Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    23-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 22 23 maart donderdag
    Vanmorgen scheen het zonnetje uitbundig, maar het was verrekte koud, 9 gr. om 08.30 uur. We hadden vandaag een redelijk korte reisdag, van Banos de Fortuna/Murcia naar Calpe, 24 km. ten noorden van Benidorm.

    Wij konden rustig aan doen en hadden ons voorgenomen na de koffie te vertrekken, zo gezegd, zo gedaan. Gisteren  hadden we de camping al betaald, we vonden het een goede camping en de kosten per dag waren € 14,00 incl. electra. Het electra wordt opgenomen, aangezien de ene veel kookt met electra, electrisch kacheltje of andere zware electronische apparatuur gebruikt.

    Wij zijn richting Calpe gegaan, aangezien we nog nooit aan de kust van dit gedeelte van Spanje, Costa Blanca,  zijn geweest. De andere kusten hebben we allemaal gezien. Plus we wilden wel es zien, hoe een stad als Benidorm eruit ziet. Een ding is duidelijk toen we langs Benidorm reden, veel hoogbouw. We gaan een van de komende dagen nog wel es een kijkje nemen in Benidorm.

    We staan in Calpe op een camping redelijk dicht bij het centrum, boulevard, zee en het oude, historische centrum van Calpe. We zijn nog niet die kant opgewandeld, zal de komende dagen nog wel een aantal malen plaatsvinden.

    We konden op deze camping de laatste plaats krijgen, echter voor max 5 dagen. De camping staat helemaal vol. We hadden wel verwacht dat het druk zou zijn, maar dat er complet bij de ingang staat, vonden we uitzonderlijk in maart. Zijn dan ook praktisch allemaal overwinteraars, waarvan zo langzamerhand al weer vertrekken naar het noorden. Vanaf april hebben ze het rustig, de maand augustus is weer erg druk en vanaf september beginnen de overwinteraars weer binnen te druppelen. De camping ziet er prima uit met goed sanitair.

    Wellicht blijven we hier iets langer dan de max. 5 dagen, betekent dat we morgen naar een andere plek, weliswaar een stuk kleiner, gaan verkassen. Deze plek komt morgen pas vrij. Dit houdt wel in dat we niet veel hebben opgezet, moet morgen weer worden afgebroken.

    Het is hier wel behoorlijk winderig en de temperatuur is ook niet al te best. De komende 2 dagen wordt het iets minder, daarna wordt het weer een stuk beter. Dit geldt echter voor geheel Spanje.

    Na de neerzetten van de caravan hebben we voor het avondeten gedaan voor het avondeten en wat overige zaken zoals water, frisdrank, bier etc. We kunnen weer een aantal dagen vooruit.

    Temperatuur; vanmorgen 9 gr., erg frisjes, tot vanmiddag 17 gr., ook frisjes

    KM.s; 155

    Foto's; onderweg bij de kust, Benidorm en camping

    Morgen; niks doen

















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!