1 kg tomaten 2 aardappels 1 ui 1 teentje knoflook 5 basilicumblaadjes geraspte Parmezaanse kaas 100 ml room olijfolie en boter peper, zout
De tomaten ontvellen en klein snijden. De ui en de aardappels klein snijden. Maal de basilicum en de knoflook met wat olijfolie fijn in een vijzel. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de ui aan op laag vuur voor 5 minuten. Voeg de tomaten en het vijzelmengsel toe en laat alles 15 minuten pruttelen. Af en toe roeren en op smaak brengen met zout en peper. Doe alles in een soeppa en voeg er 750 ml water en de aardappelen bij. Breng alles weer aan de kook en laat alles 1 uur lang op een laag vuur sudderen. Pureer de soep in een keukenmachine of met een staafmixer. De soep weer aan de kook brengen en de room toevoegen. Serveren met Parmezaan en basilicum. Smakelijk eten!
Reacties op bericht (1)
05-01-2015
vvv
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.