Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    bertvanzalingen
    blog.seniorennet.nl/bertvan
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    22-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees onderzoek bevestigt beeld bourgondische Belg

     

    De Belgische gezinnen geven in vergelijking met andere Europeanen minder uit aan voeding. Dat blijkt uit gegevens van Eurostat, het statistisch bureau van de Europese Unie. Toch wordt het beeld van de bourgondische Belg bevestigd door de cijfers: we gaan meer op restaurant, besteden meer aan vrije tijd en ook ons alcohol-budget zit boven het Europees gemiddelde.
    De Belgen besteden 15,7 procent van hun beschikbare inkomen aan voedingsproducten, drank en tabak. Het Europese gemiddelde bedraagt 19,4 procent. We geven in verhouding ook minder uit voor huisvesting (30,9 procent tegen een Europees gemiddelde van 33,1 procent) en kleding (4,7 tegen 5,7 procent).
    Vrije tijd
    In vergelijking met andere Europeanen trekken de Belgen wel meer centen uit voor vervoer, gezondheid, vrije tijd, cultuur en restaurants. De Belg verorbert 4,8 procent van zijn inkomen op restaurant, terwijl de gemiddelde Europeaan 3,9 procent van zijn budget in restaurants spendeert.
    Alcohol
    Uit een meer gedetailleerde analyse blijkt dat de Belgen ongeveer 1,5 procent van hun budget aan alcoholhoudende drank spenderen. Op die uitgavepost laten de Ieren alle andere Europeanen ver achter zich. Zij besteden 4,1 procent van hun budget aan alcohol. Het Europese gemiddelde bedraagt 1,2 procent.
    De Europese gezinnen geven het grootste deel van hun budget aan huisvesting (33,1 procent). Daarna volgen voeding (19,4%), vervoer (11,4%) en vrije tijd (8,4%).

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijger doodgeslagen, had drie dorpelingen opgegeten

     

    Een tijger heeft vrijdag in een afgelegen dorp in Bangladesh drie mensen gedood. De dorpelingen konden het roofdier vandaag vangen en sloegen het dood.
    Het incident had plaats in een dorp dat grenst aan de mangrovebossen van Sundarbans, ongeveer 400 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Dhaka.
    Natuurbeschermers zeggen dat de tijgers in Bangladesh steeds vaker in de buurt van dorpen opduiken wegens voedselschaarste. Door ontbossing wordt het leefgebied van de katachtigen steeds kleiner.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kayapo's krijgen eindelijk hun reservaat in Amazonewoud

     

    In Brazilië is vrijdag een indianenreservaat ter grootte van bijna een derde van België in het leven geroepen. Het reservaat, waarvoor de Kayapo-indianen al sinds 1994 streden, ligt in een deel van het Amazonewoud waar tot voor kort veel hout werd gekapt.
    Houthandelaren en boeren
    De Braziliaanse grondwet van 1988 schrijft voor dat al het grondgebied waar indianen via hun voorouders een claim op kunnen leggen, aan hen teruggegeven moet worden. De daarvoor gestelde termijn van vijf jaar werd echter bij lange na niet gehaald, mede door de gewelddadige protesten van houthandelaren en boeren die hun activiteiten steeds verder het regenwoud in ontplooien.
    22 procent
    Op dit moment is 11 procent van Brazilië en bijna 22 procent van het Amazonegebied in handen van indianen. Deze gebieden bevatten doorgaans de best geconserveerde regenwouden, omdat de indianenstammen de grenzen goed bewaken. Natuurparken of ecologische reservaten hebben daarvoor meestal niet genoeg mankracht.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe technologie moet walvissen in Middellandse Zee redden

     

    Experten uit Italië en Frankrijk willen met een nieuw systeem de walvissen in de Middellandse Zee redden. Met de hulp van hoogtechnologische instrumenten, waaronder een met zonne-energie aangedreven vliegtuig en met sensoren uitgeruste boeien, zullen dodelijke botsingen van zeezoogdieren met schepen voorkomen worden.
    Futuristisch vliegtuig
    Een wetenschappelijk team van de universiteiten van Genua, Turijn en Montpellier zal met de methode voortaan exact kunnen bepalen waar walvissen en dolfijnen zich bevinden en welke trajecten ze volgen. Die informatie zal dan zowel aan de kustwacht als aan de rederijen worden doorgespeeld, om aanvaringen te vermijden.
    Het futuristische vliegtuig met datatransmissie, dat op 18 kilometer hoogte toezicht zal houden op de beschermde zone voor walvissen voor de Ligurische kust, zal vermoedelijk 1,5 miljoen euro kosten, luidde het. De experten hopen dat de Europese Unie het project financieel wil steunen.
    Aanvaringen
    De eerste beschermde zone voor walvisachtigen in de Middellandse Zee bevindt zich tussen Ligurië, Corsica en de Provence. Daar leven onder andere potvissen en spitssnuitdolfijnen, gestreepte dolfijnen en het met een lengte van 24 meter tweede grootste levend wezen op aarde, de vinvis.
    Het gebied, dat jaarlijks door 2.000 veerboten en 1.500 vrachtschepen alsook 300 tankschepen wordt bevaren, is 87.000 vierkante kilometer groot. Steeds weer komen bij onvoorziene aanvaringen vele beschermde zeezoogdieren om het leven. Andere verliezen door de akoestische vervuiling van de zee hun oriëntatievermogen en stranden op de kusten.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma baart eigen kleinkinderen

     

    Een 52-jarige Amerikaanse is deze week bevallen van haar eigen kleinkinderen. Ze droeg de tweeling voor haar dochter en schoonzoon, die zelf geen kinderen kunnen krijgen.
    De kinderen, een jongen en een meisje, kwamen woensdag gezond ter wereld in een ziekenhuis in Arizona. De 52-jarige draagoma is eigenares van een sportschool en vegetarisch, maar voor de zwangerschap stopte ze met trainen en begon ze met vlees eten.
    "Ik heb er geen seconde spijt van gehad, zelfs niet toen het zwaar was", aldus de vrouw. "Dat was allemaal niets vergeleken bij het aanzien van het lijden van mijn dochter."

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stinkdier houdt vliegtuig aan de grond

     

    Vlucht 915 van Miami naar Bogota is gisterochtend met twee uur vertraging vertrokken. Oorzaak van het oponthoud: een stinkdier in de bagageruimte van het toestel van American Airlines.
    Evacuatie
    Het diertje werd aangetroffen door het handlingpersoneel. Toen ze het wilden weghalen, verspreidde het zijn onwelriekende visitekaartje. De stank drong door tot in het hele vliegtuig. Alle passagiers werden geëvacueerd en het toestel moest grondig verlucht worden.
    Gevangen
    Aan het einde van de rit werd het stinkdier gevangen. Het is niet duidelijk hoe het in de bagageruimte is geraakt en wat er achteraf mee gebeurd is.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstel voor jarige Hitler te koop

     

    Historicus Richard Westwood-Brooks noemt het document uniek.
    Een opstel, in 1939 geschreven door de Duitse scholier Gunther Himpfel ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Adolf Hitler, wordt woensdag geveild in het Britse Shropshire. Dat meldt The Daily Telegraph.
    Rommelmarkt
    Het document, twintig pagina's dik, draagt de titel 'Der 50. Geburtstag des Führers'. Het werd op de kop getikt op een rommelmarkt in Berlijn. Veilingmeester Mullocks hoopt er 200 euro voor te vangen.
    Goeie punten
    Gunther Himpfel was in 1939 tien jaar toen hij het opstel schreef. De scholier noemt Hitler de grootste leider die Duitsland ooit zal hebben en hoopt dat de Führer nog lang moge leven. Voorts prijst hij Benito Mussolini en hoopt dat de Italiaanse leider en Adolf Hitler de werelvrede kunnen vrijwaren... De knaap kreeg erg goeie punten voor zijn werkstuk.
    Duivelse propagandamachine
    Experten noemen het opstel een ijzingwekkend bewijs van de nazipropaganda. "Terwijl deze jongen eigenlijk met de knikkers had moeten spelen, werd hij gebruikt voor de duivelse propagandamachine", zegt historicus Richard Westwood-Brooks.
    Uniek
    "Het is ook een uniek document omdat de meeste gelijkaardige stukken in de loop der jaren werden vernield. De meeste Duitsers zijn immers niet erg trots op dergelijke dingen".

