Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion30-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om te poseren als een echte

Tips om te poseren als een echte


Je bent het beu om met je mond open, ogen dicht of een dubbele onderkin op foto's te staan? Met deze tips van elle.nl poseer je als een professional, en zijn alle foto's écht leuke herinneringen.

1) Tonen in plaats van verstoppen

Regel één voor een goede foto is dat je ervoor poseert. Wie zich wegsteekt, hardnekkig de camera probeert te negeren, zich verstopt krijgt als resultaat een foto met onflatterende poses. Net wat je probeerde te vermijden dus... Neem wat tijd voor de foto, en oefen eventueel enkele poses voor de spiegel.

2) Licht

Belichting is enorm belangrijk in de fotografie. Vermijd grote bundels licht boven je hoofd, omdat dat vreemde schaduwen werpt. Belichting van opzij is het meest flatterend.

3) Pose

Ook je houding bepaalt of je mooi op een foto pakt of niet. De meest flatteuze pose is ook een klassieker bij celebs: je draait driekwart van je lichaam naar de camera, zet één voet naar voren en plaats je handen in je zij.


4) Lippen
Een subtiel lachje is te verkiezen boven een hele rij tanden. Ook populair bij celebs is de tuitmond. Zorg dat het niet te hard opvalt, dus tuit je lippen niet te extreem. De beste methode is je lippen te ontspannen en er zachtjes door te blazen.

5) Dubbele onderkin
Vermijd dat randje onder je kin door je tong tegen je gehemelte te duwen, je kin licht naar voren te brengen en dan omlaag te duwen. Oefen eerst voor de spiegel!


6) Oefenen
Zoals bij zowat alles baart oefening kunst. Lukt het niet honderd procent van in het begin, zet dan door en evalueer wat voor verbetering vatbaar is. Oefen eventueel zelf met een camera of met een vriendin tot jullie de poses onder de knie hebben!

� Reageer (0)
29-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen helpen mannen aan juiste lingerie

Modellen helpen mannen aan juiste lingerie

Mannen die nog vlug een setje voor vrouwlief willen kopen, zakken maar beter af naar het Londense warenhuis Debenhams. Daar lopen live modellen rond met verschillende figuurtjes. Zij moeten het de twijfelende mannen makkelijker maken om het gepaste lingeriesetje te vinden.


Onwetend
Twee derde van de heren weet niet wat de maat is van vrouwlief. Daarom besliste Debenhams de heren een handje te helpen met modellen in verschillende lichaamsvormen. Kwestie van een visueel steuntje te bieden, dienden zij voor de mannen te paraderen.

Succes
Zo werden er appel, peer- en zandlopertypes gevonden om de heren te begeleiden. Hun maten gingen van 36 tot en met 44. Moet het nog gezegd dat het inititief het voorbije weekend op heel wat bijval kon rekenen?
� Reageer (0)
27-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson brengt zwemkleding op de markt

Jessica Simpson brengt zwemkleding op de markt


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/26/835803/jessica-simpson-brengt-zwemkleding-op-de-markt_1_515x0.jpgJessica Simpson heeft haar eigen zwemkleding ontworpen. De Amerikaanse zangeres heeft daarvoor samengewerkt met het badpakkenmerk Red Carter. Eerder bracht ze al accessoires, schoenen en tassen op de markt.

"Ik heb me voor de lijn laten inspireren door mijn favoriete vakantiebestemmingen en de jetset-wereld waar ik van droom", zei de 29-jarige Simpson tijdens een interview met de Amerikaanse modewebsite Stylelist. De zangeres noemt haar zwemkleding dan ook "leuk en flirty".
Collectie

De zangeres heeft de collectie niet in haar eentje ontworpen: "Mijn moeder heeft ook een grote rol gespeeld. We vinden het heerlijk om samen te werken. We hebben elk item in onze handen gehad."

De badpakkencollectie van Jessica Simpson is vanaf 30 december online en in de Amerikaanse keten Macy's te verkijgen. (br.she)
� Reageer (0)
26-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorg je droge winterhuid

Verzorg je droge winterhuid

De winter maakt je huid droger, jeukerig en soms zelfs pijnlijk. Koude wind, sneeuw of regen, barre temperaturen buiten zijn een vijand, maar ook de verwarming, lage vochtigheid en harde zepen helpen niet bepaald.

Hoe kan je droge huid verzorgen, en eventueel voorkomen? Zo doe je dat!

STAP 1: bereid je huid voor

a) Verwijder oude huidcellen
Dat klinkt tegenstrijdig, maar hoe jonger de huid, hoe beter een hydraterende crème kan inwerken. Daarom moet je dus eerst de oude huidcellen met een scrub verwijderen, wat de huid nog droger doet voelen, voor je de huid kan verzorgen.

b) Tijd voor hydrateren
Neem je tijd om je droge huid te verzorgen met een hydraterende crème op oliebasis. Een dikke, zware crème heeft meer kans om diep in de huid te dringen, langer door te werken én water van de huid te houden. Wie gevoelig is voor puistjes, kan ook voor een lichtere hydraterende crème kiezen, en deze gewoon vaker aanbrengen.

STAP 2: maak je huid schoon
a) Niet te warm
Je huid heeft geen baat bij warme douches en baden, en droogt de huid nog verder uit. Wil je je droge huid echt verzorgen, neem dan eerder lauwe of handwarme douches en baden zo behoudt je huid de natuurlijke beschermende oliën.

Was je enkel met zeep op de plaatsen die het nodig hebben: oksels, lies, geslachtsdelen en voeten. De rest wordt niet echt vuil, en heeft voldoende aan het 'wegwassen'.

b) zachte zeep
Gebruik ecologische of huidvriendelijke zepen, zij werken niet zo hard in op de huid.

STAP 3: let op met zon
Gebruik altijd zonnecrème en breng deze elk uur of na elke zwembeurt opnieuw aan. Doe dit ook in de winter: de zon is minder fel, maar kan de huid nog altijd beschadigen. Sneeuw weerkaatst zonlicht immers vier keer beter dan water, wat je ernstig kan verbranden. Een factor 15 is het minimum.

