Voor 4 porties: 750 gr aardappels 1 tl komijn 2 grote uien 1 vleestomaat 1/2 bosje peterselie 1 el olie,300 gr rundergehakt 1 el tomatenpuree zout en peper 1 el paneermeel 50 belegen goudse kaas 30gr boter boter voor de vorm
Stap1: De aardappelen wassen in een pan met ruim water doen.De komijn toevoegen en de aardappels gaar koken.
2: De uien schoonmaken.De uien in ringen snijden.En enkele bv in blokjes.De tomaten wassen en zonder steelaanzet in dune plakjes snijden.Peterselie wassen en fijnhakken.
3:De olie in een koekenpan verhitten en de uien bakken,tot ze glazig zijn.Gehakt toevoegen en bakken tot het rul is. Tomatenpuree zout peper peterselie paneermeel toevoegen en erdoor roeren.
4:De kiaas grof raspen(kan ook geraspte kaas!) De aardappels aardappels schillen en in plakjes snijden 1/2 cm of puree van maken. Oven voorverwarmen op 220 graden.
5:Een vuurvaste schaal invetten en de tomaten,de ui en het gehakt in laagjes inleggen. Eindigen met een laagje puree of aardappels. Kaas en botervlokjes eroverheen verdelen. In de oven 200 graden ong 25 min bakken.
Eet smakelijk
Reacties op bericht (1)
08-01-2015
vvv
Deze tour in Replica Horloges het is mediterraan werd gekenmerkt door vele momenten van uitzondering, met inbegrip Imitatie Horloges van de eerste vluchten van de Breitling Jet Team boven de Akropolis van iwc replica Athene Griekenland, van de Gouden Hoorn in Istanbul Turkije, de schitterende Cedar bossen van Libanon en het strand van Tel Aviv in Israel. De piloten hadden ook de unieke mogelijkheid om te evolueren van meer dan driehonderd meter onder het waterniveau van de zee boven de dode zee.