Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    cleon
    blog.seniorennet.nl/cleon
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    24-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër in cel gedraaid omdat hij Rani de beer in huis had

     

    Munda nam de beer Rani mee op zijn fiets om boodschappen te doen.
    Ram Singh beschouwde de beer als een gewoon lid van de familie.
    Toen Munda Rani terug in het bos liet, kwam die telkens terug.
    Home Alone. Golki (5) blijft alleen en verdrietig achter.
    De 35-jarige Ram Singh Munda, een arbeider uit het district Keonjhar in de oostelijke Indiase staat Orissa, is gearresteerd en opgesloten in de gevangenis omdat hij een wild dier -in dit geval een beer- in huis had. De man had de beer in het bos gevonden toen die drie dagen oud was. Waarschijnlijk was het beertje toen door zijn moeder verstoten.
    Naast dochter van vijf
    Hij nam de beer mee naar huis, gaf haar de naam Rani en voedde het op zoals hij zijn eigen dochter grootbracht. Zo werd Rani, naast zijn nu vijfjarige dochter Golki, gewoon als een familielid beschouwd. Een hele tijd ging het gewoon goed en ook de mededorpelingen hadden er geen problemen mee dat de brave Munda een beer in huis had. Als hij op de fiets boodschappen ging doen, nam hij Rani gewoon op de baggagedrager mee.
    Rani komt terug
    Pas toen Munda door een lokale krant werd geïnterviewd en het verhaal met een foto van hem met de beer werd gepubliceerd, kwam hij in moeilijkheden. Het departement van boswezen kwam Munda op het spoor en beviel hem om de beer in het bos los te laten, omdat het in India ten strengste verboden is om wilde dieren te houden. In eerste instantie gehoorzaamde Munda, maar de beer kwam iedere keer weer terug. Waarna Rani in beslag werd genomen en overgedragen aan een dierentuin.
    Tien kilo rijst
    De kous is af zou je denken, maar daar lieten de autoriteiten in India het niet bij. De man werd gearresteerd en kon de gevangenis in. Munda, die weduwnaar is, maakt zich nu zorgen over zijn dochter Golki die nu moederziel alleen thuis is en op die leeftijd niet voor zichzelf kan zorgen. Gelukkig zijn ze in India erg vrijgevig: ze vonden er niet beter op dan het kind tien kilo rijst te geven, zodat ze toch niet van de honger om zal komen. (odbs)
    Bekijk hier een video van het straffe verhaal

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse sterft na aanrijding met eland

     

    (illustratiefoto)
    Een vrouw heeft een aanrijding met een eland in Zweden niet overleefd.
    De vrouw reed met vijf passagiers op de autoweg 71 nabij Snöån in Vansbro toen ze tegen het rendier knalde. Ze werd nog overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze aan haar verwondingen overleed. Vier van de inzittenden liepen lichte blessures op en mochten na een medische controle het ziekenhuis verlaten. Een vijfde passagier, een man ligt in het ziekenhuis van Mora. Het is niet duidelijk hoe erg hij eraan toe is.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond duwt man in rolstoel

     

    Een dachshund in China duwt de rolstoel van een man. Voorbijgangers merken het beestje nauwelijks op.
    Pootje voor pootje
    Guai Guai loopt onder de rolstoel en duwt met de voorpoten de rolstoel. Het hondje is zo klein dat voorbijgangers gewoon denken dat het om een gemotoriseerde rolstoel gaat. Het hondje leerde de rolstoel duwen toen het nog een pup was en onder de rolstoel ging spelen. "Toen ik met mijn vader ging wandelen, kroop Guai Guai onder de rolstoel met de voorpoten op de voetsteunen. Zo is het allemaal begonnen", zegt Wang uit Zhengzhou. "In het begin was het niet makkelijk maar pootje voor pootje ging het beter. Toch is het niet zo simpel want mijn vader weegt vijftig kilo. De hond is het nu zo gewoon dat hij helemaal gek wordt als hij een dagje niet de rolstoel kan duwen."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkoopt eigen leven op eBay: bod van 1,35 miljoen

     

    Het huis van Ian Usher.
    Ian Usher is 44 en zijn huidige leventje beu. "Zelf wil ik het niet meer, je kan het hebben als je wil", zegt hij op zijn blog. Hij biedt zijn leven dan ook te koop aan op eBay. Het hoogste bod staat momenteel op 1,35 miljoen euro.
    Scheiding
    Usher is een Engelsman, die al zes jaar in het Australische Perth woont. Na de scheiding van zijn vrouw wil hij alles verkopen omdat alle spullen in huis hem doen denken aan het fantastische verleden dat hij ooit deelde met zijn ex.
    Zelf had hij gehoopt op zo'n 300.000 euro voor zijn leven. Maar al meteen na de eerste dag van de veiling, die een week duurt op eBay, gingen de biedingen al boven dat bedrag.
    Serieuze biedingen
    "Ook al zitten er idioten tussen die voor de grap meedoen, toch zijn er ook mensen die hun bod serieus bedoelen", meent hij. Wat bezit de man zoal van waarde? Een huis met drie slaapkamers, een 19 jaar oude Mazda 929, een motor van 1986 en een jetski, samen goed voor een goede 300.000 euro.
    Tapijtverkoper
    De winnaar van de veiling zal worden voorgesteld aan Ushers vrienden en aan diens levensstijl. Hij mag ook minimum twee weken de job van tapijtverkoper overnemen van Usher.
    Ian Usher zelf zal enkel zijn portefeuille, zijn identiteitskaart en wat kleren behouden. Hij zal geld schenken aan liefdadigheid, hij wil reizen en de Eiffeltoren in Parijs beklimmen. De originele veiling loopt nog tot 29 juni op eBay.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hondenman' op rooftocht om huisdieren te voederen

     

    Een Japanse dierenvriend ging wel heel ver om zijn liefde voor zijn vele beesten te tonen. Takaharu Kawata, die van een vervangingsinkomen leeft, overviel winkels om zijn huisdieren te kunnen voederen. Hij deed dat telkens met een hondenmasker op, vandaar zijn bijnaam: de 'hondenman'.
    De rooftocht van de 28-jarige Kawata werd vastgelegd door een bewakingscamera. Hij droeg een zwart-wit hondenmasker toen hij met een mes aan het zwaaien was. Dat had hij gezien of televisie. "Makkelijk", dacht hij.
    Uitkering van 700 euro
    In totaal maakte hij voor ongeveer 3.500 euro aan cash buit. Naar eigen zeggen had hij niet genoeg geld om voor zichzelf en zijn geliefkoosde beesten in te staan: twee honden, vijf katten, vijf schildpadden, twee slangen en een aquarium met tropische vissoorten. De 'hondenman' kreeg een uitkering van goed 700 euro.
    Hij werd gepakt toen hij zonder zijn hondenmasker aan ging stelen. Dat had zijn puppy aan stukken gereten. De dierentuin van de Japanner werd overgemaakt aan een dierenwinkel. De overvaller wacht op zijn proces.

    23-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Treincoupé' met videolandschap voor dementen in rusthuis
    In een bejaardentehuis voor dementerenden in het Nederlandse Delft staat een valse treincoupé op de gang. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Door de raampjes - videoschermen - dendert zelfs een écht polderlandschap voorbij. Het begon als een kunstproject, maar de trein blijkt een rustgevend effect te hebben op de alzheimerpatiënten. Bekijk hier het filmpje.
    Geen conducteurs
    De 'trein naar nergens' zit altijd vol. "Sommigen reizen de hele dag", vertelt het rusthuispersoneel. "Het ontspant hen. We serveren koffietjes, maar we spelen niet voor conducteurtje. Ze beseffen dat het geen echte trein is en dat moet zo blijven."
    Staks ook bij ons?
    Voorzitter van de Belgische Alzheimerliga Bie Van Waeyenberghe is laaiend enthousiast: "Dit moeten wij ook hebben. Nederland is ons altijd een stapje voor."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha redt leven van vermiste vrouw

