Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • seo service london (seo service london)
        op Bruidegom&bruid cupcakes
  • http://truediamond.co.uk/ (seo service UK)
        op Broodje mozzeralla met tomaat
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Mobile App Development Company in Chennai (Appslure)
        op Appel-msemmen
  • Delhi Hotel Escorts (saniyasharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    11-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koekjesschaal suikerfeest 2010
    Koekjesschaal suikerfeest 2010
    [Afbeelding: hx6ryf.jpg]

    [Afbeelding: 2r7mzvc.jpg]

    [Afbeelding: fwqght.jpg]

    11-09-2010 om 13:46 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (115)
    10-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eid moubarak
    [Afbeelding: 2up3914.jpg]

    Allah taqabel Allah mina wa minkoum inshallah

    10-09-2010 om 23:37 geschreven door OumYassine


    Categorie:ramadan
    >> Reageer (7)
    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amandelsigaartjes
    [Afbeelding: 209opy8.jpg]

    [Afbeelding: jb7j1i.jpg]

    Amandelsigaartjes

    recept komt inshallah ( Als God het wil ) in mijn kookboek te staan

    09-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (1298)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amandelbonbons


    [Afbeelding: 2prgth1.jpg]

    Amandelbonbons

    Ingrediënten:
     
    1 pakje amandelspijs van dr. oetker
    200 gram gesmolten melk of pure chocolade en een scheutje olie
    gebakken amandelen

    Bereiding:
    Kneed de amandelspijs even door en maak er bolletjes van of blokjes.
    Smelt 200 gram chocolade in de magnetron met een scheutje olie ( 1 eetlepel ongeveer).
    Pak een dienblad en bekleed deze met huishoudfolie. Doop de amandelspijsbolletjes in de gesmolten chocolade en haal ze er voorzichtig uit met een vork en leg ze neer op de beklede dienblad en leg er een gebakken amandel op ter versiering. Werk zo alle bolletjes af en laat ze buiten de koelkast drogen.

    Smakelijk eten.

    09-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (143)
    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse baklava
    [Afbeelding: 345dc83.jpg]

    [Afbeelding: 2zj9hrn.jpg]

    Turkse baklava

    08-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (73)
    07-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fondantkoekjes
    [Afbeelding: 52f613.jpg]

    [Afbeelding: 290wlma.jpg]

    Fondantkoekjes

    recept komt inshallah ( Als God het wil ) in mijn kookboek te staan

    07-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (97)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choco-vierkantjes
    [Afbeelding: 24lvfhf.jpg]

    [Afbeelding: m75o9j.jpg]

    Choco-vierkantjes

    Ingrediënten:

    500 gram bloem
    250 gram roomboter
    1 vanilliesuiker
    half zakje bakpoeder
    1,5 kopje poedersuiker ( kopje waar ongeveer 200 ml ingaat)
    1 ei

    decoratie : chocopasta , gesmolten abrikozenjam, gesmolten chocolade en pennywafels (grof gemalen)

    Kneed van de bovenstaande ingrediënten een mooi zacht deeg.
    Doe het in een plasticzakje en laat het even een half uurtje rusten in de koelkast.

    Dan pak je een gedeelte van het  deeg en rol het uit tot een rechthoek en steek er met een vormpje een figuurtje uit . Leg dit op de bakplaat.
    Werk zo het deeg af. Bak het op 150 graden zo een 10 minuutjes . Laat ze even afkoelen.
    Dan warm je de abrikozenjam op .En maal  de pennywafels grof. dan pak je 1 koekje en besmeer je dat op de bovenkant met wat chocopasta en leg je daar een ander koekje op dan dip je de zijkanten in de warme abrikozenjam en dan vervolgens doop je de zijkanten weer in de grof gemalen pennywafels. Dan leg je ze neer op een dienblad en doe je er lijntjes optrekken met gesmolten chocolade. Zo werk je alle koekjes af.

    veel succes en smakelijk eten

    07-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (2154)
    06-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dadelgebakjes
    [Afbeelding: 2uyoqye.jpg]

    [Afbeelding: 5o7bwj.jpg]

    Dadelgebakjes

    Ingrediënten deeg
    250 gram boter
    100 gram poedersuiker
    30 ml oranjebloesem
    1 vanilliesuiker
    snufje zout
    meel tot het een lekker zachte deeg word.

