1 pak Canneloni (500 gr).
500 gr. gehakt.
1 pot pastasaus (geheel naar eigen smaak, ik heb tomaten/olijven/basilicum genomen)
1 grote ui gesnipperd.
1 rode paprika
2 teentjes knoflook geperst.
1 klein pepertje
1 eetlepel suiker
zouten naar smaak.
Olijfolie.
Kaas.
Bechamelsaus(pakje bij ah)
3 grote tomaten in plakjes.
fruit de ui in de pan en doe daar gehakt bij. Snij de paprika, peper in stukjes en voeg dat erbij. Pers knofook en als het even gebakken heeft samen voeg je er de italiaanse saus bij en een eetlepel suiker en wat zout. Laat het even smoren en zet de koekepan van vuur en laat de inhoud even afkoelen.
Neem de canneloni's en vul ze met een lepeltje of met de hand en leg ze op een ingevette ovenschaal naast elkaar. Giet Bechamelsaus over de pasta heen (de pasta mag helemaal bedekt zijn met saus, de pasta neemt de saus op en giet ook 1 glas water over de pasta, leg daar de plakken tomaat op (die je eventueel met peper en zout op smaak gebracht hebt). Strooi er kaas overheen. Bedek de schaal met aluminium en schuif het in de oven voor een half uur op 200 gr.
Laatste 5 min haal je aluminiumfolie eraf en laat je de tomaten even grillen aan de bovenkant.
p.s. Kaas doe ik meestal de laatste 5 minuten erbij