Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • XFGG (카지노 커뮤니티)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dfdfh (스포츠중계)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • gfd (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • hfd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsdsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dssd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • asfsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsds (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Different types of Sliding Door (Rakshi)
        op Donuts á la batbot
  • DSD (온카)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    05-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini bountycake

    Mini bountycake



    Ingrediënten chocolade biscuit  voor 12 cakejes :


    70 gram suiker

    35 gram bloem

    1 zakje vanillesuiker

    25 gram maïzena

    15 a  20  gram cacao poeder

    2 eieren

    5 gram bakpoeder


    Bereiding beslag:

    Breek de eieren in en kom. Voeg de suiker toe. Deze 2 moet je stevig en op de hoogste versnelling opkloppen.

    Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Vervolgens giet je al zevend alle andere ingrediënten bij mekaar. Giet dit geheel bij het schuim en klop op de laagste versnelling. Alles mengen gedurende een minuut. Beboter  de silicone muffinvormpjes . Doe in elke silicone muffinvorm beetje beslag. Strijk het beslag  glad.. Bak ongeveer  in een voorverwarmde oven van 180 graden gaar in 15 minuten gaar.




    Ingrediënten  vulling:

    300 ml Melk aan de kook brengen daar 4 eetlepels dunne griesmeel door roeren en tot een griesmeelpapje laten koken .Haal het pannetje dan van het vuur af en meng er dan 100 gram kokos en 100 gram suiker door .

    Deze vulling over de gare biscuit verdelen ( in de siliconen muffinvormpjes )met de hulp van een lepel .

    Als laatste met gesmolten pure chocolade bedekken en laten opstijven in de koelkast. Voor het opdienen voorzichtig uit de siliconen muffinvormpjes halen.


     


    Tip zelfde cakes zonder oven !!!!


    Je kunt in plaats chocolade biscuit ook een koekjes bodem maken d.m.v. gemalen chocoladekoekjes die je mengt met paar eetlepels gesmolten boter. Dit samen mengen . Doe in elk vormpje een beetje koekjesmengsel druk dit aan. Doe er dan de vulling in en giet er direct gesmolten pure chocolade op. En leg ze in de koelkast .


    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (22)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse room croissantjes

    Nodig :

    6 a 8 croissantjes ...
    200 ml op geklopte slagroom
    banketbakkersroom

    bereiding:

    Meng de opgeklopte slagroom met de banketbakkersroom. Snij de croissantjes op en spuit zigzaggend de zwiterse room ertussen . Leg dan de bovenkant van de croissantjes er weer af. Werk ze af door er een beetje poedersuiker boven op te strooien.


    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (15)
    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolade & cranberry cake
    [Afbeelding: 2wftg1w.jpg]

    Chocolade & cranberry cake

    11-11-2011 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (14)
    13-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appel yoghurtcake
    [Afbeelding: 126flmb.jpg]


    Appel yoghurtcake

    13-08-2011 om 15:11 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (334)
    07-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladecake
    [Afbeelding: 2q399x5.jpg]


    Chocoladecake

    Ingrediënten:

    4 eieren
    250 gram suiker
    200 ml olie
    200 ml water
    1 bakpoeder
    35 gram cacao
    300 gram bloem

    Decoratie : gesmolten chocolade of chocopasta en amandelschaafsel

    Bereiding:

    Klop de eieren en de suiker goed samen voor een paar minuten.
    Voeg dan de olie en water toe. Mix weer goed samen. Voeg dan de meel,bakpoeder en cacao toe en mix weer goed samen.

