Snijd de ui klein,maak de knoflook schoon en pers deze uit. Meng de ui met de knoflook de sambal de trassie laos en wat zout en wrijf het geheel fijn. Fruit de gezeefde kruiden in wat hete olie ca 2 min. Voeg de schoongemaakte sperziebonen en de bouillon en het water toe. Breng het geheel aan de kook en laat de sperziebnen bijna gaar worden. Voeg tenslotte het citroensap en een schepje suiker en de santen doe en laat alles nog even goed doorkoken.
Eet smakelijk (er is een kant en klare variant in de winkel maar vers komt de smaak beter ten goede) het proberen waard! Heerlijk met rijst en kip
Reacties op bericht (1)
08-01-2015
vvv
De patrouille was Replica Horloges zeer vereerd door het warme welkom dat ze in elke fase van zijn reis Replica Watches ontvangen. Piloten hebben ook een erg leuk om te voldoen aan een aantal van hun collega piloten, waaronder Replica Rolex leden van de Griekse luchtmacht en de Turkish Stars, niet te vergeten de Koninklijke Jordaanse Falcons, met wie ze zelfs geevolueerd in de lucht tijdens het laatste evenement van het seizoen.