STAP 4: pas je voeding aan

a) eten voor een betere huid
Of voeding echt een enorme impact heeft, op de huid valt te betwijfelen. Maar alle kleine beetjes helpen. Omega 3 zou helpen de huid natuurlijk te hydrateren en puistjes te verjagen.

b) hydrateer jezelf en je huis
Drink zelf voldoende water, en hou de luchtvochtigheid in huid op peil (40 à 50 procent)  via een luchtbevochtiger. Veel planten in huis hebben, kan ook al helpen.

STAP 5: stap naar een dokter
Blijft je huid droog, jeukerig of ontwikkel je een eczema of een andere irritatie, stap dan naar een dermatoloog. Hij kan sterkere crèmes op maat voorschrijven.

� Reageer (0)
25-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruin tintje is uit, leve de blanke huid

Bruin tintje is uit, leve de blanke huid

Weg met de zongetinte huid, de bleke huid is weer in. Een wit snoetje staat meer garant voor een gezonde huid. Celebs geven het voorbeeld en ook de topmodellen op de catwalk ogen witter dan ooit.

Schadelijke zon
Een porseleinen huid is het gevolg van een gezonheidshype die al langer gaande is. Zonnebanken lijken stilaan passé en ook de schadelijke gevolgen van de zon laten duidelijk hun sporen na.De 'vampierenlook' is hot in Amerika.
De 'vampierenlook' is hot in Amerika.Celebs

Het zijn echter vooral de celebs die de trend hebben gelanceerd. Het handelsmerk van Dita von Teese bijvoorbeeld is haar witte huid, net als de porseleinen versie van Nicole Kidman. Intussen zweren zelfs Lindsay Lohan en Christina Aguilera hun 'bruin zonder zon' af voor een goede zonnebrandcrème. Smeren blijft immers de boodschap, een porseleinen huid vraagt immers minimum een crème met beschermingsfactor 15-20.

Vampierenfilm
De 'vampierenlook' is een andere argument dat meespeelt in het succes van een bleke huid. De nieuwste film 'Twilight' blijkt in Amerika zo succesvol, zodat alles wat op vampieren lijkt, gegeerd is.

Ook mode-ontwerpers als Alexander McQueen en John Galliano sturen de modellen met witte schmink de catwalk op. Enkel de lippen kregen een fellere kleur.
� Reageer (0)
24-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 op 10 vrouwen hebben ongedragen kledij in kast

9 op 10 vrouwen hebben ongedragen kledij in kast

Een kwart van de vrouwen draagt slechts 10 procent van de kleding in haar kast, dat blijkt een recente Britse studie.

Terug in de mode
Een onderzoek bij 1623 vrouwen tussen 18 en 30 jaar toonde aan dat 91 procent van de vrouwen iets in haar kast heeft liggen dat ze nog nooit droeg. 79 procent kocht iets waarvan ze op voorhand wist dat ze het nooit zouden dragen. 84 procent van de vrouwen houdt kleding bij die te klein is, bijna de helft zegt dat ze iets in hun kast hebben hangen dat ouder is dan tien jaar, in de hoop dat het terug in de mode komt. Gewoonte is de reden waarom vrouwen slechts de helft van hun kast dragen. Slechts 8 procent draagt alle haar kledij, drie op de vijf zegt dat ze soms hetzelfde kledingstuk opnieuw kopen.


Ongelukkig
76 procent zegt dat ze te vinden zijn voor het idee van slechts 20 klassieke kledingstukken te hebben die gedragen kunnen worden in verschillende combinaties om zo verschillende outfits en looks te creëren. Een op de drie vrouwen is ongelukkig met haar stijl, meer dan de helft zegt dat haar financiële situatie voorkomt de look te creëren die ze wil. Onderzoeker Andy Barr: "Ik denk dat deze nieuwe studie bewijst dat hoewel veel vrouwen al hun hele leven kledij kopen, ze nog steeds niets hebben om aan te trekken."
� Reageer (0)
23-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panty's ontzettend populair door winterprik

Panty's ontzettend populair door winterprik


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/10/9/media_xl_3162384.jpg?20091223144023Dankzij de koude temperaturen en de nieuwe trend van opvallen, breekt de verkoop van panty's ongeziene records. Dat blijkt uit Britse cijfers.


Warme benen
De Britse modeketen Marks & Spencer meldt dat ze vorige week vier panty's per minuut verkochten. Vrouwen zoeken massaal heil bij dit kleidingstuk om zo hun benen trendy te verwarmen tijdens deze ijskoude winter.


Opvallende panty's
Ook zorgden fashionista's als Cheryl Cole ervoor dat opvallende benen een trend zijn. Vooral wollen, kanten en exemplaren met prints vliegen de deur uit. Maar ook de traditionele zwarte, dikke panty's zijn razend populair, ze worden er 44 per minuut verkocht.  Leuk weetje: als je deze allemaal achter elkaar zou leggen, zou de ketting vanuit Londen tot Parijs reiken. Ben je zelf nog op zoek naar een feestelijk exemplaar om je party-outfit op te leuken, dan heeft silkinabox.be een groot aanbod voor je.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dik model bewijst dat designermode elk figuur flatteert

Dik model bewijst dat designermode elk figuur flatteerthttp://www.hln.be/static/FOTO/pe/17/13/5/media_xl_3161180.jpg?20091223123332Het model Crystal Renn met een maatje meer bewijst met een fotoshoot voor het trendy Amerikaanse modemagazine V dat ook dikke vrouwen designerstukken kunnen dragen. Ze poseert zelfs naast een graatmager model in dezelfde outfit om de vergelijking te maken, Crystal komt er vaak beter uit.


