Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • seo service london (seo service london)
        op Bruidegom&bruid cupcakes
  • http://truediamond.co.uk/ (seo service UK)
        op Broodje mozzeralla met tomaat
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Mobile App Development Company in Chennai (Appslure)
        op Appel-msemmen
  • Delhi Hotel Escorts (saniyasharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeientoetje




    Aardbeien toetje

    nodig :

    Cake
    vanillevla
    slagroom
    aardbeiendessertsaus
    schijfjes aardbei
    geraspte chocolade

    Bereiding:

    Je snijd de cake in plakken.Zorgt dat je zelf opgelopte slagroom klaarmaakt. En dat je aardbeienin schijfjes zijn gesneden.
    OM dit toetje te maken werk je in laagjes.
    Eerst een laagje cake, dan de aardbeiensaus dan de vanilliepudding dan deslagroom.
    Zo werk je het af tot je dessertschaaltje vol is. doe erbovenop nog een flinke toef slagroom op en werk het af met pure chocolade vlokken .

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:nagerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizza pollo


    Pizza pollo
    recept volgt nog......

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.msemmen gevuld met roomkaas


    msemmen gevuld met roomkaas

    recept volgt nog......

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (1039)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini batbot gevuld met groenten en tonijn




    Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    deeg :

    250 gram bloem
    100 gram fijne smida (griesmeel)
    1/4/ tl zout
    1 eetlepel verse gist
    1 groot glas lauw water

    smida om het deeg mee uit te rollen.

    Kneed de ingrediënten samen tot een soepel deeg. Laathet even afgedekt staan. Dan bestrooi je je aanrecht met smida ( griesmeel).
    Dan met een deegroller het deeg plat maken. tot een dunne lap . Niet te dun. en bestrooi regelmatig met griesmeel.
    Pak een glas en draai er cirkels uit. leg ze op een bakplaat om te rijzen.
    Als ze gerezen zijn dan bak je ze af in een zware makla (koekenpan zo een marokkaanse) of in een pizzapan. Dit op een zacht ot middelmatig vuurtje. als ze opbollen dan omdraaien.
    Als ze gaar zijn en afgekoeld dan kun je ze opensnijden.En vullen met wat je ze wilt . Ik had deze keer met tonijn en groenten.

    Vulling:
    1 fijngesneden uitje
    1 blikje met verschillnde groenten ( die je ook voor een koude pastasalade gerbuikt)
    3 augurken in plakjes gesneden
    paar olijven in plakjes gesneden
    3 eetlepels mayonaise
    1 lepeltje sambal
    zout en peper
    scheutje olijfolie
    2 blikjes tomijn ( uitgelekt)

    Bovenstaande goed mengen en dan kun je beginnen met vullen

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (2367)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodje gerookte zalm

     
    Broodje gerookte zalm

    Broodjes ( ik had Bartjes gehaald van Bakkerij Bart)
    roomkaas
    gerookte zalm
    schijfjes komkommer
    gedroogde peterselie

    Snij het broodje open en besmeer royaal met roomkaas.
    Leg er de gerookte zalm boven en dan schijfjes komkommer en als finisching touch wat gedroogde peterselie.

    Dit is echt ook een heerlijk broodje vooral als het brood vers is .

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodje mozzeralla met tomaat


    Broodje mozzerella met tomaat

    Nodig :


    Broodjes ( ik had Bartjes gehaald van Bakkerij Bart)
    groene pesto
    Schijfjes tomaat
    schijfjes mozzerrella
    italiaanse kruiden

    Snij het broodje open en besmeer royaal met groen pesto.
    Leg er schijfjes tomaat op en dan de schijfjes mozerrella en als finisching touch wat italiaanse kruiden.

    Dit is echt een heerlijk broodje vooral als het brood vers is

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoute petit pains


    Zoute petit pains
    ( met dank aan  Noha Tanger)



    recept volgt nog.....

