Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


30-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Brueghel de Jonge ontdekt bij tv-programma


Schilderij Brueghel de Jonge ontdekt bij tv-programma


De afbeelding “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Van_Dyck_Pieter_Brueghel_the_Younger.jpg/170px-Van_Dyck_Pieter_Brueghel_the_Younger.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Tijdens de opnames van een televisieprogramma in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede is vandaag een schilderij van Pieter Brueghel de Jonge (1564-1638) ontdekt. John Hoogsteder, deskundige oude schilderijen, noemde het "de vondst van de eeuw". Het werk is volgens hem tussen de 80.000 en 100.000 euro waard.

Boeren
Op het ronde schilderijtje (uit 1620) van 17 centimeter doorsnede staat een boerenechtpaar afgebeeld, rustend bij een boom na het hooien. De signatuur is verwerkt in de stam van de boom, en is van boven naar beneden leesbaar. Hoogsteder is er zeker van dat het een origineel betreft "door de opstaande verf, die wordt veroorzaakt door het krimpen van het houten paneel."

Tussen Kunst & Kitsch
De eigenares kwam met het schilderij naar het museum voor het AVRO-programma 'Tussen Kunst & Kitsch'. Ze was met stomheid geslagen toen ze hoorde dat het om een Brueghel ging, aldus de AVRO. Haar man kocht het in 1950 bij een antiquair voor ongeveer 100 gulden (45 euro). De omroep brengt de aflevering waarin de spectaculaire vondst te zien is in maart volgend jaar op het scherm. (br.hln)� Reageer (0)
27-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kus bepaalt je relatie


Kus bepaalt je relatie

De eerste kus bepaalt de relatie van een koppel. Een aangenamen, intense en/of passionele kus vergroot de kans op het verderzetten van de relatie, bij een slechte kus zal de relatie snel aflopen. Dat staat te lezen in het Amerikaanse tijdschrijft Bodytalk. De resultaten komen uit een onderzoek van de evolutiepsycholoog Gordon Gallup bij 1.000 universiteitsstudenten.

Genetische match
Uit die eerste kus kan worden afgeleid of de partner een goede genetische match is bij voortplanting. Voor vrouwen is die kus dan ook veel belangrijker, omdat zij altijd op zoek zijn naar het beste zaad (en de beste genen) voor hun nakomelingen. Een slechte kus garandeert bijna dat vrouwen niet in bed zullen duiken met de kuspartner.

Emotionele band
Mannen geven niet zoveel om zoenen, tenzij om een vrouw in bed te krijgen. Eenmaal in een relatie is kussen voor mannen en vrouwen een manier om de emotionele band te onderhouden. