Over mezelf: Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels. Liefs Amal.
nodig: 500 gram verse spinazie in stukjes gesneden 5 lenteuitjes fijngesneden 1 glas pandanrijst zout en peper beetje cirtoensap als je dit lekker vind versgeperste knoflook als je dit lekker vind olijf olie
Pak een hapjespan doe daar wat olijfolie in. voeg daar de fijngeperste knoflook, lenteuitjes en spinazie . laat dit even bakken . Dan voeg je er de pandanrijst bij en even later een glas water. erbij blijven als het nodig is eventueel wat water toevoegen. Voeg ook naar smaak zout en peper en citroensap toe.
Deze rijst kan je warm eten maar is koud ook heel lekker.
Ik heb er kant en klare kefta worstjes ( van de Turkse winkel bijgegeten) bijgegeten en een salade