Topmerken
De 23-jarirge Crystal Renn (maatje 44) neemt het in een modeduel tegen de veel slankere 17-jarige Jacquelyn Jablonski op, dit poseerde al voor Calvin Klein. Beide meisjes zijn even groot, hebben donker, lang haar en dragen identieke outfits van onder meer topdesigners Ralph Lauren, Versace en Dolce & Gabbana. Deze merken staan bekend om hun voorkeur voor graatmagere modellen op de catwalk. De foto's werden genomen door topmodefotograaf Terry Richardson.http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/16/6/media_xl_3161166.jpg?20091223123119Deze vergelijkende reportage is één van de vele initiatieven om designers en modebladen aan te sporen modellen te gebruiken in alle soorten en maten. Ook Vogue beloofde onlangs dikkere modellen in het magazine te portretteren. De Britse ontwerper Mark Fast stuurde een combinatie van dikke en slanke modellen de catwalk op in september. Hiermee wilde hij bewijzen dat zijn collectie werkt voor elke lichaaamsvorm. Deze beslissing was zo radicaal dat de styliste besloot niet langer mee te werken enkele dagen voor de show.Foto: V-magazine.
Foto: V-magazine.Maten zijn belachelijk
Crystal Renn schreef zelf een boek waarin ze haar strijd met de mode-industrie beschrijft. Daarin vertelt ze hoe ze een eetstoornis ontwikkelde waar ze bijna aan stierf. "De grote variëteit aan vrouwen is net mooi, waarom kunnen ontwerpers dat niet zien? De kledingmaten waar de modellen in moeten kunnen passen zijn belachelijk. Ik zeg niet dat alle jurken maat 44 moeten zijn, maar grotere outfits kunnen aangepast worden, piepkleine stukken niet. Dit betekent dat modellen zichzelf verhongeren om er in te kunnen passen."
� Reageer (0)
22-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgewicht doet oude vrouwen jonger lijken

Overgewicht doet oude vrouwen jonger lijken

Een paar kilo's extra geven je een jonger uiterlijk. Dat geldt echter wel enkel op latere leeftijd, toonde een recent onderzoek aan.


Vet beschadigt huid
De studie vergeleek 65 tweelingen om te bepalen welke gewoonten hen ouder maakten. Daaruit bleek dat overgewicht de jonge vrijwilligers ouder deed lijken dan ze werkelijk zijn. Onderzoek bij dieren suggereerde namelijk al dat te veel vet de kans vergroot dat de zon je huid beschadigt. 


Vet maskeert
Het verrassende is dat bij de proefpersonen ouder dan 55 jaar de extra kilo's hen net jonger deed lijken. Hoe we verouderen hangt voor 40 procent af van genetische factoren, de rest wordt bepaald door je levensstijl. Te veel schade door de zon of roken zijn grote schuldigen voor rimpels op jonge leeftijd. "Dit onderzoek suggereert dat vet in het gezicht rimpels helpt maskeren op latere leeftijd", aldus de onderzoekers.
� Reageer (0)
21-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modebijbel Vogue

Modebijbel Vogue belooft 'dikke' modellen te gebruiken
De legendarische modebijbel Vogue, 's werelds bekendste magazine, heeft beloofd om modellen met een maatje meer te gebruiken voor de komende edities. Hoofdredactrice Anna Wintour besliste dit na het succes van de cover met Lara Stone (maat 38). 


Inspiratie
Anna Wintour: "Vogue is altijd voor gezonde modellen geweest en dat zal ook zo blijven in de toekomst. Ik hoop ook dat het success van Lara als model, hoewel haar figuur niet voldoet aan de huidige norm de industrie zal inspireren om hun huidige voorkeur te veranderen."Slanker zijn
Zelf zegt Lara Stone dat ze dik is: "Ik ben anders door mijn molliger lichaam, het zou fijn zijn als ik niet het enige model was met borsten en een kont. Als ik genoeg discipline had om superslank te zijn, zou ik dat kunnen. Ik denk soms na over diëten, maar dan eet ik een pizza. Zoals elke vrouw wil ik wel, helaas, slanker zijn."


Geen revolutie
In het gewone leven zou je Lara Stone niet rond noemen. Ze heeft een maatje 38, nog twee maten slanker dan de gemiddelde vrouw dus. In de modewereld is ze echter een model met rondingen. We kunnen met dit gebaar dus niet echt spreken van een revolutie in de mode-industrie.

� Reageer (0)
20-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwen jezelf met een sterrenstylist

Verwen jezelf met een sterrenstylist

Een stylist is niet enkel weggelegd voor de sterren, nee ook jij kan er simpelweg een boeken. In Groot-Brittannië toch, waar de stylistenservice Mivida werd opgericht. Wie boekt, krijgt celebritystyliste Cheryl Konteh op bezoek.

Konteh gaat door je kleerkast, en stelt ze outfits samen voor alle mogelijke gelegenheden: overdag, avond, casual, weekends en feestjes. Die outfits worden gefotografeerd, zodat je geheugen niet te erg om de proef wordt gesteld. Tot slot gaat een naaister aan de slag om je oude kledij te transformeren.

Mivida mikt niet enkel op wie weinig modegevoel heeft. Ook persoonlijke trainingen, holistische therapieën,k voedings- en levenscoaching wordt aangeboden. Een nieuw jaar, een nieuwe jij, met deze service? Jezelf trakteren kost wel wat: zo'n  776 euro per halve dag.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ouder, hoe intenser de make-up


Hoe ouder, hoe intenser de make-up


http://farm4.static.flickr.com/3099/2795509839_81681d97a3.jpg
Met de leeftijd wijzigt het make-up gebruik. Vanaf middelbare leeftijd wordt er meer kleur gebruikt op de wangen en de lippen. De ogen worden minder fel aangezet, terwijl jongeren wel eerder naar het kohlpotlood of eyeliner grijpen. Andere vaststelling: hoe ouder, hoe meer er gesmeerd wordt. Eén en ander blijkt uit een studie van onderzoeksbureau NPD.

Andere opmaak
De make-up gewoontes veranderen met de jaren. Vooral tussen de 35 tot 44 jaar wijzigt het opmaakritueel. Lipgloss wordt lipstick, foundation wordt blush. Idem voor de kleuren. Hoe dichter bij de middelbare leeftijd, hoe meer kleur er gebruikt wordt, vooral op het gelaat en de lippen.  Anders is het met de ogen. Die worden minder fel aangezet omdat gevreesd wordt dat zo veel aandacht naar de kraaienpootjes gaat. 80 procent van de 18 tot 24-jarigen zet de ogen graag in de kijker, slechts de helft van de 55-jarigen haalt de eyeliner of oogschaduw uit de kast.

Smeergedrag
Het cosmeticagebruik neemt toe met de leeftijd. Bij de 18 tot 24-jarigen gebruikt slechts 28 procent vijf of meer producten per dag. Bij de dertigers stijgt dat aantal tot 42 procent.
� Reageer (0)
18-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer vrouwen lopen zonder wenkbrauwen rond

Steeds meer vrouwen lopen zonder wenkbrauwen rond

In de Verenigde Staten neemt het aantal vrouwen toe dat een wenkbrauwtransplantatie ondergaat. Volgens experts komt dit doordat ze te ijverig epileren, waardoor ze plots geen wenkbrauwen meer hebben.


Verdoezelen
Veel vrouwen epileren zelf hun wenkbrauwen, waardoor het al eens fout durft lopen. Als je te ver gaat, kunnen ze plots verdwenen zijn om nooit meer terug te groeien. "Ongeveer 70 procent van mijn klanten hebben teveel geëpileerd of gewoon helemaal geen wenkbrauwen meer", aldus schoonheidsspecialiste Sherlyn Mosaurieta in New York. Daarom komen er steeds meer beautyspullen op de markt die het gebrek aan wenkbrauwen kunnen verdoezelen. In de Verenigde Staten specialiseerden schoonheidsspecialisten zich er in wenkbrauwen terug voller te laten lijken. Het is een echte business geworden, je betaalt er 83 euro voor zo'n behandeling, dat meldt nu.nl.

Tienermeisjes
Steeds meer vrouwen kiezen ook voor een permanente oplossing bij verdwenen wenkbrauwen. In 2008 lieten in Amerika 3.484 vrouwen een wenkbrauwtransplantatie uitvoeren, in 2004 waren dat slechts er 2.544. Vooral tieners zijn te ijverig bij het epileren van de wenkbrauwen, ze doen dit vaak met was, waardoor ze soms de helft wegnemen. Dat merken ook de schoonheidsspecialisten die transplantaties uitvoeren. "Ouders brengen hier soms meisjes van 12 of 13 jaar binnen, ze zoeken dan een oplossing om hun gezicht terug normaal te laten lijken", aldus Tabitha Mainaly. (br.hln)
� Reageer (0)
17-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan je het parfum langer laten geuren?

Hoe kan je het parfum langer laten geuren?

Als je parfum draagt, is het leuk dat de geur wat blijft hangen. Maar helaas, parfum vervliegt vaak. Velen lossen dat op door meer parfum te gebruiken, wat in de eerste uren een té sterk effect kan hebben. Wat kan je wel doen om langer lekker te ruiken? Beauty-experte Else Mcalonan legt het ons uit.


Laagjes
"Om een volledig effect te verkrijgen, kan je de geur best in laagjes opbouwen. Gebruik badschuim, douchegel, shampoo of body lotion met dezelfde geur. Parfum blijft langer hangen als het wat olie bevat. Een druppeltje baby olie aanbrengen op de plekken waar je parfum kan spuiten, is dan ook geen slecht idee."


Het juiste plekjes
Een andere tip is het spuiten van parfum op zogezegde 'hartslagpunten': de binnenkant van de polsen, het putje aan de keel en aan de elleboog. De punten die het meest warmte aanmaken, zullen de geur namelijk het best verspreiden. Wat je niet mag doen, is na het aanbrengen het parfum 'openwrijven' of de polsen tegen elkaar houden. Zo onderdruk je de geur die op die manier niet natuurlijk kan ontwikkelen.


Wolk
Tot slot kan je, divastijl, het parfum 30 centimeter van je vandaan verstuiven en vervolgens in de parfumwolk stappen en de parfumdeeltjes op je laten neerdalen.
� Reageer (0)
16-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: doe aan swishing

Nieuwe trend: doe aan swishing


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/05/819023/nieuwe-trend-doe-aan-swishing_1_515x0.jpg


Iedere vrouw begaat al eens een miskoop, maar dat moet niet meteen een ramp zijn. Dankzij de nieuwe swishing-trend kom je misschien alsnog thuis met een prachtaankoop.


De naam verklapt het concept al een beetje. Swishing betekent zoveel als omruilen. Drie jonge Vlaamse vrouwen hadden genoeg van het hartzeer na een miskoop en richten daarom het evenement 'Swishing' op waarop je miskopen kan inruilen voor de miskoop van iemand anders. Alle dingen die op het einde van de dag niet omgeruild zijn, worden geschonken aan het goede doel. Zo krijgt je miskoop toch een mooi einde. (br.she)� Reageer (0)
15-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude liefde roest wel, eerste schoenen niet

Oude liefde roest wel, eerste schoenen niet

Of het nu een paar van Manolo Blahnik, Jimmy Choo of shoediscount betreft: 92 procent van alle dames kan zich nog het eerste paar schoenen herinneren dat met de eigen centjes werd gekocht. Anders is het met hun oude liefde: minder dan twee op drie kennen nog de naam van hun eerste lief.

Vergelijking
Vrouwen hebben iets met schoenen, zo wordt gezegd. Een Britse schoenensite wilde weten wat daar van aan en vergelijken of hun vroegere relaties even veel herinneringen oproepen.

Gelegenheid
De liefde voor de schoenen heeft veel met de aankoop te maken, zo blijkt. Veel dames kopen een paar voor een speciale gelegenheid als een trouw, verjaardag of speciale gebeurtenis. En tot grote ergernis van hun eigen partners, blijven heel wat dames vastzitten aan oude schoenen, zelfs al blijven heel wat exemplaren ongedragen."We denken dat vrouwen vol weemoed hun oude liefdesbrieven stockeren in een oude doos", stelt één van de onderzoekers, "In realiteit zijn oude schoenen hen nog dierbaarder. Vrouwen behandelen hun schoenen als beste vrienden. En die blijven sterker in hun geheugen gegrifd dan hun oude liefdes".Eerdere studies toonden aan dat de gemiddelde dame 19 paar schoenen bezit. Slechts vier paar worden regelmatig gedragen. 1 op 4 schoenen wordt vrijwel nooit gedragen. 1 op 6 dames bezit meer dan dertig paren in de kast, een derde heeft last om deze allemaal nog een plaatsje te geven. Gemiddeld worden er jaarlijks vier paar aangekocht, 1 op 7 verstopt deze voor de partner. Zes op tien heeft van minstens één aankoop, spijt.
� Reageer (0)
14-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen gebruiken gsm als spiegel

Vrouwen gebruiken gsm als spiegel
De gsm is voor steeds meer vrouwen een modeaccessoire. Zo gebruiken ze het als spiegeltje en is het een belangrijk onderdeel van de outfit, die hier zeker bij moet passen.