    Ongeveer 40 minuten bakken op ongeveer 160 graden (heteluchtoven)


    07-11-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (26)
    01-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 soorten mini appelvlaaitjes

    [Afbeelding: 34exbhe.jpg]

    [Afbeelding: 20utvv7.jpg]

    2 soorten mini appelvlaaitjes

    recept komt inshallah ( Als God het wil ) in mijn kookboek te staan

    01-09-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Néstle muffins
    [Afbeelding: 110x62u.jpg]

    Néstle muffins
     
    Benodigheden
    210 gram bloem
    1 eetlepel bakpoeder
    1 blikje néstle gecondenseerde melk
    125 ml water
    100 ml olie
    2 eieren
    2 theelepels vanille aroma

    Bereiding
    Giet het blikje néstle in een mengkom samen met de bloem,bakpoeder en water mix dit samen voor ongeveer 3 minuten met een mixer.
    Neem een andere mengkom en giet hier de olie,eieren en aroma in.
    Meng dit 6 minuten lang met een garde ( niet mixen met een mixer).
    Dan voeg je het ei/oliemengsel bij het deeg.
    Meng met een lepel ( niet mixen) alles goed door elkaar tot het 1 geheel is.

    Doe muffinpapiertjes in een muffinvorm en vul deze 3/4 met het beslag en bak op 190 graden in 20 minuten gaar.

    Smakelijk eten

    12-05-2010 om 15:21 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (11)
    30-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bounty cake 2
    [Afbeelding: fwuiq1.jpg]

     Bounty cake 2

    30-04-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (19)
    18-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mini slagroomsoesjes

    [Afbeelding: ke6680.jpg]

    mini slagroomsoesjes

    Benodigheden

    150 gram gezeefd bloem
    500 ml water
    snufje zout
    65 gram boter
    4 eieren

    slagroom/gesmolten chocolade/witte poedersuiker

    Bereiding

    Als eerste giet je water in een pan samen met het znufje zout en de boter. Dit breng je samen aan de kook.
    Neem de pan van het vuur. Voeg in 1 keer het gezeefde bloem erbij. Roer goed door en zet de pan weer terug op het fornuis op een zacht vuurtje. Roer goed door nu tot het deeg zich samen vormt tot een deegklomp.
    Neem de pan van het vuur en voeg 1 ei toe en roer het er meeteen goed door. Pas als het ene ei goed is opgenomen voeg je het andere ei erdoor heen. Als dit weer goed is opgenomen roer je weer het andere erbij. To je alle eieren hebt toegevoegd. Laat geheel goed afkoelen .
    Dan doe je het deeg in een spuitzak met een grote spuitmond en spuit toefjes op je bakblik ( eerst bakpapier op leggen) .

    Verwarm de oven voor op 200/225 graden.
    Giet voor het bakken een 1,5 kopje water in een braadslee wat je in de oven legt. De soesjes bak je ongeveer gaar in 25 a 30 minuten. Tijdens het bakken de oven niet openen.

    Als ze gaar zijn goed laten afkoelen daarna vullen met opgeklopte slagroom of banketbakkersroom.
    Werk ze af met chocolade of witte poedersuiker.

    18-04-2010 om 15:13 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoete bladerdeeghapjes

    [Afbeelding: 2uqnddg.jpg]

    zoete bladerdeeghapjes

    Benodigheden:

    1 pak bladerdeeg
    banketbakkersroom

    eitje om de hapjes te bestrijken voor ze in de oven gaan

    decoratie:
    abrikozenjam
    gesmolten witte chocolade en bruine chocolade
    geschaafde amandelen of nougatine

    bereiding:

    Pak een plakje bladerdeeg. Snij deze door midden. Leg er een klein lepeltje banketbakkersroom op. Vouw het dicht en maak het dicht met een vork.
    Werk zo alle bladerdeegvellen af.
    Bestrijk de hapjes met ei en bak ze op 200 graden in de oven.

    Als je ze uit de oven haalt. Dan smeer je ze in met abrikozenjam. Daarna decoreren met de gesmolten chocolade en nougatine.

