Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen met maat 42 het gelukkigstOnderzoek kledingmaten: vrouwen met

maat 42 het gelukkigst

http://img155.imageshack.us/img155/7119/crystallrennfc6.jpg
Plus size model Crystall Renn


Vrouwen met maat 42 zijn het gelukkigst. Dat blijkt uit recentelijk onderzoek onder 3000 vrouwen van Special K in Engeland. Een kwart van deze dames beweert zelfs extreem gelukkig te zijn.

Meer dan 43% van deze vrouwen met maatje 42 zegt dat het ze niet blijer hadden kunnen zijn met hun carrière. Een derde rvan de vrouwen is ook zeer content met haar liefdesleven.

Op de tweede plaats staan vrouwen met maat 40. Driekwart van deze vrouwen is zeer tevreden met de vriendschappen in haar leven. 45% is ook blij met haar carrière.

Respondenten met maat 36 komen op de derde plek. Gevolgd door maat 44 en maat 38.

De ongelukkigste kledingmaten op een rij:
1. maat 50
2. maat 46
3. maat 48
4. maat 30/32
5. maat 44

Een woordvoerder van Special K zegt: ”Het is geweldig om te ontdekken dat size zero niet garant staat voor meer geluk. Ons onderzoek toont aan dat rondere vrouwen met maat 42 veel comfortabeler in hun vel zitten en gelukkiger zijn met hun leven.”(br.Styletoday)
� Reageer (0)
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen kledinglijn voor Christina Aguilera


Eigen kledinglijn voor Christina Aguilera


christina aguileraNa topmodel Kate Moss gaat ook zangeres Christina Aguilera een eigen kledinglijn ontwerpen voor de Britse keten Topshop.

Philip Green, de eigenaar van Topshop, heeft haar dat gevraagd. De winkelketen biedt haar, naar verluidt, ruim 1 miljoen euro aan om een collectie te ontwerpen.

Eerder raakte al bekend dat Topshop het contract met Kate Moss had verlengd. (br.She)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke accessoires kies je bij je party-outfit?


Welke accessoires kies je bij je party-outfit?
In accessoires zijn dit najaar geen opvallende trends te melden, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bij je outfit horen. Integendeel. Er is wel één regel die je in je achterhoofd moet houden dit seizoen: eenvoud siert.

Eén grote armband, één opvallende baret, één mooie halsketting, een goedgekozen haaraccessoire, eventueel gecombineerd met mooie oorbellen - en dat is het. Kies de kleuren van je accessoires in dezelfde tint als je schoenen of je outfit. Eén uitzondering: als de hoofdtoon zwart of grijs is, mag je ook wel voor een diepe tint rood of paars gaan in je accessoires, om een accent te leggen.

Het materiaal speelt geen rol: plastic, hout of een metaal met (glanzende) zwarte steentjes of geslepen glas. Zolang het groot, dik en/of lang is, past het in de mode. Zorg er wel voor dat je je imago bewaakt. Kies je voor een strakke, klassieke jurk (denk: Victoria Beckham), kies dan ook voor elegante accessoires, zoals eenvoudige zwarte oorbellen of een parelketting. Een lossere outfit kan gecombineerd worden met iets opvallender, kleurrijker of speelser.

Bij de handtassen scoren de kleine clutch-modellen het best. Een neutraal kleur, zoals zwart of zilvergrijs met een vintagelook is de beste keuze. De grote it-bag geldt voor het dagelijkse leven, niet voor feestjes!

Tot slot zijn er nog schoenen. Geen laarzen, zelfs weinig enkellaarsjes, maar hoge pumps, vaak met open teen: dat wordt bij de party outfits gezet. Ook in neutrale kleuren als zwart of grijs, met uitzonderingen in donkerrood of paars als je jurk heel basic is.

Opvallend: riemen zijn er nauwelijks bij dit jaar. Getailleerde jurkjes wél, maar dat wordt benadrukt met een band of lint in dezelfde stof van het jurkje. (br.Nina)

� Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton lente 2009


Louis Vuitton lente 2009


De afbeelding “http://img387.imageshack.us/img387/5697/nuxg0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Marc Jacobs ontwierp voor Louis Vuitton een schitterende collectie. Waarbij natuurlijk veel aandacht werd besteed aan de handtassen en andere accessoires.


De afbeelding “http://img243.imageshack.us/img243/5505/74722281vs5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.De afbeelding “http://img361.imageshack.us/img361/6898/51136588yj1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.De afbeelding “http://img367.imageshack.us/img367/458/handtasyq3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.De afbeelding “http://img239.imageshack.us/img239/5445/schoenenue7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


(br.nina)


� Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse mannen vaker naar de kapper dan vrouwen


Britse mannen vaker naar de kapper dan vrouwen


De afbeelding “http://img185.imageshack.us/img185/9176/kappertp2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De Britten zijn een natie van haargeobsedeerden. Dat zeggen ze toch van zichzelf, en een blik op wat cijfers moet hen gelijk geven. Britse vrouwen stappen jaarlijks 7 keer bij een kapper binnen, bijna dubbel zoveel als de vier keer die de kappers zelf aanraden. Britse mannen doen beter: zij gaan negen keer langs bij de kapper.

Jong vs oud
Dat is niets in vergelijking met het jaar 2000, toen vrouwen nog gemiddeld tien keer de kapper bezochten. Vrouwen boven de 65 gaan nog steeds trouw 1 keer per maand, jongere vrouwen gaan veel minder vaak.

Dat komt omdat ze meer geld spenderen aan originele kapsels en kleuringen. Hoewel ze zichzelf graag op een kapbeurt trakteren, kunnen ze het zich niet zo vaak veroorloven en hebben ze er minder tijd voor. Daardoor geven ze wel meer uit aan stylingroducten, zodat ze zelf hun kapsel kunnen fixen.

42 euro per kapsel
In totaal geven Britse vrouwen 2 procent van hun inkomen aan kappers, oftewel gemiddeld 42 euro per kapbeurt en 67 euro per kleurbeurt. Opvallend: ook 1 miljoen van de Britse mannen laten hun haar kleuren.

Vacatures
Die kappergekte laat zich voelen op de arbeidsmarkt. De schaarste is zo groot dat er maar liefst 37.000 vacatures zijn, en dat beginnende kapsters al een jaarloon halen van 40.000 pond (48.000 euro) per jaar. En ook internationaal gooien de Britse haarkunstenaars hoge ogen. Ze worde alom geprezen om hun creativiteit en ingezet op de grote modeshows in Parijs en Milaan.

Geen vage grenzen
Hoe dat komt? "We zijn een eiland, dus wij staan apart. In Europa vervagen de grenzen te gemakkelijk: de Italianen lenen van de Fransen, die net gaan spieken waren in Denemarken. Wij hebben onze eigen ideeën en komen daar ver mee", verklaart Akin Konizi, de Britse kapper van het jaar. In welke mate dit in een geglobaliseerd tijdperk als het onze werkelijk geldt, is echter zeer de vraag.

'Liever honger dan uitgegroeide wortels'
Volgens de kappers voelen ze niets van de economische crisis. "Integendeel, de zaken gaan heel goed. Mensen willen zich goed voelen, en gaan dan al eens naar de kapper. Misschien zullen er zijn die maar elke zes of acht weken komen, in plaats van elke maand. Maar evenveel zullen liever honger lijden dan rond te lopen met gekleurde haarwortels", dixit de kappers. (br.Nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuislasers zijn gevaarlijk


Thuislasers zijn gevaarlijk
Laserapparaten voor thuisgebruik zijn steeds meer ingeburgerd. Zo zijn er machientjes die overtollige haartjes definitief verwijderen vanuit de luie zetel en zonder de dermatoloog te moeten raadplegen. Nederlandse artsen waarschuwen nu dat deze thuislasers voor zelfontharing bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.

Deskundig
Het lijkt simpel en stukken goedkoper, een doe het zelf laser, maar is uiterst gevaarlijk als het niet in professionele handen terecht komt. Dermatologen zien de trend met lede ogen aan. Wat er op de tv-spotjes en advertenties niet wordt bij gezegd is dat ondeskundig gebruik kan leiden tot ernstige en blijvende schade aan ogen en huid.

Ook is er volgens hen nauwelijks onafhankelijk onderzoek verricht naar de veiligheid en werkzaamheid.

Schoonheidscentra
Even onveilig vinden de artsen het gebruik bij de schoonheidssalons. Ze verwijzen daarbij naar klanten die nadien bij hen terecht komen met ernstige brandwonden, pigmentproblemen en blijvende littekens. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superkoopjes in zicht


Superkoopjes in zicht
Er zijn supersolden op komst. Winkeliers zouden al op 3 januari, de eerste dag van de solden, van start gaan met kortingen van gemiddeld 40 procent, die naar het einde toe kunnen oplopen tot 70 of 80 procent. Bovendien ligt er 10 procent meer in de rekken en zijn vooral duurdere artikels in voorraad. Dat blijkt uit een enquête van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ).

Crisis
Uit de enquête blijkt dat de economische crisis duidelijk voelbaar is. "Normaal hangt er net voor de wintersolden nog zo'n 35 procent in de rekken. Dit jaar is dit zo'n 10 procent meer. Het zijn vooral de duurdere producten die tot nu toe niet over de toonbank zijn gegaan, zoals laarzen, setjes lingerie, merkkledij, ..." De hoofdreden van de tegenvallende verkoop is de economische en financiële crisis.

Goedkopere producten
Handelaars zeggen dat ze intussen meer basisstukken, die minder modegevoelig zijn, en goedkopere producten besteld hebben. Op de vraag wat de klanten de voorbij periode vooral gekocht hebben antwoorden de handelaars dat twee derde de duurdere stukken liet liggen. Een op de drie koos resoluut voor goedkopere producten. De meeste handelaars (52 pct) verwachten dat de solden hetzelfde succes hebben als vorig jaar. Eén op de vier (23 pct) meent het beter te doen, vooral omdat ze nog heel wat dure stukken in voorraad hebben. Eén op de vier (25 pct) is pessimistisch en meent dat de negatieve spiraal zich zal doorzetten tijdens de solden.

Druk weekend
Winkeliers verwachten heel veel van het eerste soldenweekend. De wintersolden beginnen altijd op 3 januari, maar die dag valt dit jaar op een zaterdag. "Omdat de meeste klanten thuis zijn is dit een topdag. Ook op zondag 4 januari zullen heel wat winkels open zijn. Verwacht wordt dat de handelaars veel zullen verkopen tijdens het eerste weekend", zo luidt het.

"Geen megakortingen"
Luc Ardies van Unizo nuanceert de cijfers van het NSZ. "Ik verwacht niet dat de gewone zelfstandige meteen met zware kortingen uitpakt. Voor hem is de marge het belangrijkst. Bovendien mikt hij op kwaliteit en kan hij niet zomaar met megakortingen uitpakken tegenover zijn vaste klanten. Pas helemaal op het einde pakt hij uit met ronde prijzen voor een beperkt assortiment. De grote ketens, die mikken op hoge rotatie, geven wel die superkortingen." (br.hln)
� Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bont meer voor ontwerpster Donna Karan


Geen bont meer voor ontwerpster Donna Karan
Bekende designer Donna Karan beloofde geen bont meer in haar collecties te verwerken. Dit kwam na twee jaar volhardend protest van dierenrechtenorganisatie PETA.

Bunny butcher
De New Yorkse ontwerpster is al lang het doelwit van PETA, op elke catwalkshows van Donna Karan was de dierenrechtenorganisatie aanwezig en PETA versierde zelfs heel New York versierd met anti-Karan posters. Vorige week nog startte de organisatie een website waarop de ontwerpster de 'bunny butcher' genoemd werd. Dit heeft duidelijk effect gehad, want de ontwerpster beloofde deze week te stoppen met bont te gebruiken in haar ontwerpen. "In onze collecties voor 2009 zit geen bont en we hebben ook geen plannen om in de toekomst nog met dit materiaal te werken", aldus Donna Karan.

Armani
Vicepresident van PETA Dan Mathews: "Dit is een grote overwinning voor de dieren, die systematisch vermoord worden om hun pels. Nu we Donna Karan met rust laten, kunnen we ons concentreren op andere doelwitten als Armani." (br.hln)
� Reageer (0)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moschino opent hotel in Milaan


Moschino opent hotel in Milaan

Fashionista's leven en reizen graag in stijl. Dat weten modemerken ook en dus openen ze hotels die hun levensstijl uitstralen. Cavalli deed het al, en nu volgt Moschino. Het merk zal in 2009 een eigen hotel openen in een oud, neoklassiek treinstation in Milaan, het modemekka van Europa. "Maison Moschino" zal 54 kamers tellen.