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (90)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse börek


    Turkse börek
    ( met dank aan aan Zahira voor dit heerlijke recept)

    Ingredienten:

    3 eieren
    500 ml joghurt
    2 stuks turkse ronde kaas (die in water ligt)
    1/2 bosje mahdnoes
    150 ml olie
    zout naar smaak (niet teveel, want de kaas is erg zout)
    1 pak loempiadeeg

    Bereidingswijze:

    Mix de eieren, joghurt, olie en zout.
    Brokkel nu de kaas in stukjes en voeg dit erbij.
    Ga net zo lang door met de kaas tot je merkt dat het beslag dikker wordt.
    Doe nu de peterselie erin en roer kort.
    Pak nu een blaadje loempiadeeg en haal dit door het beslag.
    Pers hem af met je hand, niet te veel, want er moet wel kaas op zitten.
    Leg de loempiadeeg op een snijplank en rol hem op, niet te strak.
    Draai nu in vorm van een mhansha en leg op een ovenplaat met bakpapier.
    bak in de oven goudbruin.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (284)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse pides en broodjes gevuld met feta
    Turkse pides



    met het deeg van de pides bolletjes gemaakt gevuld met feta en peterselie of spinazie






    ingrediënten deeg
    (met dank aan Oumoumama voor het recept van het deeg)

    20 gram verse gist
    snufje suiker
    400 gram bloem
    1/2 theelepel zout
    1 eetlepel olie
    beetje zout
    2 grote eetlepels yoghurt
    15 cl lauw water

    Los de gist op in het water
    Dan voeg je de rest van je ingrediënten toe. Dit alles goed kneden.
    1 uur laten rijzen.
    Oven voorverwarmen op 225 graden.
    Deeg weer doorkneden.13 bolletjes eruit halen. Als je grote Turkse pides wil maken dan 8 bollen. Ik heb er 6 voor de pide en 6 bolletjes gevuld met feta uitgekregen.
    voor de pide de bolletjes ovaal uitdrukken. Wat vulling erop leggen en dan de uiteindjes goed met water insmeren en aar elkaar toe drukkenen goed dichtmaken. voor de Fetabolletjes . Het bolletje beetje uitdrukken en dan vulling erop en het deeg naar elkaar dicht maken . dan insmeren met ei en dan kun je de pide direct bakken. De feta Bolletjes heb ik even laten rijzen. en dan met ei insmeren en wat sesam opsmeren. Deze broosjes zijn heeeerlijk zacht. En je kan ze met vanalles vullen.

    Vulling 1e foto
    gehakt
    gemalen ui
    gemalen groene paprika
    tomatenpuree
    zout,peper,gemberpoeder, komijn, paparikapoeder
    sambal
    olijfolie

    alles goed bakken in een koekepan. Goed laten afkoelen en dan kun je het gebruiken.

    vulling 2 foto
    1 blok fetakaas mengen met wat gesneden peterselie of spinazie

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gewone msemmen en gevulde msemmen uit 1 deeg gemaakt




    gewone msemmen en gevulde msemmen uit 1 deeg gemaakt

    ingegrediënten deeg


    3 kleine soepkommetjes meel
    1 klein soepkommetje fijne griesmeel
    beetje verse gist ( ongeveer 5 gram)
    zout ( klein theelepeltje)
    ongeveer 2 soepkommetjes lauw water ( kan een beetje meer zijn)

    Ik doe alles in de kneedmachine of in een marokkaanse kneedschaal.
    Alles goed mengen en dan goed kneden tot een fijn en soepel deeg.

    Even laten staan.
    Maak er 20 kleine bolletjes uit. ( is goed voor 10 msemmens)
    Dan pak je telkens 2 bolletjes. die druk je een beetje uit . goed insmeren met een mengsel van olie en boter. dan op elkaar leggen. Voor gewone msemen wat fijne griesmeel er tussen strooien. dan goed uit drukken.Als het goed deeg is dan komen er tijdens het uitdrukken geen scheuren in.
    Als je het plat hebt gedrukt dan kun je er vulling op doen of bij gewone msemmen wat boter en olie mengsel en dan wat griesmeel op strooien.
    Dan dichtvouwen tot een msemmen.

    Zo werk je alles af. Ik begin meestal met bakken als ik er een paar afheb. Dan als je wil gaan bakken. De msemmenpan goed het laaten worden. msemmen uitdrukken en weer wat boter olie op strijken. en dan optillen en in de pan leggen.
    Ik bak ze altijd op middelmatig vuur. voor je gaat omdraaien weer wat olie boter erop ( als het goed is heb je dat op deze kant nog niet gedaan) en dan blijven omdraaien tot je een mooie kleur hebt.