     

    Een beha heeft onlangs het leven gered van een vermiste vrouw. Dat meldde de Britse krant Daily Mail. De 24-jarige Jessica Brown was in de Oostenrijkse Alpen in een kloof gevallen en gewond geraakt. Na meer dan zeventig uur in de vrieskou doorgebracht te hebben, zag ze een gondel van een kabelbaan voorbijkomen.
    Ze trok haar ondergoed uit en gooide het naar boven. De beha landde in een cabine die voedsel transporteerde. Medewerkers die de lading losten, begrepen het noodsignaal en zetten een zoekactie op. Enkele uren later werd Brown levend teruggevonden.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama laat zoontje 12 uur lang achter in brandende zon

     

    Een Britse moeder werd gearresteerd in Spanje omdat ze haar vijfjarig zoontje twaalf uur lang in de brandende zon liet, terwijl ze zelf ging werken. De moeder is zelf maar negentien. Ze liet het jongetje achter op het populaire strand van Benalmadena aan de Costa del Sol. Het kereltje moest met ernstige brandwonden overgebracht worden naar het ziekenhuis.
    Bedekt met blaren
    Mama was na haar vijf uur durende werkshift de kleine niet komen ophalen, volgens lokale bewoners. Haar zoontje vond zelf zijn weg dan maar terug naar de balie van het resort, helemaal bedekt met blaren. "Hij was wanhopig op zoek naar een drankje en huilde tranen met tuiten", zei een getuige.
    Scène
    De moeder werd opgebeld rond acht uur 's avonds maar kwam pas om tien uur opdagen. Ze zou geen lift gevonden hebben. Ze maakte dan zelf nog een scène en schreeuwde naar omstaanders die het kind hadden geholpen.
    Vakantieliefde
    De politie arresteerde haar. De vrouw zou een Schotse zijn die naar Spanje verhuisde voor een man, die ze er leerde kennen op vakantie. Ze kan aangeklaagd worden voor kinderverwaarlozing.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken in elektrische rolstoel de snelweg op

     

    De politie trof een man slapend in zijn elektrische rolstoel aan op de snelweg in het noorden van Australië. De 'bestuurder' bleek dronken te zijn.
    Ritje van 14 kilometer
    Agenten zagen de man ineengedoken in de rolwagen zitten, tussen andere auto's, aan de afrit dicht bij het toeristische stadje Cairns. Hij was op weg naar huis na een stop bij een vriend, veertien kilometer verder.
    De 64-jarige man werd onderworpen aan een alcoholtest. Hij had meer dan zes keer de toegelaten hoeveelheid alcohol in zijn lijf en werd aangeklaagd voor "dronken rijden".

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland viert eerste "eiken huwelijk"
    In Amsterdam wordt vandaag het eerste eiken huwelijk in de geschiedenis van Nederland gevierd. Het is precies 80 jaar geleden dat Pieter Ably en Henriette Jeanne Ably-Tritsch uit Amstelveen elkaar het ja-woord gaven. Ze zijn nu allebei 102 jaar oud.
    Naar eigen zeggen zijn ze altijd verliefd op elkaar gebleven. Het Frans-Nederlandse echtpaar deelt een kamer in verzorgingstehuis De Olmenhof in Amstelveen. Hun bedden horen in de twee hoeken van de kamer, maar soms schuift een medewerker die tegen elkaar aan: dan kunnen ze in bed even elkaars hand vasthouden.
    Burgemeester Jan van Zanen van Amstelveen komt langs om het echtpaar te feliciteren. Vermoedelijk is het de eerste eiken bruiloft in Nederland. Het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek registreerde als langstgehuwden vooralsnog alleen echtparen die 70 jaar waren getrouwd.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!