Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    satu
    blog.seniorennet.nl/satu
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"

     

    Zanger Michael Jackson is om het leven gebracht door een groep samenzweerders die azen op het geld van de popster. Dat zegt althans zijn zus La Toya Jackson in de Britse zondagskranten.

    Meer waard dood dan levend

    "Volgens onze familie is Michael vermoord. Ik voel gewoon dat het om het geld te doen was. Michael was meer dan een miljard dollar waard door de rechten op zijn muziek. Daarom is hij vermoord. Dood was hij meer waard dan levend."

    Schimmige figuren
    Volgens de 53-jarige La Toya was haar broer in de macht van schimmige figuren die de King of Pop manipuleerden. Zij zouden ervoor hebben gezorgd dat Jackson afhankelijk werd van medicijnen, zodat ze hem als een marionet konden sturen.

    "Eenzaamste man ter wereld"

    Ook zouden ze de familie op afstand hebben gehouden. Als gevolg van het complot zou Jackson volgens zijn zusje de ''eenzaamste man ter wereld'' zijn geweest.

    Juwelen en cash gejat uit huis
    Verder stelt La Toya dat er op de dag van Jacksons dood juwelen en 2 miljoen dollar (1,4 miljoen euro) uit de woning van de popzanger verdwenen zijn, een bedrag dat volgens haar doorgaans contant rondslingerde in het huis.

    Ruim twee weken geleden overleed Jackson aan de gevolgen van een hartstilstand. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie sluit moord vooralsnog niet uit.

    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie

     

    Een 58-jarige Duitser die een routine-ingreep moest ondergaan, pakte de schrik van zijn leven toen hij daags nadien merkte dat zijn gezicht langzaam begon te rotten. Dat schrijft Bild.

    Winfried Zietlow had een knobbeltje in zijn nek en wilde dat weg. Een ingreep van niks, vertelden de dokters van een gerenommeerde Duitse kliniek. Ze spoten wat alcohol in een bloedvat waardoor de ader zou dichtslibben en het knobbeltje zou verdwijnen. Maar een dag later merkte hij dat zijn gezicht zwart begon te worden. "Ik zag er uit als een leprapatiënt", zegt Zietlow in Bild.

    Baard
    We zijn nu anderhalf jaar verder en de ex-turnleraar (les geven gaat niet meer) lijdt nog steeds onder de operatie. Hij heeft nog altijd pijn als hij eet, zijn baard groeit naar binnen in zijn mond en zijn gezicht lijkt verlamd. Hij eist nu 60.000 euro schadevergoeding van de kliniek en nog eens 100.000 euro aan misgelopen inkomsten.

    Volgens zijn advocate gaat het om een medische fout. Bij de kliniek ontkennen ze dat er fouten zijn gemaakt en beweren ze dat Zietlow goed genoeg wist wat de risico's waren. Iets wat Zietlow op zijn beurt dan weer ontkent. Momenteel ligt de Duitser opnieuw in het ziekenhuis voor een hersteloperatie, de vierde al sinds de misgelopen operatie. (sps)

    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik ben gewoon het rare meisje"

     

    Lady Gaga mag dan wel succes hebben, toch voelt de Amerikaanse zangeres zich een buitenbeentje in de showbizzwereld. Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

    "Ik ben altijd wel een beetje een buitenbeentje geweest. Ondank het feit dat ik nu zelf een beroemdheid ben in showbizzland, ga ik niet graag met beroemdheden om. Ik pas eigenlijk gewoon niet in dat wereldje. Ik hou het liever een beetje bij mezelf."

    "Ik ben gewoon het rare meisje en daar neem ik vrede mee. Lady Gaga is wie ik ben, inclusief pruik en strik. Ik ga ermee slapen."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry op geheime dates met "engel" Natalie Imbruglia

     

    De Britse prins Harry gaat in het geheim op stap met de Australische zangeres/actrice Natalie Imbruglia. Hij noemt haar "engel". Het koppel zou afspreken in een café in Windsor. Dat ligt zowel dicht bij het huis van Imbruglia als bij dat van de Queen: Windsor Castle.

