Benodigdheden: 750 gr aardappels 6 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 1 bosjee lenteui 8 gedroogde tomaten 75 gr geraspte kaas 450 gr rundergehakt 2 zoete uien 1 ei 1 blik tomatenblokjes doperwten en worteltjes
Bereiding:
Kook de aardappels gaar en maak door toevoeging van het ei en de olijfolie puree van. Voeg de in ringetjes gesneden lenteui en in reepjes gesneden tomaatjes en de kaas toe. Maak op smaak met wat zout en peper en de uitgeperste knoflook. Snijd de ui in ringen en bak het gehakt rul in een eetlepel olie en bak de uien mee. Schenk de tomaten met sap toe en kruid met zout en peper. Schep het gehakt mengsel met doperwten en worteltjes in een ovenschaal en verdeel de puree erover. Besprenkel met wat olie en zet in een voorverwarmde oven va 175 graden tot de puree bruin is gekleurd.
Geef er een salade bij.
Eet smakelijk
Tip leg er gekookte eieren in en druk ze in het puree.. Heerlijk voor erbij
Reacties op bericht (1)
08-01-2015
vvv
Deze tour in Replica Horloges het is mediterraan werd gekenmerkt door vele momenten van uitzondering, met inbegrip Imitatie Horloges van de eerste vluchten van de Breitling Jet Team boven de Akropolis van iwc replica Athene Griekenland, van de Gouden Hoorn in Istanbul Turkije, de schitterende Cedar bossen van Libanon en het strand van Tel Aviv in Israel. De piloten hadden ook de unieke mogelijkheid om te evolueren van meer dan driehonderd meter onder het waterniveau van de zee boven de dode zee.