Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    cleon
    blog.seniorennet.nl/cleon
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man betaalt Electrabel met 215 kilogram eurocentjes

     

    Een man uit Wilrijk gaat vrijdag zijn factuur van Electrabel betalen in eurocentjes. Hij zal de 931,02 euro met kruiwagens naar de zetel van de energieleverancier brengen. De man wil zo protesteren tegen de hoge energiefacturen. De eurocenten wegen in totaal 215 kilogram.
    De man wil ook de aandacht van grote bedrijven vragen voor de situatie van mensen die moeite hebben om hun facturen nog te betalen. Volgens hem betekent zijn initiatief een grote steun voor gezinnen die de touwtjes amper aan elkaar kunnen knopen.
    "Tegenwoordig worden bijna alle prijzen van basisproducten eenzijdig door de leveranciers verhoogd. Zij gaan er van uit dat 'de klant' hen bijna woekerprijzen zonder probleem kan betalen. Niet dus!"

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde kever stelt museum voor raadsel

     

    De experts van het natuurhistorisch museum in Londen kennen elke soort vogel, zoogdier, vis, insect en reptiel. Maar wat in godsnaam dat kevertje is dat zich sinds enige tijd in de achtertuin van het museum ophoudt - geen idee.
    Het amandelvormige beestje ter grootte van een rijstkorrel werd vorig jaar voor het eerst aangetroffen op de platanen in de museumtuin. Binnen drie maanden was het het meest voorkomende insect in de tuin en het beestje werd al gauw aangetroffen in andere parken in de Londense binnenstad.
    Nieuwe ontdekking?
    Het museum heeft ruim 28 miljoen insectensoorten in zijn verzameling, maar dit kevertje zit er niet bij. Toch willen de experts niet meteen van een nieuwe ontdekking spreken. "Het lijkt ons wat sterk om in een museumtuin een nieuwe soort aan te treffen. Diep in een tropisch regenwoud, ok, maar toch niet in de binnenstad van Londen."
    Het beestje lijkt overigens volkomen onschadelijk. "We hebben even afgewacht of het insect de Engelse winter zou overleven. Dat is gelukt en het beestje doet het goed, dus we moesten nu maar eens gaan uitzoeken waar we precies mee te maken hebben", luidt het.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie redt dronken varken

     

    De Italiaanse politie heeft een varkentje van slechts enkele maanden oud gered uit de klauwen van een dronken Duitser. Een aantal verbaasde mensen had de politie gebeld omdat de man met het varken door het centrum van Verona trok en de big dwong om bier te drinken.
    Het diertje was al behoorlijk dronken en werd overgedragen aan de dierenbescherming. Tegen de Duitser is aangifte gedaan wegens dierenmishandeling.

    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beren verscheuren dronken bezoeker in Oekraïnse zoo

     

    In de zoo van Mykolaev is een bezoeker gisteren door drie Siberische bruine beren verscheurd. Dat meldt het televisiestation Channel 5. De 22-jarige man viel in het berenverblijf toen hij dichterbij kwam om foto's te nemen. Volgens getuigen was de man dronken.
    De drie beren vielen hem meteen aan en verscheurden hem van kop tot teen. Reddingspogingen van zoomedewerkers kwamen veel te laat.
    Het is niet het eerste incident van die soort in de Oekraïnse zoo. In 2006 beet een Bengaalse tijger het oor af van een bezoeker die in gelijkaardige omstandigheden in het tijgerverblijf viel.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus afgebeten in drive-in Burger King

     

    Gary Eastwood
    Een Amerikaan die ruzie kreeg met zijn voorganger in een drive-in van Burger King heeft diens neus afgebeten. Dat meldt de lokale krant van Charleston County, South Carolina.
    "Oorlog"
    De ruzie begon nadat de 38-jarige Gary Eastwood met zijn truck de wagen van de 32-jarige Tommy Easterling ramde. Naar eigen zeggen beet hij opzettelijk de neus van Easterling af omdat hij "in oorlog" was. Gelukkig slikte hij het stuk vlees niet in, zodat het reukorgaan door de ambulancedienst kon worden meegenomen. Of het opnieuw aangenaaid kan worden, is nog niet duidelijk. De politiediensten zeiden dat Eastwood achteraf opschepte over zijn daad en een nauwkeurige beschrijving gaf van de smaak van de neus.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolle stier duikt in zwembad