    Vulling

    gehakt
    gemalen ui
    gemalen groene paprika
    tomatenpuree
    zout,peper,gemberpoeder, komijn, paparikapoeder
    sambal
    olijfolie

    alles goed bakken in een koekepan. Goed laten afkoelen en dan kun je het gebruiken.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (25)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vis loempia's


    vis loempia's

    Ingrediënten vulling

    1 pak zeevruchten uit de diepvries( vers is beter als je dat hebt)
    1 pak koolvis uit de diepvries of verse visfilet
    1 ui gemalen
    1 groene paprika gemalen
    knoflookpoeder
    paprikapoeder
    peper
    zout
    1 visbollion
    komijnpoeder
    beetje saffraan
    olijfolie om bovenstaande in de bakken
    1 kleine pak mie voor bestilla

    1 pak filodeeg voor loempia's


    doe eerst olie in een diepe pan. Doe daar de rest van de ingredienten in muv de mie.
    Laat het goed garen.
    Dan als het gaar is . Breid je de mie zoals op de verpakking staat.
    Ik knip de mie altijd in stukjes.
    Dan voeg je het toe aan de vis. Goed mengen.
    dan giet je dit alles in een vergiet om het te laten uitlekken.

    Als er geen vocht meer uit komt , dan kun je beginnen met de loempias te vullen.
    Ik doe altijd een meelpapje om mijn loempias mee dicht te plakken.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bladerdeeg pizzatjes


    bladerdeeg pizzatjes

    nodig:

    1 pak bladerdeeg
    pot pastasaus
    plakjes champignon
    paprikareepjes
    schijfjes olijven
    350 gram gehakt wat je geruld gebakken hebt met een uitje en zout en peper en wat italiaanse kruiden
    geraspte kaas


    -pak een plak bladeerdeeg smeer er wat pastasus op
    -dan strooi je er royaal wat van het gehaktmengsel op ( ik liet zelf 1 cm aan de zijkant leeg zodat het deeg daar wat hoger zou komen)
    -dan de rest van de ingredienten erop strooien en als laatste geraspte kaas.
    _dan bakken in de oven

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (32)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appel-msemmen



    Appelmsemmen
    ( met dank aan  Noha Tanger voor haar heerlijke recept)

    500 gram bloem
    3 eetlepels gesmolten boter
    1 theelepel verse gist niet te vol
    1/2 theelepel zout
    1 theelepel bakpoeder
    1 zakje vaniliesuiker
    lauw water om het tot een werkbare deeg te kneden

    Vulling:

    *100 g boter op kamertemp
    *100 g suiker + kaneel gemengd

    * boter op kamertemp + olie in een kom de msemmen mee uit te leggen
    *jam naar smaak
    *3 appels geschild uitgehold en in dikke ringen gesneden met citroensap bedruipen

    Maak de deeg met de ingrediënten  en laat deze 15 min bedekt  rusten.
    Dan 12 bolletjes vormen en met olie besmeren bedek deze met plastik
    zodat ze niet uitdrogen .
    Leg nou 1 voor 1 de bolletjes uit met de olie/boter wees er vooral niet zuinig mee net als gewone msemmen vouwen.
    Als je hiermee klaart bent dan begin je weer met de 1ste leg die een beetje uit (niet te dun . Druk het uit tot een kleine msemmen.) Leg in het midden een schijf appel. Doe hierin in het midden wat boter met de suiker en kaneel .
    Druk dan de uiteinden goed in het midden van de appelschijf anders 1x in de oven gaan ze open vul die kuiltje met jam .
    Laat ze nog 20 minuten rijzen .En bak ze dan op 180 graden.
    Als ze halfgaar zijn dan besmeer je ze in met eigeel en dan stop je ze weer terug terug in de oven tot ze een mooi kleurtje hebben gekregen zowel van boven als van onderen. Een maal uit de oven insmeren met wat abrikozenjam voor de glans.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (228)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde msemmen met gehakt




    gevulde msemmen  met gehakt

    recept volgt nog......

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (1397)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.msemmen



    msemmen

    recept volgt nog......

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaanse deegwaren
    >> Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slagroomtaart


    slagroomtaart 
    (met dank aan Noona voor dit heerlijke recept)

    8 eieren gesplits
    350 gram suiker
    380 gram bloem

    8 eiwit stijfkloppen
    8 eigeel schuimig kloppen met de 350 gram suiker

    daarna in 3 delen omstebeurt de bloem en het eiwit door het eigeel mengsel vouwen.

    (In drie delen dus:

    1. een beetje bloem door het eigeelmengsel
    2. een beetje eiwit door het eigeelmengsel
    3. een beetje bloem door het eigeelmengsel
    4. een beetje eiwit door het eigeelmengsel
    5. een beetje bloem door het eigeelmengsel
    6. een beetje eiwit door het eigeelmengsel

    dan moet je dus klaar zijn met het mengen.)


    In het bakblik en in de voorverwarmde oven, 160 graden ongeveer 3 kwartier (net als gewone cake bakken)

    Ondertussen neem je een pot rode jam, aardbei of kersen, en doe je dit in een pannetje met ongeveer dezelfde pot gevuld met water en breng je dit aan de kook en daarna op zacht vuur laten pruttelen tot deze wat ingedikt is.

    Als de cake is afgekoeld snij je dit doormidden en besprenkel je deze zo goed mogelijk met de siroop die je gemaakt hebt van de jam. hij moet aardig "nat" worden hierdoor.

    Indien deze verder goed is afgekoeld kun je deze vullen en versieren met slagroom naar eigen keuze.

    voor de slagroom gebruik ik gewoon de goedkoopste en doe daar wat klopfix doorheen zodat de slagroom niet inzakt

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfgemaakte vetvrije peperkoek

    [Afbeelding: 23r8xuc.jpg]

    zelfgemaakte vetvrije peperkoek (ontbijtkoek)

    2 cakeblikken goed invetten en met bloem bestuiven.

    nodig :

    500 gram zelfrijzend bakmeel 
    500 gram donkerbruine basterdsuiker 
    4 eieren
    2 theelepeltjes speculaas oftewel koekkruiden
    2 eetlepels honing
    300 ml water

    Bovenstaande ingrediënten samen mixen en dan gelijkmatig verdelen over de 2 cakeblikken.

    Dan een half uur bakken op 150c
    Dan een half uur op 175c

    Lekker met boter besmeren en smakelijk eten.

    Dit recept heb ik ook al vaker gemaakt en eventueel kun je de ingrediënten halveren als je er maar 1 wilt maken.
    Maar je kunt hem eventueel invriezen in de diepvries.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zebracake




    Zebracake

    recept volgt nog......

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (16)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marmercake




    Marmercake

    3 eieren
    250 gram suiker
    1 vanilliesuiker
    200 ml olie
    200 ml melk
    350 gram bloem
    1 bakpoeder
     3 eetlepels cacaopoeder

    mix de eieren met de suiker en vanilliesuiker goed samen ( tot het schuimig word.
    Dan doe je er de melk en de olie bij weer goed mixen.
    Als laatste de meel samen met de bakpoeder. weer goed mixen.

    Dan pak je 1/3 deel van het beslag doe hier cacaopoeder bij effe goed mixen weer.

    dan bak je een cakevorm die je goed invet en bestuift met meel.

    eerst een laag witte beslag dan de cacao beslag en dan weer de witte beslag.

    OP 160 graden bakken in de oven.

    eenmaal uit de oven wat gesmolten choclade erop besprekenlen en gieten en daarop wat nougatine erop strooien of witte choclade op giten zoals op foto 2

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruimelvlaai



    kruimelvlaai
    (van 28 cm doorsnee)


    ingredienten deeg:

    300 gram bloem
    20 gram gist
    20 gram suiker
    2,5 dl. melk
    150 gram boter

    bloem, gist,melk en suiker samen kneden een soepel deeg, voeg de zachte boter als laatste toe. Leg het deeg in een doek en laat dit 15 a 20 minuten rijzen,
    deeg plat slaan zodat alle lucht er uit is en dan uitrollen en in de
    ingevette vlaaiplaat leggen.

    Kruimels maak je met:
    - 100 gram boter
    - 100 gram suiker
    - 150 gram meel
    dit mengen en kneden tot losse kruimels.

    Vul de deegbodem met custardpudding of banketbakkersroom en strooi er kruimels over.

    baktijd 20-25 minuten op 225 graden in de oven.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (5)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!