Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Helmut Lotti is eigenlijk kaal
  • Ouderwetse manieren om een griepepidemie te overleven
  • Heel de wereld wil nazi-tuinkabouter
  • Familie Jackson: "Michael is vermoord om zijn geld"
  • Gezicht van Duitser begint te rotten na operatie
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    knetter
    blog.seniorennet.nl/knetter
    Zoeken met Google


    Ditjes en Datjes
    Na vijftig is het leven mooi alleen is de wereld dat veel minder.
    28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer kans op borstkanker na hormonentherapie
    Eenhormonentherapie doe langer dan vijf jaar duurt, verhoogt het borstkankerrisico bij vrouwen met 73 procent. Gemiddeld stijgt het borstkankerrisico voor vrouwen met hormonentherapie met 37 procent, in vergelijking met vrouwen zonder therapie.
    Eens de therapie wordt stopgezet, duurt het vijf jaar eer het kankerrisico daalt tot het niveau van vrouwen die nooit aan een hormonentherapie zijn begonnen.
    Dat blijkt uit een studie van het Duits kankeronderzoekscentrum die zes jaar duurde. In totaal namen 3464 borstkankerpatiënten en 6657 gezonde vrouwen tussen de 50 en 74 jaar oud deel aan het Duitse onderzoek over de hormonen die ze innemen of ingenomen hebben.
    De studie bevestigt eerdere Amerikaanse studies.
    Verschillend preparaat, verschillend effect
    Volgens het Duitse centrum hebben verscheidene hormoonpreparaten een verschillend effect: zo verdubbelt over een periode van vijf jaar een combinatietherapie van oestrogeen en progestagenen het borstkankerrisico, terwijl dat bij een therapie enkel gebasseerd op oestrogeen maar om een stijging van 15 procent gaat.
    Ook verschillend type kanker?
    Volgens de onderzoekers toont de studie dat de verscheidene hormoontherapieën een invloed hebben op het ontstaan van verschillende types borstkanker.
    "Met onze nieuwe gegevens geven we de artsen in Duitsland degelijk informatie zodat ze hun patiënten kunnen waarschuwen over het risico en het gebruik van de hormonentherapie, " stelt Prof. Chang-Claude. De zogenaamde MARIE-studie is in het vaktijdschrift "International Journal of Cancer" gepubliceerd.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees spuit melk uit zijn ogen

    Een vreemde Chinees, die Zhang Yinming uit Shandong.

    Zhang Yinming uit Shandong is een vreemde Chinees. Hij kan melk uit zijn ogen spuiten en ballonnen opblazen met zijn oren. Hij vertoonde zijn kunstjes in Nanjing, de hoofdstad van de provincie Jiangsu. Terwijl hij de melk twee meter ver uit zijn ogen spuit, blaast hij de ballonnen op, schrijft People's Daily. Verbaasde toeschouwers zegden dat ze het nooit zouden geloven zonder het zelf te zien


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaai fopt schoorsteenveger in Denemarken
    Een papegaai heeft een schoorsteenveger gefopt in Denemarken. De man hoorde vanop het dak een hulpkreet en belde de politie.
    Gênant
    Een schoorsteenveger in Glamsbjerg beleefde een gênant moment toen de agenten aankwamen. De politie ging op zoek naar de hulpbehoevende en keek vreemd op toen ze een sprekende papegaai aantroffen die om hulp riep, schrijft Ekstra Bladet.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser rijdt op kameel gevangenis binnen

    In de Duitse stad München is een man de gevangenis op een kameel binnengereden. Hij had een bekeuring van 25 euro niet betaald en moest daarom een dagje in de cel gaan zitten. Uit protest maakte hij op zijn kameel een opmerkelijke intrede.
    "Daarmee wil ik het Openbaar Ministerie signaleren dat in hun diensten veel ezels of kamelen moeten zitten, als ze, om 25 euro te incasseren, een dag celstraf vonnissen. Die dag kost de belastingbetaler zeker 140 euro", zei de man. Gevangenisdirecteur Hans-Herbert Moser begroette de nieuweling op applaus. Zijn boete zal hij nadien

