schade voor de gezondheid van kinderen oplevert. Met name astma kan hiervan het gevolg zijn. Het zou hier gaan om 700.000 kinderen binnen de EU waaronder 70.000 in ons land. Een pure  gotspe! Dit is een puur staaltje nepniews dat alleen maar wordt verspreid om het gebruik van gas te ontmoedigen. Een dubbele agenda steekt hierachter. Een agenda die mede over de ruggen van kinderen moet worden verwezenlijkt. Ouders die worden ge-chanteerd met de gezondheid van hun kinderen als ze blijven koken op gas. Hoe geestesziek kun je zijn? Juist ja de EU bende te Brussel! Een Vis begint te rotten bij de kop maar hier is de gehele vis van kop tot staart volkomen verrot. 

    11-01-2023 om 21:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIEL INVASIE ZET DOOR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het aantal uitvreters was de eerste week van het nieuwe jaar weer ruim 700. Van alle "goede"voornemens van Rutte en zijn rovers-bende omtrent de instroom van uitvreters te stoppen gingen al-reeds in rook op. Het roverstijdperk van Rutte heeft de trieste ba-lans opgeleverd van ruim een miljoen uitvreters wat ons vele mil-jarden gekost welke beter aan ons eigen volk besteed had kunnen worden. Uitvreters die regelrecht op het uitkeringsinfuus worden aangesloten en met voorrang een sociale huurwoning krijgen toe-gewezen. Hun eis van geef hous vindt weerklank bij de zieligheid-spredikers en de regenten. Geef hous gaat erbij de woketerro-risten in als Gods woord in een ouderling. De omvolking van ons land is de ware bedreiging en niet de eveneens vele miljarden verspilling gepaard gaande met de klimaatwaanzin. Ons mooie landje is hard op weg Hollandistan te worden overheerst door barbaarse middeleeuwse haatbaarden. Waar de koran overheerst dooft de verlichting! Laat Geert Wilders geen roepende in de woestijn worden! 

    10-01-2023 om 17:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDE, SCHANDE EN NOG EENS SCHANDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het schorre morrie dat de leiding heeft over het zorgcentrum Die Buytenweye in Delft wil drastisch gaan bezuinigen op maaltijden van hun bewoners. Voortaan nog maar 150 gram aardappelen, 150 gram groenten en 80/100 gram vlees en vis en geen soep meer maar 4x in de week bouillon. Schande! Dit alles zodat de directie zichzelf vette bonnussen uit kunnen keren en flessen bub-bels kunnen nuttigen op diners. Oudjes die ons land weer hebben opgebouwd na de oorlog en jongeren een toekomst hebben geboden. Ons land volkomen berooid na de oorlog! Dit beleid dat je doet denken  aan de distributie en alles op de bon waarvoor onze ouderen keihard moesten buffelen en offers moesten brengen. Dat dit verontwaardiging opwekte was de directie er als de kippen bij om dit alles af te zwakken. Dit alles voor de buhne! Asielzoekers en uitvreters van buiten het Europese continent hebben het veel beter dan onze ouderen. Zij mogen kiezen verblijvend op luze cruiseschepen uit diverse gangen aangepast aan hun cultuur en leefgewoonten. Hoe zout kun je het vreten! Bezuinigen op onze ouderen terwijl we uitvreters een rijkelijk menu bieden. Dit is werkelijk weerzinwekkend! Opzouten met dit geluk zoekende tuig! Onze ouderen krijgen een prak voorgeschoteld die veelal niet te vreten is. Gaarkeuken voedsel waarvoor de zwijnen nog hun neus ophalen en op schijten. Onze ouderen dienen van goed voedsel te worden voorzien en niet over troep die ons doet denken aan de gaarkeukens tijdens oorlog waar ze nog tulpenbollen moesten vreten. 

    09-01-2023 om 18:30 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIEREN INGRID TOCH VERVOLGD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Allereerst wens ik de volgers mijn blog een voorspoedig en vooral gezond 2023 toe. Op de valreep van de jaarwisseling besloot het openbaar ministerie alsnog actief te worden in plaats van navel-staren en uit het raam te kijken. Het betreft hier Ingrid Eekels een marktkoopvrouw in Tupperwaren op de markt van Volendam. Het OM werd opeens actief in de week voor kerst. Het OM verzoekt haar om te komen voor een gesprek waarin ze haar een sanctie op willen leggen in het kader van openbare geweldpleging. Wat was hier het geval? Vorig jaar december (2022) werd Volendam geconfronteerd met een onaangekondigde demonstratie van KOZP een bende nonvalleurs die uit waren op een confrontatie tijdens het Sinterklaas-feest. Het enige doel van deze smerige provocateurs was om het Sinterklaasfeest een kin-derfeest met Zwarte Pieten te verstoren. Pure terreur! Toen deze zich met verbaal geweld in het dorp lieten zien was dit voor de dorpelingen genoeg en ze slaagden erin dit tuig uit het dorp te verdrijven waarbij de politie toekeek. Eieren Ingrid werd een lokale beroemdheid door het ongewenste tuig met de inhoud van twee dozen eieren te bekogelen. Zoals het een hech-te dorpsgemeenschap betreft werd er meteen een crowdfunding gestart voor haar juridische bijstand welke binnen een paar uur al duizenden euro's opleverde. Dit onder de noemer van zij voerde actie voor behoud van onze traditie en dient het dorp haar nu te steunen. Dit optreden van het OM toont dat dit zooitje volkomen corrupt en verrot is. Dit alles terwijl ernog vele duizenden zaken van ernstigere geweldpleging en verkrachting al jaren op de plank liggen. Acties tegen linkse woke activisten dienen vervolgd te worden terwijl acties van links worden afgedaan met een foeigespekje of geseponeerd. Dit alles toont nog maar weer eens aan dat het gehele door NSB'66 gedomineerde ministerie van justitie volkomen verrot is!  

    01-01-2023 om 17:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERKNEMERS WEDEROM GENAAID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Qua pensioenen worden de burgers weer eens genaaid door de regenten onder leiding van roverhoofdman Mark Rutte. In navol-ging van één van zijn voorgangers Ruud Lubbers en vazallen die de ABP pensioenpot plunderden wenst deze rat met zijn vuile tengels alle pensioenpotten te plunderen  welke door onze werk-nemers zijn gevuld. Pensioenpotten welke fors zijn gevuld door de huidige werknemers met uitgesteld loon. Domme plofkoppen in het Zottenkot menen zich een oordeel kunnen vellen over loon dat door arbeiders met bloed zweet en tranen is verdiend. Uitgesteld loon waar de roverheid zich niet dient te bemoeien. De pluche-klevers in het Zottenkot waarvan velen nog te dom zijn om voor de duvel te dansen. Velen die als ze één hersencel minder zouden hebben in hun broek zouden schijten in plaats van naar de plee te gaan. Dit soort gajes heeft zich tot doel gesteld het klootjesvolk te knechten en te bestelen. Het beste pensioensysteem in Europa dient te worden gesloopt ten gunste van Europa dat wenst te graaien in onze pensioenpot om met onze centen zuidelijke landen te kunnen spekken. Werknemers worden nu veroordeeld tot een casinpensioen waarbij de beur-sen, speculanten, de hoogte van pensioenen bepalen. Speculanten welke er alles aangele-gen is zo weinig mogelijk uit te keren aan hen die afhankelijk zijn voor hun levensonderhoud van hun aanvullend pensioen. Brussel en hun collaborateurs in het Haagse Zottenkot leveren onze werknemers uit aan institutionele graaiers. Veranderingen in ons pensioenstelsel kos-ten vele miljarden aan hen die deze veranderingen gaan doorvoeren. Miljarden die komen uit de pensioenpot en ten koste gaan van de werknemers. Onkunde in combinatie met collabo-ratie aan institutionele graaiers  regeert in het Zottenkot. Kortom de hoogste tijd om af te re-kenen met de landverraders in het Zottenkot! 

