Over mezelf: Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels. Liefs Amal.
vulling: verse slagroom opgeklopt met aadbeienpudding (die je niet hoeft te koken) aardbeienjam die je goed hebt opgewarmd met een paar eetlepels water erbij
versiering: verse aardbeien verse slagroom opgeklopt met suiker,vaniliesuiker en klopfix chocoladeversiering nougatine
Breek de eieren in een kom en voeg de suiker toe. Deze op de hoogste snelheid van je mixer kloppen. Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Zeker 10 a 15 minuten mixen. Alle andere ingediënten zevend bij elkaar doen. Voeg deze bij het eiersuiker schuim. Met een houtenspatel langzaam roeren tot het 1 geheel is. Beboter de bakvorm en bestrooi hem met meel. Giet het beslag in de vorm van 28 cm doorsnee. Strijk het deeg naar alle kanten. Plaats de bakvorm in een voorverwarmde oven van 180 graden . Het moet ongeveer 30 a 35 minuten bakken.
Laat de taart na het bakken goed afkoelen. Snij hem doormidden. Smeer de onderste helft in met de jam. Smeer erna de slagroompudding op. Leg de andere helft erop. Smeer de taart helemaal in met de slagroompudding. Werk de taart verder af .
OumYAssine
Reacties op bericht (1)
18-06-2009
gefeliciteerd
gefeliciteerd meid met je nieuwe site bessaha :sjans: