Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion18-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruil je oude mascara gratis in voor een nieuwe

Ruil je oude mascara gratis in voor een nieuwe


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/18/688481/ruil-je-oude-mascara-gratis-in-voor-een-nieuwe_1_515x0.jpg


Vrouwen gebruiken hun mascara veel te lang. Dat kan na verloop van tijd voor gevaarlijke allergische reacties zorgen. Speciaal daarom lanceert de winkelketen Kruidvat samen met beautymerk Gosh een grootse omruilactie.

Kom vanaf 22 september met je gebruikte oude mascara naar het Kruidvat en je krijgt een gloednieuwe Gosh-mascara gratis mee naar huis. De actie dient ter promotie van de nieuwe mascara van Gosh, maar het gratis karakter spreekt ons zeker en vast aan.

De actie loopt vanaf 22 september tot en met 4 oktober. Maximum 1 mascara per klant en dat voor de eerste 30.000 klanten. Er snel bij zijn is dus de boodschap. De deelnemende filialen worden binnenkort online bekend gemaakt.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends recht van de New Yorkse catwalk

Trends recht van de New Yorkse catwalk


Links: Betsey Johnson, midden: DKNY, rechts: Victoria Beckham.Vorig seizoen draaide het bij de ontwerpers allemaal rond strakke lijnen en uitgesproken schouders, voor komende lente zijn de wapperende, losse jurken weer helemaal terug. Toch moet je je niet helemaal een nieuwe kleerkast aanschaffen, de eighties blijven goed scoren.
Diane Von Furstenberg.
Diane Von Furstenberg.


Jurken
Bij onder Lhuiller, Rodarte en zelfs de anders zo strakke Victoria Beckham zagen we voor komend lenteseizoen losse jurken.  Vooral het silhouet van de zeemeermin is trendy. Ook de 'bandage jurk' werd voor komend seizoen opnieuw uitgevonden, vorig jaar was die kort, dit jaar wordt die, kijk maar naar het ontwerp van Victoria Beckham, lang. Wat kleuren betreft mag het fel zijn: we zagen veel eigthies roze en rood bij onder meer Betsey Johnson en DKNY.Marc Jacobs.
Marc Jacobs.


Short
Het meest opvallende mode-item voor 2010 is de strakke wielrennershort die we zagen bij DKNY, je draagt hem zo in een neutrale kleur of onder een andere short in een flashy versie.

Lady Gaga
Ook blijkt dat de sterren de ontwerpers inspireerden: bij Marc Jacobs en andere ontwerpers zagen we ultrakorte shortjes en body's à la Lady Gaga.
� Reageer (0)
17-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellenleger stelt Nikita-beha voor


Modellenleger stelt Nikita-beha voor


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/16/1/media_xl_1637116.jpgHet lingeriemerk Agent Provocateur heeft zijn naam niet bepaald gestolen. De uitdagende en originele lingerie wordt in provocerend sexy fotoshoots gepromoot, en op een passende manier voorgesteld. Voor de nieuwste beha Nikita huurde het merk een tiental modellen in die in slagorde marcheerden op de hippe Londense winkelstraat Oxford Street.


Dijlaarzen, hotpants en rode lippen
Het modellenleger droeg was op zijn zachtst gezegd überhip, naar modenormen toch: de deze winter onmisbare dijlaars, een leren hotpants en een stevige, doch sexy push up beha, ze waren allemaal aanwezig. De modellen droegen dit alles in combinatie met weerspiegelende vliegeniersbril, strenge rode lippen, een kepie en bretellen (!). Twee vlaggen met 'Agent Provocateur' lieten geen enkele ruimte voor twijfel: de dames promoten lingerie, en trokken daarbij nogal de aandacht.http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/15/0/media_xl_1637115.jpgNikita en andere superheldinnen
'Nikita', een naam die associaties met de Koude Oorlog en de gelijknamige song van Elton John oproept, inspireerde duidelijk het modellenleger. Tegelijk met Nikita werd ook de nieuwe campagne New World Order, met 13 superheldinnen, voorgesteld. Het doel is duidelijk: Agent Provocateur wil de wereld (van de lingerie?) domineren en is daartoe tot zowat alles bereid.
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/11/11/media_xl_1637111.jpgDominantie loert
Deze houding is niet helemaal megalomaan: in deze crisistijden kon het merk in maart al een extra verkoop van 8 procent aankondigen. Er is maar één groot verschil met de Koude Oorlog: mensen krijgen het behoorlijk warm van deze lingerie...

