Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    leerengedragsproblemen
    blog.seniorennet.nl/leereng
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    27-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man aanziet zoon voor kalkoen en schiet hem neer

     

    Een Amerikaanse man heeft per ongeluk zijn 9-jarige zoon doodgeschoten nadat hij hem tijdens een jachtpartij verkeerdelijk aanzag als een kalkoen. Anthony Klaseus uit Belle Plaine (Minnesota) schoot zijn zoon in de borst. De man belde meteen de alarmdiensten maar toen die arriveerden, konden ze niets anders dan de dood van de jongen vaststellen. De politie onderzoekt de zaak

    26-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijntje Harry vertraagt treinverkeer
    Zwijntje Harry vertraagt treinverkeerHet treinverkeer rond het Nederlandse Zwolle heeft donderdagochtend korte tijd vertraging opgelopen doordat langs het spoor een hangbuikzwijntje wandelde. Het dier was ontsnapt uit een stadspark, aldus de politie.Zwijntje Harry zorgde langs het spoor en bij het station voor de nodige consternatie. Agenten hielpen enige tijd mee om het beest weer op Park Eekhout te krijgen. De beheerder zoekt uit hoe het zwijntje heeft weten te ontsnappen.

    25-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kale pinguïn krijgt zwempak

     

     
    beschaamd om zijn kaalheid
    Trots als een... pinguïn.
    Pinguïn Pierre moet zich niet langer schamen voor zijn bloot achterwerk. Biologen van de California Academy of Sciences hebben immers een zwempak gemaakt voor de arme stakker. Dat meldt NBC.
    Beschaamd
    Pierre, een Afrikaanse pinguïn van 25 jaar, was de jongste tijd zwaar kaal aan het worden. Gevolg was, dat het dier het constant koud had en niet meer in de waterbak van het biologisch centrum in San Francisco durfde te springen. Bovendien leek het ook alsof Pierre erg beschaamd was over z'n blote kontje.
    Rillingen
    "Hij stond constant te rillen", zegt biologe Pam Schaller die zich over het dier ontfermde. Een lamp bleek niet afdoende om de pinguïn warm te houden. "Waarom dan geen wetsuit laten maken?", dacht Schaller.
    Zorgeloze oude dag
    Een uitdaging die het personeel van het gespecialiseerde bedrijf Oceanic Worldwide met beide handen aangreep. "We stelden alles in het werk om Pierre te helpen", zegt marketingman Teo Tertel van Oceanic Worldwide. "Deze pinguïnsoort wordt gemiddeld 20 jaar oud en Pierre is al 25. We hebben er voor gezorgd dat hij een zorgeloze oude dag kan slijten".
    Aanvaard
    Na talrijke pasbeurten heeft Pierre nu zijn zwempak dat op z'n rug dichtgemaakt wordt met Velcro. Z'n vinnen passen netjes in twee uitsnijdingen. De vrees bestond dat het dier zou verstoten worden door z'n soortgenoten omwille van z'n vreemde 'look', maar dat blijkt niet het geval te zijn.

    Pierre draagt z'n pak nu zes weken en sindsdien is hij aardig bijgekomen. Ook verliest hij geen veren meer en duikt hij weer vrolijk in de watertank.

    24-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neurotische Nederlander voedt eendjes zes keer per dag

     

    Een man uit het Nederlandse Spijkenisse heeft wel een zeer bijzondere dwangneurose. Dat meldt het Algemeen Dagblad (AD) . Erik Hagenaar kan bij het zien van een eend of een zwaan niet laten de dieren te voederen. Resultaat: alles onder de vogelpoep.
    Emmers vol
    Volgens het AD geeft de man soms wel zes keer per dag de eendjes en zwanen in de buurt eten. Het is nu al zo ver dat de eenden, zwanen, meeuwen, aalscholvers, duiven en andere vogels de hele dag in de singel voor de huizen, op lantaarnpalen en in de tuinen van de bewoners wachten tot Hagenaar weer met emmers vol brood, rijst en zaad verschijnt.
    Klachten
    Gezien de vogels reikhalzend staan te wachten op hun maaltijd, liggen hun uitwerpselen overal verspreid. Omwonenden klagen derhalve steen en been, aldus de krant. Zij eisen dat het gemeentebestuur een eind maakt aan de voederpartijen die in de loop der jaren alleen maar zijn toegenomen en sinds kort ook laat op de avond plaatsvinden.
    Psychiaters
    De gemeente sommeerde de man schriftelijk te stoppen met het voederen van alle vogels en hoopt dat hij snel hulp zoekt. Zelf zegt Hagenaar dat hij er niets kan aan doen en dat geen enkele van de door hem bezochte psychiaters hem kan helpen, aldus het Algemeen Dagblad. Het voegt eraan dat hij volgens deskundigen met de juiste therapie wél van zijn dwangneurose af kan raken.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schiet papegaai van buren dood

