Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    04-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERZETSHELDEN ONDER WOKE VUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verzetshelden liggen onder vuur van woke activisten die hun le-vensloop onder de loep leggen en hierover twijfel zaaien. Walge-lijk voorbeeld hiervan is de directie van het verzetsmuseum die de term verzetshelden gecanceld heeft. Dit alles onder de bezielende leiding van directeur Lisbeth van der Horst. Deze teef en de rest van haar bestuur zouden per direct dienen te verdwijnen wegens het in diskrediet brengen van onze VERZETSHELDEN. Onze ver-zetshelden kleineren om vervolgens nazi's in een positief daglicht te stellen. Hoe ziek (woke) kun je zijn? Nazi's zouden ook nog een positieve kant hebben met als dooddoener het redden van een paar joden om hun geweten te zussen om vervolgens vele duizenden naar de gas-kamers te deporteren. Hoe hypocriet kun je zijn? Een held is een persoon die met gevaar voor het eigen leven strijdt voor het leven van anderen. Gerrit Jan van der Veen en Hannie Schaft, het meisje met het rode haar, welke hun leven gaven in de strijdt tegen een duivelse bezetter welke de Holocaust op zijn geweten heeft waarbij alleen al zes miljoen joden werden uitge-roeid. Van der Veen en Schaft krijgen postuum nog eens door Van der Horst een mes in hun rug gestoken. Van der Veen en Schaft het gezicht van het verzet  van zeer vele verzetshelden in ons land. Van der Veen die alleen al  vele duizenden burgers, met name joden, via vervalste persoonsbewijzen aan de dood heeft doen ontkomen. Vele joodse Amsterdammers die door hem een enkele reis naar de gaskamers konden ontlopen in combinatie met onderduikadres-sen die door hem werden verzorgd. Deze helden worden niet alleen gekleineerd door een teef als Liesbeth van der Horst maar krijgen ook nog eens door haar postuum een mes in de rug gestoken. Jaarlijks kunnen we op 4 mei getuige zijn van de herdenking op de Waalsdorper-vlakte van de verzetshelden die hier gefusilleerd zijn door de nazi's. Zij die het leven lieten voor onze vrijheid. Jaarlijks luidt hier de Bourdon klok welke ons mede doet herinneren aan de offers die gebracht zijn die hier hun leven  lieten  voor onze vrijheid. Dit alles wordt vertrapt door een smerige helleveeg genaamd Liesbeth van der Horst en haar schare vuile ratten. Van der Horst wegwezen! Wegwezen als directeur van het Verzetsmuseum. Ga maar een baantje zoeken als schoonmaakster van schijthuizen! Wachten is op dat de meest beruchte straat in Amsterdam, de Euterpestraat, welke na de oorlog de naam van verzetsheld Gerrit van der Veen kreeg door toedoen van Van der Horst en haar sneeuwvlokjes/wappies  zijn oude naam weer terugkrijgt.   

    04-12-2022 om 20:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SLAVERNIJVERLEDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De publiciteit rond het slavernijverleden van ons land begint bui-tensporige proporties aan te nemen. Ons blankes wordt door wo-kies een erfzonde om de nek gehangen omtrent de slavernij waar onze huidige blankens en hun vaders en moeders en opa's en oma's part nog deel aan hebben. In 1975 werd Suriname onaf-hankelijk en meer dan de helft van de bevolking nam de wijk naar ons land om te profiteren van onze sociale voorzieningen. Naast deze kliek uit Suriname krijgen wij ook te maken met een stelletje dobbernegers die ook ongevraagd naar ons land komen en compensatie eisen voor het slavernijverleden. Het gaat deze parasieten om tientallen miljarden. Zwarten die nooit geen slaaf zijn geweest claimen een schadevergoeding omdat zij heden ten dage nog zouden lijden onder het slavernijver-leden. Bulshit! De leider van Barbados wil een  engels Lagerhuis lid vervolgen om een scha-devergoeding af te dwingen en richting Engeland in de tientallen miljarden kan lopen. Een muts die als politiek leider niets heeft bereikt anders dan het vuĺlen van haar eigen zakken. Dit soort types in andere landen met zwarten proberen munt te slaan uit het slaver-nijverleden om hun eigen falen te maskeren en een leven als een zonnekoning(in) te kunen leiden. Onze lulhannes Mark Rutte en nog een paar van zijn trawanten willen excuses aan gaan bieden in onze overzeese gebieden. De bananenrepubliek Suriname neemt geen ge-noegen met de zwarte minister Weerwind en het tijdstip waarop dit gaat gebeuren. Men eist dat koning Willem-Alexander zijn excuses aan moet bieden en op zijn knieën om vergeving moet vragen aan het zwarte gepeupel op een door hun gewenst tijdstip. Een gotspe! Een schop onder hun zwarte toges kunnen ze krijgen. Er dient een einde te komen aan het om-leggen van een belachlijke erfzonde rond onze nekken door zwarte uitvreters geholpen door woke sneeuwvlokjes. Zowel mijn grootouders als mijn ouders hebben geen slaven gehad of hierin gehandeld dus wens ik niet dat het Haagse schorum namens hen en mij excuses aanbiedt aan een stelletje profiteurs. Voor hen die nooit geen slaaf geweest zijn rest slechts hun muil te houden en dankbaar te wezen dat zij in ons land mogen leven. Houdt jullie muil over het slavernijverleden wat is verworden tot een eis om schadevergoeding waar jullie geen recht op hebben! Een schop onder jullie toges kunnen jullie krijgen. Bevalt je het niet rot dan lekker op naar Afrika naar je negerhut van Ome Tom!  


    03-12-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE BETUTTELING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De betutteling door de regenten begint nu werkelijk buitensporige en gevaarlijke vormen aan te nemen. Hier is ernu sprake van DDR praktijken. De tabak- en fastfood branche zijn nu het doelwit van de woke sneeuwvlokjes. Nadat eerst tabaksartikelen onzichtbaar moesten zijn achter een scherm moeten deze nu verdwijnen uit supermarkten en tankstations. Tabaksartikelen dienen voortaan nog slechts verkrijgbaar te zijn in tabakspeciaalzaken. Deze mo-gen echter zoals nu geen andere artikelen meer verkopen zodat hun voortbestaan praktisch onmogelijk gemaakt wordt. Pure maf-fiapraktijken door de roverheid. Naast de tabakbranche is ook de fastfoodbranche de kop van jut. Gemeenten krijgen verdergaande bevoegdheden om fastfoodrestaurants te weigeren met name in de buurt bij scholen. Dit als onderdeel van het terugdringen van het consumeren van een vette hap door scholieren. Vergeten hierbij wordt dat een appje naar een fastfoodres-taurant en binnen no time komt een koerier het bestelde bezorgen. Gelul dus voor de bühne! De inkomsten die de tollenaars mislopen door een lagere omzet worden door extreme ac-cijnsverhogingen goedgemaakt te worden door het gepeupel. De modus achter dit alles is dat de geneugten van het leven zoals het zuipen, vreten, roken en drugsgebruik voorbehou-den dient te zijn aan de elite. 

     

    02-12-2022 om 23:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BONTKRAAGJES RELLEN ER WEER LUSTIG OP LOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week was het weer raak in de grote steden na de een overwinning van Marokko op het WK in de zandbak. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag was dit het geval. Dit was het sein voor deze smerige Rifratten om te gaan rellen gepaard gaande met vernielingen en geweld tegen de politie. Dit wetende gezien de negatieve geschiedenis van deze Rifratten is het bela-chelijk dat de burgemeesters in deze steden zich dompelen in onwetendheid voor mogelijke rellen. Ronduit belachelijk! Onkunde van deze onverkozen regenten. Rifratten grijpen alles wat te ma-ken heeft met Marokko om ongeregeldheden te veroorzaken. Tuig wat zich Marokkaan noemt in Marokko wordt uitgekotst en die worden beschouwd als non valeurs. Woestijnrovers welke intens worden gehaat. Voormalig koning Hassan wordt nog steeds geprezen voor het wegwerken van veel van dit tuig naar ons land. Onze minister van justitie Dilan Yeşilgöz kwam niet verder dan ze moeten zich schamen zich hierbij niet wenst te realiseren dat dit tuig geen enkel gevoel van schaamte kent iets wat niet verwonderlijk is bij geboren woestijnrovers en hals-afsnijders. Burgemeester Femke Halalsema begon al meteen met het trekken van de racisme kaart naast dit gedrag kan niet. Het zijn het blijven toch haar kansparels uit achterstands-wijken die geen kansen krijgen in de maatschappij. Drop outs die weigeren om te leren en te werken en uit zijn op snel geld te verdienen in de criminaliteit. Van Halalsema en haar colle-ga's hebben we  niets te verwachten anders dan zalvend gelul over straatcoaches, wijkagen-ten, buurtvaders en zinloze gesprekken met ouders over hun addergebroed waarvan hun gedrag ze moer interesseert zolang ze hun uitkering maar krijgen. Onze regenten hebben onlangs een verdrag gesloten met Marokko dat van geen enkele waarde is  omdat dit niet bevat dat deze criminelen en hun families al dan niet met een premie teruggestuurd kunnen worden naar het Rifgebergte. 

    30-11-2022 om 23:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAFFA PRATIJKEN IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week heeft een aantal fractievoorzitters zich terug-getrokken in de krochten van het Zottenkot om te konkelen over het voortbestaan van Forum voor Democratie. Een select groepje op initiatief van sekteleider Dassen van Volt welke een kloon is van NSB'66. Aanwezig waren hierbij niet alleen de kartelleiders, maar ook de leiders van PvdA, Groen Links, Denk en PvdD. Maffia praktijken pur sang. Ik ben de laatste die Baudet en zijn wappie bende zal verdedigen. Ik zal never nooit op dat soort complotdenkers stemmen. De hetze tegen Baudet is slechts een afleidingsmanoeuvre om een groter doel te bereiken het elimi-neren van Geert Wilders en zijn PVV. Dit zijn praktijken uit de jaren dertig van de vorige eeuw toegepast door de Hitler en consorten. Grutte Geert en zijn partij moeten kost wat het kost kaltgesteld worden ten foureure van het heersende establishment daar hij een bedreiging is voor hun machtspositie. Het getuigt van grootsheidswaazin om ruim een miljoen kiezers van de PVV buitenspel te zetten. Het bevestigd wel de bekrompenheid van het establishment om koste wat het kost op het pluche te blijven zitten. Dit alles getuigt van het faillissement van de politiek bedreven in Zottenkot. Navelstaren zonder te werken aan de werkelijke problemen van ons land. Misplaatste ijdelheid! 

    27-11-2022 om 22:45 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RODE HAAN KRAAIT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Onlangs kraaide de rode haan in een beoogd asielzoekers opvang in het Brabantse Someren. Een omstreden opvang van honderden uitvreters. Burgers die hier rechtstreeks mee te maken krijgen en hun leefomgeving en woongenot ernstig bedreigd zien. Want zoals gewoonlijk worden de negatieve lasten afgewenteld op het onmachtige klootjesvolk terwijl de plaatselijke regenten en nota-belen er wel voor zorgen dat de opvang voor hen een ver van bed show is ver weg van hun huizen. Regenten in hun gemeenten spe-len met vuur en één vonk kan voldoende zijn om de rode haan te laten kraaien. Dit was het geval in Someren. En als er brand ontstaat doen de regenten en hun dienaren huilie huilie. Burgers die zich openlijk uitspreken worden in een de hoek getrapt van xenofoben, racisten en facisten. Dit terwijl de regenten en hun die-naren zelf spitsroeden zouden moeten lopen. Een duidelijk voor-beeld hiervan was de bijeenkomst met de burgers van Gemert-Brakel door Geert Wilders bijgewoond waarbij duidelijk zichtbaar werd hoe regenten met hun burgers omgaan. Op deze inspraakavond was duidelijk zichtbaar hoe de burgemeester volkomen ongeïnteresseerd aanwezig was en blijk gaf de bezwaren van de burgers niet serieus te nemen. Een vrouw reageerde emotioneel op het besluit van de gemeente om honderden uitvreters naast haar woonomgeving te plempen waarbij zij werd weggezet als xenofoob en racist. Op haar opmerking dat dit niet in de omgeving van de burgemeester gebeurd volgde slechts een blik van pure minachting. Burgers die dusdanig worden weggezet, ongehoord en als niet bestaand worden beschouwd komen tot radicale acties. Ik pleit hier niet voor dit soort acties maar begrijp ze wel. Als je als regent met vuur speelt riskeer je brand. Regenten bedenk als je je kont brand moet je op de blaren zitten!   

    26-11-2022 om 19:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVENTIEF FOUILLEREN GESTAAKT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Burgemeester Femke Halalsema heeft per direct het preventief fouilleren stopgezet nadat agenten een Marokkaans rovershol in 020 Gaza binnenviel op zoek naar wapens. Een rovershol onder de cover van een buurthuis waar kansparels kunnen chillen. Dit stadsdeel waar veelvuldig afrekeningen, schietpartijen, overvallen, plofkraken, berovingen en geweld tegen burgers op straat aan de orde van de dag zijn. Halalsema die op een kans heeft gewacht om het preventief fouilleren stop te zetten daar ze dit niet zag zitten omdat ze bang was voor etnisch profileren. Een kans haar mede geboden door een verbolgen haardbaard baas van dit rovershol. Hoe verzin je het? Je gaat toch een brand blus-sen waar deze is? In Amsterdam en met name in 020 Gaza hebben de bondkraagjes het etnisch monopolie op criminaliteit! Een onderzoek dat dit bevestigd was haar niet welgevallig en werd opzij gelegd en diende als rede te stoppen met het preventief fouilleren. Ze had er-toch al belachelijke voorwaarden aan verbonden zoals controleurs die moesten toezien dat niet alleen de beoogde doelgroep maar ook oudere blanke bejaarden achter hun rollator en op hun scootmobiel werden gefouilleerd. Belachelijk dit diversiteits denken! Ook het rapport over het geweld tegen homo's door bondkraagjes werd door haar adjudant Rutger Groot Ha-massink in een diepe lade gelegd daar dit niet hun niet welgevallig was. Zo blijft de onvei-ligheid toenemen in dit deel van de stad. Het stadsdeel 020 Gaza aan de westelijke rand van de stad glijdt steeds verder af na een banllieu waar wetteloosheid de norm is dankzij een incompetente groene heks en haar vazallen in de gemeenteraad. 

    23-11-2022 om 23:01 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SLAG OM STAPHORST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen weekend was het weer eens raak in Staphorst waar de intocht van Sinterklaas met echte Zwarte Pieten uitliep op een veldslag aan een toegangsweg. Tuig van KOZP en hun blanke hulpjes wilde het kinderfeest verstoren met een zogenaamde demonstratie. Een recht wat zij claimen om dit kinderfeestje be-wust te kunnen verstoren. Ze kwamen echter van een koude ker-mis thuis want de dorpelingen stonden niet te wachten op een verstoring van hun kinderfeest door rellend tuig uit de randstad met name uit een zwart getto in Am-sterdam. Het willen actievoeren in een hechte gemeenschap als in Staphorst is een pure provocatie en het uitlokken van geweld. Er zijn gelukkig nog gemeenten die zich verzet-ten tegen de terreur van zwarte huilstruiken zoals nu in Staphorst en in het verleden Volen-dam en Dokkum. Dat het zo uit de hand is gelopen komt ook doordat dat er bewust door dit tuig de colonne die ze naar het dorp zou begeleiden hebben verlaten om het dorp onopge-merkt te kunnen bereiken. Dit getuigd van negatieve bedoelingen waarvan Amnesty interna-tional ook deel uitmaakte. Wat deze bende in Staphorst had te zoeken laat zich raden. Ze zijn verworden tot een katalysator van protesten van activisten, een minderheid, die de meerder-heid hun wil op wil leggen. Zij maken zich met name sterk voor linkse demonstraties die vaak ontaarden in geweld. Deze worden volgens hen gedwarsboomd en dat verdient een grondig onderzoek. Dit is wel allemaal heel selectief. Als er gedemonstreerd wordt door partijen aan de andere kant van het spectrum zoals Pegida hoor je ze niet als deze met geweld verstoord worden door linkse knokploegen als Antifa. Hoe selectief kun je zijn? Ook in het Zottenkot waren de gemoederen verhit. De voodoo heks Sylvana Simons ging weer volledig door het lint. Ze roemde het gajes van KOZP als dappere strijders tegen racisme en fascisme. Wal-gelijk! Zo ook als ze tekeer ging tegen de minister van justitie gelijk een Winnie Mandela in poedervorm. Cacao poedervorm wel te verstaan. Ze beschuldigde haar ervan dat haar poli-tieagenten decennia lang onschuldige burgers in elkaar slaan. Hoever van het padje kun je zijn? Dit mens dienen ze terug te sturen naar waar ze vandaan komt. De negerhut van Ome Tom.     

