2 el olijfolie 1 schaal runderchipolata (worstjes, 300 g) 1 ui, in halve ringen 1 bakje champignons, in plakjes 1 pak pompoenblokjes (450 g, diepvries) 300 g couscous 1 bakje pistachenoten (95 g), grof gehakt 600 ml hete runderbouillon ovenschaal, ingevet
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de chipolata in 3 minuten bruin. Voeg de ui en champignons toe en bak 4 minuten. Haal van het vuur en schep de bevroren pompoenblokjes, couscous en pistachenoten erdoor. Doe dit mengsel in de ovenschaal en schenk de bouillon erover. Zorg dat de couscous helemaal onderstaat. Is dat niet het geval, voeg dan kokend water toe. Bak de couscousschotel in de oven in circa 15 minuten gaar. Roer los met een vork en breng op smaak met peper en zout. Lekker met verse basilicum. Smakelijk eten!
Reacties op bericht (1)
08-01-2015
vvv
De Breitling Replica Watches merk presenteert dit jaar, de nieuwe, meer eigentijdse look zijn horloges van het Breitling Replica Cockpit-bereik: Beschikbaar in een verscheidenheid van metalen, kleuren van wijzerplaten en soorten Hublot Replica armbanden, Cockpits moeten alle liefhebbers van modellen pilot die niet noodzakelijkerwijs een chronograaf hoeft verleiden... Tot slot wordt de datum weergegeven in een venster muur uitgehouwen.