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rover bedolven onder graf

     

    Een Chinese grafrover is omgekomen toen de tombe, die hij probeerde leeg te halen, instortte. De man brak met zes anderen een graf in Binnen-Mongolië open uit de tijd van de Liao-dynastie (907-1125). Dat meldt het persbureau Xinhua.
    Leeg
    De politie greep de zes anderen bij de kraag toen zij probeerden het slachtoffer te bevrijden. Vermoedelijk waren andere plunderaars hen voorgegaan, want het graf bleek leeg.
    Veel geld
    Diefstal van historische voorwerpen groeit snel in China omdat ze veel geld opleveren, onder meer op veilingen elders in de wereld.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egelvis bijt in testikels van Cambodjaanse jongen

     

    Een mens blijft best uit de buurt van de vervaarlijk uitziende egelvis.
    Een Cambodjaanse tiener herstelt in het ziekenhuis nadat hij in de teelballen werd gebeten door een egelvis. De 13-jarige knaap kreunt nog na met een stevig verband rond de teelballen. De jongen mag blij zijn dat hij het merkwaardige incident overleefd heeft. Dat meldt de Sydney Morning Herald.
    Bedreigd
    Volgens de vader van de jongen werd de egelvis razend omdat hij per toeval in het visnet van de tiener belandde. De vis voelde zich bedreigd. Wanner het dier uit het net werd bevrijd, koelde het zijn woede op het scrotum van de jonge visser.
    Gevaarlijk
    Volgens een Cambodjaane legende is de beet van de egelvis nog gevaarlijk dan z'n giftige stekels. Het wordt ten stelligste afgeraden om te zwemmen in wateren waar de vis vaak voorkomt.

    Welke schade de egelvis bij de jonge Cambodjaan precies heeft aangericht, moeten de dokters nog uitmaken. Zijn toestand wordt op de voet gevolgd in een ziekenhuis in Phnom Penh.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australiër is al tien jaar niet bij de kapper geweest

     

    Phil Moore, geen haar op z'n hoofd denkt er aan om naar de kapper te gaan.
    De kappers in het Australische plaatsje Elmhurst hebben de voorbije tien jaar geen bal verdiend aan Phil Moore. De 42-jarige zonderling heeft namelijk het voorbije decennium niet één keer z'n haar laten knippen, een occasionele 'snoeibeurt' niet te na gesproken.
    Attractie
    Zijn wapperende manen en dito baard zijn inmiddels stilaan een toeristische attractie aan het worden. En Phil is vast van plan om zijn haardos nog een hele tijd vrij spel te geven.
    Zo vader, zo zoon
    De grootste fan van Phil is zijn zoon Blake. Die heeft al te kennen gegeven dat hij hetzelfde weelderig begroeide pad van zijn pa wil inslaan.