Accessoire en spiegel

Drie op de vier vrouwen wil een display op haar gsm dat ze als spiegel kan gebruiken of maakt er foto's van zichzelf mee, dit om bijvoorbeeld  te controleren of haar make-up nog goed zit.  Daarnaast blijkt dat de telefoon een even belangrijk onderdeel van de outfit is als schoenen en een handtas, dat meldt styletoday.nl.Fashionable gsm's
Steeds meer fabrikanten spelen hier op in en lanceren trendy vrouwenmodellen. Zo heeft Samsung een heel gamma lady phones en ontwikkelde Sony Ericsson de Jalou, een fashionable model in samenwerking met Dolce & Gabbana, die perfect past bij hun huidige wintercollectie. De gsm is afgewerkt met bladgoud, pure luxe dus. Dit is echter niet het eerste modebedrijf dat een gsm ontwerpt, Prada deed het hen voor in samenwerking met LG.
� Reageer (0)
13-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnloos feesten op hoge hakken

Pijnloos feesten op hoge hakken

Voor een feestelijke outfit is een paar 'high heels' de kers op de taart. Alleen, hoe kom je de avond door zonder pijnlijke voeten? Trek die stiletto's gerust aan, met deze tips overleef je elke feestavond.

-Hoge hakken maken je benen langer, je kuiten slanker en geven een charmante look. De vraag is hoe lang je het volhoudt zonder pijnlijke voeten? Een oplossing: gebruik partyfeet in je schoenen. Dat zijn gelkussentjes die je onder de bal van je voet plaatst. Door de zachte gel wordt de druk minder en krijg je geen branderig gevoel.

-Je voeten vragen regelmatig verwennerij. Dat kan met een voetenbadje en voetencrème , zo blijven ze zacht, krijgt eeltvorming geen kans en heb je minder last van knellende tenen. Ook vermoeide voeten krijgen zo een boost.

-Je teennagels eisen een regelmatige knipbeurt. Te lange nagels doen je schoenen krapper zitten. Ook kunnen teennagels ingroeien als je te krappe schoenen draagt.

-Een paar reserveschoenen is geen luxe. Neem er een paar mee of denk eens aan de opvouwbare schoenen die handig in de handtas te stoppen zijn.

- Steeds in dezelfde houding staan, is nefast om je voeten nog meer te voelen. Wissel regelmatig van houding, anders blijf je steeds op één voet staan en krijg je uiteindelijk pijn in de voeten.

- Voel je pijn opkomen? Beweeg, wandel wat rond of dans: het kan helpen om de eerste pijn te verlichten of de pijnlijke drukpunten de baas te blijven.

- De juiste maat is zeer belangrijk. Te grote schoenen, geven je voeten niet voldoende steun. Zo glip je er ook steeds uit. Op die manier ga je bij het lopen nog meer steun zoeken en neemt de kans op blaren of pijn alleen maar toe.

- Pas je houding aan. Op hakken loop je anders en meer vanuit je heupen. Dit gaat praktisch als vanzelf, maar door deze juiste loophouding verbeter je ook de balans en druk op de voeten.

- Zoek een zachtere ondergrond. Moet je een tijdlang recht staan, zoek dan een tapijt of gras om langer recht te staan. Zo komt er minder druk op de bal van je voet en krijg je minder snel last van pijnlijke voeten.

- Een stabiele hak kan net zo stijlvol zijn. Zeker als je het een tijdje vol moet houden. De schoen voelt niet alleen stabieler, je wiebelt ook minder en gaat minder snel door de enkels. Een rubberen hak is helemaal zachter om op te lopen. (br.Nina)
� Reageer (0)
12-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries Van Noten krijgt Gouden Penning

Dries Van Noten krijgt Gouden Penning


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Dries-Van-Noten.jpg?t=1260638344De Antwerpse modeontwerper Dries Van Noten heeft zaterdag de Gouden Penning gekregen van de Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten.

 
Die prijs gaat elk jaar naar "een persoon die voor het brede publiek een belangrijke bijdrage heeft geleverd tot de aanmoediging, de beoefening en de verspreiding van de wetenschap en van de kunst".

 
Creatief reageren op scharniermoment
De 51-jarige Van Noten zei zeer vereerd te zijn met de prijs. Hij vertelde dat het mogelijk is om creatief te reageren op het scharniermoment van financiële, ecologische en politieke verandering waarop de wereld zich bevindt.

 
"Het is de rol van de mode-ontwerper om daarover te reflecteren en in zijn ontwerpen gevoelsmatig weer te geven hoe hij dat ervaart."
 

Scheiding mode & kunst
Volgens de Vlaamse Academie lijkt de scheiding tussen mode en kunst steeds meer te vervagen. "De jongste jaren vertonen ze almaar meer raakvlakken. Modeontwerpers gebruiken installaties, performances en film om hun ideeën te verspreiden en zo beïnvloeden ze de kunstwereld. En het werk van modeontwerpers is steeds vaker te zien in kunstmusea", aldus een persbericht.

 
De uitreiking van de Gouden Penning vond plaats in het Paleis der Academiën in Brussel, tijdens de jaarlijkse openbare vergadering van de Academie.
� Reageer (0)
11-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Word model voor Hugo Boss

Word model voor Hugo Boss


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/11/824683/word-model-voor-hugo-boss_1_515x0.jpgBen je nog op zoek naar een leuke carrièrewending? Ben je gepassioneerd door mode of wil je wel eens weten hoe die modewereld nu precies in elkaar zit? Dan kan je nu online solliciteren om model te worden voor Hugo Boss.