Het interieur wordt ontworpen door Moschino's eigen creatief directeur Rossella Jardini en haar team. Het sprookjesachtige thema zal de rode draad zijn die de 54 kamers verbindt. De stijl wordt nu al omschreven als 'de gewone wereld geschilderd door een surrealitische borstel'.

Op de vierde verdieping van het hotel zal een restaurant, spa, fitness en de tuin te vinden zijn. (br.hln)� Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilfiger na 3 jaar terug welkom op NY Fashion Week


Hilfiger na 3 jaar terug welkom op NY Fashion Week


tommyTommy Hilfiger zal voor het eerst in ruim 3 jaar terug een modeshow houden tijdens de New York Fashion Week in februari. De modeontwerper neemt er de plaats in van Vera Wang, die eerder afzegde.

Hilfigers besluit druist in tegen bijna alle andere grote designers, die eerder besloten geen modeshow te geven tijdens NY Fashion Week omwille van de economische crisis. Een show op NY Fashion Week kost gemiddeld 100.000 dollar. Tommy Hilfiger zal op 19 Februari om 10 uur zijn collectie aan het grote publiek voorstellen (br.She)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Temperley London geeft online catwalkshow
Alices Temperley London geeft online catwalkshow


http://img171.imageshack.us/img171/1664/temperley1rv0.jpgIn plaats van te kiezen voor een dure catwalkshow heeft Alices Temperley London besloten de herfst/winter-collectie ‘09/’10 op een andere manier aan het publiek te presenteren. De kleding zal namelijk in New York, Parijs en Londen getoond worden door middel van enorme videoschermen.

Net als Viktor en Rolf pakt het Engelse modehuis uit met een grote productie gemaakt door een internationaal team van filmregisseurs, fotografen en videomakers.

Lars von Bennigsen, CEO Temperley London vertelt: ‘op deze manier bereiken we niet alleen een groter en internationaal publiek, maar sparen we tegelijkertijd het milieu en bieden we de economische crisis het hoofd.

De online catwalkshow van Temperley London zal in de verschillende modesteden getoond worden aan inkopers en de pers en zal op 18 februari tijdens de New York fashionweek voor het eerst te zien zijn.
� Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden pruiken straks trendy?


Worden pruiken straks trendy?

Zin in een nieuwe look? Investeer in een pruik. De tijd dat enkel oudere dames of chemotherapie-patiënten ze dragen, is binnenkort voorbij. Pruiken zijn aan een ware revival bezig. Dat staat te lezen op de Britse Timesonline.

Fan
Hippe jongeren ontdekken de haarstukjes. Zo geeft de Britse Pixie Geldof toe dat ze steeds meer een pruik draagt en het 'meer plezier en vertrouwen' schenkt. Ze beweert dat ook haar vrienden een ander exemplaar opzetten, telkens ze uitgaan.

Eastenders actrice Kara Tointon is een andere fan. Toen ze onlangs werd gespot op een avondje uit, droeg ze een glanzend zwarte bob. Ze geeft tot dat deze nep was. "Ik heb er zeven thuis," vertelt ze. "Ik heb echt een hekel aan mijn eigen haar, dus dit is prima voor een verandering."

Nieuwe extensions
Tegenwoordig lijken ze zo echt, dat je het verschil nauwelijks merkt. Het pruikenconcept lijkt slechts een klein stapje verwijderd van de haarextensions. Zo beweert de Amerikaanse fashionbijbel 'Women's Wear Daily' dat pruiken klaar staan om de haarverlengingen over te nemen.

Accessoire
Dat zou best kunnen. Wie naar catwalks en andere internationale mode-advertentiecampagnes kijkt, merkt dat haren een onderdeel zijn van een merk. Waar zou YSL staan zonder de scherpe zwarte bobs? Haren lijken een aanpasbaar accessoire, net als handtassen en schoenen. Met een pruik is dat nu eenmaal makkelijker.

Celebs
Volgens haarstylist Wendy Iles, die werkt voor Chanel en bekende celebs, zijn pruiken een essentieel onderdeel van haar werk de afgelopen vijf jaar. Ze denkt dat vrouwen er nu meer voor open staan omdat celebs steeds meer van haarsnit veranderen. Met een pruik kan je makkelijker verschillende facetten van je persoonlijkheid onderstrepen. En het is een pak gezonder dan de haarextensions.

Imagoprobleem
Er is maar één probleem: al jaren kampt de pruik met een imagoprobleem. De huidige generatie haarstukjes zouden daar verandering in moeten brengen. Tegenwoordig ogen deze uiterst natuurlijk en worden ze ook met grote precisie gemaakt van dik, glanzend en gezond haar. (br.Nina)
� Reageer (0)
20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit


Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit
Ondanks de economisch moeilijke tijden bezuinigen Nederlandse vrouwen niet op hun uiterlijk tijdens de feestdagen. Dit blijkt uit Nederlands onderzoek.

Niet zonder mascara
74 procent van de ondervraagde vrouwen zegt met kerst op haar best te willen verschijnen. Hoewel bijna de helft de feestdagen met het gezin viert, willen vrouwen er extra goed uitzien, meldt nu.nl. 26 procent van hen zegt niet zonder mascara te kunnen tijdens deze feestelijke periode. 20 procent vindt parfum onontbeerlijk.

Langer in badkamer
De meeste vrouwen geven zich tijdens feestdagen gemiddeld 7,7 voor haar uiterlijk, op een gewone dag is dat slechts een 6,9. Ook wel logisch want vrouwen besteden tijdens de kerstdagen veel meer tijd aan hun outfit en make-up. We brengen dan gemiddeld 17 minuten door in de badkamer, op een gewone dag is dat slechts 11 minuten. (br.nina)
� Reageer (0)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie krijgt designerstiletto's


Barbie krijgt designerstiletto's


Barbie was altijd al een modepopje, maar nu zijn ontwerpers ook bereid om kledij te ontwerpen voor 's werelds meest bekende pop. Schoenenontwerper Christian Louboutin bijvoorbeeld, haalt er zijn neus niet voor op.