    19-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Habitat panda's in China grotendeels verwoest

     

    Zeker tachtig procent van het leefgebied van de reuzenpanda in de Chinese provincie Sichuan is door de aardbeving van vorige maand verwoest of ernstig beschadigd. Dat heeft een medewerker van het Chinese bureau voor bosbeheer dinsdag gezegd.
    in China, waar de reuzenpanda geldt als nationaal symbool, leven naar schatting 1600 exemplaren in het wild, voor het merendeel in Sichuan en het aangrenzende Shaanxi. Omdat bepaalde afgelegen leefgebieden sinds de aardbeving onbereikbaar zijn, is de schade onder de pandapopulatie nog niet duidelijk.
    Panda gestorven
    Het populaire natuurreservaat Wolong, waar 64 panda's verbleven, is net als ruim veertig andere reservaten sinds de beving voor publiek gesloten. In Wolong kwam een panda om het leven.
    In totaal verwoestte de aardbeving 820 duizend hectare natuurgebied. De schade aan de bosbouw bedraagt meer dan twee miljard euro en 232 werknemers in de boswachterij en het bosbeheer kwamen om het leven.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van smartlappen worden we hitsig

     

    Het Nederlandse levenslied werkt van alle soorten muziek seksueel het meest prikkelend volgens De Telegraaf. Muziek uit het genre van André Hazes en Frans Bauer jaagt de testosteronspiegels omhoog, zo blijkt immers uit wetenschappelijk onderzoek in Nederland. Driekwart van de deelnemers kwam hierdoor in een romantische stemming.
    De meeste mensen waren zich echter totaal niet bewust van de kracht van deze muziekgenres. Ze hadden verwacht dat zachte romantische liefdesliedjes hun libido zouden vergroten en niet Hollandse smartlappen.
    Een Britse psycholoog liet 200 studenten uit diverse Europese landen luisteren naar korte stukjes muziek. Hun fysieke reacties werden gemeten door vlak voor de luistertest en vlak daarna speekselmonsters te nemen.
    In opdracht van Sony Ericsson werd onderzocht welke muziek iemand seksueel prikkelt, actief maakt, ontspant of gewoon goed of slecht is voor de gezondheid. Uit een ander onderzoek in opdracht van Sony Ericsson blijkt dat bijna alle jongeren slechts een deel van een song beluisteren en doorspoelen naar een volgende track.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedreigde hond gekloond in Zuid-Korea

     

    Snuppy rechts van een Afghaanse hond waarvan huidcellen zijn gebruikt om Snuppy te klonen en links van een Labrador die zijn surrogaatmoeder is.
    Hwang in 2005 met Snuppy, de hond die tot zijn ontslag leidde bij de universiteit van Seoel.
    Een Zuid-Koreaans team zegt zeventien klonen te hebben geproduceerd van een Tibetaanse dog, een bedreigde hondensoort die populair is in China. Het team, dat wordt geleid door de van zijn voetstuk gevallen stamcelonderzoeker Hwang Woo-suk, kloonde de hond op verzoek van de Chinese Academie van Wetenschappen.
    De honden werden in april geboren, meldt het bedrijf van Hwang, Sooam Biotech. Onafhankelijk DNA-onderzoek zou hebben bevestigd dat de zeventien honden klonen zijn van een en dezelfde Tibetaanse dog. Het bedrijf dat dit onderzoek uitvoerde liet weten dat de onderzochte DNA-monsters overeenkwamen, maar dat het niet weet of de monsters afkomstig waren van gekloonde honden of van de 'moeder'.
    In 2005 kloonde Hwang, die toen nog voor de Universiteit van Seoul werkte, als eerste ter wereld een hond. In datzelfde jaar moest hij ontslag nemen bij de universiteit, toen bleek dat hij ten onrechte had beweerd dat hij menselijke embryonale stamcellen had gekloond.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader haat zijn rechterbeen en laat het amputeren

     