     

     

     

    18-04-2010 om 14:58 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (93)
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinasappelcake

    [Afbeelding: vo64io.jpg]

    Sinasappelcake

    Benodigheden

    3 eieren
    250 gram suiker
    200 ml sinasappelsap
    200 ml olie
    350 gram bloem
    rasp van 1 sinasappel
    1 bakpoeder
    1 vanillesuiker

    Bereiding

    Oven voorverwarmen op 160 graden.
    Mix de eieren met de suiker en vanilliesuiker goed samen ( tot het schuimig word).
    Dan doe je er de sinasappelsap en de olie bij weer goed mixen en dan sinasappelrasp.Weer even goed mixen.
    Als laatste de meel samen met de bakpoeder. Weer goed mixen.
    Dan pak je een cakevorm die je goed invet en bestuift met meel.
    Bak de cake op 160 graden in de oven voor ongeveer 45 minuten.

    27-02-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (7)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.griesmeelcake met vanillievla


    [Afbeelding: nxkxe0.jpg]

    [Afbeelding: bfnbpk.jpg]

    Griesmeelcake met vanillievla.

    ingredienten:

    3 eieren
    1,5 glas olie
    1,5 glas suiker
    3 glazen vanillievla
    1 vanillliesuiker
    500 gram fijne griesmeel
    1 bakpoeder

    versiering: warme honing en geraspte kokos


    Bereiding:
    Bovenstaande allemaal samen mengen. Ik gebruik altijd een londrinkglas om af te meten.Giet het beslag in een grote lasagnaschaal of braadblik . Die je eerst hebt ingesmeerd met boter en meel om plakken te voorkomen.
    Bakken op ongeveer 160 graden in de oven. Eenmaal gaar uit de oven halen en er warme honing opsmeren en kokos op strooien. Dan in stukjes snijden en in cakevormpjes doen.

    21-02-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (16)
    20-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortelcake
    [Afbeelding: 2nasmf5.jpg]

    mijn ingezakte wortelcake Verdriet maar hij is wel lekker .
    Ben er nog niet uit waarom hij is ingezakt. Denk teveel bakpoeder.

    Wortelcake

    Ingrediënten:

    4 eieren
    1 glas olie ( 200 ml ongeveer)
    1,5 glas suiker
    1 vanilliesuiker
    1 theelepel zout
    2 theelepels kaneel
    1 glas gemalen walnoten
    2 glazen meel
    2 bakpoeder ( ik denk dat dit dus teveel is voor het recept waarom het is ingezakt)
    3 theeglazen geraspte wortels

    Bereiding:

    Mix de eieren, vanilliesuiker en de suiker goed samen. Voeg dan de olie toe. Mix weer even. Voeg dan een voor een de overige ingrediënten toe.Als Alles goed gemixt is. Dan bakblik van 28 cm doorsnee goed invetten en met meel bestuiven. Dan op 160 graden bakken in de oven.

    OumYAssine

    20-11-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (19)
    31-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelcake
    [Afbeelding: 11rcbb8.jpg]

    Appelcake ( met dank aan KP) 

    Ingrediënten:

    - 3 grote of 4 kleine rode zoete appels
    - 250 gr gezeefde bloem
    - 250 ml olie
    - 250 gr gemalen suiker
    - 1 bakpoeder
    - 1 vanillesuiker
    - 4 eieren
    - 1tl kaneel voor t bestrooien van de appelschijfjes
    - een ronde vorm van 28 cm à 30cm.