    28-12-2022 om 22:32 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHIJNHEILIGHEID BIJ DE NPO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De NPO blinkt wederom in schijnheiligheid tenopzichte van de omroep Ongehoord Nederland. Onder aanvoering van hun fuhrer Frans Klein, een giftig reptiel, dat als een alleenheerser alla Adolf Hitler regeert bij de NPO. Omroepen zoals Ongehoord Nederland die zijn opvattingen (wokisme) niet delen en een afwijkende me-ning over de buhne brengen dienen te worden kaltgesteld en te worden vernietigd door ze uit het bestel te pleuren. Wokisme in de meest ultieme en verwerpelijke vorm. Om van te kotsen! Onge-hoord Nederland dient elke twee maanden rapport uit te brengen aan de NPO hoe zij wensen te integreren en te voldoen aan de woke voorschriften en de eisen van de Hitler van de NPO Frans Klein. Ongehoord Nederland dat een tegendraadse rechtse mening durft te verkondigen wat niet in het straatje van Hitler Frans Klein past. Deze smerige rat is voor de bühne terugge-treden met behoud van zijn rijkelijke salaris en pensioenrechten totdat de storm die uit de beerput genaamd DWDD met zijn protégé Mathijs van Nieuwkerk is overgewaaid. Waar Ongehoord Nederland na een paar uitzendingen die die fuhrer Frans Klein niet welgevallig waren wordt verketterd en het ruim 15 jaar grensoverschrijdende gedrag van de VARA bege-taliseerd. Hoe schijnheilig kun je zijn? Dit zijn de acties van een vuile linkse rat! Alle zeilen worden door het kartel en de aan hun gelieerde NPO kliek bijgezet om de VARA buitenschot te houden en zaken tegen hun onder het Haagse tapijt te vegen. Ongehoord Nederland die al meteen een sanctie en een boete krijgt opgelegd terwijl de VARA met fluwelen handschoe-nen wordt aangepakt. De media bloedraad spreekt al meteen sancties uit tegen Ongehoord Nederland terwijl de zaak tegen de VARA en Van Nieuwkerk wordt onderzocht en hiermee op de lange baan wordt geschoven. Daar waar de PvdA en NSB'66 hyena's klaar staan om hun prooi te bespringen wordt er een onderzoek clubje onder leiding van de corrupte PvdA leden samengesteld. Leden zijn onderandere Martin van Rhijn en Mariëtte Hamer welke weer sa-menwerken met de NSB'66 top van de staatsomroep. Van Rhijn en Hamer die boegbeelden zijn van de PvdA baantjescaroucel. Een slager die zijn eigen vlees keurt. Apparatsjiks die mis-standen van hun eigen bende in de doofpot willen doen belanden waarbij de vette rolmops Hamer de deksel omhoog houdt. Het wordt de hoogste tijd dat de staatsomroep eens flink wordt uitgemest door Martin Bosma! Dit alles kan niet zonder gevolgen blijven. Het eerste wat dient te gebeuren is dat fuhrer Frans Klein besmeurd met pek en veren van het Media-park geschopt wordt! Vervolgens dient te top van de staatsomroep (NPO) geëlimineerd te worden door hun een ferme schop onder hun hol te geven! Wegwezen met dit tuig hun zakkenvullend van ons belastinggeld. Wegwezen zonder riante afkoopsommen en bonussen. Voorts dienen zij geweerd te worden van functies in de publieke sector. Opzouten!  

    25-12-2022 om 23:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUFMACHEN UND SNELL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de grote schande waar er door de belastingdienst middels de toeslagenaffaire  zeer veel mensen aan de financiële afgrond zijn gebracht heeft de overheid hun methodes, algoritmes,  verboden waarop deze dienst mensen op naam en uiterlijke kenmerken te boek zette als mogelijke zorgfraudeurs. Dit verbod is blijkbaar nog steeds niet doorgedrongen tot de gemeentelijke fuhrers en hun collaborateurs gevormd door hun Gestapo. De gemeente Veenen-daal gaat hierin wel heel erg ver. Zo'n 120 burgers kregen de Gestapo aan de deur op zoek naar bewijzen van fraude. Dit alles onder een gereformeerd sausje. Zondags doet de ge-meentelijke fuhrer en zijn dienaren zuinig wat in het kerkezakje en zo kopen zij hun ziel weer terug en hun fatsoen. En wat hebben deze razzia's opgeleverd aan fraude? Nauwelijks iets! Het wordt de hoogste tijd dat het Zottenkot aan deze Gestapo praktijken op regionaal en gemeentelijk gebied een einde maakt!  

    24-12-2022 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG MEER KLIMAAT WAANZIN EU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klimaat fuhrer Hans Brusselmans en zijn hofnar Diederik Samsom zijn van plan de Europese burgers nieuwe belastingen op te leggen voor het klimaat. Belastingen die uiteraard de armste burgers het hardst raken. De burgers aan de pomp en op hun gasverbruik gaan een extra heffing betalen over hun CO2 uitstoot. Burgers dienen zo gedwongen te worden om zo electrisch te gaan rijden en hun woningen te gaan isoleren. Hier-voor heeft men voor de schone schijn weer een subsidiepotje beschik-baar gesteld wat bij lange na niet niet voldoende is. Het klootjesvolk is niet bij machte om ondanks deze Europese aalmoes een electrice auto aan te schaffen. Het-zelfde geldt voor de woningen. De armsten wonen in slechte sociale huurwoningen welke slecht geïsoleerd zijn en voor isolatie afhankelijk zijn van de eigenaar. Dit geeft maar weer eens aan dat fuhrer Brusselmans volkomen van de ratten besnuffeld is! Dit is een opstap van de volledig corrupte kliek te Brussel om zelf belastingen te gaan heffen los van de nationale regeringen om hun corrumperende macht nog verder uit te breiden. Dit is een opstap naar hun ultieme natte droom de burgers te laten betalen voor de lucht die ze in- en uitademen. Met de massale instroom van uitvreters van buiten Europa en de daarmee gepaarde toename van de bevolking is dit een lucratieve buissenis. Met name ten koste van ons landje dat met rasse schreden groeit naar 18 miljoen inwoners en nog meer. De omvolking dient dus een dubbel doel. Goedkopere arbeid en meer belasting opbrengsten. Dit dient gestopt te worden door Brusselmans en Europese dievenbende hun machtspositie te ontnemen te beginnen met onze nationale regenten.  

    18-12-2022 om 16:15 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDR AAN DE NOORDZEE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons landje begint steeds meer te lijken op de DDR aan de Noord-zee alwaar de Stasi de scepter zwaait. Het regententuig wenst zijn wil door te drukken om tezamen met de banken de gewone burgers te controleren op hun uitgaven. Bedragen boven de 100 euro giraal moeten worden geregistreerd op aandrang van de ban-ken. Banken die overigens zelf vele kilo's boter op hun criminele hoofden hebben. Banken die veelvuldig veroordeeld zijn tot boe-tes van vele honderden miljoenen voor criminele activiteiten. Laat ze hun pijlen maar eens richten op de Zuidas alwaar ze met lou-che perdure advocaten geld van criminelen wegsluizen en witwas-sen in belastingparadijzen. En toch lopen de regenten hand in hand met de banken in hun streven om het gewone volk te kunnen controleren. George Or-well's Big Brother is watching jou! Het gepeupel dient volgens de regenten constant gecontro-leerd en onderdrukt te worden middels Stasi methodes. Bedenk hierbij wel dat je voor 100 euro nog geen volle kar boodschappen hebt of een volle tank benzine.   

    12-12-2022 om 21:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP SLAVERNIJ EXCUSES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stop het gelul over excuses voor de slavernijverleden schreef ik reeds eerder op dit blog. Deze zijn never nooit genoeg voor het luie zwarte gepeupel dat hier een verdienmodel van probeert te maken. Een leven in een slachtofferrol is hun toekomstdroom. Een leven zonder nog te hoeven werken. Een leven aan het uitke-ringsinfuus en voor de rest alles gratis. Voor alles soepsidies. Hun eisen voor het aanvaarden van excuses worden al maar extremer en hogere compensaties die worden gevorderd. De slavenclubs zijn volledig van de pot gerukt! Men eist dat slechts een witte man, de koning of Rutte, excuses komt maken met een grote zak geld welke voor hen het belangrijkste is. De slavenclubs eisen dat een witte man de excuses aanbiedt, het aanbieden van excuses dient te gebeuren op hun door hen bepaald tijstip, een herstelfonds voor de nazaten van de slaven, Zwarte Piet dient te verdwijnen, het gebruik van het woord neger dient strafbaar te worden, culturele instellingen van zwarten dienen structurele subsidies te krijgen, de koning dient op de keti koti herdenking in Amster-dam te spreken en de schulden van de Antillen en Suriname dienen te worden kwijtgeschol-den. Een belachelijke lijst van eisen! Het woord neger kunnen we desgewenst wijzigen in nik-ker. De schulden van de Antillen zijn veroorzaakt door hun incompetente en corrupte leiders. Wat betreft Suriname is dit land sinds 1975 onafhankelijk zijn de schulden veroorzaakt door hun regering lange tijd onder bewind van Bouterse een moordenaar en een drugscrimineel. Hun schulden lekker zelf aflossen. Het moet ze duidelijk gemaakt te worden dat ze onze ex-cuses op onze voorwaarden dienen te accepteren anders wordt het slavernijverleden defi-nitief afgesloten met de keuze of hierblijven en zwijgen over het slavernijverleden of terug naar de Afrika naar de hangmatten in de negerhutten van Oom Tom.

