
Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
Ingrediënten:
1 aubergine in blokjes geschild en in blokjes gesneden 1 ui in blokjes gesneden... 1 rode paprika in blokjes gesneden Fetakaas Geraspte kaas Beetje olijfolie 2 eieren 100 ml room of crème fraise Zout /peper Beetje oregano en tijm 10 bladerdeegplakjes
Bereiding: Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak daarin de aubergineblokjes, paprika,ui en zout/peper en de oregano/tijm gaar. Neem dan een grote kom en snijd daarmee cirkels uit het bladerdeeg. Leg elke bladerdeegcirkel in een muffinvorm
Leg dan elke bladerdeeggebakje wat groente mengsel. Daarkruimel je dan weer een beetje fetakaas bovenop. Dan meng je de eieren met de room of crème fraise samen en giet dit boven op het groentemengsel in elk gebakje. Als laatste strooi je er wat geraspte kaas op.
Bak ze op 180 a 200 graden in de oven mooi goudbruin
05-06-2014 om 00:00
geschreven door OumYassine
Categorie:broodjes/deegwaren
|