Champignonlasagne met tomaat en mozzarella 4 personen
2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 schaal gehakt, 175 g 1 bakje champignons, 250 g, in plakjes 2 blikken ragout met champignons (à 400 g) peper, zout 1 pak lasagne, 250 g 3 tomaten, in plakjes 1 bol mozzarella, 125 g, in plakjes ovenschaal, ingevet
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui. Bak het gehakt 2 minuten mee. Voeg de champignons toe en bak 3 minuten. Voeg de blikken ragout met 250 ml water toe en verwarm 5 minuten zonder te koken. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper. Schep een lagje ragout in de ovenschaal. Dek af met lasagnebladeren. Mak met de rest van de ragout en de lasagnebladeren meer lagen. Eindig met een laag ragout. Leg er de plakjes tomaat en mozzarella op. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten gaar. Smakelijk eten!
|