"Ik ontwerp goede schoenen voor Barbie omdat élk meisje goede schoenen zou moeten dragen", verdedigt de ontwerper zich. En schoorvoetend geeft hij toe dat hij Barbie altijd al leuk gevonden heeft.

De pumps worden ontworpen in het bekende Barbieroze en elke model in de Mattel-modeshow op de modeweek in New York zal ze dragen. Of er één schoen, of verschillende worden ontworpen, is nog niet duidelijk.

Te zien aan de vorige collectie roze schoenen die hij ontwierp, mag Barbie (en de modellen) al beginnen oefenen om te lopen zonder vallen. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook corrigerend ondergoed voor mannen


Nu ook corrigerend ondergoed voor mannen


ondergoedCorrigerend ondergoed voor vrouwen was al langer op de markt, en bovendien ook een grote hit sinds het werd opgevoerd in de populaire sitcom 'Sex and the City'. Maar nu kunnen ook mannen hun probleemzones verbergen.

Het Australische bedrijf Equmen brengt de eerste corrigerende hemden en slips voor mannen op de markt. Het ondergoed zorgt niet alleen voor een betere houding en bloedcirculatie maar het helpt ook de probleemzones te verdoezelen. (br.She)
� Reageer (0)
18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hul jezelf in het goud deze feestdagen


Hul jezelf in het goud deze feestdagen


http://triton.imageshack.us/Himg511/scaled.php?server=511&filename=43409587pl6.jpg&xsize=578&ysize=480


Nog steeds op zoek naar een gepaste feestoutift? Dan bieden de celebrities misschien wel soelaas. Zij zijn namelijk al een tijdje verknocht aan de gouden jurk.


Goud is hip deze periode. Gouden make-up, juwelen, en accessoires stelen de show in de winkeletalages. Waarom zouden we eens niet een stapje verdergaan en ons volledig hullen in gouden kledij. De celebrities zijn alvast verzot op de nieuwste trend. (br.She)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Martens laarzen zijn terug hip!

Dr. Martens laarzen zijn terug hip!


dr martensDr. Martens schoenen zijn weer helemaal hip en trendy. De parodie op de oude legerlaarzen is al een echte hit bij celebrities. Hoogdringend tijd dus om die boots vanonder het stof te halen!

Topmodellen en wereldsterren Agyness Deyn, Irina Lazareanu, Jaimie Winstone en Pixie Geldof zweren de afgelopen weken bij hun Dr. Martens. Ze droegen ze al onder hun leggings, minirokjes en skinny jeans. Inspiratie te over voor ons dus, om onze eigen hippe outfit te creëren met oude boots! (br.She)� Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D&G brengen make-up uit


D&G brengen make-up uit


Het bekende ontwerpersduo.


Dolce &Gabbana, het Italiaanse modehuis, is volop bezig met het ontwikkelen van een make-up lijn. Na de succesvolle parfums, wordt vanaf januari 2009 make-up aangeboden.

Hiervoor werd een beroep gedaan op make-up artiest Pat McGrath, tevens verantwoordelijk voor de opmaak van de modellen bij de shows. De geruchten gaan de ronde dat een Hollywoodster het gezicht zal worden van de collectie. Jessica Alba werd daarbij genoemd, omdat zij tegenwoordig vaak in een creatie van het ontwerpersduo te zien is. (br.nina)
� Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit designkapsel maak je gewoon zelf


Dit designkapsel maak je gewoon zelf

Kapsel bij Nina Ricci.
Kapsel bij Nina Ricci.


Kapsel bij Alberta Ferreti
Kapsel bij Alberta Ferreti


Kapsel bij Roberto Cavalli.
Kapsel bij Roberto Cavalli.


Designkapsels hoeven niet duur of lastig te zijn. Dat schrijft elle.nl op haar website. Hoezo niet? Deze drie kapsels gezien bij drie mode-ontwerpers zijn zélf te doen in 6 tot 8 (gemakkelijke) stappen. Een origineel én goedkoop kapsel: wie wil dat niet?

Zo ga je aan de slag! Let wel: enkel voor vrouwen met (half) lang haar!

Nina Ricci-kapsel:
1) Leg je natte haar in middenscheiding
2) Blaas het met de haardroger naar de zijkanten van je hoofd
3) Maak krullen in het haar dat onder je oren komt
4) Borstel deze uit
5) Maak twee losse staarten ter hoogte van je oor
6) Vlecht elke staart losjes over de helft van de streng
7) Maak de strengen vast met een gepast elastiekje
8) Wrijf met je handen over de vlechten om een losser effect te krijgen

Alberta ferreti-kapsel
1) Breng een bol mousse (grootte van een sinaasappel) aan op je handdoekdroge, pas gewassen haar
2) Blaas het ondersteboven droog op de warmste stand, zo creëer je volume.
3) Maak een nonchalante zijscheiding
4) Gebruik een stijltang om je haar heel stijl te maken. Vertrek niet te dicht bij je hoofdhuid, en stop een 4-tal centimeter voor je haarpuntjes
5) Doe hetzelfde voor je froufrou die je vastzet met een klein speldje
6) Werk af met haarlak wil je het effect lang behouden

Roberto Cavalli-kapsel:
1) Verdeel wax over je handdoekdroge, pas gewassen haar
2) Droog je haar met de haardroger, en strijk er losjes je (propere!) handen door
3) Maak een diagonale scheiding in je haar
4) Verdeel je haar in plukken. Die naast de scheiding krijgen een grove krul met je krultang
5) Zet de eindjes vast op je achterhoofd met speldjes
6) Trek wat plukjes los achter je oor
7) Werk af met een glansspray
    (br.nina)
� Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?


Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?

Dat de zomermode nogal kort kan uitvallen, is weinig nieuws. Maar in de zomercollectie van Mango dook wel een héél korte 'short' op: de maxi-onderbroek. In saai wit en saai katoen wordt de onderbroek gecombineerd met een opvallend topje in een drukje print of met veel ruches (zie foto's boven).

Om de aandacht af te leiden of omdat je kont het meest tot zijn recht komt in een eenvoudig stukje stof? Benieuwd of rondlopen in je onderbroek ook voor volwassenen een trend wordt...