Solliciteren is erg simpel. Je laadt gewoon wat foto's en informatie over jezelf op via de facebookpagina van Hugo Boss. Word je uitgekozen, dan mag je een live casting gaan bijwonen en misschien zelfs model worden tijdens de Boss Black Fashion Show op 21 januari in Berlijn. (br.she)
� Reageer (0)
10-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versier jezelf met zwarte kant

Versier jezelf met zwarte kant

Zwarte kant is terug aan een opmars bezig. Niet als teken van rouw, maar als elegante en vrouwelijke stijl. Op de rode loper werd de trend de voorbije jaren al vaak gespot, zowel extreem (een volledig jurkje), als subtiel (stukjes kant op vingernagels of schoenen en handtassen versierd met wat kant). Ook designers zijn er dol op: Stella McCartney, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana en Anna Sui maken er gebruik van.Ouderwets of sensueel?
Kant mag dan iets ouderwets lijken, dat wij associëren met kitscherige souvenirs die toeristen in Brugge en Brussel kopen, maar kant kan ook heel sensueel zijn. Dat wisten ook Evita en Marlene Dietrich al, en lingeriebedrijven ook. Het aantal (zwarte) kanten beha's is bijna niet te tellen!Kiezen
Het leukste aan deze trend is dat je zelf kiest hoe ver je er in meegaat. De beste keuze is je 'little black dress' te vervangen door een 'little black lace dress'. Een kanten jurkje dus, in het zwart, waar je overal mee kan komen.

Durvers gaan voor uitdagende ontwerpen, zoals kanten korsetten of lange, nauwe jurken. Wie het liever simpel houdt, kiest voor kanten afwerking op een paar stiletto's of de handtas. Alleen de kleur valt niet te kiezen: het moet en zal zwart zijn.
(br.hln)

� Reageer (0)
09-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste hulp bij droge lokken


Eerste hulp bij droge lokkenJe haren hebben in de winter extra verzorging nodig. De droge warmte van de verwarming maakt het haar poreus en kwetsbaar. Om over de eerste vrieskou nog maar te zwijgen. Gevolg: jouw kapsel wordt dutloos en pluizig.

Kapper
Droge, pluizige haren zijn niet meteen gemakkelijk in model te brengen. Ten einde raad trekken heel wat dames uiteindelijk naar de kapper. Laat het zover niet komen, met enkele simpele truckjes wordt elke droge haardos weer levendig.

Olie
Natuurlijke olie doet veel goeds. De haarfollikels krijgen door het laagje olie goede hydratatie en bescherming. Even doeltreffend is na het wassen van uw haren wat citroensap of azijn toe aan het laatste spoelwater. Hierdoor zullen de haarschubben zich sluiten en oogt het geheel glad en glanzend.

De beste tip: was uw haren niet elke dag. Voor hen die het gewend zijn om zich dagelijks te douchen, vraagt dit een hele ommekeer. Je zal merken dat al na één week de haren minder vuil lijken de tweede dag. Na enkele tijd lijkt de dos helemaal gezonder.

Douchekap
Over douches gesproken, investeer in een goed douchekapje op het hoofd. Chloor in het water droogt haar en huid uit. Een eenvoudig kapje is een makkelijke oplossing.  Wisselen

Een agressief bestanddeel in shampoos is Natrium Laurel sulfaat. Deze is niet te vinden in natuurlijke shampoos. In de meeste natuurwinkels is een heel assortiment te vinden. Neem drie verschillende soorten en wissel het gebruik af. Om slap haar te vermijden, gebruik conditioner enkel op de onderste haaruiteinden. Het oudste haar heeft immers de meeste nood aan vocht.

Haarmasker
Sinds eeuwen gebruiken heel wat dames in Zuiderse landen olijfolie. Eenmaal per week kam je olijfolie door de haren, zet een douchekap op en laat een nachtje inwerken. Olijfolie is een natuurlijke conditioner, dat makkelijk geabsorbeerd wordt door het haar. Ook geeft het natuurlijke zachtheid en elasticiteit aan droge lokken.

Voeding
Even belangrijk: je bent wat je eet. Een gezond dieet van verse levensmiddelen, eiwitten, mineralen maken fantastische haren. Drink veel water, beweeg en slaap voldoende. Een gezonde levensstijl is primair.

Brushings
Ander truckje: plaats een luchtbevochtiger op de slaapkamer, stop met warme krulijzers en warme brushings. Helpen al deze middeltjes niet, loont een knipbeurt bij de kapper.
� Reageer (0)
08-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze jeans bewerkt buik en billen

Deze jeans bewerkt buik en billen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/6/5/media_xl_2963735.jpg?20091208131601Jeanslabel Salsa weet waar vrouwen op hopen: een mooi figuur. Met de Secret brengt het merk de allereerste push-in jeans op de markt. Deze wonderlijke denim lift je achterste door de unieke positionering van stiksels en achterzakken. Ook je buik wordt subtiel weggewerkt.

Driedelig effect
De juiste jeans kan je figuur alleen maar flatteren. Met de 'Wonder push-up' jeans had het merk dat al begrepen. Met zijn driedelig effect gaat deze intelligente 'Secret-denim' nog een stapje verder.

Pijnlijke schoonheidsoperaties zijn niet meer nodig, zo zorgt het 'push-in' effect voor een slankere buikzone door het gebruik van een stevige voor- en achterpand. Een mooi afgelijnde taille zorgt voor een 'tummy tuck effect' en het 'push-up effect' verkrijgt de broek door de vrouwelijke rondingen subtiel te accentueren.

Prijs
De prijs van de Secret Jeans varieert van 86 tot 100 euro, al naargelang de washing en afwerkingsdetails.

Info
Salsa Jeans is een internationaal jeansmerk van Portugese oorsprong. Het label werd opgestart in 1994 en werkt sindsdien aan innovatieve denimcollecties, voor zowel dames als heren. Met zo'n 340 verkoopspunten in meer dan 25 landen wereldwijd groeit het aantal Salsa-fans met de dag. Meer info: www.salsajeans.com (br.hln)
� Reageer (0)
07-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelle borstvergroting met opblaasbare beha

Snelle borstvergroting met opblaasbare beha

Voor vrouwen die snel een meer indrukwekkende decolleté willen, bedacht een Britse grootwarenhuisketen de oplossing: opblaasbare behavullingen die je borsten één maat groter laten lijken.

Zelf bepalen
De grootwarenhuisketen Debenhams verkoopt vanaf vandaag behavullingen die niet opgeblazen in een kleine handtas passen, zodat je ze altijd in geval van nood kan bovenhalen. Ze hebben een knopje waarmee je ze door er in te knijpen kan vergroten met lucht. Je bepaalt zelf hoeveel je je borsten vergroot, de maximale capaciteit is één maat groter. Daarnaast zorgen de vullingen voor meer steun. Als ze hun diensten hebben bewezen kun je ze weer aflaten.