    "Hou komt daar graag omdat het er rustig is", vertelt een insider aan de Britse tabloid 'Grazia'. "Ze zijn er zich erg van bewust dat de mensen hen samen zullen spotten." Recent nog werden de twee celebrity's backstage gezien op een festival in Londen. "Harry was toen een beetje stout met Natalie. Hij kneep in haar achterste en lachte", aldus een bron.

    Innig
    "Maar ze waren ook innig met elkaar. Harry noemde haar herhaaldelijk 'engel' en zij speelde met zijn haar." De bodyguards van Harry hadden het over zijn "lief" om hun toegang tot het festival mogelijk te maken. "Ze zeiden heel specifiek dat Harry zou afkomen met zijn vrienden en zijn lief. Er was maar één meisje tussen de vrienden van de prins."

    "Het optreden van The Killers volgde het koppel vanop de zijkant van het podium. Hij kon maar niet van haar lijf blijven: knuffelen, kussen..." Hun vriendschap ontstond toen Harry (24) zich in februari in dokterskostuum een weg wist te banen naar Imbruglia's feestje voor haar 34ste verjaardag in Londen. "Het is geen geheim dat Harry haar altijd al leuk vond en hun relatie is langzaam gegroeid", beweert de insider nog. Als daar maar geen kindjes van komen...

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson begraven met witte handschoen"

     

    Michael Jackson zal worden begraven met een van zijn beroemde witte Swarovski handschoenen. Dat meldt TMZ. Volgens verschillende bronnen zou het zus La Toya zijn geweest die heeft aangedrongen om Michael te begraven met zijn handelsmerk.

    Het is Dorothy Gaspar, eigenaar van Gaspar Gloves in Los Angeles en ontwerpster van de handschoenen voor de 'This is it-Tour', die met de onthullingen naar buiten kwam.

    Gaspar is ook de vrouw die 12 jaar geleden de Swarovski handschoenen voor The King of Pop had ontworpen. Waar Michael zal worden, is nog steeds een raadsel.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney straks in Antwerpen

     

    Vanavond is het eindelijk zover. Dan maakt Britney Spears haar lang verwachte intreden in het Antwerpse Sportpaleis. Exact vijf jaar na haar laatste concert in ons land, is het in Antwerpen meteen het enige concert in de Benelux tijdens haar Circus-tour. Britney zit aan haar vijftiende concert op Europese bodem tijdens haar tournee.

    Circustent
    De tournee van de zangeres begon in maart in de Verenigde Staten. Bij de concerten staat het podium net als in een circustent in het midden van de zaal. Daar krijgt u een mix van acrobatie, gewaagde acts en verbluffende gymnastiek te zien. Britney brengt zowel hits uit het verleden, aangevuld met nieuwe liedjes als Womanizer en Piece of Me.

    Privéleven
    Britney brak tien jaar geleden als tiener door met haar hit 'Baby One More Time'. De laatste jaren kwam de zangeres vooral in het nieuws door perikelen in haar privéleven. Deze tournee is vooral bedoeld om de carrière van de zangeres opnieuw uit het slop te halen.

    Nog tickets beschikbaar
    Het concert begint om 20u met een voorprogramma van Sliimy. De deuren van het Sportpaleis openen om 18u. Er zijn nog enkele tickets van 72 en 89 euro beschikbaar. Voor 120 euro kan u vanavond aan het podium staan.

    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Moonwalksite' van Stubru blijkt wereldwijd succes

     

    Muziekzender Studio Brussel pakte na de dood van popster Michael Jackson uit met een speciaal eerbetoon aan de "King of Pop". Op de website www.eternalmoonwalk.com wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan "de langste moonwalk ooit".