    22-11-2022 om 23:02 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OME ROON ZET DE TOON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PvdA wetenschapper Ronald Plasterk heeft weer eens de spijker op de kop geslagen. Zijn stelling links is gekaapt door de elite van D'66 en Groen Links snijdt hout! Hoog opgeleide grachtengordel elite die verkondigd dat we met ons allen moeten accepteren dat we wat armer worden waarvan zij met hun hoge inkomens geen last van hebben. Links dat vroeger stond voor de strijdt voor de zwakste in de samenleving is nu verworden voor het recht van de linkse elite om hun bevoorrechte privileges veilig te stellen ten koste van de armsten. Het ontwaakt verworpenen der aarde bezongen in de Internationale is door hen reeds lang ter grave gedragen ter gunste van hun eigen positie. Dit gepredikt door het huidige kartel gedomineerd door VVD en NSB'66 overgoten met een zalvend christelijke sausje door het CDA en CU. Linkse wereldverbeteraars veelal ook nog gesubsidieerd door George Soros, een vermogende beursspeculant, die menen dat zij rechten hebben die zij het klootjesvolk menen te moeten ontzeggen. Dit linkse tuig wat de bek vol heeft om maatrege-len te nemen om de  aarde te redden vliegt veelvuldig de aarde rond ter hun eigen genoegen de vinger wijzend naar het klootjesvolk dat eens per jaar met het vliegtuig op zonvakantie gaat. De klimaat top in Egypte was hier een spekend voorbeeld van want de deelnemers hieraan kwamen per vliegtuig waarvan het grootste deel per privéjet. Leve het milieu!  

    19-11-2022 om 17:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NSB'66 OP OORLOGSPAD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zogenaamde nieuwe leiderschap van deze bende landver-raders onder leiding Secreet Kaag wil het makkelijker maken om politieke partijen te verbieden. Partijen die hun overigens niet wel-gevallig zijn welteverstaan! De schaamlap hiervoor zijn de pro-leten van Forum voor Democratie, de bende van de mafklapper Thierry Baudet. Het is nog altijd zodat een Kamerlid kan worden vervolgd als deze strafrechterlijk over de schreef gaat en daarvoor behoefje geen hele partijen te verbieden. Dit is voor deze landver-raders niet voldoende. Alles wat niet strookt met hun ziekelijke dictatoriale zienswijze dient te verdwijnen. Dit zijn DDR praktijken! Los hiervan lost het verbieden van partijen niets op want zij ko-men onder een andere naam weer terug. Voorbeeld hiervan is het verbod op het Vlaams Blok welke partij veel groter als voorheen terug kwam als het Vlaams Belang. Vervolging door het OM een bende die qua politiek volledig aan de leiband loopt van de Haagse politieke elite. Het OM dat blindelings hun opdracht tot een politiekproces uitvoert uitmondend in het fakeproces tegen Geert Wilders. Voeg hieraan toe een rechterlijke macht die gein-feltreerd is door NSB'66 en klaar staat om uitvoering te geven aan de wens van Kaag en consorten. Dit is gebleken uit de veroorde-ling van Geert Wilders. Dit alles uit de koker van Kaag de ma Stalin van de polder.  

    18-11-2022 om 21:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. GAARKEUKENS DRIJGEN VOOR ARMEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor miljoenen burgers onder het bestaansminimum en die leven in pure armoede drijgt de gang naar de gaarkeukens van de over-heid die het gepeupel te weinig voedsel wenst te geven om van te leven en teveel om van te sterven. Dit om ze zo in het gareel te houden. We zien dagelijks de beelden van voedselbanken die mensen moeten weigeren en een tekort hebben aan voedsel van-uit het bedrijfsleven. Dit in een rijk land dat met geld strooit rich-ting Europa, Afrika, milleuwaanzin en uitvreters die gelijk sprinkhanen ons land overspoelen en kaalvreten. Ons land wat steeds verder afglijdt naar het verleden van een heersende klas-se en ondergeschikte horigen, lijfeigenen en bedelaars. De tijden van de mensonterende omstandigheden in de veenkolonien in de vorige eeuw dreigen heden weer werkelijkheid te worden. Dit is het resultaat van ruim twaalf jaar heerschappij door Rutte! Welgestelde elite tegenover paupers. Dit beleid kan leiden tot een terechte volksopstand van hen die zelf niet meer te eten hebben maar ook hun kinderen niet meer kunnen voeden. Denk hierbij aan het aardappeloproer in de vorige eeuw waar vrouwen in opstand kwamen tegen het tekort aan het volksvoedsel wat de aardappel is terwijl er genoeg was maar wat diende voor de export waaraan de elite zich wenste te verrijken. De elite dient te beseffen dat de woede over het ongestraft knechten, uithongeren en vertrappen van de armsten in ons land zich tegen hen zal richten! En terecht!