Natuurlijk resultaat
Aankoopverantwoordelijke bij Debenhams Annette Warburton: "We voorspellen dat alle vrouwen in Groot-Brittannië deze 'opblaaszakjes' zullen kopen. De lingeriemarkt evolueert voortdurend, er zijn al siliconen en olievullingen, maar deze nieuwe soort is uiterst licht en aanpasbaar. Het zorgt meteen voor een sexy resultaat en oogt natuurlijk."

Geen chirurgie meer nodig
Volgens de fabrikanten maakt deze uitvinding plastische chirurgie overbodig en kun je de vullingen met eender welke beha combineren. Je betaalt er ongeveer 5,5 euro voor. (br.nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luipaardprint is grote hit


Luipaardprint is grote hit


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/16/4/media_xl_2910229.jpg?20091204160000De voorbije jaren dook de luipaardprint al verschillende keren op, maar 2009 is hét jaar waarin de trend definitief doorbrak. We zagen de luipaardprint in alle soorten vormen, en bij veel verschillende celebs.

Gespot bij celebs
Rihanna lijkt de grootste fan: ze liet zich al zien met luipaardschoenen, luipaardoorverwarmers en luipaardschoenen. Ook de sjaal is een leuk accessoire voor veel celebs (Keira Knightley, Liv Tyler en Lily Allen). Sommigen verkiezen de handtas (Melanie 'Scary Spice' B., Denise Richards en Jessica Simpson), anderen de bikini (Sophie Monk, Mel B, Julia Robert en Mariah Carey).

Een volledige jurk was weggelegd voor Hayden Panettiere en Katy Perry, al werd die laatste ook gespot in een roze luipaardprint catsuit. Jessica Simpson droeg een riem, Paris Hilton een jas (en legging), Megan Fox een alternatief t-shirt. Eva Longoria koos als enige celeb voor laarzen, Michelle Obama verkleedde zich als 'luipaard' bij Halloween.

Simpel
Ook al wordt de trend massaal gesteund door celebs, het is duidelijk dat niet iedereen ermee weg kan. Eén gouden regel: hou het simpel. Heb je een luipaardjas, - rok of -topje, combineer het dan met egale, rustige kleding zoals een witte broek, een zwarte legging en onopvallende kapsels en make-up.

Daarom kiezen veel celebs eerder voor een accessoire met luipaardprint (haarlint, handtas, schoenen, riem): dat is veel gemakkelijker te combineren. Kies groen, en ga altjid voor fake bont als je een jas overweegt! (br.nina)
� Reageer (0)
05-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen, toon je decolleté

Mannen, toon je decolleté

Het mannendecolleté mag terug gezien worden. Mannen die laag uitgesneden shirts dragen, ogen straks trendy. Daar hoort zelfs weer een klein beetje borsthaar bij.

Catwalk
Zowel op de catwalk als op het straatbeeld tonen de heren opnieuw hun decolleté. Onder meer de ontwerpers Yigal Azrouël en Michael Bastian hebben iets met lage, uitgesneden halzen.

Spieren
Dat John Travolta navolging krijgt, heeft zo zijn redenen. Zo verklaarde Bastian dat de mannelijke modellen van nu een pak gespierder zijn dan de vroegere modellen. Wie nu met een gespierde borstkas rondloopt, mag daar terecht fier op wezen.

Vernieuwend
Andere reden is dat steeds meer ontwerpers voor kleding kiezen die eigenlijk geen kleding is. Slipjes in plaats van broeken, beha's in plaats van topjes en nu laag uitgesneden shirts voor mannen.

To wax or not
De heropleving van de mannelijke décolleté doet nog meer vragen rijzen: waxen of niet? Enkele jaren geleden was het not done om mannelijk borsthaar te zien. Daar is recent verandering in gekomen: kale borsten hoeven niet. "Een beetje haar is ideaal," stelt een New Yorkse imagoconsulent. "Geen massale bos haar, dat niet, alleen een beetje haar volstaat". (br.hln)
� Reageer (0)
04-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fouten die je bij feestmake-up moet vermijden

Fouten die je bij feestmake-up moet vermijden


http://img8.imageshack.us/img8/6526/feestmakeup.jpgMooie make-up maakt je zorgvuldig uitgekozen outfit helemaal af, het is de ideale manier om tijdens de feestdagen indruk te maken. Laat deze beautyfouten je avond niet verpesten.

Make-up en outfit
Als alles te veel bij elkaar past, ziet je er ordinair uit. Als je een dramatische outfit aanhebt, moet je make-up heel subtiel zijn. Draag je een felle jurk, kies dan voor nude cosmetica. Bij een metallic outfit vermijd je best glanzende lipstick. Smoky eyes zijn een betere optie.

Ogen en lippen
Je moet een beslissing maken, het is het één of het ander, maar accentueer nooit je ogen én je lippen. Ga je voor dramatische oogschaduw, kies dan voor transparante lipstick. Leg je de focus op je lippen, breng dan zachtbruine oogschaduw aan.


   

   Te veel glans

Het is niet de bedoeling dat je op een discobal gaat lijken. Je huid mag stralen, maar niet glanzen. Als je dus voor make-up met glitters kiest, doe het dan subtiel. Bij je ogen beperk je je tot glitters op de oogleden en binnenste hoeken, maar maak het subtieler met romige oogschaduw. Op je lippen breng je best een nude lipgloss met glitters aan.

Bronzer
Vrouwen kiezen vaak een bruin poeder dat te donker is en brengen dit aan op heel hun gezicht. De truc zit hem er in de juiste te kiezen. Kies voor een gouden tint en niet voor oranje of bruin. Ga over het poeder met je borstel, tik wat te veel is er af en breng het aan op je kaaklijn, neus, wangen, voorhoofd en zelfs op je kin.

Uitgelopen lipstick
Felrode lippen zijn dé look van dit najaar, maar dit is wel moeilijk aan te brengen. Begin met lippen waarop je een balsem aanbracht. Om ervoor te zorgen dat je make-up niet uitloopt, breng je op de rand van je lippen met een potlood een lijntje aan. Zorg ervoor dat deze in de natuurlijke kleur van je lippen is, het is niet te bedoeling dat je dit ziet. Vervolgens breng je de lipstick met een borsteltje aan. Begin in het midden van je lippen en werk naar buiten.