    Twitter
    Iedereen kan zijn eigen versie van de moonwalk - de typische achterwaartse danspas van Jackson - opsturen. Die video's worden dan achter elkaar gemonteerd. Volgens reclamebureau De Mortierbrigade, die mee achter het concept zit, is de site een gigantisch succes. Vandaag was het zelfs het meest "getwitterde" onderwerp ter wereld.

    Al honderden meters gemonteerd
    De site blijkt een wereldwijd succes bij Jackson-fans. Op de site is al voor honderden meters achter mekaar gemonteerde "moonwalk" te zien. Onder de inzendingen zitten ook speciale video's, onder meer van "moonwalkende" fietsers, katten, legoblokjes, bierglazen, enz... De website is terug te vinden op www.eternalmoonwalk.com.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersenen Jackson nog bij lijkschouwer voor onderzoek

     

    De herdenkingsplechtigheid voor Michael Jackson mag dan gisteren plaats gevonden hebben, wanneer en waar zijn begrafenis zal plaatsvinden is nog steeds niet bekend. En mogelijk zal de King of Pop niet onmiddellijk begraven worden want een lijkschouwer heeft onthuld dat een deel van Michaels hersenen nog steeds onderzocht wordt. Dat meldt de Britse krant The Telegraph vandaag.

    Volgens lijkschouwer Ed Winter wordt een deel van Michaels hersenen nog steeds onderzocht en zal dat nadien aan de familie van de zanger terug bezorgd worden. Maar eerst moeten er nog neuropathologische tests uitgevoerd worden, die mogelijk de doodsoorzaak kunnen achterhalen.

    "Michael nog niet begraven"
    Het is niet ongewoonlijk dat een lijkschouwer een deel van de hersenen bij zich houdt. Volgens Winter wachten sommige families dan wel om hun geliefde te begraven totdat ze dat deel ook teruggekregen hebben, maar de familie van Michael Jackson heeft niet laten weten wat ze van plan zijn. "Het laatste wat ik gehoord heb, is dat ze zijn lichaam nog niet gaan begraven."

    Op de overlijdensakte, die werd ingevuld door zus LaToya, staat zowel de doodsoorzaak als de plaats van begrafenis als onbekend aangeduid.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse vrouw bevalt van eeneiige drieling

     

    Een 34-jarige vrouw is in de Duitse stad Bonn bevallen van een eeneiige drieling. De drie meisjes komen voort uit één bevrucht eitje en hebben hetzelfde genetische materiaal. Uiterst zeldzaam, want dat fenomeen komt slechts voor bij één op één miljoen geboortes. Alexandra, Adriana en Antonia kwamen al op 18 juni ter wereld via een keizersnede, maar het nieuws werd nu pas bekendgemaakt.

    De drie zusjes werden vijf weken te vroeg geboren maar zijn alle drie kerngezond. "We hadden moeite om het allemaal te vatten: drie meisjes, die dan nog eens identiek zijn. Ongelooflijk", deelde een overgelukkige mama Karina mee. De vrouw en haar man hebben overigens al twee dochters, Anna (6) en Diana (2).

    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans spotten geest Michael Jackson in Neverland

     

    Tijdens een live-uitzending van Larry King op CNN filmde een cameraploeg als bij toeval een vreemde verschijning in de gang van Michael Jacksons landgoed Neverland. Fans claimen meteen dat het gaat om de geest van de overleden 'King of Pop'.

    De zogezegde geest dwaalde rond in een van de gangen en was binnen een paar seconden alweer verdwenen. De beelden werden vertoond tijdens het programma 'Inside Neverland', waarin Larry King een gesprek had met Michaels broer Jermaine. De camera stond gericht op een lange gang. Aan het einde van de gang verschijnt de 'dwalende schaduw' in beeld.

    Aanvankelijk merkten de filmploeg en Larry King de vreemde verschijning niet op. Maar nadat het filmpje op YouTube werd gezet, ontstonden snel de eerste geruchten. Fans van de popster denken dat het om de geest van Michael Jackson gaat.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!