Flatterende jurkjes
Wie verlegen is over haar billen, hoeft echter niet te panikeren. In de collectie is er namelijk één constante: alle stoffen zijn soepel en vloeiend, en fladderen rond het lichaam. Geen strakke pakjes, maar losse, comfortabele en sexy jurkjes en rokjes die tegelijk ook een beetje buik of billen kunnen camoufleren. Hoera!

Tovertuin
Voor de collectie liet Mango zich naar eigen zeggen inspireren op de natuur en moderne landschappen met een touch van Japanse prints en bloemen. De collectie werd dan ook 'De betoverde tuin' gedoopt, wat gezien de bloemenprints wel begrijpelijk is.

Vrolijk, en toch
Het kleurenpalet is vrolijk, maar niet te fel, alsof de ontwerpers de beperking van de crisis al voelden. Toch is de vraag of het oranje, geel en blauw wel zullen aanslaan in moeilijke tijden. Alsof ze de bui al voelden hangen, zijn er ook opvallend veel kledingsstukken in lichtgrijs, toch niet echt een zomerse kleur.

Nonchalant elegant
De meeste jurkjes geven een gedrappeerde indruk door een slim gebruik van frons, waardoor ze tegelijk nonchalance én elegantie uitstralen. Stoffen als zijde en chiffon versterken die indruk en voegen er zelfs wat zorgeloosheid aan toe. Jurkjes tot boven de knie blijven de norm, al zijn er ook (weer) maxi-jurken en losse shorts. Je draagt met het schoenen met een dikke zool, een open teen en een redelijk hoge hak.

Mannen
Ook voor de mannen is het nonchalante elegantie troef. Een bermuda short of een strakke witte of lichtblauwe broek met t-shirt, vest én kunstig geknoopt sjaaltje. Wordt het dan de zomer van de terugkeer van de maxi-slip én de metroseksueel? (br.Nina)
� Reageer (0)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerpers storten zich op valse wimpermarkt


Modeontwerpers storten zich op valse wimpermarkt


shuValse wimpers krijgen een volledig nieuwe dimensie dankzij de creaties van Shu Uemura. Wimpers met een kantmotief, extralange exemplaren van 15 centimeter bezet met gouden parels, paperclipmodellen, … je kan het zo gek niet bedenken of Shu Uemura heeft het reeds op zijn creatielijst staan.

Om de collectie steeds up to date te houden met de laatste trends riep het productieteam van Shu Uemura de hulp in van het ontwerpduo Viktor & Rolf om een collectie valse wimpers te ontwerpen. De twee zetten hun meest creatieve, extravagante voetje voor en kwamen met 3 vernieuwende setjes op de proppen.

De wimpers zijn misschien niet meteen draagbaar op een doordeweekse avond, maar opvallen zal je zeker. Voor 97€ heb je al een echte Viktor & Rolf aan je ogen hangen.
De drie setjes van Viktor & Rolf. (br.she)

� Reageer (0)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny & Susannah


Trinny & Susannah lanceren corrigerend vrouwenondergoed


trinnyTrinny & Susannah, het beroemde stijlduo, gaan na hun veelbesproken tv-programma's nog een stapje verder om vrouwen te helpen bij het creëren van de ideale look. Samen met de figuurcorrigerende ondergoedproducent Cette ontwikkelden ze een volledige set 'Magic Knickers'.

Te dikke billen, een hangende poep, een blubberig buikje, … het kan allemaal verdoezelt worden met de juiste middelen. Omdat geen enkele vrouw perfect is creëerden Trinny & Susannah verschillende figuurcorrigerende onderbroeken en rokjes.

De lijn is alvast weergaloos succesvol in Groot-Brittannië, en nu kunnen ook Belgische vrouwen genieten van de voordelen van de figuurcorrigerende ondergoedcollectie.

De sterkte van het flamboyante duo Trinny & Susannah is ontegensprekelijk hun neus voor vrouwelijke schoonheid en elegantie. De modegoeroes weten als geen ander dat een fantastisch uiterlijk niets te maken heeft met perfecte maten, maar alles met zelfkennis.

Hun boodschap is duidelijk: vergeet je maat en ontdek je ware lichaamsvorm. Door de mooie lichaamsdelen te accentueren en de oneffenheden weg te werken wordt een sterk en evenwichtig totaalbeeld gecreëerd.(br.she)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleed je even sexy als Marilyn Monroe


Kleed je even sexy als Marilyn Monroe


http://www.hilary.com/blog/uploaded_images/marilyn-monroe-792471.jpg


Beroemde jurk van Marilyn.
Beroemde jurk van Marilyn.


Marilyn Monroe is nog steeds, 48 jaar na haar dood, een stijlicoon. Deze beroemde actrice krijgt binnenkort haar eigen kledinglijn, ontworpen door Victor Carranza.

Stijl
Fashionista's kunnen jaren na haar dood van het fijne modegevoel van Marilyn Monroe genieten. De Amerikaanse collectie krijgt de naam House of Monroe en ligt volledig in de stijl van wat de zelf actrice droeg, meldt nu.nl. Marilyn Monroe doeg tijdens haar leven al verschillende jurken van Victor Carranza, dus hij voelt perfect haar stijl aan.

Ook basics
Deze lijn zal een unicum zijn, want het mag als enige de afbeelding van Marilyn gebruiken. Daarnaast zal ook een trendy collectie verkocht worden die uit basics als t-shirts en jeans zal bestaan. Deze krijgt de echte naam van Monroe, Norma Jeane.

Waar en wanneer de lijn te koop zal zijn, is nog onbekend. (br.Nina)� Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang en golvend haar blijft meest sexy


Lang en golvend haar blijft meest sexy

De favoriet bij uitstek.
De favoriet bij uitstek.


Steil, lang haar staat op de tweede plaats.
Steil, lang haar staat op de tweede plaats.


Een kort kopje kan weinigen bekoren.
Een kort kopje kan weinigen bekoren.


Mannen vallen op lange, golvende lokken. Recent onderzoek van Philips toont aan dat golvend, lang haar het meest sexy blijft voor een vrouw. Die vrouwelijke look scoort bij 43 % van alle mannen.

Favorieten
Op de tweede plaats opteren jongens voor steile, lange lokken à la Jennifer Aniston. De klassieke bob eindigt op de derde plaats. Een kort kapje à la Victoria Beckham eindigt pas op de vijfde plaats, voorafgegegaan door een halflang, steil kapsel als Gwyneth Paltrow.