    17-11-2022 om 18:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHIT UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft georkestreerd door Secreet Kaag en met instemming van Mark Rutte een politieke moord ge-pleegd op Khadija Arib. Haar herverkiezing als Kamervoorzitter werd voorkomen door gekonkel van Kaag en Rutte in de krochten van het Binnenhof. Alsof dit nog niet genoeg was moest de inte-griteit van Arib 1.5 jaar na dato nog eens ernstig beschadigd wor-den door twee anonieme brieven over grensoverschrijdend gedrag van ambtenaren. Dit kort nadat bekend werd dat zij de parlemen-taire enquêtecommissie corona zou gaan leiden. Je kon op je klompen aanvoelen dat de uitkomst het kartel niet welgevallig zou zijn met Arib aan het roer. Nadat Arib meerdere messen in haar rug gestoken heeft gekregen door Bergkamp onder leiding van Kaag heeft zij de eer aan zichzelf gehouden en is vertrokken uit het Zottenkot. Haar vertrek was echter nog niet ge-noeg voor hyena's want het onderzoek naar Arib moest doorgaan. En het wordt nog veel gekker want de topambtenaar Jorine Wolff NSB'66, die de leiding heeft over het onderzoek naar Arib, is zelf één van de personen die over Arib hebben geklaagd. Een groot deel van de ambtelijke top is opgestapt en de OR heeft het vertrouwen in Bergkamp opgezegd. NSB'66 onder befehl van Secreet Kaag heeft er een puinhoop van gemaakt gelijk een bananenrepu-bliek! Nadat vandaag in de laatste peiling van Maurice de Hond bekend werd dat de PVV de grootste partij was kwam van de hyena's de verdachtmaking dat Martin Bosma wel eens het lek zou kunnen zijn geweest vanuit het Presidium naar de media. 

    13-11-2022 om 17:16 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOAP ONGEHOORD NEDERLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De demonisering van de omroep Ongehoord Nederland begint buiten proportionele vormen aan te nemen. Dit omdat deze om-roep geluiden laat horen welke het establishment niet welgevallig zijn. De elite wil ten koste van wat het kost deze omroep het zwij-gen op te leggen. Zij verkondigen niet de boodschap van de re-genten en hun elitaire achterban. Waar de staatsomroep uitblinkt woke meningen te verkondigen gaat Ongehoord Nederland  hier-tegen in tot grote woede van de elite veelal van de grachtengor-del. Links gespuis uit de politiek en zweverige activisten krijgen ruim baan om hun onzin in de staatsmedia te spuien. Het is het establishment een doorn in het oog dat bij Ongehoord Nederland prominente vertegenwoordigers van de grootste Vlaamse partij, Het Vlaams Belang kont konden doen van hun opvattingen omtrent de de asiel tsunami beter bekend als omvolking. Het optreden van de Vlaamse Geert Wilders Flip Dewinter wekte veel woede bij de elite. Dat de omroep van Akwasi ons blankes wel ongestraft kan schofferen geeft wel veel duidelijk in omroepland.  

    08-11-2022 om 19:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD HELPT ONS LAND WEER VERDER NAAR DE KLOTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De VVD heeft onder leiding van roverhoofdman Mark Rutte weer een maatregel aangekondigd die ons landje nog verder naar de kloten helpt door een decreet uit te vaardigen waardoor het moge-lijk wordt om alle gemeenten vol te plempen met uitvreters uit den vreemde. De VVD fractie heeft weer getoond over een elastieke ruggengraat te beschikken. Door dit besluit lijdt ons eigen volk on-der de gevolgen van een tsunami aan uitvreters. Het is werkelijk om te kotsen dat zowel landelijke, provinciale en gemeentelijke regenten maar tegen beter in blijven roepen dat wij middels internationale verdragen gehouden zijn aan de opvang van dit schorre morrie. Dat is gelul! Verdragen kun je opzeggen en we kunnen ons beroepen op de Dublin akkoorden welke voorzien in het feit dat elke gelukzoeker in het land van binnenkomst asiel aan moet vragen. Dit gebeurt niet want ze trekken heel Europa door naar ons land om te profiteren van onze sociale voorzieningen. Dit schorre morrie kan dus volgens de akkoorden van Dublin gewoon teruggestuurd worden naar Zuid-Europa iets waar onze landverrader Rut-te en zijn bende zich niet aan durft te wagen. Het is zelfs zo erg dat uitvreters welke in Zuid-Europa al een status hebben gekregen en vervolgens in ons land asiel hebben aangevraagd niet het land uit kunnen worden gezet. Dit werkelijk tot te zot voor woorden! Ons eigen volk wordt steeds verder over de kling gejaagd door regenten die zich na verkiezingen weer ont-poppen als vuile smerige landverraders! Staatssecretaris Van der Burg is zo'n bruinhemd bijgestaan door een raadslid uit Amsterdam Rutger Groot Hamassink. Deze Raspoetin vindt dat als uitvreters willen komen we ze gewoon volgens verdragen op dienen te vangen. Wat dit voor zijn eigen burgers (volk) betekent zal deze rioolrat worst wezen. Voorts meent deze rioolrat dat in het kader van het slavernijverleden zo'n 1000 ongedocumenteerde Surinamers die illegaal in ons land verblijven na de onafhankelijkheid van Suriname een status dienen te krijgen zodat deze ook aan het uitkeringsinfuus kunnen worden gelegd. Waar blijft de revolutie waarbij wordt afgerekend met de regenten die ons land verraden en de deportatie van uitvreters naar de oorden waaruit zij vandaan komen? Opzouten met dit tuig! Ons land, onze woningen en onze sociale verworvenheden voor ons eigen volk! EIGEN VOLK EERST!     