  

 


Make-up die vervaagt
Naast je lipstick, neem je best nog andere essentiële spulletjes mee die je look de hele avond garanderen:

- Camouflage stick: een puistje dat plots komt opduiken kan je avond verpesten.

- Wattenstaafje gerold in je oogschaduw: als je deze bijhoudt in een sigarettendoosje, ziet het er nog mooi uit en kun je in enkele seconden je oogschaduw bijwerken.

- Zwarte eyeliner: naarmate de avond vordert, moet je je lijntje bijwerken. Het geeft je meteen een sexy gevoel.
� Reageer (0)
03-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke feestjurk flatteert jouw figuur?

Welke feestjurk flatteert jouw figuur?

Het kerstfeest is één van de belangrijkste evenementen van het jaar voor vrouwen, dat blijkt uit een recent onderzoek. Een mooie jurk die ons nog meer doet stralen, is dus een must. We helpen je op de goede weg door te zeggen welke jurk bij jouw figuur past.
 
Buikje
Kies voor een jurk die met plooitjes en andere effecten de aandacht van jouw buikje afleidt. Een goede optie zijn dus losse jurkjes die met een detail, als boduursels, drappages en riempjes de het vlak van je romp breken. De klassieker, een Griekse godinnenjurk, is een goede optie. Deze jurk verstopt je buikje, jurk bij Asos.com.
Deze jurk verstopt je buikje, jurk bij Asos.com.


Brede heupen
Kies voor een ultratrendy jurk met epauletten, deze brengen je brede heupen namelijk in balans. Om helemaal voor de stijl van de jaren tachtig te gaan, ga je op zoek naar een jurk met pailletten. Een andere mogelijke optie is een losse babydolljurk, die losjes over je probleemzone valt.


Jongensachtig figuur
Creëer vrouwelijke vormen door een jurk met tulp- of ballonmodel te dragen. Ook futuristische outfits, doe inspiratie op bij Lady Gaga, werken goed voor je figuur. Je borsten laat je groter lijken door voor borduursels op je bovenstuk te kiezen. Ben je eerder een klassiek type, zoek dan naar een jurk die een taille bij je creëert met plooitjes of een riempje.
Deze jurk leidt de aandacht van je brede heupen af. Jurk bij Asos.com.
Deze jurk leidt de aandacht van je brede heupen af. Jurk bij Asos.com.


Grote borsten
Vermijd een schouderloze jurk. Ga eerder voor brede bandjes en een opvallende, diepe decolleté die je beste punten in de verf zet.

Klein gestalte
Kleine dames verlengen hun figuur door korte rokjes in combinatie met een hoge taille, die laten je benen namelijk langer lijken. Een los, flirterig jurkje werkt het best voor jou.
Deze jurk flatteert een jongensachtig figuur. Jurk bij Asos.com
Deze jurk flatteert een jongensachtig figuur. Jurk bij Asos.com

� Reageer (0)
02-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Botox moet pijn van hoge hakken tegengaan

Botox moet pijn van hoge hakken tegengaan

Hoge hakken leiden tot pijnlijke voeten, dat is een feit. De schoenen uiteindelijk uitschoppen, (opvouwbare) ballerina's meenemen, gelkussens dragen of je laten dragen door je geliefde, zijn dé manieren om ermee om te gaan. Of, de nieuwste trend, je kan je poezelige voetjes een botox-behandeling geven.

Killer heels
Botox geldt vooral als antirimpelbehandeling, maar zou ook werken tegen vermoeide en pijnlijke voeten. Daartoe wordt de botox ingespoten in de voetzolen. Bij zakenvrouwen, die voor hun 'power outfit' rekenen op hun 'killer heels', is de behandeling al heel populair. Beautyklinieken rapporteren  nu een massa aanvragen voor 'foot fillers' zoals ze de behandeling zijn gaan noemen.

Tijdelijk en duur
"De behandeling is slechts tijdelijk, dus we vragen iedereen om er twee keer over na te denken", aldus dokter Nick Milojevic. Een botoxbehandeling in het gezicht kan tot zes maand zichtbaar zijn, bij een voetbehandeling is dat slechts twee tot drie maand.

Goedkoop is het ook al niet: tussen 250 en 300 euro. Dat is een pak duurder dan gelkussens, en gemakkelijk de prijs voor een (of twee) paar minder hoge schoenen...
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zara zet collectie online

Zara zet collectie online


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/17/686509/zara-zet-collectie-online_1_515x0.jpgNa H&M, Esprit en Mexx zet nu ook de winkelketen Zara haar volledige collectie online in een webshop.

De onlineverkoop start vanaf de herfst/winter 2010. Voorlopig zal de e-shop enkel beschikbaar zijn in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Portugal. België en de andere landen komen later aan de beurt. (br.she)
� Reageer (0)
01-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val op tijdens de feestdagen met een eigen creatie

Val op tijdens de feestdagen met een eigen creatieEen voorbeeldje van een creatie.Niets zo vreselijk als op een feest verschijnen en merken dat iemand anders dezelfde jurk draagt. Voor wie dat wil vermijden, maar twee linkerhanden heeft, is het digitale atelier van 3 Suisses een oplossing. Je stelt er namelijk zelf een jurk samen, het bedrijf creëert deze dan voor je. Dit alles voor een redelijke prijs.


Vier stappen
Toch is er enige creativiteit nodig om een mooie jurk samen te stellen bij 3 Suisses, maar als je je er even aan zet, loont het de moeite om zelf een outfit te laten maken. In vier stappen kies je zelf de stof en snit, meldt weekend.be. Er is voor elk wat wils, het aanbod telt vijftig verschillende kleuren, je kan kiezen voor een tulpmodel, mini of lang rokje, lange vlindermouwen of een mouwloos exemplaar.


Voorbeeldjes
Om het helemaal af te maken kun je details als broches en riempjes toevoegen. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het duurt tien dagen voor je je creatie in de bus krijgt. En het mooiste van dit atelier is dat de prijzen redelijk zijn. Afhankelijk van de stof, tel je tussen de 65 en 100 euro neer. In ruil daarvoor krijg je een originele jurk die helemaal naar jouw smaak is.
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!