Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • XFGG (카지노 커뮤니티)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dfdfh (스포츠중계)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • gfd (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • hfd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsdsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dssd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • asfsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsds (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Different types of Sliding Door (Rakshi)
        op Donuts á la batbot
  • DSD (온카)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinda-choco muffins
    [Afbeelding: 2434xdw.jpg]

    [Afbeelding: 2eqgdc8.jpg]

    Pinda-choco muffins

    Pinda-choco muffins

    Nodig:

    125 ml olie
    100 gr suiker
    1 zakje vanillesuiker
    2 eieren
    2 eetlepels cacaoupoeder
    250 ml melk
    snufje zout
    chocoladevlokken
    3 flinke eetelepels pindakaas
    250 gr bloem
    1 zakje bakpoeder

    Alle ingrediënten goed samen mixen. Beginnen met de olie en suiker en voeg zo de rest erbij tot je een fijn cakebeslag hebt.
    Verwarm vantevoren de oven voor op 200 graden.
    Vet vantevoren de muffinvorm in met boter en meel.
    Giet de muffinvormen voor 2/3 deel vol. Ze moeten ongeveer 20 minuten in de oven.



    OumYAssine

    27-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bountycake
    [Afbeelding: 2v0zbl3.jpg]

    [Afbeelding: 16ium8g.jpg]

    Bountycake ( met dank aan Noha Tanger)

    Ingrediënten voor de cake:
    4 eieren
    250 gram zachte boter
    200 gram suiker
    4 eetlepels melk
    1/2 zakje bakpoeder
    3 eetlepels cacaopoeder (zonder suiker)
    snufje zout
    200 gram bloem

    Begin met de boter en suiker tot een crème te kloppen dan voeg je één voor één de eieren toe. En dan de melk.
    De bloem,bakpoeder,zout en cacao samen zeven en deze in 2 x toevoegen en dan goed mengen.

    Neem een bakblik die je goed invet dan de bodem met bakpapier beleggen. De cake op 175 graden in 20 minuten gaar bakken in de oven


    Ingrediënten en bereiding van de vulling:

    500 ml melk
    klontje boter
    dan 8 eetlepels dunne griesmeel erdoor roeren en tot een griesmeelpapje laten koken .haal het pannetje dan van het vuur af en meng er dan 200 gram kokos en 200 gram suiker door .

    Deze vulling over de gare cake verdelen met de hulp van een lepel .
    Als laatste met gesmolten chocolade bedekken en laten opstijven in de koelkast. Beste is om deze cake een dag vantevoren te bereiden.

    OumYAssine

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (34)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taijne met lamsvlees en aardappelen en courgette's
    [Afbeelding: 25zo55z.jpg]

    Taijne met lamsvlees en aardappelen en courgette's

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (2205)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza gemaakt met Turks brood als bodem




    pizza gemaakt met Turks brood als bodem

    recept volgt nog.....

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (94)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tajine met visballetjes in tomatensaus

    [Afbeelding: foto0046.jpg]

    [Afbeelding: dscf1079.jpg] 
    Tajine met visballetjes in tomatensaus

    recept volgt nog......

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (2)
    02-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citroen amandelkoekjes
    [Afbeelding: 33mc1hh.jpg]

    [Afbeelding: 30m1v03.jpg]

    citroen amandelkoekjes

    ( met dank aan ceuta )

    handje gebakken en gehakte amandelen
    200 gr zachte boter
    2 eieren
    half zakje bakpoeder
    rasp van sinaasappelschil of citroen
    scheut mazhar  (oranjebloesemwater)
    meel tot je goede deeg hebt
    150 gr gemalen suiker

    decoratie: chocolade reep en gehakte amandelen

    De eieren met de boter en suiker goed mengen dan de mazhar erbij de rasp en de amandelen en dan beetje voor beetje de meel tot je een soepel deeg hebt.Dan maak je staafjes en doe je met pincetje versieren afbakken op 160 gr en zo'n 15 minuten. Als ze klaar zijn in gesmolten choco dompelen en in de gehakte amandelen en hard laten worden. Evetueel voor de sier wat poedersuiker erboven strooien.

    Heb het recept gehalveerd en kreeg er ongeveer 30 stuks uit.
    Tip: staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven .

    02-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (14)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!