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo breng je lippenpotlood aan


Zo breng je lippenpotlood aan


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/17/686019/zo-breng-je-lippenpotlood-aan_1_515x0.jpgNiets zo mooi als netjes afgelijnde lippen. Op de catwalk zien we ze alvast in de meest tot de verbeelding sprekende kleurtjes. Maar hoe begin je er het best aan?

Mooi afgelijnde lippen zijn het werk van een simpel lippotlood. Niets moeilijks mee, maar je moet wel op enkele valkuilen letten. Zo kies je best geen donker lijntje rond lichtgekleurde lippen. Dit geeft een harde uitstraling en maakt je mond kleiner. Kies daarom voor een lippotlood in exact dezelfde kleur.

Bij het aanbrengen begin je best bij de cupidoboog. Vervolgens teken je het boogje in het midden van de onderlip. Afwerken doe je door vanuit de mondhoeken naar de reeds getrokken lijntjes te werken. Zo maak je de lipcontour voller.


� Reageer (0)
16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zara start met webshop

Zara start met webshop

Wintercollectie van Zara.
Het merk Zara zal zijn collecties ook op het internet aanbieden. Toch wordt het in België nog even wachten op deze webshop.

Wintercollectie
De onlineverkoop van start tijdens het herfst-winterseizoen 2010. Aanvankelijk zal die worden beperkt tot Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Portugal. Later komen alle markten aan de beurt.

Grote spelers
Het merk spreekt over een strategisch belangrijke stap. Andere grote spelers, als H&M, Esprit en Mango, verkopen al langer online in sommige landen. Ook het Amerikaanse Gap doet dit in de VS.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sex and the City' kweekt kleine fashionista


 'Sex and the City' kweekt kleine fashionista


De kleine Lily op de schoot bij Samantha.Het lijkt erop dat Carrie Bradshaw concurrentie krijgt in het vervolg van de film 'Sex and the City' van een nog wel erg jonge fashionista, de dochter van Charlotte.Mama Charlotte draagt een bijpassende outfit.
Mama Charlotte draagt een bijpassende outfit.


Modepopje

De kleine Lily wordt in de film omgetoverd tot een klein modepopje. Ze verschijnt op de set helemaal passend bij haar filmmama Charlotte. De actrice draagt een felgroene jurk, Lily wandelt ernaast in een paarse jurk met strik, haarlint en ballerina's in dezelfde kleur als de outfit van mama.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagels groeien sneller dan ooit

Nagels groeien sneller dan ooit


http://img6.imageshack.us/img6/663/nagelsvijlen.jpg
Een opmerkelijk feit: onze nagels groeien 25 procent sneller dan die van onze grootouders. Een nieuwe studie bewijst dat onze voedingsgewoonten een belangrijke rol spelen in het snelle groeiproces van de nagel.

Vergelijkende studie
In de afgelopen 70 jaar neemt de groeisnelheid van de vinger- en teennagel toe. Onderzoekers van de University of North Carolina vergeleken daarbij de resultaten uit 1938 en een studie uit de jaren vijftig. Grote teennagels worden nu met meer dan 2 mm per maand langer, in vergelijking met 1,65 mm in de jaren dertig. De gemiddelde vingernagel groeit vandaag met 3,55 mm per maand, wat een stijging betekent van meer dan een halve millimeter dan enkele decennia geleden.Jonge nagels
Ook tonen de resultaten aan dat de vingernagels bijna twee keer zo snel tieren als de teennagels. Vooral de exemplaren van jongere mensen en mannen schieten sneller op. Zo is ook bewezen dat de kleine nagel veel langzamer groeit dan andere vingernagels. De middelvinger is dan weer de snelste van allemaal. Volgens de vorsers spelen milieu-factoren een rol, net als een veranderende levensstijl en gezondheid. Voeding, lichaamsbeweging en lichaamssamenstelling zijn immers flink gewijzigd de afgelopen dertig jaar.