    Bereiding:

    Begin met de oven voor te verwarmen,op 150 graden. Schil dan de appels en snij ze in hele dunne schijfjes. Vet de vorm flink in met boter, daarna neem je een kom en mix je de eieren samen met de suiker en de olie. Voeg dan de vanillesuiker toe, en dan de bloem samen met het bakpoeder. Even alles goed samen mixen, daarna schenk je 1derde van het beslag in de vorm, strijk het met een lepel mooi glad, dan rangschik je de appelschijfjes over het beslag, bestrooi ze met een beetje kaneel, dan schenk je de rest van het beslag over de appelschijfjes heen, en dan weer de rest van de appelschijfjes mooi op het beslag zetten, en strooi er kaneel overheen. Doe het dan in de oven, een beetje onderin, en laat het gaar bakken op 150 graden. Na een half uurtje ga je even kijken met een satéprikker of het gaar is (je prikt even in de cake, is het stokje droog, dan is de cake gaar, blijft er beslag aan zitten, dan laat je het nog in de oven.) Als de cake mooi bruin is, en het is nog niet gaar, zet er dan een vel foliepapier overheen om verbranding te voorkomen.

    31-10-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (12)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bossche bollen
    [Afbeelding: 2dsnzx2.jpg]

    [Afbeelding: oumcqw.jpg]


    Bossche bollen

    200 melk ml
    100 gram boter
    110 gram bloem,gezeefd
    snufje zout
    4 eieren(m)

    Vulling:
    750 ml ongeklopte slagroom,
    6 eetl.poedersuiker
    3 zakjes klop-fix.

    Garnering: gesmolten chocolade

    Breng de melk met de boter en een snufje zout aan de kook zodra het kookt de bloem erbij en snel roeren blijf nog 1-2min roeren en haal de pan van het vuur. Doe de eieren en voor een erbij de volgende pas erbij doen als de 1ste al opgenomen is. Doe het beslag in een spuitzak en spuit soesjes op de bakplaat. Bak ze in een voorverwarmde oven op 210-220 graden voor ongeveer 15-20min.
    Ondertussen de oven niet open doen anders zakken ze in. Ondertussen de vulling maken.
    Laat de soesjes afkoelen en maak met een spuitmond een gaatje in de onderkant,vul de soesjes met slagroom.
    Smelt de chocolade aubain-marie of in de magnetron met een beetje olie en dompel de soesjes daarin,laat ze drogen garneer daarna met slagroomtoefjes.

    OumYAssine

    04-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (5)
    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lange vingers met slagroom en cocosrasp
    [Afbeelding: 91hu29.jpg]

    [Afbeelding: 35ku6v6.jpg] 

    lange vingers met slagroom en cocosrasp

    Nodig :
    2 pakken lange vingers
    melk
    250 ml. ongeklopte slagroom
    2 eetlepels poedersuiker
     zakje vanilliesuiker
    1 pakje klopfix
    gemalen coco's

    Klop de slagroom stijf met de vanilliesuiker,poedersuiker en klopfix. Pak 2 schaaltjes waarvan je er 1 vult met melk en de ander met de coco's.
    Pak een Lange vinger en doop die in de melk . Spuit dan wat slagroom op de lange vinger ( onderkant waar geen suiker op zit). Pak dan een andere lange vinger die je ook in de melk doopt. En daarna boven op de andere legt waar slagroom op zit. Rol dan door de coco's en leg in een cakevormpje. Dek ze af met folie en laat ze een nachtje in de koelkst staan zodat ze lekker zacht worden.

    OumYAssine

    13-04-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (21)
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinda-choco muffins
    [Afbeelding: 2434xdw.jpg]

    [Afbeelding: 2eqgdc8.jpg]

    Pinda-choco muffins

    Pinda-choco muffins

    Nodig:

    125 ml olie
    100 gr suiker
    1 zakje vanillesuiker
    2 eieren
    2 eetlepels cacaoupoeder
    250 ml melk
    snufje zout
    chocoladevlokken
    3 flinke eetelepels pindakaas
    250 gr bloem
    1 zakje bakpoeder

    Alle ingrediënten goed samen mixen. Beginnen met de olie en suiker en voeg zo de rest erbij tot je een fijn cakebeslag hebt.
    Verwarm vantevoren de oven voor op 200 graden.
    Vet vantevoren de muffinvorm in met boter en meel.
    Giet de muffinvormen voor 2/3 deel vol. Ze moeten ongeveer 20 minuten in de oven.



