Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    maartje
    blog.seniorennet.nl/maartje
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste schoonheidswedstrijd voor nonnen

     

    Een Italiaanse priester gaat vanaf begin september de wedstrijd "Miss non Italië" organiseren. Het gaat om de eerste schoonheidswedstrijd voor kloosterzusters.
    De nonnen die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten hun foto naar de priester sturen. De geestelijke zal de foto's op zijn blog zetten. Surfers kunnen dan de nonnetjes bewonderen en hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidate.
    "Heel wat jonge, mooie nonnetjes"
    "U denkt dat ons land enkel oude nonnetjes telt. Dat is niet langer het geval, want in ons land leven vandaag de dag heel wat jonge nonnetjes, afkomstig uit andere landen. Er zijn zusters afkomstig uit Afrika en Latijns-Amerika die zeer mooi zijn, vooral de Braziliaanse", aldus de priester.
    "Gave van God"
    Volgens de priester zijn de nonnetjes in de eerste plaats vrouwen en is schoonheid een gave van God. "De wedstrijd wil duidelijk maken dat er nog andere schoonheid bestaat dan die die men op televisie toont. Er is ook de schoonheid van de ziel en van het hart", stelt de Italiaanse geestelijke.
    De schoonheidswedstrijd komt er op uitdrukkelijk verzoek van de kloosterzusters zelf, aldus de priester, die zowat duizend kandidaturen voor de wedstrijd verwacht. De geestelijke hoopt dat een volgende editie van zijn wedstrijd niet enkel via het internet zal verlopen, maar met een echt defilé zal gepaard gaan.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operaties in Nederlands ziekenhuis uitgesteld door fruitvliegje

    Een fruitvliegje in de operatiekamer van het Flevoziekenhuis in het Nederlandse Almere heeft er voor gezorgd dat drie operaties afgelast moesten worden. Het ziekenhuis heeft maatregelen genomen: zo is eten in de nabijgelegen koffiekamer nu taboe en moeten medewerkers hun rommel beter opruimen.
    Op het moment dat een chirurg wilde beginnen aan een orthopedische ingreep, werd het fruitvliegje ontdekt. De operatie werd uit voorzorg afgelast en twee andere geplande operaties werden uitgesteld. Het Flevoziekenhuis liet een gespecialiseerd bedrijf komen om te onderzoeken hoe het fruitvliegje in de operatiekamer is gekomen en waar het vandaan kwam. Er is geen directe bron gevonden.

    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische stoel niet welkom op Parijse kermis
    In Fréjus werd de 'elektrische stoel' gesloten.
    Een valse elektrische stoel die als attractie aanwezig zou zijn op een kermis in Parijs eind deze maand, zal er misschien toch niet komen. De burgemeester vindt dat de attractie van slechte smaak getuigt en heeft gevraagd om ze te verbieden.
    De kermisattractie werd nog maar pas gesloten in Fréjus, in het zuiden van Frankrijk, waar niet iedereen erom kon lachen. Eerder moest de elektrische stoel in Milaan al hetzelfde lot ondergaan. De socialistische burgemeester van Parijs, Bertrand Delanoë, gaat de prefectuur vragen de attractie niet toe te laten voor het 'Fête à Neuneu', een groot volksfeest in het bos van Boulogne, dat start op 30 augustus.
    "Om te lachen"
    De valse elektrische stoel stelt een latex etalagepop voor in een groot parallellepipedum van glas, dat verlicht wordt met blauwachtige neonlampen. Tijdens de 'executie' schreeuwt de pop en maakt ze spastische bewegingen. Daarna komt er rook uit de schoenen, en valt het hoofd neer.
    De eigenaar van de attractie, een 40-jarige foorkramer, verdedigt zijn attractie, die hij voor 10.000 dollar heeft gekocht in de Verenigde Staten. "Het is gewoon iets om de mensen te doen lachen. Men moet er vooral geen verheerlijking van de doodstraf in zien", stelt hij

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoten krijgt rusthuis voor homo's
    Begin volgend jaar opent in Schoten het luxueuze rustoord Johanna. Het moet het eerste bejaardentehuis van België worden voor homo's, hoewel natuurlijk ook hetero's en lesbiennes welkom zijn. "Als ze maar open van geest zijn, want homo's zullen hier zonder schroom hand in hand wandelen," waarschuwt toekomstige uitbater Guy Sanders.
    Luxe
    Het rusthuis komt middenin een groene omgeving met Japanse tuin, en zal beschikken over brede ramen en grote terrassen. Alle kamers hebben computers met internetaansluiting en beschikken ook allemaal over een eigen badkamer. Residentie Johanna krijgt zelfs een heuse brasserie waar de bewoners en hun eventuele gasten ook à la carte kunnen eten. Voor de ontspanning is er een zwembad, een sauna en een fitness.