     

    Een man van 25 heeft zijn geweer genomen en de papegaai van de buren doodgeschoten. De Zweed nam het niet dat het beest met zijn snavel aan zijn lijf zat.
    De dader schoot drie keer. Er werd nog een veearts bijgehaald en die kon nog een kogel uit het beestje halen maar het diertje was er te erg aan toe. Er zat niets anders op dan het te laten inslapen, schrijft de Zweedse krant Sydsvenskan. De politie omschrijft de zaak als een "ernstige geval van wreedheid tegen dieren".

    23-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse boer ruilt vrouw in voor geit
    Een Bulgaarse boer heeft zijn vrouw ingeruild voor een geit omdat ze - de vrouw wel te verstaan - hem geen kinderen kon schenken. Dat meldt The Daily Telegrapph.
    De merkwaardige deal werd afgesloten op een dierenmarkt in Plovdiv. Stoil Panayotov (54) verkoos een achtjarige geit boven Elena, zijn derde echtgenote. De mensen op de markt konden hun ogen amper geloven.
    Drie lammetjes
    "Onlangs hoorde ik van een vriend dat hij niet in de smaak valt bij het vrouwelijke geslacht, maar dat hij mijn vrouw wel zag zitten", legt Stoil uit. "De geit van m'n vriend had al drie lammetjes geworpen en m'n vrouw geen enkel. Ik koos dus voor de geit, na overleg met mijn echtgenote", kijkt de boer nuchter op de transactie terug.
    Tweedehands
    "Ik kreeg een tweedehandse geit en hij is nu de trotse eigenaar van een nagelnieuwe vrouw. Ik denk dat mijn vriend dus niet kan klagen over de ruiloperatie", aldus nog Stoil Panayotov.

    22-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond moet gaan stemmen

     

    Bobby Huckvale moet zich op 1 mei aanbieden in het stembureau voor de lokale verkiezingen in het Engelse Swindon. Niks speciaals, zal u zeggen. Ware het niet dat Bobby een driejarige Yorkshire terrier is.

    Gavin Huckvale (29), het baasje van Bobby, heeft totaal geen idee wat er aan de hand is. Hij zal z'n terrier volgende week donderdag evenwel meenemen naar het stembureau. "Ik heb nog twee andere honden, maar zij hebben geen oproepingsbrief gekregen", zegt de man.

    Blackie of Fifi
    Bij het stadsbestuur van Swindon is men formeel: "We hebben een uitnodiging naar Bobby Huckvale gestuurd omdat hij op de kiezerslijsten staat. Mocht de voornaam Blackie of Fifi geweest zijn, zou er ons misschien een lichtje gaan branden zijn. Maar Bobby Huckvale leek ons de naam van een perfect normale kiesgerechtigde burger".

    Strafbaar
    "Hoe ook, de hond in kwestie is niet verkiesbaar omdat hij nog geen 18 is. We wijzen er wel op dat valse informatie verstrekken voor een kiesregistratie een misdrijf is", luidt het nog in het stadhuis.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Python valt vrouw aan in Amerika

     

    Teresa Rossiter is op het nippertje aan de dood ontsnapt. De Amerikaanse wilde een koper een 3,6 meter lange python tonen en het beest kronkelde zich rond haar arm en gooide de dierenverkoopster op de grond. Een vriend redde haar van de verstikkingdood en kreeg hierbij de hulp van een agent werd erbij geroepen. Rossiter vroeg de agent om het dure beest niet te doden. Ze stak de slang terug in zijn kooi en was de hulpvaardige agent dankbaar, meldt Yahoo

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straathonden redden achtergelaten baby
    In het Indiase Patna hebben honden het leven gered van een baby. Het kind werd door de moeder achtergelaten in de modder waarop de drie honden luid begonnen te blaffen. Het pasgeboren meisje werd na haar redding toevertrouwd aan een kinderloos stel.

    Het gebeurt in India wel meer dat ouders een pasgeboren meisje ergens achterlaten omdat ze de voorkeur geven aan een zoon. Die kan later een waardevolle kostwinner worden. De politie denkt dat dat hier ook het geval was: de moeder liet het meisje acher om het te laten sterven.

    Maar drie straathonden alarmeerden de dorpelingen door de modder rond het meisje weg te graven en luid te blaffen






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!