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachter citeert Shakespeare

     
    Een zakenbankier met een Oxford-diploma citeerde Shakespeare terwijl hij een vrouw verkrachtte in de flat van zijn slachtoffer. De man zit achter de tralies. Dat meldt de London Telegraph op zijn website.
    Othello
    De prooi van Londenaar Paramasivam Sivasothy (44) slaagde er in de hulpdiensten te bellen. Op de opname-apparatuur van de politie is te horen dat de aanrander passages uit Othello van William Shakespeare citeert. Om welke citaten het gaat, werd niet bekendgemaakt. Sivasothy heeft de feiten voor de rechtbank bekend. Hij riskeert drie jaar cel.


    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coca-Cola verwijdert bewaarmiddel dat DNA-schade kan veroorzaken

    Coca-Cola, 's werelds grootste producent van frisdranken, wil een additief uit die dranken verwijderen dat kan leiden tot hyperactiviteit en dat schade kan toebrengen aan het DNA, zo schrijft de Independent on Sunday. Dat geldt niet voor alle producten, maar een drank als Coke light zal het bewaarmiddel natrium benzoaat niet langer bevatten.
    Hyperactief door E211
    Natrium benzoaat, beter bekend als E211, komt in natuurlijke vorm voor in verschillende vruchten, maar wordt in een veel hogere concentratie ook gebruikt om te beletten dat bruisende drankjes gaan 'beschimmelen'. Vorig jaar waarschuwde een Britse scheikundige, professor Peter Piper, al dat E211 in gist bepaalde celfuncties kon uitschakelen en hetzelfde effect zou kunnen hebben op mensen. Daarnaast werd natrium benzoaat ook opgenomen in de lijst met E-additieven waarvan medisch onderzoek aantoonde dat ze hyperactitivteit in de hand werkten.
    Coke Light
    Coca-Cola liet nu weten natrium benzoaat te hebben verwijderd uit wat in Amerika Diet Coke en hier Coke Light heet - waaraan wel werd toegevoegd dat de firma zelf geen onderzoek had laten verrichten naar de eventuele neveneffecten van E211- en beloofde "ernaar te streven het gebruik van natrium benzoaat stop te zetten waar dat technisch mogelijk is".
    Fanta en Dr. Pepper
    Dat geldt echter (nog) niet voor drankjes zoals Fanta en dr. Pepper, zo werd duidelijk gemaakt. Ook concurrerende dranken met een hoog zuurgehalte zoals Irn-Bru of Pepsi Max of Lo-ucozade gaan nog altijd over de toonbank met E211 erin

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greenpeace is blij met weigering veldproef transgene populieren

    Milieuorganisatie Greenpeace verwelkomt de beslissing van de minister van Klimaat en Energie Paul Magnette en minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx om een veldproef met transgene (genetisch gemodificeerde) populieren niet toe te laten.
    De milieuorganisatie verheugt zich vooral over de onderliggende motivatie van de ministers. "Ze hebben voorrang gegeven aan een langetermijnvisie en rekening gehouden met de gevolgen van de toekomstige commercialisering van de transgene bomen", aldus Greenpeace. Een brede analyse van de impact van ggo-teelten moet volgens Greenpeace ook centraal staan tijdens de discussies in het kader van de Lente van het Leefmilieu, een breed maatschappelijk overleg over het milieu op initiatief van de federale regering.
    De veldproef met gemanipuleerde populieren om de productie van biobrandstoffen te vergemakkelijken, werd aangevraagd door het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). Volgens Greenpeace zet de veldproef de deur open voor de commercialisering van transgene bomen. Commercialisering zou volgens de organisatie aanzienlijke risico's voor het milieu met zich meebrengen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische vissers vangen reuzeninktvis