Vitamine D
Nagels hebben de neiging sneller te gedijen in de zomer door de aanmaak van vitamine D. Koude temperaturen en roken zijn dan weer factoren die de groei afremmen. Ook neigen mensen vandaag de dag meer water te drinken. Dat verwijdert toxines uit het lichaam en maakt gezonder.

Rode nagellak
Manicurespecialisten bevestigen de trend. Volgens hen zijn mensen zich ook meer bewust van wat hun lichaam nodig heeft. Door gezonder trachten te leven en minder handmatig werk te doen, breken er minder nagels af. Zo wekken ze de indruk sneller te groeien. Het dragen van nagellak is volgens de nagelspecialisten een goede zaak. Hierdoor gebruiken mensen hun nagels minder als 'werkinstrument'. Vooral een rode nagellak is aangewezen, dat houdt knabbelen tegen.

Gezondheid
Nagels zijn een indicator voor je algemene gezondheid. Broze nagels duiden op een gebrek aan ijzer, schildklierprobelmen, slechte bloedsomloop of verstoorde nierfunctie. Gele nagels duiden op problemen met de lymfedrainage of lever, zelfs diabetes. Wie ijzer- of zinktekort heeft, heeft dan weer last van gespleten vingernagels.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De handtas waar Nicole Richie gek op is


De handtas waar Nicole Richie gek op is

Simone Harouche is een manusje-van-alles in de modewereld, maar ze werd voornamelijk bekend als styliste van Christina Aguilera en Jennifer Lopez. Ze maakte eenmalig een handtas voor Nicole Richie. Omdat ze hiermee in tal van modebladen verscheen, werd het een hype bij fashionista's.http://img3.imageshack.us/img3/1103/handtassen.jpgLimited
Daarom maakte Simone Harouche ongeveer 80 gelijkaarde handtassen voor een 'limited edition', ze kregen de naam 'Simone Camille'. Elke handtas is handgemaakt uit vintagestoffen van over de hele wereld en elk exemplaar is uniek. Hoeveel de handtassen kosten is momenteel nog niet duidelijk. Kim Kardashian en Nicole Richie zijn alvast fan, binnen enkele weken kun je ze online kopen. 
� Reageer (0)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/14/679258/anti-rimpelcremes-beschadigen-jonge-huid_1_515x0.jpgVanaf je 23ste dien je je dagelijkse verzorgingscrème te verrijken met een lichte anti-rimpelcrème. Zo blijft je huid strak en jong. Dat beweerden cosmeticaproducenten jarenlang. Britse dermatologen waarschuwen echter voor de vele negatieve gevolgen van het vroegtijdige gebruik van een anti-rimpelcrème.


"Niet alleen verspillen jongeren daarmee veel geld, ze beschadigen hun jonge huid ook nog eens permanent. Om te beginnen zijn crèmes sontworpen voor de oduere huid zwaarder en vetter. Hierdoor krijg je sneller verstopte poriën en jeukende bultjes. De zalfjes bevatten ook hoge concentraties aan retinoïden en AHA, zuren die je huid kunnen beschadigen", vertelt de Britse dermatoloog Mayou.


Volgens dermatologen is de beste manier om een jonge huid te behouden nog steeds de meest natuurlijke optie: niet onder de zonnebank gaan, niet roken, en dagelijks een crème met UVA-bescherming gebruiken. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Oude rot in het vak Claudia Schiffer mag nog gezien worden. Het supermodel is op haar 39ste meer dan ooit te bewonderen in vooraanstaande magazines. Ook het Duitse Vogue wist haar opnieuw te strikken. Volgende maand fleurt ze het modeblad op.Vertrouwen

De mama van Caspar (6) en dochter Clementine (4) laat zich nog regelmatig fotograferen voor de lens van de beroemde Mario Testino. Claudia voelt zich naar eigen zeggen volledig op haar gemak tijdens de fotoshoot: "Mario Testino is een van de weinige mensen die ik volledig kan vertrouwen, bij een shoot met hem zijn er voor mij geen grenzen. Zolang hij het is, ga ik nog jaren door".Geen snijwerk

Haar glans en schoonheid lijken nauwelijks te vervagen. En toch is plastische chirurgie niets voor haar, zo vertelde ze onlangs, uit vrees voor de effecten op lange termijn. "Ouder worden geldt voor iedereen, accepteren maakt het makkelijker".
Verzorgingrituelen