    11-12-2022 om 23:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CORRUPTE DIEVENBENDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week kwam het bericht dat een vice premier van de EU, een vuile Griekse heks, is ontmaskerd als een corrupt parlementslid. Dit verbaast mij niet daar dit hele Europese circus van corruptie en vriendjespolitiek aan elkaar hangt. Deze Griekse heks is lid van de socialistische fractie in het EP welke niets anders blijkt te zijn dan een club van smerige cor-rupte graaiers. Een bende die al vals zingend de Internationale over de bühne brengt en zegt op te komen voor de verworpenen der aarde. De bende waar ook de hopman Timmermans toe behoort. Frans Brussel-mans die er het zwijgen toe doet net als zijn vazal hofnar Diederik Samsom. Personen die middels mooie praatjes erop uit zijn om hun zakken te vullen op kosten van onze belasting-centen. Een Griekse heks die zich om heeft laten kopen door Arabieren (Qatar) zal er een van velen zijn wat een grote schoonmaak vereist in de burelen van het Europees Parlement een club van volksverlakkers en oplichters. Een club die van mening is dat normen en waarden, integriteit en zich aan wetten te houden niet voor hen geld. Iets wat wel wordt geëist van de Europese burgers. Een club waaraan met name NSB'66 nog meer van onze nationale macht wil overdragen. Nog meer van onze eigen parlementaire bevoegdheden overdragen aan een mega corrupte Europese bende in Brussel. Het Zottenkot te Den Haag wordt gedegradeerd tot een niets zeggend onderdeel van de zonnekoningen te Brussel. Hieraan moet een einde komen! Dit kan reeds kenbaar gemaakt worden tijdens de komende provinciale verkiezingen komend jaar door de regerende landverraders onder leiding van Rutte en Kaag genadeloos af te straffen! Baas in eigen land!  

    11-12-2022 om 19:09 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAILLIET VAN EN RECHTSTAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Resente uitspraken van de ratten in toga geven het faillissement van de rechtsstaat aan. De uitspraken van NSB'66 rechters vellen vonnissen die haaks staan op de mening van het volk. Uitspraken in het voordeel van  de milieumaffia die slechts een klein deel van onze maatschappij uitmaakt. Een kleine minderheid die middels ratten in toga ons hun wil op wenst te leggen. Ratten in toga zo-wel rechters als het openbaar ministerie die hun oren laten hangen naar de politieke macht en het establishment. Zo worden criminele acties van links afgedaan met een foeigesprekje, een kleine geldboete of in het uiterste geval met een kort taakstrafje. Te denken valt aan geweld van kansparels, linkse demonstranten en milieuactivisten. Milieuterroristen van Extinction Rebelion ge-sponsord door miljonair George Soros die de openbare orde verstoren door onderandere we-gen te blokkeren. Ratten die hierbij opgepakt worden staan weer binnen een dag alweer buiten met een flut boete van 150 euro welke betaald wordt door George Soros. Hoe anders ging het met de Blokkeer Friezen wier koppen moesten rollen in een showproces waarbij kosten nog moeite werden gespaard. Een strijdt Holland (randstad) tegen Fryslân. De Friezen moesten maar een lesje gehoorzaamheid aan Holland geleerd volgens burgemeester van Dokkum Marga Waanders. Waanders heeft het tuig van KOZP uitgenodigd om de intocht van Sinterklaas te versteren en de Friezen een lesje beschaving te geven. Ze had buiten de waard gerekend want de Friezen lieten zich de les niet lezen door een niet Fries. Voor deze door haar veroorzaakte puinhoop kreeg deze smerige PvdA teef een ander baantje aangeboden daar ze in Dokkum niet meer te handhaven was. Het lot van Bonifatius zou haar niet mis-staan. Jenny Douwes het gezicht van de Blokker Friezen was de kop van Jut al hoewel ze niet mee deed aan de blokkades. Zij moest hoe dan ook hangen! Zij kreeg middels een showpro-ces een taakstraf van 90 dagen opgelegd. De aanklager dreigde haar zelfs met een celstraf waardoor ze als moeder van een zoontje met jeugdzorg te maken zou krijgen. Jeugdzorg een afschuwelijke bende proleten waarvoor het belang van kinderen ondergeschikt is aan hun eigen ego. Pure maffiapraktijken door deze aanklager welke laat zien hoe intens verrot justitie is. Een geldboete volstond niet doordat deze voor haar betaald zou worden uit een fonds van donaties gevuld door medestanders. Waar is hier het verschil tussen Soros en een fonds? Jenny Douwes is niet woke en dat klimaat gespuis wel. Pure klassenjustitie! 


    07-12-2022 om 23:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!