Choco-vierkantjes Ingrediënten:
500 gram bloem
250 gram roomboter
1 vanilliesuiker
half zakje bakpoeder
1,5 kopje poedersuiker ( kopje waar ongeveer 200 ml ingaat)
1 ei
decoratie : chocopasta , gesmolten abrikozenjam, gesmolten chocolade en pennywafels (grof gemalen)
Kneed van de bovenstaande ingrediënten een mooi zacht deeg.
Doe het in een plasticzakje en laat het even een half uurtje rusten in de koelkast.
Dan pak je een gedeelte van het deeg en rol het uit tot een rechthoek en steek er met een vormpje een figuurtje uit . Leg dit op de bakplaat.
Werk zo het deeg af. Bak het op 150 graden zo een 10 minuutjes . Laat ze even afkoelen.
Dan warm je de abrikozenjam op .En maal de pennywafels grof. dan pak je 1 koekje en besmeer je dat op de bovenkant met wat chocopasta en leg je daar een ander koekje op dan dip je de zijkanten in de warme abrikozenjam en dan vervolgens doop je de zijkanten weer in de grof gemalen pennywafels. Dan leg je ze neer op een dienblad en doe je er lijntjes optrekken met gesmolten chocolade. Zo werk je alle koekjes af.
veel succes en smakelijk eten