Haar goede looks krijgt ze door gezond te leven. De juiste voeding is belangrijk, maar ook haar verzorging verdient alle aandacht. Make-up gebruikt ze zelden in haar vrije tijd. "Ik brush mijn haar elke dag en gebruik goede vochtinbrengers. Voorts droog ik het niet helemaal, mijn haar blijft wat vochtig, zo krijgt het meer textuur. Zonder mijn zonnebril wandel ik nooit de deur uit".
� Reageer (0)
13-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf een hoed


 Maak zelf een hoed


De hoed is een populair accessoire deze zomer en dat blijft ook zi deze herfst. De Britse hoedenontwerpster Katherine Elizabeth speelt hier op in en deelt haar tips aan vrouwen in workshops.Ontwerp van Katherine Elizabeth.
Ontwerp van Katherine Elizabeth.Investering

Hoedenontwerpster Katherine Elizabeth is een gevestigde naam in de modewereld. Ze tekende al voor Dior en Dita von Teese draagt graag haar creaties. Hoeden zijn deze zomer de manier om je outfit 'up te daten' en komende herfst zullen ze ook trendy blijven. Helaas is een mooi exemplaar vaak ook een heuse investering.Feestjes
Daarom besloot de ontwerpster feestjes te organiseren waar ze een groepje vriendinnen leert zelf hoeden te maken. Die kunnen ze dan volledig afstemmen op hun eigen stijl. Ze reist heel er Groot-Brittanië voor rond en haar concept slaat duidelijk aan. De feestjes zijn er ontzettend populair. Ook zijn ze vriendelijk voor de portefeuille, voor iets minder dan 40 euro, materiaal inbegrepen, komt Katherine naar je toe. Meer informatie vind je www.create-boutique.co.uk.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikante lingerie van Agent Provocateur

Pikante lingerie van Agent Provocateurhttp://img3.imageshack.us/img3/7938/61448358.jpgHet modeshowseizoen is weer begonnen, en ook lingeriemerk Agent Provocateur is van de partij. Veel zwart en wit, in weinig verhullende setjes waarbij opvallend vaak gebruik werd gemaakt van linten én brave strikken.http://img4.imageshack.us/img4/3338/90690989.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/4909/48699697.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/1638/80106964.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/1738/22783751.jpg

� Reageer (0)
12-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip Girls zijn muse van Anna Sui


Gossip Girls zijn muse van Anna Sui

Wil je er net zo bijlopen als Blair, Serena, Vanessa of Jenny uit de TV serie Gossip Girl? Met de nieuwste collectie van topdesigner Anna Sui, lukt dat aardig. Haar nieuwste outfits zijn allen gebaseerd op de karakters van Gossip Girl.

Vanaf 13 september tot 17 oktober zijn de nieuwe ontwerpen ook online te verkrijgen. Elk karakter van de serie is duidelijk terug te vinden in de collectie. Zo zijn Blair's jurken voorzien van hoge kragen en strikjes en oogt Serena's kleding een tikje uitdagender.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


http://img11.imageshack.us/img11/6702/marliesdekkers.jpgIn Europa krijgt één op de negen vrouwen te maken met borstkanker. Goedpassende lingerie is voor veel patiënten een must na zo'n ingrijpende ziekte. Het helpt hen hun vrouwelijkheid en zelfvertrouwen terugvinden. Om alle vrouwen te voorzien van de perfecte beha organiseert het lingeriemerk Marlies Dekkers tijdens de borstkankermaand speciale pasavonden.

"Helaas is het technisch onmogelijk om voor iedere vrouw een aparte collectie te ontwerpen, hoe graag ik dat ook zou willen", vertelt Dekkers. Om alle vrouwen toch te voorzien van de nodige dosis zelfvertrouwen besloot de ontwerpster speciale pasavonden te organiseren voor (ex-) borstkankerpatiënten tijdens de borstkankermaand in oktober.

Dit jaar zal Marlies in samenwerking met chirurg-oncoloog Jean Klinkenbijl het personeel van zowel de eigen Marlies Dekkers Stores als van haar retailers trainen om de verkoop van lingerie aan patiënten te optimaliseren. Vervolgens zullen de winkels en verschillende lingeriespeciaalzaken voor hen een aantal avonden extra opengesteld worden.