    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigeriaan moet 76 van zijn 80 vrouwen vaarwel zeggen
    Dit zijn natuurlijk niet de 80 vrouwen van Masaba, maar we wilden je het beeld niet onthouden.
    De Nigeriaan Mohammadu Bello Masaba zal ter dood veroordeeld worden, tenzij hij binnen de vier dagen scheidt van 76 vrouwen. Volgens de wet heeft Masaba 'enkel' recht op vier echtgenotes, dus is het niet zo verwonderlijk dat zijn megaharem van tachtig eega's in het verkeerde keelgat geschoten is.
    "Elke moslim die met meer dan vier vrouwen getrouwd is, hetzij door een 'foutje' hetzij door onwetendheid, moet een keuze onder de dames maken en vergiffenis vragen aan Allah", oordeelde de gezaghebbende islamitische raad. De tijdslimiet zal geen problemen vormen, want scheiden is in het islamitische recht zo voor elkaar.
    Sinds in Nigeria een burgerregering de plak zwaait, hebben een tiental deelstaten in het noorden opnieuw een strikte interpretatie van de Sharia omarmd. Lees: efficiënter en bovendien minder bureaucratisch en corrupt. Echt wrede straffen zoals bijvoorbeeld steniging komen er niet meer voor, benadrukken de deelstaten.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geest' te gast op huwelijksfeest
    Een goed voorteken of het begin van rampspoed? Het pasgehuwde stel Nigel en Helen Davis weet het zelf niet zo goed nadat op deze foto van hun openingsdans duidelijk... een soort 'geest' waar te nemen valt.
    Fotograaf van dienst was de twaalfjarige Jordan Martin, een van de vele huwelijksgasten. Pas enkele dagen na de bruiloft merkte hij het vreemde verschijnsel op zijn computer en stuurde hij de foto naar de Britse krant 'The Sun' op.
    Zijn moeder gelooft allerminst in spoken en geesten, maar vindt zelf geen verklaring voor dit vreemde fenomeen. "Ik was er niet goed van toen ik de eerste keer die foto zag. Het ziet er zo echt uit. Jordan gaat natuurlijk uit zijn dak nu, allemaal vreemd toch wel."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenares te zwaar om voor rechter te verschijnen

    Mayra Lizbeth Rosales.
    De 454 kilo zware Mayra Lizbeth Rosales uit Texas moet wegens kindermishandeling en moord voor de rechtbank verschijnen, maar de vrouw is zo omvangrijk dat zij niet door de deur van haar huis past. De vrouw is aangeklaagd voor het ombrengen van haar 2-jarige neefje.
    Volgens de plaatselijke sheriff is het onmogelijk de 27-jarige vrouw met het oog op haar rechtszaak vast te zetten, omdat zij intensieve medische hulp nodig heeft. Opsluiting zou haar dood kunnen betekenen, aldus de sheriff.
    Rosales werd aangeklaagd nadat een autopsie had uitgewezen dat het kind door geweld om het leven was gekomen. Onderzoekers denken dat het jongetje zeker twee keer tegen zijn hoofd is geslagen. De moeder van het jongetje is aangeklaagd voor kindermishandeling, omdat zij het kind bij zijn tante achterliet

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schapen moeten zorgen voor veiliger verkeer in Eeklo
    In Eeklo gaat vandaag een vreemd experiment van start. Met behulp van schapen wil de vereniging Pro Natura de verkeersveiligheid op landelijke wegen bevorderen.
    "Gedwongen te vertragen"
    Bedoeling is om kuddes schapen rond landwegen te laten grazen. Passerend verkeer wordt zo gedwongen af te remmen. "Chauffeurs hebben vaak de neiging om op landwegen veel te hard te rijden en vormen een gevaar voor wandelaars en fietsers", legt zaakvoerder Johan De Beule uit. "Wanneer ze zich door een kudde schapen moeten wringen, zijn ze echter gedwongen om te vertragen."
    Water
    De schapen zullen telkens over een afstand van een tweehonderdtal meter rondlopen, afgeschermd door speciale verkeersdrempels die de wagens moeten afremmen en de kudde bijeenhouden. Daarvoor ontwikkelde de organisatie een verkeersdrempel met een rooster, waaronder een laag water staat. Omdat de schapen de diepte van het water niet kunnen inschatten, zullen ze de drempel niet oversteken.
    "Herder weer modern maken"
    Het experiment wordt nu eerst uitgetest op een weg waar geen autoverkeer is. Na eventuele aanpassingen hoopt Pro Natura het systeem uit te breiden. "Wij willen het beroep van herder de moderne tijd inloodsen. Schapen kunnen veel breder worden ingezet dan enkel als grasmachine. In dit experiment willen we onderzoeken hoe ze de verkeersveiligheid kunnen verhogen", aldus nog De Beule.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!