500 g ribrunderlappen 300 ml azijn 3 blaadjes laurier 2 kruidnagels 30 g boter 2 grote uien, in grove stukken 3 plakken ontbijtkoek, in stukjes 3 el stroop
Snijd het vlees in blokjes van circa 3 cm en doe in een kom. Meng 300 ml water met de azijn en voeg de laurier en de kruidnagels toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.Giet de marinade over het vlees en laat het 24 uur marineren in de koelkast. Neem het vlees uit de marinade, laat het goed uitlekken en dep het droog met keukenpapier. Bewaar de marinade. Bak het vlees in enkele minuten rondom bruin in tweederde van de boter. Blus af door de marinade erover te gieten. Bak de uien in de rest van de boter. Voeg ze als ze mooi bruin zijn bij het vlees. Laat het vlees ongeveer 2 uur op laag vuur sudderen in de marinade. Schep van tijd tot tijd het schuim eraf. Voeg, als het vlees gaar is, de ontbijtkoek toe om de saus te binden. Roer de stukjes goed door de marinade, tot een gladde saus ontstaat. Voeg de stroop toe en roer door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Smakelijk eten!
Reacties op bericht (1)
05-01-2015
vvv
De patrouille was Replica Horloges zeer vereerd door het warme welkom dat ze in elke fase van zijn reis Replica Watches ontvangen. Piloten hebben ook een erg leuk om te voldoen aan een aantal van hun collega piloten, waaronder Replica Rolex leden van de Griekse luchtmacht en de Turkish Stars, niet te vergeten de Koninklijke Jordaanse Falcons, met wie ze zelfs geevolueerd in de lucht tijdens het laatste evenement van het seizoen.