Op de website van Marlies Dekkers worden binnenkort de deelnemende winkels bekend gemaakt.

� Reageer (0)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modekleuren deze winter


De modekleuren deze winter


De herfst- en wintercollectie bestaat traditioneel uit veel zwart. Al lijkt het dit jaar nog een tikje erger, en wordt zwart steeds vaker met zwart en zwart gecombineerd. Betekent dat dat je géén kleur mag of kan dragen? Gelukkig niet! Want ook deze kleuren zullen het dit najaar heel goed doen:

1) Blauw/paarstinten

Lila, blauwpaars en grijsblauw: ingetogen, bescheiden, koele kleuren die je in z'n geheel kan dragen of kan combineren met zwart.
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/11/4/media_xl_1459699.jpg2) Warme kleuren

Baksteenrood, framboosrood en goudbruin kan ook dit seizoen, maar dan niet de felle versies die pijn doen aan je ogen. Ook hier wordt voor een mattere, bescheidenere uitstraling geopteerd.

3) Pasteltinten

Dit is een blijver: poederroze, grijspaars, zandtinten, liefst in preutse ontwerpen.

4) Het buitenbeentje

Appelblauwzeegroen: ook een koel kleur, maar toch net iets minder ingetogen dan de blauwe en paarse tinten.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je de leren legging

Zo draag je de leren legging


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/10/671457/zo-draag-je-de-leren-legging_7_235x280.jpgLeren leggings zijn alweer een tijdje hip, maar deze winter breek je er echt alle trendrecords mee. Wij gingen na hoe je de leren legging het best draagt.

Wanneer je lange laarzen over je legging draagt creëer je een rockerige stijl. Lieslaarzen maken het plaatje helemaal compleet. Ben je niet zo'n wild type? Dan staat een paar mooie pumps of enkellaarsjes ook bijzonder vrouwelijk onder je legging.

Je kan de legging best combineren met een jurkje of langer truitje. Je trui moet steeds over je billen komen, anders krijg je al snel een ordinaire look. Let er ook op dat je legging een beetje stretchstof bevat. Dat is niet alleen meer flatterend voor je lichaam, het voelt ook veel aangenamer aan.

Wil je een geheel andere look samenstellen? Ga dan eens voor een broek in een andere kleur. Grijs is deze zomer nog steeds erg hip en het maakt je leren broek ongekend gesofistikeerd.

� Reageer (0)
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Strelli vernieuwt met Nathalie Valentiny


Olivier Strelli vernieuwt met Nathalie Valentiny


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/08/668828/olivier-strelli-vernieuwt-met-nathalie-valentiny_1_515x0.jpgDe vrouwencollectie van Olivier Strelli is dit jaar volledig vernieuwd. Kersverse ontwerpster Nathalie Valentiny hield voor haar eerste collectie niet vast aan de voorgeschreven Strelli-normen, met uitzondering van het warme kleurgebruik.

Waar Olivier Strelli voorheen uitblonk door zijn statige, klassieke haast beangstigend authentieke kledingkarakter, lijkt het modemerk nu een geheel andere weg in te slaan. De nieuwe, en eerste, collectie van modeontwerpster Nathalie Valentiny houdt vast aan het warme kleurgebruik van weleer, maar geeft de kledij een frisse, sexy uitstraling. Doorkijkblouses en atypisch kleurgebruik geven de collectie een jongere look en feel.

Voormalig eigenaar Nissim Israël mag dan niet langer actief zijn in de modebranche, hij blijft actief betrokken bij de licentieproducten en tekende zelfs voor een samenwerking met kousenproducent Cette.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw leest etiket beautycrème niet

Vrouw leest etiket beautycrème niet

Vrouwen hebben blijkbaar alle vertrouwen in de smeerseltjes die ze op de huid wrijven. Driekwart leest nooit het etiket van een crème om te zien welke ingrediënten deze bevat. Zo blijkt uit een Britse rondvraag.

Vertrouwen
De merken die we kennen, boezemen alle vertrouwen in. Vrijwel alle ondervraagden hebben het volste vertrouwen in de merken die ze gebruiken. Krijgt het prodcut een natuurlijk label, worden al helemaal geen vragen meer gesteld.