    OumYAssine

    27-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bountycake
    [Afbeelding: 2v0zbl3.jpg]

    [Afbeelding: 16ium8g.jpg]

    Bountycake ( met dank aan Noha Tanger)

    Ingrediënten voor de cake:
    4 eieren
    250 gram zachte boter
    200 gram suiker
    4 eetlepels melk
    1/2 zakje bakpoeder
    3 eetlepels cacaopoeder (zonder suiker)
    snufje zout
    200 gram bloem

    Begin met de boter en suiker tot een crème te kloppen dan voeg je één voor één de eieren toe. En dan de melk.
    De bloem,bakpoeder,zout en cacao samen zeven en deze in 2 x toevoegen en dan goed mengen.

    Neem een bakblik die je goed invet dan de bodem met bakpapier beleggen. De cake op 175 graden in 20 minuten gaar bakken in de oven


    Ingrediënten en bereiding van de vulling:

    500 ml melk
    klontje boter
    dan 8 eetlepels dunne griesmeel erdoor roeren en tot een griesmeelpapje laten koken .haal het pannetje dan van het vuur af en meng er dan 200 gram kokos en 200 gram suiker door .

    Deze vulling over de gare cake verdelen met de hulp van een lepel .
    Als laatste met gesmolten chocolade bedekken en laten opstijven in de koelkast. Beste is om deze cake een dag vantevoren te bereiden.

    OumYAssine

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (34)
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perencake met speculaaskruiden







    Perencake met speculaaskruiden

    nodig:

    (je hebt een glas nodig waar 200 ml in gaat)
    1 1/2 glas suiker
    4 eieren
    1 vaniliiesuiker
    1 glas melk
    1 glas olie
    1 bakpoeder
    2 glazen meel

    2 peren
    speculaaskruiden
    beetje kaneel en suiker samen gemengd
    geschaafde amandelen.
    suikersiroop om erna boven te gieten

    Bereiding:

    Suiker ,vanilliesuiker en eieren goed samen mixen.
    Dan doe er de olie,melk bij weer goed mixen.
    Dan de meel en bakpoeder.  Het geheel goed mixen zeker zo een 6 minuten.Dan de  bakvorm (van 28 cm doorsnee) deze goed invetten en met meel bepoederen.
    Giet het beslag erin. Dan de geschilde schijfjes peer om het beslag leggen.
    Strooi er speculaaskruiden, kaneel en suiker bovenop.

    Bak de cake op 150 graden gaar in ongeveer 50 minuten.

    Ongeveer op de helft van de tijd. Doe je er wat amandelschaafjes op strooien.

    Als de cake gaar is direct wat suikersiroop opschenken.




    30-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (5)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeienplaatcake



    Aardbeienplaatcake
    (met dank aan Noha Tanger voor dit heerlijke recept)


    Nodig:
    4 eieren
    3 bekers bloem ( van 250 ml inhoud)
    2 bekers suiker
    1 beker olie
    1 beker minraalwater met prik
    1 bakpoeder
    snufje zout
    1 kg verse aardbeien ( kan ook met ander fruit)
    poedersuiker voor als de cake gaar is

    Bereiding:

    Mix de eieren ,suiker en vaniliiesuiker ongeveer 10 minuten tot het een dikke creme word.
    Dan de olie en water toevoegen weer goed mixen. Dan dan doe bloem en bakpoeder en zout .
    Dan het geheel goed mixen.
    Bekleed je ovenplat met bakpapier en boter dit een beetje in. Giet hierover het beslag.
    Verdeel nu het fruit over de beslag. Bak het in een warme oven  op 160 graden voor 35 minuten ongeveer ( heteluchtoven) . Leg de cake op een rooster zodat het afkoelt en dan pas poedersuiker erover strooien voor decartie







    23-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (5)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!