Uren werk
Mannen kiezen nog steeds voor de traditionele, stereotype kapsels. Reden is dat lang haar al eeuwenoud sterk gelinkt is aan vrouwelijkheid. "Jongens kiezen voor natuurlijk ogende kapsels", vertelt opdrachtgever Karen Moore van Philips 'hair appliances'. "Wat ze daarbij vergeten, is dat weinig vrouwen gezegend zijn met dikke, lange, golvende haren. Vaak is ettelijke tijd nodig om deze favoriete look te creëren. En dit terwijl een derde van de ondervraagde mannen, niet te vinden is voor perfect gestyled haar".

Glans
Glanzend haar is bij 72 % belangrijk. Vrouwen steunen daarbij op de innoverende hulp van haardrogers, gladmakers en steiltangen. "Met de nieuwste producten is dit inderdaad makkelijker te bereiken", aldus Moore. "Het bespaart de dames uren werk en mannen uren wachten". Belangrijke randbemerking: teveel styling is uit den boze, 79 % van jongens wil door de lokken van hun liefste blijven woelen. Allicht is dat de reden waarom een opgestoken kapsel niet tot het favorietenlijstje hoort.

Doorgronden
Jongens letten wel degelijk op de haarsnit. 80 procent probeert een vrouw te doorgronden door naar haar kapsel te kijken. Slechts 18 procent geeft toe niet of nauwelijks naar een nieuwe haarsnit bij een meisje te kijken. Ligt haar kapsel anders, durft slechts een vierde van alle ondervraagden een eerlijke opinie te geven. (br.hln)
� Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy op de latten


Trendy op de latten


Skimode van Chanel.
 


Trendy outfi voor après-ski, let vooral op laarzen van Pucci.
Trendy outfi voor après-ski, let vooral op laarzen van Pucci.


Trui met winters patroon.
Trui met winters patroon.


Skilegging.
Skilegging.


Koolaburra
Koolaburra


Steeds meer skiërs vinden warmte belangrijker dan er mooi uit te zien. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je de twee niet kan combineren. Dit winterseizoen zijn de pakken uit één stuk terug trendy en voor de après ski kies je voor opvallende boots.

Flashy
De skitrends gaan terug naar de jaren '70: flashy ontwerpen met felle kleuren en opvallende prints. De nieuwste materialen zijn gelukkig zo dun dat je er nog steeds vrouwelijk kan uitzien op de latten.

Pakken uit een stuk
Ze zijn terug van weggeweest, de skipakken uit een stuk. Deze worden gemaakt van hoogstechnologische materialen, zodat je zeker geen kou kan lijden. Het voordeel van de nieuwste ontwerpen is dat ze toch de vrouwelijke vormen in de verf proberen te zetten. En ze zijn nog trendy ook, zelfs ontwerpster Stella McCartney waagde zich aan ski-outfits. Maar ook met zwart scoor je goed op de latten, het is de ideale kleur om glamoureus te skiën.

Zelfs om je oren warm te houden, zijn er fashionable oplossingen. Kies voor een lieflijk mutsje in een fel kleurtje of trendy haarband met bijvoorbeeld veertjes.

Après-ski
De strakke skilegging met rekkers voor onder je voeten is terug uit de jaren '80. Combineer dit met een paar zware moonboots of Koolaburra laarzen en je zit helemaal goed. Als top draag je een lange gebreide trui met een typische winterprint. (br.Nina)
� Reageer (0)
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse Vogue brengt ode aan model Lara Stone


Franse Vogue brengt ode aan model Lara Stone


http://images.askmen.com/women/celeb_profiles_model_60/80_lara_stone.jpg


De Franse Vogue brengt een februari nummer uit waarin slechts één model het blad zal sieren: Lara stone. Het uit Nederland afkomstige model werd al meerdere malen door de Vogue camera vastgelegd, maar krijgt in dit nummer de hoogst uitzonderlijke eer om het hele blad te vullen.

Lara Stone is een zeer verdienstelijk topmodel dat o.a. het gezicht geweest is voor Calvin Klein Jeans, Max Mara, Jil Sander, H&M en Givenchy.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Leder sexy, maar stijlvol


 Leder sexy, maar stijlvol
Victoria toont hoe het moet.
Victoria toont hoe het moet.


Dijenhoge laarzen, de linkse zijn ontworpen door Stella McCartney.
Dijenhoge laarzen, de linkse zijn ontworpen door Stella McCartney.


Stijlvol lederen rokje.
Stijlvol lederen rokje.


Gewaagd, maar stijlvol: een lederen jurkje van asos.com.
Gewaagd, maar stijlvol: een lederen jurkje van asos.com.


Leder is hét materiaal van dit seizoen. Vroeger was het enkel voor accessoires bestemd, nu kun je haast elk kledingstuk in leder vinden. Een stoer jasje is een makkelijk basisstuk om te dragen. Maar als je een stapje verder wilt gaan, wordt het moeilijker. We geven je tips om een rokje of lederen broek te dragen zonder er ordinair uit te zien.

Kinky
Leer associëren we haast automatisch met kinky, vaak ziet de look er wat ordinair uit. Dit seizoen is dat allesbehalve waar, ontwerpers halen leder uit de kast en maken het sexy. Lakleder of zelfs latex, alles kan en mag, meldt ze.nl.

Rock
Wil je voor een stoere, toch sexy look gaan, kies dan voor een latex legging met lederlook of dijenhoge laarzen. Doe inspiratie op bij Rihanna, de zusjes Olsen en Posh. Het is belangrijk, om een ordinaire look te vermijden, dat je deze broek met de juiste dingen combineert. Je kan er bijvoorbeeld een gebreide lange trui, classy jasje of trendy tuniek met A-lijn op dragen. Voor de durvers zijn er de hoge laarzen, maar dat werkt eigenlijk alleen bij perfecte benen.

Feestoutfit
Ben jij niet voor de strakke lederen broek te vinden, zijn er nog tal van andere opties. Je kan kiezen uit topjes, rokjes en jurkjes. Leder is het ideale materiaal om je feestoutfit dat tikkeltje extra te geven. Een topje draag je met een jeans of classy broek met smokingallures. Wil je voor het sexy jurkje of rokje gaan, combineer dan met een dikke panty. Zo kom je gewaagd maar toch stijlvol voor de dag. (br.Nina)
� Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom miskopen met deze pastips


Voorkom miskopen met deze pastips


Miskopen horen bij het shoppinggedrag van elke vrouw. Best wel jammer, want kleding kost geld en niets is zo frustrerend als te moeten vaststellen dat dat schitterende jurkje toch niet zo mooi staat. Met deze pastips, gelezen op stylegyde, voorkom je miskopen.

1. Pas kleding altijd. Iets wat op een mooi kleerhanger hangt, oogt misschien beeldig, maar kan niet bij je passen.

2. Wil je een goed beeld van de kleur? Bekijk het dan onder daglicht. Kunstlicht kan de kleuren vervormen.

3. Loop er mee rond. Enkel dan kan je voelen of iets goed zit en niet knelt of spant.

4. Kijk hoe een broek zit als je de handen in de zakken steekt. Zijn de zakken diep genoeg?

5. Pas je een vest of jas, trek er dan dingen onder aan. Bekijk hoe dat samen staat. Doe ook eens de knoop dicht om de pasvorm van de schouders en de borstwijdte te beoordelen.

6. Let niet op de maat, wel op het draagcomfort.

7. Hou de kleren even aan en voel of de stof niet jeukt of pikt.

8. Pas je bloesjes, jurken of tuniekjes , buk dan even voorover en kijk of de halslijn mooi tegen je lichaam blijft.

9. Broeken mogen na wat bewegen, geen horizontale plooitjes vertonen of aan de achterkant loskomen via de rug.

10. Zijn de lusjes aan de broek breed genoeg voor je favoriete riem?

11. Check zittend of de split van een rok of jurk niet openvalt op een ongewenste plek of de stof van bloesjes en shirts niet omhoog kruipt.

12. Op zoek naar een accessoire? Draag dan de kleding waar je deze het liefst bij wil.

13. Kijk bij een beha altijd hoe de kleding erover valt en of deze onzichtbaar is onder je kleding.

14. Doe schoenen aan als je een broek past. Zo zie je beter hoe de broek valt.

15. Koop je schoenen, pas dan altijd beide exemplaren. Koop schoenen nooit 's morgens of na een dagje shoppen, ze zijn dan dikker dan normaal.

16. Bekijk de wasvoorschriften.

17. Kleding kan vermaakt worden, maar de taille wijder maken of de schouderbreedte aanpassen wordt moeilijk.

18. Bedenk wat je op je nieuwe aanwinst wil dragen, een kort of lang jasje? Welke schoenen? (br.Nina)� Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk soort feestvrouw ben jij?


Welk soort feestvrouw ben jij?
Caroline Bis groepeert haar feestcollectie rond drie kleurcombinaties: zwart en goud, rood en paars en groen en blauw. Respectievelijk voor de stijlvolle, levendige en urban vrouw.

Tijdloos elegant
Wie graag zwart draagt, komt zeker bij de feestcollectie aan haar trekken. Bij Caroline Bis is dat niet anders. Twee zwarte jurkjes (één cocktailjurk en één avondjurk), een zwarte broek met feestelijk topje of een A-lijn rok met een smaakvolle gouden bloes: het kan allemaal. Voor de dames die willen stralen is er ook het volledig gouden ensemble, bestaande uit broek, topje, lange trui en een gouden riem.

Wij willen kleur!
Voor wie het allemaal iets kleurrijker mag zijn, kan kiezen uit de levendige rood-paars collectie of de etnisch getinte blauw-groen collectie.

De rode en paarse kledingsstukken passen bij een levendige, no-nonsense vrouw die graag praktische kleren draagt maar toch stijlvol uit de hoek wil komen. Getuige daarvan is het basisstuk (een skinny broek) gecombineerd met oversized topjes en een riem. Voor de durvers is er een wijd topje met felle paars-rode print.

Mag het jong, urban maar met een twist, dan kies je best voor de groen-blauwe collectie. Eenvoudige jurkjes met etnische print worden gecombineerd met een handige groene tas en een knappe regenjas.
Het enige wat u nog moet doen, is kiezen!
� Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers opent eerste lingeriewinkel in New York

Marlies Dekkers opent eerste lingeriewinkel in New York


http://www.smh.com.au/ffximage/2008/06/20/14891672_narrowweb__300x459,0.jpg


Marlies Dekkers heeft haar eerste lingeriewinkel in New York geopend. Gelegen in het gerenoveerde Plaza Hotel aan 5the Avenue nabij Central Park, etaleert de Nederlandse lingeriekoningin haar producten nu naast Gucci, Prada en Louis Vuitton.

"Ik koos voor een hotel omdat ik gek ben op de geheimen en verhalen van zo'n plek. Ik voel me in het Plaza een beetje het kleine eigenwijze meisje in de grote wijde wereld. 'Hello. I am Marlies. I am forty-three. I am a city child. I have a store at the Plaza", vertelt Dekkers tegen Het Nieuwsblad.

Dekkers lingerielijn begint stilaan internationale allures te krijgen. Zo toonde ze haar collectie eerder dit jaar al voor de eerste keer tijdens een grootste modeshow in Parijs.(br.she)� Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uggs voor de regen


Uggs voor de regen

Echte fashionista's dragen ongetwijfeld Uggs. De warme en modieuze laars scoort deze dagen hoge toppen. Voor het eerst brengt het merk nu ook regenlaarzen op de markt.

Rubberen trend
Regenlaarzen zijn in. Het rubberen schoeisel duikt steeds vaker op in het straatbeeld. In talloze kleuren en varianten kan je sierlijk door de plassen flaneren.

Modellen
Ook de Uggs-fabrikanten hebben die trend opgemerkt en brengen twee modellen op de markt: de Wallingford en de Millcreek boots. De eerste is er in de kleuren Pearl, Soft Gold en Sterling, de tweede bestaat ook in roze variant. Het regenschoeisel is vanaf begin 2009 te koop, maar zijn, net als de grote broertjes, niet goedkoop. Reken op een prijs van 190 en 220 euro.

Succes
Producten van Ugg zijn al geruime tijd zeer populair in diverse Europese landen. Wel ontbreekt het bij ons aan een eigen merkwinkel, zoals die wel in grootsteden als Londen en New York te vinden zijn. (br.nina)
� Reageer (0)
04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couturiers vechten om de gunst van Michelle Obama


Couturiers vechten om de gunst van Michelle Obama
Beroemde modeontwerpers verdringen zich om Michelle Obama, de vrouw van de toekomstige Amerikaanse president, te kleden voor de inauguratie van haar man in januari.