Onleesbaar
Een andere reden waarom de samenstelling niet gelezen wordt, is omdat de etiketten niet leesbaar zijn. 1 op 5 beweert dat ze moeilijk te lezen door te kleine lettertjes of omdat ze op een slecht leesbare plaats staan.

Moeders
En toch zijn er ook anderen. Een minderheid van de dames leest wel nauwkeurig de samenstelling en welke impact ze op het milieu hebben. Babyproducten worden wel met de loupe bekeken, vooral  dames met kinderen bestuderen zorgvuldig de ingrediënten.

� Reageer (0)
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakmessenproducent Victorinox lanceert mannenkledij


Zakmessenproducent Victorinox lanceert mannenkledij


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/07/666619/zakmessenproducent-victorinox-lanceert-mannenkledij_1_515x0.jpgJarenlang waren ze het geliefkoosde accessoire voor stoere jongens. Iedere jonge snaak voelde zich de padvinder der padvinders met het veelzijdige mes van Victorinox op zak. Was je zakmes niet voorzien van een kruis-embleem? Dan hoorde je simpelweg niet bij de groep. Voor al de oudere mannen jong van ziel lanceert Victorinox nu een splinternieuwe eigentijdse kledingcollectie.

Multifunctionaliteit is iets waar alle merken in crisistijden naar snakken. En laat het net dat zijn waar Victorinox in uitblinkt. Ruim honderd jaar geleden creëerden ze reeds een zakmes waardoor alle andere messen in het niets verdwenen. Een mes dat niet alleen kon snijden, maar waar je ook kurken mee kon trekken, touw mee kon doorknippen, nagels mee kon vijlen, schroeven los of vast kon draaien en stukjes hout mee kon doorzagen.
Mode

Twintig jaar geleden zette Victorinox zijn eerste voorzichtige stapjes naar een uitgebreider productengamma met zijn eigen horloges, gevolgd door een bagagelijn en tenslotte anno 2009 een eigen parfum en een op en top mannelijke kledinglijn. In de lijn herken je alle kenmerken die je zou toeschrijven aan het messenmerk: mannelijkheid, stoerheid, legermentaliteit en een ongekend sexy en beschermend gevoel. Kledij voor mannen die zich durven vuil maken, die nog weten hoe je een kampvuurtje stookt en die met heimwee terugdenken aan de tijd dat kledij functioneel was zonder meer. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wordt een 'bunny

Iedereen wordt een 'bunny'

Het regent vreemde trends dit seizoen. De nieuwste in het rijtje is een hoofddeksel in de vorm van konijnenoren. Hoewel ze zeer 'fashionable' zijn, in zwart, blauw of in netstof, doen deze extra oren toch hard denken aan de beroemde 'bunny-oren' van de Playboybabes.

Catwalks
Madonna droeg ze al op het prestigieuze Costume Gala in het New Yorkse Metropolitan Museum. Toen nog unaniem verguisd door de verzamelde modepers, ondanks hun afkomst: Louis Vuitton by Marc Jacobs.

Maar ondertussen gelden duidelijk andere regels: de oren werden ook gezien op de catwalk bij ontwerpster Luella en nogmaals bij Marc Jacobs.


De schuldige
Marc Jacobs lijkt dus de verantwoordelijke (of moeten we zeggen: de schuldige?) voor dit mode-item. "Ik kreeg het idee bijna per ongeluk. Een lid van mijn designteam droeg een lint rond haar hoofd, dat zodanig wat gestrikt dat het op konijnenoren leek. Dat heb ik gebruikt. Ik hou van het Franse kokette, bijna Playboy-achtige aspect."

Netoren
Karl Lagerson maakte zijn eigen versie voor Maison: de oren bestaan uit wollen draad, met daartussen een netstof gespannen en een soort kap voor het voorhoofd. De vorm van de oren verschilt ook: klein en rond als een beer (of Minnie Mouse), tot lang en recht als een konijn (of Playboy-bunny).
http://img38.imageshack.us/img38/5459/bunnyoren.jpgTopshop verkoopt ze ook, voor amper meer dan 20 euro. Lady Gaga, Lily Allen en de Olsen twins droegen ze ondertussen ook al.

Een ding staat vast: wie ze draagt, zal in elk geval gezien worden. Dagdagelijks gebruik lijkt echter niet meteen aangeraden.

� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!