    Australische vissers hebben voor de zuidoostelijke kust een reuzeninktvis van zes meter lang gevangen. Volgens kapitein Rangi Pene was het 227 kilogram zware dier al dood toen het in hun netten terechtkwam.
    Er waren tien mannen nodig om de reuzeninktvis op een draagberrie te krijgen. Het wordt momenteel in een diepvriezer bewaard in Portland (Victoria). Later deze week zal het worden overgebracht naar een museum. Daar zullen onderzoekers trachten te achterhalen welk type inktvis het is, hoe oud het was en hoe het stierf.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagier luchthaven krijgt cannabis cadeau van douane
    Een vliegtuigpassagier die van het Japanse Narita naar Tokio vloog, heeft ongemerkt een pakketje wiet van de douane gekregen. De douane stopte het zondag in het zijvakje van zijn willekeurig gekozen koffer om te kijken of de drugshonden het zouden opsporen, aldus functionarissen.
    De honden in Tokio wisten het in kranten gewikkelde blik niet te vinden en de dienstdoende douanebeambte vergat in welke koffer hij de cannabis had gestopt. "Ik weet dat het verboden is om bagage van passagiers voor deze doeleinden te gebruiken", zei de beambte. "Maar ik wilde de honden beter leren zoeken."
    De douane hoopt dat de passagier de krap 150 gram drugs met een straatwaarde van omgerekend 6.000 euro, terugbrengt. In Japan is zowel hard- als softdrugs ten strengste verboden

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke kinderen mogen geen ritje met ezel maken

    De beroemde ezels van Blackpool.
    Dikke kinderen mogen voortaan geen ritje meer maken op de ezels van de Engelse badstad Blackpool. Dat meldt The Sun. Stadswachten zullen er op toezien dat kinderen die meer dan vijftig kilo wegen niet meer op de rug van de honderd beroemde ezels van Blackpool kruipen.
    Lunchbreak
    Deze nieuwe regel is een aanvulling van het zestig jaar oude Donkey Charter van de badplaats. Daarin staat onder meer dat de ezels een lunchbreak moeten krijgen, recht hebben op vakantiedagen en op gezette tijden naar de veearts op onderzoek moeten.
    Marteling
    "We kunnen er niet omheen: kinderen worden almaar dikker", zegt een woordvoerder van het stadsbestuur. "We willen de pret niet bederven, maar aan de andere kant zijn zwaarlijvige kinderen een marteling voor de ezelsruggen

    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flirtende vrouwen maken relaties stuk
    Mannen die in het gezelschap vertoeven van flirtende vrouwen, gaan minder liefdevol om met hun wederhelft. Een eeuwenoud vermoeden dat voor het eerst ook wetenschappelijk is bewezen tijdens een Canadees onderzoek.
    Het onderzoek toont aan dat heren die regelmatig worden omgeven door jonge vrouwen, meer kans maken op een echtscheiding. Het beeld van de eigen partner moet er nadien aan geloven. Om een voorbeeld te noemen: docenten kennen een hoger scheidingscijfer, omdat ze met jonge 'verleidingen' meer in contact komen.
    Onderzoek
    Zowel mannelijke als vrouwelijke vrijwilligers dienden lingeriemodellen te beoordelen met een cijfer in functie van aantrekkelijkheid. Een deel kreeg enkel abstracte kunst te zien.
    Nadien dienden ze hun eigen partners te beoordelen op gronden van aantrekkelijkheid, intelligentie, warmte en verlangen. Het vervolg valt te raden: jongens die de lingeriemodellen bekeken, gaven hun eigen partners een lager cijfer. Bij vrouwen hadden de beelden geen effect op de beoordeling van hun wederhelft.
    De vrijwilligers kregen nadien een video te zien met flirterige dames. Deze kregen door de heren ook hogere cijfers toegemeten. Bij vrouwen misten de beelden hun effect.
    Bevruchten
    De reden is puur biologisch. Het mannelijk succes hangt, evolutionair gezien, af van de mate van reproductie. Hoe meer vrouwen interesse tonen (lees: ze kunnen bevruchten), hoe beter. Vrouwen zijn veel selectiever. Zij gaan op zoek naar de ideale man voor hun nageslacht en hebben hun eigen criteria.
    Volgens Dr. Mishra, die het onderzoek leidde, tonen heren veel meer interesse voor dames die seksueel in hen geïnteresseerd lijken. Vrouwen zijn dan meer te vinden voor heren die maatschappelijk en materieel welgestelder zijn.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex zet blote kont van overspelige man te kijk

    Pasha Cummings voelt zich flink in het kruis getast.
    Tweehonderd affiches van een blote kont sieren het straatbeeld van het Engelse stadje Durham. De billen horen bij Pasha Cummings (40). De man is er van overtuigd dat de 'affichecampagne' het werk is van zijn ex-vrouw Carol.
    De tekst onder de billen is duidelijk: "Pasha Cummings is een lul, een lieger en bedrieger! En Sandra Beckworth is geen haar beter". De foto werd genomen tijdens een barbecue. Een flink 'gelanceerde' Pasha liet tijdens dat tuinfeestje zijn broek zakken. Een uitspatting die nu verstrekkende gevolgen heeft.
    Relatie met baas
    Voor Pasha is het duidelijk dat zijn ex hier de hand in heeft. Het koppel ging in september uit elkaar. Ze waren zes jaar samen. Hij zou haar in de steek hebben gelaten voor Sandra Beckworth, Pasha's baas in het verzorgingstehuis waar hij werkt. De man beweert dat hij pas twee maanden na de breuk een relatie is begonnen met Sandra.
    "Carol was erg verbitterd toen ik haar verliet. Nu heeft ze wraak genomen", zegt Pasha. Zijn ex is inmiddels uitgeweken naar Cyprus.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede kind mag na aardbeving in China

     

    China maakt een uitzondering op de strenge eenkindpolitiek in de gebieden die getroffen werden door de aardbevingen.
    Echtparen uit Chengdu en twee andere steden in de Chinese provincie Sichuan die door de aardbeving van twee weken geleden hun enige kind hebben verloren mogen nog een kind nemen. Ook ouders wier enige kind ernstig gewond of gehandicapt is geraakt door de aardbeving krijgen toestemming om nog een kind te nemen.
    Streng eenkindbeleid
    Om de overbevolking tegen te gaan voert China sinds het eind van de jaren zeventig van de vorige eeuw een streng eenkindbeleid. Uitzonderingen daargelaten mogen echtparen slechts één kind krijgen. Volgens de commissie voor gezinsplanning van Chengdu, de hoofdstad van Sichuan, vallen echtparen die hun kind hebben verloren onder de geldende uitzonderingen.
    Geen boetes voor onwettig kind
    De commissie meldde ook dat echtparen die bij de aardbeving een onwettig kind hebben verloren daarvoor geen boetes meer hoeven te betalen, maar reeds betaalde boetes niet terugkrijgen. Stellen die in strijd met de wet meer kinderen hebben worden daarvoor in China beboet. Als echtparen met meer kinderen hun wettige kind hebben verloren kunnen ze hun onwettige kind, als dat nog geen 18 is, door de overheid laten erkennen.
    62.000 doden
    Het dodental van de aardbeving van 12 mei staat op 62.000. Doordat veel scholen zijn ingestort bevinden zich onder de slachtoffers naar verhouding veel kinderen. Naar schatting vierduizend kinderen zijn hun beide ouders kwijtgeraakt en veel Chinezen hebben zich aangemeld om een door de aardbeving verweesd kind te adopteren. De commissie voor gezinsplanning maakte ook bekend dat stellen zoveel kinderen mogen adopteren als ze willen. En echtparen die een kind adopteren wiens ouders bij de aardbeving om het leven zijn gekomen worden niet beboet als ze later zelf nog een kind krijgen

    25-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-acteur doodgestoken in Londen
    Rob (rechts) met zijn moeder en zijn broer Jamie.
    Tijdens een ruzie werd Rob Knox, acteur in de Harry Potter-films, doodgestoken in een Londens café. Knox was 18, en speelt de rol van leerling Marcus Belby in de zesde film 'Harry Potter en de halfbloed prins' die in november uitkomt.
    Een 21-jarige man wordt verdacht van de dood en is gearresteerd volgens de politie. De gewapende man had twee messen en is gezien aan de bar waar de ruzie plaatsvond.
    In de bar waren verschillende mannen beginnen vechten, een gevecht dat escleerde. Knox werd doodgestoken omdat hij zijn jongere broer Jamie probeerde te beschermen, zo meldt de Britse pers.
    Deze nieuwe moord brengt het aantal jonge doden door geweld dit jaar in Londen op veertien. Knox is de tiende die door messteken om het leven kwam. In heel Groot-Brittannië zijn dit jaar 28 jongeren vermoord

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoen met inwisselbare hak

    Bij elke schoen past een hakje. Zelfs meer dan één. De nieuwste pump van United Nude heeft maar liefst drie inwisselbare hakjes.
    Een Nederlandse architect D.Koolhaas en schoenmaker JC Clark, bedachten het unieke concept voor United Nute. Dit label maakt van het ontwerpen en vervaardigen van schoenen een ware kunst. Vanaf half maart zijn ze te koop via de website. Goedkoop zijn ze echter niet, voor een paar pumps betaal je al vlug 169,95 euro. Wel krijg je er drie verschillende hakjes bij.
    www.unitednude.com.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil vreet haai op in Australische rivier
     
    Niemand hoeft nog bang te zijn van haaien in de Australische Northern Territory. Krokodillen zijn er heer en meester in de rivier Daly. Ze vreten er de haaien gewoon op.
    Haai opgegeten
    Paul van Bruggen was getuige van het spektakel. "We wandelden op de oever van de rivier en hoorden plots een enorm gespetter in het water. We keken naar het water en zagen er een gevecht tussen een krokodil en een haai. De krokodil zette meteen de tanden in de haai, sleurde de vis op het droge en maakte zijn prooi af." Volgens de visser at de krokodil de haai gewoon op.

    22-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stropers blijven gevaar in Keniaanse wildparken
    Ondanks alle geboekte vooruitgang bij de bescherming van bedreigde diersoorten zien de autoriteiten van de Keniaanse nationale wildparken (KWS) nog steeds gevaar door stropers voor de dierenwereld in het Oost-Afrikaanse land. Afgelopen jaar werden meer dan 2.100 stropers gearresteerd en werden drie KWS-parkwachters doodgeschoten door stropers.
    Strengere straffen
    Meer dan 1.200 illegale jachttrofeeën werden door de politie en parkwachters in beslag genomen. KWS-directeur Julius Kipngetich sprak zich voor strengere straffen voor stropers uit. "De beschermde natuurgebieden en hun dieren zijn kwetsbaar en hebben een strikte bescherming nodig", benadrukte hij.
    Ook succes
    Verscheidene antilopesoorten zijn volgens Kipngetich inmiddels door ingrepen in hun biotoop en stroperij bedreigd in hun bestaan. Maar er zijn ook succcesverhalen. Dankzij een kweekprogramma en het weer loslaten van de dieren in de vrije natuur kon het aantal neushoorns binnen een periode van enkele jaren van 234 naar nu 560 meer dan verdubbeld worden. Ook het aantal olifanten, dat enkele jaren geleden in de zogeheten stropersoorlogen tot een bestand van 16.000 was teruggelopen, herstelt zich. Intussen leven in Kenia weer 33.000 olifanten.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slangen en leguanen
    In een huis in Seraing heeft de politie een veertigtal slangen en een aantal leguanen aangetroffen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De eigenaar van de dieren kwam in september 2006 al in opspraak toen de aanwezigheid van vier slangen en een kaaiman aan het licht kwam.

    Ratten als voedsel
    De politie ontdekte in totaal 42 slangen in het huis, waaronder boa constrictors en pythons tot twee meter lang. Er werden ook zeven leguanen aangetroffen. De politie ontdekte ook veel ratten, die dienst deden als voedsel voor de dieren. De reptielen werden naar het dierenpark Paradisio overgebracht.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiehonden moeten kousen dragen
    Parijse politiehonden moeten voortaan kousen met een rubberen zool aantrekken om enerzijds hun poten te beschermen en anderzijds geen sporen op de plaats van de misdaad weg te wissen. Dat staat te lezen in een informatiebrief die het hoofdcommissariaat van politie vandaag opgesteld heeft.