Ontwerpers als Marc Jacobs, Christian Lacroix en Karl Lagerfeld presenteerden in het Amerikaanse modevakblad Woman's Wear Daily 34 kledingontwerpen voor de aanstaande first lady. De ontwerpen varieerden van een combinatie van een rok met een jasje tot glamoureuze avondjurken.

Kenners omschrijven de kledingkeuze van de 44-jarige juriste als stijlvol, met combinaties van haute couture en H&M. Ze wordt nu al gezien als stijlicoon. (br.nina)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstige graffiti bij Louis Vuitton


Kunstige graffiti bij Louis Vuitton


Een voorbeeld uit de collectie van Sprouse voor Vuitton in 2001.


Graffititags worden beschouwd als een criminele daad, maar graffiti bestaat ook in andere vormen. Modieuze vormen bijvoorbeeld, zoals de samenwerking tussen graffiti-artiest Stephen Sprouse en mode-ontwerper Marc Jacobs voor het modehuis Louis Vuitton.

Sprouse werkte in 2001 al een collectie uit voor het beroemde handtassenmerk. Marc Jacobs wil die samenwerking eren door een nieuwe collectie uit te brengen, waarbij twee kenmerkende patronen van Sprouse werden geherinterpreteerd ( het graffitimerk en de roos) is groen, roze en oranje.

"Ik nam wat Stephen had gemaakt voor Vuitton, en verdraaide het zodanig in mijn hoofd tot het iets was dat Vuitton zou kunnen gemaakt hebben voor Stephen", verklaart Jacobs. "Het was heel leuk om me te kunnen inbeelden dat ik Stephen was en te spelen met de prints."

De collectie bevat zowel tassen als laarzen, pumps, hoofd- en polsbanden en portefeuilles. Wanneer de collectie te koop zal zijn en tegen welke prijzen is nog niet bekend. (br.nina)
� Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterdames dragen een sexy baret


Winterdames dragen een sexy baret


Wie in de winter een beetje fashionable voor de dag wil komen, kan niet zonder laarzen, een mooie winterjas en... een hoofddeksel. Jawel, na een zomer vol slappe hoeden en petten, zet de trend zich door naar de winter met wollen en gebreide baretten (voor jonge en alternatieve vrouwen), cloches (voor de elegante retrovrouw) of petten (voor de stoere dame). Uitzonderlijk kan ook de hoge (mannen-)hoed, bij voorkeur op een verkleedfeestje of een fotoreeks.

Imago
Het leuke is dat je hoofd beschermd wordt tegen koude wind en neerslag én je tegelijk toch heel modieus voor de dag komt. Het hoofddeksel past letterlijk bij alles: jeans, een geklede broek, een nette rok, een leren vest of een warme winterjas... het maakt telkens je outfit áf en geeft dat extraatje waardoor je opvalt (op een positieve manier!).

Wat je kiest, bepaalt ook je imago. Een dikke, gebreide baret is voor het alternatievere type, de wollen versie is formeler en past ook bij recepties en chiquere feestjes. Net als de cloche, die je helemaal boven de rest uittilt als je het combineert met retrokledij, zoals rok met hoge taille tot onder de knie en hoge hakken. De hoge hoed past dan weer het best in een boudoir-sfeertje, met een net korsetje, netkousen en rode killerheels.

Kapsel
Wat je ook kiest, hou je kapsel eenvoudig. Losse krullen of stijl haar zijn de beste optie. Hou er rekening mee dat je haar door het dragen een beetje statische elektriciteit kan bevatten en dus minder mooi kan vallen na het dragen van het hoofddeksel. Neem daarom altijd een borstel mee om het snel wat te kunnen fatsoeneren.

Hollywood
De mode vond al zijn weg naar het land van de bekende mensen, waar vooral de wollen baret zijn ingang vindt. Onder andere Kate Middleton, Peaches Geldof, Dita Von Teese, Claudia Schiffer, Alicia Keys, Gwen Stefani, Katie Melua en Christina Aguilera maakten er al het mooie weer mee. Heidi Klum toonde dan weer hoe je de hoge hoed sexy kan maken. (br.nina)
� Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groene collectie


Colombiaanse ontwerpers presenteren groene collectie


bioHet groene thema zet zich ook verder in de mode-industrie. Ontwerpers doen steeds meer beroep op biologische katoensoorten, en proberen het milieu te sparen tijdens het productieproces. Om hun liefde voor de natuur extra in de verf te zetten organiseerden enkele Colombiaanse designers dit weekend hun eigen 'Biofashion show'.


De afbeelding “http://img92.imageshack.us/img92/7868/98723894zx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Pable Dorado, Angelica Fernandez, en Juan Herrera waren maar enkele designers die hun creaties met trots presenteerden tijdens de modeshow in Cali  (br.she)


De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/431/70480265ne1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.De afbeelding “http://img88.imageshack.us/img88/2281/82225624zo7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

� Reageer (0)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelle en trendy cadeautjes voor je vriendinnen


Snelle en trendy cadeautjes voor je vriendinnenOnze favoriet van Lady Pica, deze bruine tas.
Kerscadeautjes zoeken is vaak een strijd tegen de tijd en stresserend omdat je het perfecte cadeau wilt afgeven. De webshop Lady Pica biedt trendy accessoires aan en bespaart je tijd door spulletjes voor te stellen op basis van het soort vriendin: romantisch, sportief, zakelijk en trendy.

Trendy
Lady Pica maakt het je makkelijk. De webshop houdt je op de hoogte van de laatste trends en biedt je op basis daarvan de leukste accessoires aan. Zo blijft je kleerkast fashionable en je hoeft er niet eens je huis voor te verlaten. Zodat je nog sneller te werk kunt gaan, wordt het aanbod getoond op basis van welk type vrouw je bent. Je vindt er dus handtassen, juwelen, zonnebrillen en nog veel meer voor de sportieve, zakelijke, romantische of trendy vrouw.

Cadeautjes
Met de feestdagen in het vooruitzicht, is deze website een handige tip als je last minute nog een cadeautje zoekt. Je krijgt de spulletjes mooi ingepakt thuis gestuurd, lekker makkelijk dus. (br.Nina)
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!