Over mezelf: Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels. Liefs Amal.
versiering : eitje om de broodjes mee te besmeren voor ze de oven in gaan en amandelschaafsel voor erboven
Kneed van de ingredienten van het deeg een soepel deeg. Als je klaar bent met kneden laten rijzen voor ongeveer 3 kwartier.
Dan pak je het deeg en rol je het uit tot een rechthoek van ongeveer 30 bij 40 cm. De vulling heb je vantevoren samen gemengd.je pakt deze vulling en smeert het boven op je deeg. Dan vouw je het deeg dubbel. Dan reepjes van 1 cm snijden. Dan pak je telkens 2 reepjes die je in elkaar strengelt als een koord. Vorm hier dan een soort bloem van . Leg het neer op een bakplaat en werk zo alle broodjes af. Laat het dan weer 30 minuten rijzen. In de tussentijd kun je je oven voorverwarmen op 200 graden. Als de broodjes gerezen zijn dan bestrijken met ei en er amandelschaafsel op doen en in de oven bakken voor ongeveer 15 minuten .