    Voor de ontwikkeling van de speciale kous stond de technische dienst in. "De speurhond kan zo op elk terrein aan het werk zonder dat zijn baasje zich zorgen hoeft te maken over de soort ondergrond, die soms verwoest kan zijn door een aanslag of een instorting. Om nog te zwijgen van de haast onbegaanbare terreinen die soms moeten overbrugd worden tijdens drugsoperaties", klinkt de uitleg
    .

    21-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom valt slimme vrouw op foute mannen?
    Hilary en Bill Clinton
    Carrie uit 'Sex and the City' had jarenlang een relatie met Mr. Big die weigerde zich te binden en haar voortdurend kwetste. Hilary Clinton bleef bij haar man nadat ze publiekelijk werd vernedered toen zijn affaire bekend raakte. Het zijn beide intelligente vrouwen, maar waarom kozen en bleven ze bij duidelijk de verkeerde man?
    Mannen willen controleren
    Psycholoog Steve Stewart Williams onderzocht 'Waarom beledigen mannen hun intieme partners?'. Hij concludeerde dat het wat intelligente vrouwen betreft, mannelijk gedrag geprogrammeerd is om gemeen te zijn. "Mannen willen vrouwen met een lagere status omdat ze dan het gevoel hebben dat ze deze vrouw kunnen controleren. Mannen voelen zich bedreigd door dit soort partners, omdat ze aantrekkelijker en succesvoller dan zijzelf zijn. Via verbale of lichamelijke agressie of ontrouw wil deze man zijn vrouw controleren."
    Liever secretaresse
    Een Amerikaanse studie wijst uit dat succesvolle mannen liever met hun secretaresses trouwden dan met hun collega's. Psychologe Stephanie Brown: "Dit onderzoek levert het bewijs dat ambitieuze vrouwen in het nadeel zijn op de vrijgezellenmarkt omdat mannen minder succesvolle partners verkiezen." Nog een andere studie toonde aan dat 40% van de hogeropgeleide vrouwen geboren in 1970 op hun 40e nog steeds single zijn.
    Vicieuze cirkel
    Waarom blijft een vrouw dit pikken? Als een succesvolle vrouw vernederd wordt, krijgt ze een laag zelfbeeld. Hierdoor gaat ze geloven dat ze niet beter kan krijgen en blijft ze bij die man. Het is een klassieke, maar subtiele vicieuze cirkel. Maar het is verrassend dat het juist zo vaak gebeurt bij slimme vrouwen. Die denken dat ze pas bemind kunnen worden als ze perfect zijn. Als een man haar verlaat, denkt ze dat dit aan haar ligt. Omdat ze in haar carrière gewoon is te slagen, zal ze dat ook in haar relatie willen doen. Daarom blijft ze bij die man, om koste wat het kost een succesvolle relatie te hebben. Als het dan tegen valt, zullen ze gewoon harder hun best doen.
    Er wordt echter niet veel gepraat over dit onderwerp. Succesvolle vrouwen die maar niet de ware kunnen vinden, schamen zich.
    Verslaafd
    Dit maakt dat vrouwen een makkelijk prooi voor zijn voor de verkeerde mannen, zegt psycholoog Andy Clark. "Dit soort mannen zijn charmant en verdoezelen hun slechte eigenschappen door flirtgedrag. Vrouwen trappen daar in. Tegen de tijd dat ze zijn ware aard ontdekt, is ze al 'verslaafd'. Slimme vrouwen zijn dus ontzettend naïef als het op emoties aankomt, ze kunnen te snel misleid worden door mannen die charmant zijn aan de oppervlakte, maar die hen eigenlijk niet goed behandelen."
    Hoe raak je als vrouw uit deze ellende?
    Zelfbewust zijn is een belangrijke sleutel tot gelukkig zijn voor deze vrouwen. Besef dat je droomman die je steeds duidelijk maakt dat je te dik bent, niet echt de ware voor jou is. Is de relatie voorbij, blijf dan steeds denken aan zijn slechte kwaliteiten. Dit zal het je makkelijker maken om uit de put te komen.






    Blog als favoriet !



    Archief per week
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 03/11-09/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!