    08-11-2022 om 18:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STASI PRAKTIJKEN ! ! !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De roverheid onder leiding van Secreet Kaag wenst dat banken alle bedragen boven 100 euro die giraal worden overgemaakt re-gistreren in een register zodat deze duivelse helleveeg ons beta-lingsgedrag kan controleren op zogenaamd witwassen. Big sister is watching ons middels Stasi methoden welke gebruikelijk waren in de DDR onder de leiding van Walter Ulbricht en Erich Honecker. Iets wat niet verwonderlijk is door deze Palestijnse terroristen-bruid. Deze teef die gewent is om in een corrupte omgeving te leven en hierdoor zelf is bezweken voor corrupte verdenkt onze burgers ervan dat zij net zo slecht zijn als zij. Nou ik kan haar uit de droom helpen geen mens is zo immens gemeen en doortrapt als deze heks! Zij wordt hierbij geholpen door haar Marokkaanse kansparels die op gestolen scooters en dure snelle auto's de ene plofkraak na de andere plegen op geldautomaten en er zo toe bijdragen dat de roep om het verwijderen van flappentappen uit het straatbeeld steeds luider klinken door het politieke ashtablisment. Burgemeester Halalsema is er zo één die haar Marokkaanse kansparels blijft knuffelen en niets doet aan de plofkraken. Het moeilijker ma-ken van het verkrijgen van chartaalgeld en controle van giraalgeld levert de burgers uit aan de Stasi praktijken van de roverheid. De roep om de vervolging van heksen zoals Kaag middels heksenwagen en brandstapels zal door dit gedrag van de roverheid opgang doen vinden. 

    31-10-2022 om 17:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIVERSITEITS WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Politie en BOA's moeten een hoofddoekje mogen dragen in het kader van de diversiteits waanzin van de regenten. Waanzin voort-komend uit het willen deugen waarbij de regenten elkaar de loef proberen af te steken. Onlangs liet de nationaal coördinator tegen discriminatie en racisme Rabin Baldewsingh nog een hele natte scheet. Baldewsingh is een oud PvdA wethouder die zijn functie niet kreeg door zijn kennis maar om zijn kleurtje daar hij nog te dom is om te poepen. Na zijn gebleken onkunde moest hij toch een baantje hebben verzorgd door de partij. Zo kreeg hij een baantje tegen discriminatie en racisme woorden die bestorven liggen in de muilen van niet blanken in ons land. Deze koeienknuffelaar wenst dat politie en BOA'S kopvodden mogen dragen daar dit geen afbreuk zal doen aan de professionaliteit en neutraliteit van de over-heid. Aan me hoela! Overheidsdienaren dienen neutraliteit uit te stralen en niet hun geloofs-overtuiging welke ook nog eens haaks staat op de westerse normen en waarden. We hebben hier totaal geen behoefte aan een shariapolitie welke juist agressie oproept van niet mos-lims. En terecht! En dan zal als moslima gevlucht zijn om te ontsnappen aan de shariawetten en shariapolitie en wordt je in ons land wederom weer geconfronteerd met dit gajes. Stop de islamisering van ons land! 

    30-10-2022 om 17:13 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISPLAATS GEKRIJS OM RESPECT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moslims krijsen om respect terwijl zij geen enkel respect tonen voor niet moslims in ons land. Op initiatief van de KNVB speelden de aanvoerders met een gekleurde aanvoerdersband om aan-dacht te vragen tegen discriminatie en racisme van andersden-kenden en met een andere seksuele geaardheid waaraan twee geitenneukers spelend voor Feyenoord en Exelsior weigerden mee te doen. Dit omdat hun achterlijke geloof dit niet toestaat. Een id-eologie uit de middeleeuwen anno 2022 in strijdt met onze he-dendaagse westerse vrijheden. In een discussie hierover met een geitenneuker deed dominee Gremdaat een ware uitspraak, dui-delijk is uit welke hoek waar de homohaat komt tot groot onge-noegen van deze bukslaaf. De haathutten in Amsterdam stuurde burgemeester Femke Halalsema een hoofddoek met het verzoek om deze te dragen tijdens de komende gemeenteraadsvergadering uit solidariteit met de gediscrimineerde moslima's. Je moet maar durven! Een regelrechte provocatie! Halalsema weigert dit op grond van haar politieke overtuiging. Het zou ook te bizar zijn voor woorden getuige het feit dat dat er deze maand al tientallen vrouwen in Iran zijn vermoord in strijdt tegen de plicht tot het dragen van kopvodden en andere vrouw onderdrukkende maatregelen. De adviesraad migratie komt ook weer met een rapport dat het kabinet de gemeenten moet verplichten om statushouders voorrang te geven op de woningmarkt. Dit als oplossing om de asielcrises te bestrijden. Want zo beweren zij dat ons land veel profeit van deze migranten kan hebben.  Profeit!! Overlast zullen ze bedoelen! Dit schorre morrie is te dom en te lui om voor de duvel te dansen. In een hangmat aan het uitkeringsinfuus! Deze raad bestaande uit een stelletje wereldvreemde gesubsidieerde droeftoeters draagt met verve bij aan de omvolking van ons land. Tuig dat gelijk de NSB ons eigen volk achtersteld ten faveure van buitenlanders die massaal naar ons land komen om ons uit te vreten. Dit onder het motto eigen volk doet er niet toe! Voor dit walgelijke staaltje eigen volk laatst dienen zij berecht en zeer zwaar gestraft te worden.  

