Over mezelf: Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels. Liefs Amal.
Bereiding: Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker,voeg de rest van de ingredienten en mix alles nog even goed door. Vet een bakvorm in en bestrooi met wat smida,giet hier het beslag in en bak voor ongeveer 45 minuten op 170 graden.
Bovenstaande ingrediënten samen mixen en dan gelijkmatig verdelen over de 2 cakeblikken.
Dan een half uur bakken op 150c Dan een half uur op 175c
Lekker met boter besmeren en smakelijk eten.
Dit recept heb ik ook al vaker gemaakt en eventueel kun je de ingrediënten halveren als je er maar 1 wilt maken. Maar je kunt hem eventueel invriezen in de diepvries.
mix de eieren met de suiker en vanilliesuiker goed samen ( tot het schuimig word. Dan doe je er de melk en de olie bij weer goed mixen. Als laatste de meel samen met de bakpoeder. weer goed mixen.
Dan pak je 1/3 deel van het beslag doe hier cacaopoeder bij effe goed mixen weer.
dan bak je een cakevorm die je goed invet en bestuift met meel.
eerst een laag witte beslag dan de cacao beslag en dan weer de witte beslag.
OP 160 graden bakken in de oven.
eenmaal uit de oven wat gesmolten choclade erop besprekenlen en gieten en daarop wat nougatine erop strooien of witte choclade op giten zoals op foto 2