Over mezelf: Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels. Liefs Amal.
1 pak zeevruchten uit de diepvries( vers is beter als je dat hebt) 1 pak koolvis uit de diepvries of verse visfilet 1 ui gemalen 1 groene paprika gemalen knoflookpoeder paprikapoeder peper zout 1 visbollion komijnpoeder beetje saffraan olijfolie om bovenstaande in de bakken 1 kleine pak mie voor bestilla
1 pak filodeeg voor loempia's
doe eerst olie in een diepe pan. Doe daar de rest van de ingredienten in muv de mie. Laat het goed garen. Dan als het gaar is . Breid je de mie zoals op de verpakking staat. Ik knip de mie altijd in stukjes. Dan voeg je het toe aan de vis. Goed mengen. dan giet je dit alles in een vergiet om het te laten uitlekken.
Als er geen vocht meer uit komt , dan kun je beginnen met de loempias te vullen. Ik doe altijd een meelpapje om mijn loempias mee dicht te plakken.