      

    29-10-2022 om 17:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Zottenkot is men volledig de weg kwijt en dient gestopt te worden met de vernietiging van ons land door de omvolking en de daarbij behorende desastreuze gevolgen. Staatssecretaris Van der Burg van omvolking weigert de instroom van uitvreters te stoppen. Elke week komen er weer zo'n 1300 uitvreters bij waar ons blankes voorop moeten draaien middels hogere belastingen. Rapaille wat alleen wenst te profiteren van onze sociale zekerheid zonder ook maar een enkele bijdrage te leveren aan onze econo-mie. Schorre morrie dat ons klauwen met geld kost en ook nog eens de weinige sociale huurwoningen inpikt ten koste van ons eigen volk wat op lange wachtlijsten staat voor een sociale huurwoning. Tuig dat zich gedraagt als bloedzuigers en profiteurs welke nog twee keer per jaar op vakantie gaan naar het land van herkomst wat zij moesten ontvluchten zoge-naamd omdat zij daar gevaar liepen. Bulshit! Ons land als luilekkerland wat zij als sprink-hanen kaal kunnen vreten. Luilekkerland wat zij middels filmpjes op hun mobiele telefoons vanaf luxe cruiseschepen sturen naar de oorden waar zij vandaan komen alwaar de tamtam luidt klinkt kom naar ons land want hier is alles gratis. Ze worden hierin gesteund door vol-ledig van de wereld zijnde NSB'66 rechters die de staat veroordelen tot in hun ogen humane opvang van uitvreters middels een privé ruimte van vier vierkante meter met een te openen raam, eigen sanitair en voedsel aangepast aan hun cultuur. Eten à la carte iets wat in schril contrast staat met ons eigen volk wat op een voedselbank is aangewezen. Zij dienen te vre-ten wat de pot schaft waarbij schraalhans keukenmeester is. Voor hen dreigt weldra de gaar-keukens. Van den Burg ziet zich gesteund door deze uitspraak van de rechters om zijn voor-genomen verplichting naar gemeenten om meer uitvreters op te vangen. Waar dat alles toe kan leiden hebben gezien in Utrecht waar men wekenlang alle sociale huurwoningen die be-schikbaar kwamen toe hebben gewezen aan statushouders. Een weerzinwekkend staaltje van eigen volk laatst! Het resultaat is dat zij die een woning kregen massaal hun werk op-zegden omdat ze nu recht hebben op een bijstandsuitkering en allerlei toeslagen. Bijstand is een vangnet voor hen die niet in hun inkomen kunnen voorzien maar door de uitvreters wordt misbruikt als hangmat waaruit zij kunnen profiteren van onze sociale voorzieningen waaraan zij nog nooit een rooie cent hebben bijgedragen. Bijstand heeft de verplichting om zoveel mogelijk bij te dragen aan het eigen inkomen wat echter niet geldt voor statushouders moge-lijk gemaakt door allochtonen knuffelende ambtenaren welke autochtonen fel op de huid zitten om elk baantje aan te pakken met als sanctie het verlies van hun uitkering. Deze knuffelaars vergoelijken dit gedrag door in koor te roepen dat dit tuig getraumatiseerd is en we daar begrip voor moeten hebben. Ook hebben zij de doofpot geopend waarin de ware aantallen verdwijnen en roepen dat het er maar een paar zijn. Begrip tonen? Opzouten met dit tuig! Opzouten naar de oorden waar zij vandaan komen! Dit alles is om te kotsen!  