    Vulling
    750 gram dadels ( zelf gestoomde of kant en klare dadelpasta)
    50 gram geroosterde sesamzaadjes
    1/2 theelepel gemalen kaneel
    25 gram zachte boter
    Decoratie: eiwit ,amandelschaafsel en evt poedersuiker
    Bereiding:
    Meng alle ingrediënten voor het deeg samen tot een soepel en zacht deeg. Verdeel dit in 2 gelijke stukken.
    Meng dan alle Ingrediënten voor de vulling samen .
    Dan pak je 2 grote stukken bakpapier en druk en rol daar elke bol deeg apart op uit tot een rechthoek van ongeveer 40 bij 30 cm.
    dan pak je weer een stuk bakpapier en druk daar ook de dadelpasta uit tot een recht hoek van ongeveer 40 bij 30 cm.
    Dan pak je voorzichtig de dadelpasta met bakpapier op en draai het om op 1 van de deegplakken
    dan pak je weer een deegplak voorzichtig en leg die weer boven op de dadelpasta. Dan heb je dus 2 plakken deeg en daar tussen dadelpasta. Evt de randen mooi afwerken. Bestrijk de bovenkant met eiwit en amandelschaafsel en leg het geheel in de koelkast voor een half uur ongeveer. Haal het na een half uur uit de koelkast en sijn het in mooie vierkantjes. Leg ze daarna op de bakplaat en bak op 160 graden in de oven .
    Als je ze uit de oven haalt kun je ze nog eventueel bestrooien met suiker.
    Smakelijk eten .
    Liefs OumYAssine

    06-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (42)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amandel-ijsjes
    [Afbeelding: audr1t.jpg]

    [Afbeelding: 29xje6t.jpg]

    Amandel-ijsjes

    Ingrediënten deeg:

    375 gram meel
    75 gram gesmolten boter
    50 gram poedersuiker
    1 eidooier
    50 ml melk
    water + 1 eetelepel oranjebloesem
    ( word een soort lek3eb deeg dus voorzichtig zijn met het toevoegen van water)

    vulling:

    500 gram onvelde, gebakken en gemalen amandelen
    250 gram suiker
    1 a 2 eetlepels zachte boter
    1/2 eetlepel oranjebloesem

    Decoratie: bruine en witte gesmolten chocolade en gebakken amandelen ( schaafsel of stukjes)

    Bereiding:
    Meng alle ingrediënten van het deeg samen tot een mooi soepel deeg ( zoals lek3eb deeg ). Laat het even rusten en bereid dan in de tussentijd de vulling. Maak kleine staafjes van de vulling ongeveer 3 cm lang .
    Dan pak je wat deeg wat je heel dun uitrolt met behulp van een uitsteker of een glas snijd je een cirkel uit .Leg de vulling erop en maak er een ijsje van. Werk zo het hele deeg af en bak ze op 150 graden. Het deeg moet wit blijven .
    Dan smelt je de chocolade . De bovenkant van de ijsjes doop je in witte chocolade en dan maak je streepjes met bruine chocolade en werk af met de amandeelschafjes of gebakken nootjes.

    Laat ze dan goed drogen naast elkaar.

    Veel succes en smakelijk eten .

    Liefs OumYAssine

    06-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (88)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Djouza (amandelkoekjes)
    [Afbeelding: 33ok7pv.jpg]

    Djouza

    recept komt inshallah ( Als God het wil ) in mijn kookboek te staan

    06-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (142)
    01-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 soorten mini appelvlaaitjes

    [Afbeelding: 34exbhe.jpg]

    [Afbeelding: 20utvv7.jpg]

    2 soorten mini appelvlaaitjes

    recept komt inshallah ( Als God het wil ) in mijn kookboek te staan

    01-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!