     

    (illustratiefoto)
    Nog voor een Schotse familie een duik kon nemen in het nieuwe zwembad was een stier hen te vlug af. Het nagelnieuwe bad was pas voor de eerste keer gevuld toen de viervoeter aanstormde in Saint Andrews. De stier kreeg een kalmeermiddel en werd uit het bad gehaald.
    Verdoofd uit bad gehaald
    "Het zwembad was pas geleverd en de kinderen keken zo uit naar wat waterpret", vertelt Jamie Stewart. "Landbouwers liepen achter een stier die ontsnapt was. Het beest keerde om en ging dan zelf de boeren opjagen. Het dier kwam naar ons huis gestormd. We hebben de kinderen in veiligheid gebracht, maar goed ook want hij liep recht naar ons zwembad", aldus Stewart. "Ik kon mijn ogen niet geloven. Het gebeurt niet elke dag dat een dolle stier in een zwembad beland." De brandweer pompte het bad leeg. "De veearts had twee pogingen nodig om de stier te verdoven. Er werd dan een band onder de stier aangebracht en het beest werd met een vorklift uit het bad getild."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaap leeft in huis bij familie

     

    Een familie in Cardiff heeft een schaap als huisdier. De viervoeter kijkt samen met het gezin naar tv en maakt uitstapjes in de wagen. Het beest is dol op koekjes en weegt intussen 140 kilogram.
    Televisie kijken
    David Palmer redde het schaap en bracht het mee naar huis. Palmer vond het verzwakte dier tijdens een wandeling in een natuurgebied. "Er waren toen geen andere schapen in de buurt en we lieten hem achter bij een boerderij samen met mijn gegevens maar niemand contacteerde me. We hebben het schaap dan maar even later meegenomen", vertelt Palmer. "Toen we thuis kwamen, gaven we hem de papfles en hij kikkerde meteen op." Twee keer hebben ze geprobeerd om hem bij andere schapen te zetten maar zonder succes. De familie bouwde dan maar een huisje met ramen en vast tapijt in de tuin. Toch kan de ram het gezelschap van de Palmers niet meer missen. Hij kijkt liever televisie in de woonkamer. Pas na een koekje en een appel wil hij gaan slapen. Zo rotverwend is hij intussen geworden. "Hij is deel van de familie geworden en intelligenter dan andere schapen in de wei. Hij is prima gezelschap en beweegt zich makkelijk in huis en in de wagen", besluit Palmer.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaagde olifant berooft automobilisten

     


    Op een nationale snelweg in de Indiase staat Orissa, moeten automobilisten afrekenen met een niet alledaagse straatrover. Een olifant berooft er de voorbijrijdende wagens immers van hun etenswaren. De olifant laat geen elke auto door voordat de inzittenden hem wat te eten hebben gegeven en bij elke auto stopt hij zijn slurf naar binnen op zoek naar lekkers. De olifant zorgt hoogstpersoonlijk dus ook voor de nodige files op de snelweg.
    Illegale tolfheffing
    De wegbeheerders hebben het probleem van de olifant bij het departement van bosbeheer al voorgelegd, maar het enige wat zij voorlopig doen is het uitsturen van twee bewakers die alleen maar toezicht houden op de olifant. De 'illegale tolheffing' van de olifant duurt al twee jaar en pas recent hebben automobilisten geprobeerd het dier verjagen. Dat hadden ze beter niet gedaan, want pas dan wordt de olifant echt agressief. Zo doodde hij al acht mensen die hem kwaad deden.
    Keonjhar oerwoud
    Volgens dierenactivisten is de olifant net erg rustig, maar wordt hij bijna gedwongen om op deze manier te overleven. Omdat het 1.710 vierkante kilometer grote oerwoud van Keonjhar, het leefgebied van ongeveer 112 olifanten, snel aan het verdwijnen is omwille van de grote mijnbouwactiviteiten in dat gebied. Veel van de mijnen zijn illegaal, maar de regering doet er weinig aan om dit tegen te gaan. Het is daarom dat de olifanten geen andere optie hebben dan het gebied te verlaten en elders naar voedsel te zoeken.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!