    De 28-jarige David Openshaw uit het Australische Sydney lijdt aan een merkwaardige ziekte: BIID (Body Integrity Identity Disorder), een psychoseksuele aandoening waarbij de betrokkene graag gezonde ledematen wil laten amputeren. Zo beweerde Openshaw dat hij al vanaf vier jaar een enorme hekel had aan zijn rechterbeen en het graag geamputeerd zag, weet de Engelse tabloid 'The Sun'.
    Martelende pijn
    Artsen die hij benaderde, weigerden resoluut om zijn been af te zetten. Waarna Openshaw er niet beter op vond zijn rechterbeen urenlang in een emmer droogijs te stoppen, wat driemaal kouder is dan gewoon ijs. Door de intense kou stierf het been af en kon David zijn been laten amputeren. Volgens hem woog de gruwelijke en martelende pijn die door het ijs werd veroorzaakt niet op tegen de 'bevrijding' van het door hem gehate rechterbeen.
    Beter liefdesleven
    Openshaw, die in een kippenslachterij werkt, verklaarde dat hij nu een heel gelukkig man is en zijn partner, Joanne McWilliam, zei dat de amputatie hun liefdesleven zelfs heeft bevorderd. Wat hun twee kinderen hiervan denken is niet bekend, maar David zei wel dat hij niet meer van plan was om nog meer ledematen te laten amputeren.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse gewond door string

     

     
    Een vrouw in Los Angeles is gewond geraakt toen ze een metalen onderdeel van haar string in haar oog kreeg. Het ongeluk gebeurde terwijl ze haar slipje aantrok. Macrida Patterson (52) beweert dat haar hoornvlies beschadigd is.

    Ze heeft de maker van de 'low-rise v-string', Victoria's Secret, aangeklaagd, schrijft De Telegraaf. Volgens de advocaat heeft Patterson een paar dagen niet kunnen werken en zal ze blijvend hinder ondervinden van het ongeluk. De advocaten van de vrouw wilden de betreffende string niet overhandigen aan Victoria's Secret.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse ambulancier gaat lopen met pijnstillers

     

    (illustratiefoto)
    Het Zaans Medisch Centrum in Nederland heeft de veiligheidsmaatregelen aangescherpt nadat een man verkleed als ambulancebroeder een pijnstiller losweekte.
    Onbekende man
    De man verscheen op een afdeling en gaf aan dat hij een pijnstiller voor een patiënt op een andere afdeling wilde. Daarvoor moeten procedures worden gevolgd en dat is gebeurd. De bedrieger viel niet door de mand en kreeg de pijnstiller mee. De medewerker die het medicijn verstrekte, vertrouwde de zaak echter niet en belde met de betreffende afdeling, waar niemand de man kende, schrijft De Telegraaf.
    Extra goed opletten
    De politie werd ingeschakeld en omliggende ziekenhuizen werden gewaarschuwd. Ook heeft het ZMC de procedures nog eens doorgenomen en verscherpt. Zo wordt nu extra goed gelet op de identiteit van degene die om medicijnen vraagt. De hoeveelheid pijnstillers die de man mee wist te krijgen, was overigens minimaal.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw tien uur lang vergeten op toilet

    Een oudere vrouw zat tien uur lang op het toilet en dat was niet de bedoeling. De verzorgers van het bejaardentehuis in Katrineholm waren haar gewoon vergeten.
    Barbecue
    Het personeel had meer oog voor de barbecue dan voor het vrouwtje. Het was zo plezant dat ze haar gewoon vergeten waren. Toen het feestje voorbij was en een deel van het personeel naar huis ging, was ze al helemaal vergeten. Pas tien uur later werd ze "ontdekt", schrijft de krant Katrineholms-Kurir. Volgens de directeur was het incident te wijten aan de speciale omstandigheden. De oudere bewoners gingen later slapen dan gewoonlijk en ook werkshifts waren niet de gebruikelijke. Het incident wordt onderzocht.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond springt op trampoline tuin uit

    Harvey is een Staffordshire bull terrier, net zoals deze hond.
    Een familie uit York heeft maar een verklaring voor het verdwijnen van hun geliefde viervoeter. De hond is via de trampoline in de tuin verdwenen. Harvey moet zo wel over de omheining gesprongen zijn, beweert haar baasje Laura Kidson.
    Groot verdriet
    "De omheining is niet zo hoog maar hij kon er niet zomaar overspringen. Hij moet wel via de trampoline over de draad geraakt zijn en zo langs de tuin van de buren ontsnapt zijn. Het is niet de eerste keer dat het gebeurt maar hij bleef nooit lang weg." Haar dochtertje Chloe Beattie weet met haar verdriet geen blijf. "Ze stopt niet met huilen. Ik ben bang dat iemand hem nu zou mishandelen. Ik kreeg hem net na de geboorte van Chloe en ze is dol op hem", besluit Kidson