    16-10-2022 om 16:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NACHT DER LANGE MESSEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NSB'66 geeft en nieuwe invulling aan deze beruchte gebeurtenis van de vorige eeuw door de wijze waarop zij politieke tegenstan-ders kalt stellen. In dit meest recente geval Khadija Arib die kost wat het kost kaltgesteld moet worden ten foureure van haar ha-tende voorgangster akela Vera Bergkamp. Dit werd in gang gezet toen Arib werd gekozen als voorzitter van de commissie die het corona handelen van het kartel gaat onderzoeken. Dit bevalt de leden van het kartel met kilo's boter op hun hoofd niet daar de commissie onder leiding van Arib te diep zal gaan graven wat niet in het belang is van met name De Jong. Bergkamp greep de kans haar geboden door twee anonieme brieven over Arib aan om een onderzoek in te stellen over haar zonder haar hierover in kennis te stellen. Dit alles volgens de mores van NSB'66. Bergkamp roept hierbij de hulp in van landsadvocaat het louche perdure kantoor Pels Rijcken bekend van een megafraude welke advies dient te geven over wat een zaakje grensoverschrijdend gedrag van Arib zou betreffen. Hiervoor moet je bij Pels Rijcken zijn daar weten zij er alles van! Het kantoor van Pels Rijcken staat sinds de zomer van 2021onder verscherpt toezicht van de Haagse deken van de orde van advocaten. De reden hiervoor is het grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Het kantoor handelt in strijd met de beroepscode door zowel de regering als de Tweede Kamer bij te staan. Bergkamp die reeds eerder contact had met het kantoor om te vragen hoe ze een miljoen euro kon ritselen voor haar COC vriendin en Kamer-lid Liane den Haan. Tijdens de verkiezingen van Kamervoorzitter is de herverkiezing van Arib gesaboteerd door het kartel middels anonieme belasteringen in het RTL nieuws op initiatief van Kaag die Bergkamp als voorzitter wilde. Dit is in de achterkamertjes geregeld en Arib had het nakijken. Ook was er nog een smerige lastercampagne tegen Remkes die van alcohol-misbruik werd beticht tijdens overleggen door Ploert Ploertsma. NSB'66 is een kwaadaardige tumor met uitzaaiingen in de politiek, justitie en andere overheidsinstellingen. Bergkamp speelt de vermoorde onschuld toen Arib haar verantwoordelijk stelde voor de laster tegen haar. Ze prevelde dat het Presidium unaniem was over het besluit om een onderzoek in te stellen. Henk Nijboer van de PvdA  maakt ook deel uit van het Presidium. Brutus gij ook! Verschillende  fractievoorzitters hebben Bergkamp per brief om opheldering gevraagd maar de PvdA weigerde deze brief mede te ondertekenen. Dit was de reden, het ontbreken van van de steun van haar partij, die Arib heeft doen besluiten om uit de Kamer te vertrekken. Berg-kamp zal haar Judaspenningen zeker niet melden in het geschenken register van de Kamer. Moge deze penningen gloeiend lood worden in haar vlerken. Ze dient per direct uit haar functie ontheven te worden! Nijboer is na zijn laakbaar handelen onder druk uit het Presi-dium gestapt. 

    09-10-2022 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GOUDEN BEZEM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Zottenkot is niets te zot zoals duidelijk werd tijdens de algemene beschouwingen dit jaar. De aftrap werd gedaan door Geert Wilders welke meteen van leer trok tegen Rutte en zijn bende. Door toedoen van Rutte zakken miljoenen burgers onder het bestaansminimum en leven in pure armoede. De eerste die aan de beurt was Secreet Kaag die de gouden bezem kreeg als prijs daar zij Rutte heeft weten te passeren als minst betrouwbare regent. Een waarlijk grote prestatie volgens Wilders. Vervolgens was de klimaat homo Rob Jetten aan de beurt welke voordat hij naar Amerika vluchte voor een glas en een plas bijeenkomst om zo geen verantwoording af te moeten leggen tijdens de algemene beschouwingen. Wel heeft hij de Kamer voor zijn vertrek nog wel een brief doen toeko-men met daarin de mededeling dat de gasprijs hoog zal blijven om mensen van het gas af te krijgen. Belachelijk! Velen die de gasrekening nu al niet kunnen betalen. Wilders kwalificeerde Jetten terrecht als een klimaat psygophaat dit tot woede van de lul in de pot Paternotte welke even stevig de oren werd gewassen door Wilders. Wilders die deze lul verweet mede verant-woordelijk te zijn voor het verpatsen van ons eigen gas aan het buiten-land voor een appel en een ei waardoor wij nu duur gas in moeten kopen. Ons land gebruikt zo'n 40 miljard kuub gas waarvan het de helft zelf wint binnen ons territorium. Hiervan wordt 90 procent verpatst door het kartel waardoor we in de armen van Poetin werden gedreven. Nu Poetin de gaskraan dicht heeft gedraaid moeten we heel duur gas elders kopen waarvan het klootjesvolk de dupe is daar zij de energierekening niet meer kunnen betalen. De elite die hiervoor verantwoordelijk is heeft hier geen last van daar zij riante inkomens hebben. De hof-nar Baudet zorgde weer voor een bizarre scène om binnen een aantal minuten vak K leeg te doen lopen daar het kartel wegliep daar hij Secreet Kaag hoegenaamd beledigd had. De rol van Kamervoorzitter Bergkamp mag hierbij ook niet onvermeld blijven. Bergkamp een incom-petente akela die geen orde kan houden liet de boel volkomen uit de klauwen gieren voordat ze Baudet voor de duur van deze vergadering het woord te ontnemen pas nadat het kartel was weggelopen. Bergkamp die een marionet van het kartel is waarbij Kaag haar touwtjes in handen heeft. Men had Baudet in zijn spreektijd kunnen laten raaskallen en geen aandacht aan besteden. Nu heeft hij weer alle aandacht gekregen waar hij opuit was. Dit doet je weer terugverlangen naar Khadija Arib als Kamervoorzitter!    

    27-09-2022 om 22:43 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!