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht afgerichte python spaart politieagenten
    'Pak ze!', riep de Amerikaan Victor Rodriguez tegen zijn 2,7 meter lange python toen de politie langskwam bij zijn huis. De slang bewoog gelukkig niet, en niemand raakte gewond.
    De agenten kwamen in actie na een aangifte tegen de 21-jarige Rodriguez, die zijn vriendin zou bedreigen met het huisdier.
    Zowel Rodriguez als de python werd meegenomen: Rodriguez naar de cel, de albino wurgslang naar het gemeenteasiel.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde voet spoelt aan voor de kust van Canada

    Vijfde voet spoelt aan voor de kust van Canada 
    Voor de kust van Canada is voor de vijfde keer in een jaar een voet aangespoeld. Dit keer is het een linkervoet. Twee wandelaars zagen de voet gisterochtend drijven en verwittigden de politie. Er wordt onderzocht of de linkervoet overeenstemt met één van de eerder aangespoelde exemplaren.
    Eind vorige maand werd een kilometer verderop de vierde voet gespot. "We kunnen niet uitsluiten dat deze voet bij de andere hoort, maar het is nog niet zeker", aldus politiechef Sharlene Brooks.
    Sportschoen
    De allereerste voet werd bijna een jaar geleden ontdekt. Dagen daarna spoelde de tweede aan - compleet met sportschoen. Het is nog altijd onduidelijk van wie de aangespoelde voeten zijn. "We hebben andere lichaamsdelen nodig zodat we kunnen kijken of het DNA overeenkomt", zei de chef. En dat gaat niet zomaar.
    Ongeluk op zee?
    Volgens Curtis Ebbesmeyer, een Amerikaanse oceanoloog uit Seattle, valt het menselijk lichaam in water uit elkaar. Lichaamsdelen als armen, benen, handen, voeten en het hoofd laten na verloop van tijd los van het lichaam. Ebbesmeyer denkt dat er eerder op zee een ongeluk gebeurd is. De lichaamsdelen van de slachtoffers zijn vervolgens gaan drijven en spoelen één voor één op het strand aan


    16-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen houdt vol dat hij geflikt werd op Mols terras
    De federale politie van Turnhout heeft Tom Boonen zaterdag opnieuw verhoord op vraag van de onderzoeksrechter in Turnhout. Boonen bleef bij zijn oorspronkelijke verklaring: "Ik ben geflikt."
    De speurders hadden vragen bij Boonens verklaringen op zijn persconferentie woensdag. Zij wilden vooral weten waarom hij zich toen excuseerde, terwijl hij eerder aan hen had verklaard dat hij geen cocaïne had gebruikt.
    "Geflikt"
    Boonen bleef zaterdag bij zijn oorspronkelijke verklaring: "Ik ben geflikt." Dat zou gebeurd zijn op het terras van het Molse café Qué Pasa. Hij zou er samen met zijn vriendin Lore iets hebben gedronken.
    Kort daarna voelde hij zich onwel worden en vertrok het koppel naar huis. Boonen voegde er aan toe dat de brief die hij woensdag voorgelezen had, was opgesteld door zijn advocaat.
    Ultieme poging in Parijs
    Ploegleider Patrick Lefevere en Frans De Cock, CEO van Quick.Step, zullen vandaag in Parijs nog een ultieme poging ondernemen om Boonen alsnog in de Tour te krijgen. In L'Equipe haalt De Cock het voorbeeld van Richard Virenque aan, die "ook een tweede kans kreeg". Afwachten of Tourbaas Prudhomme oor heeft naar die argumenten.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!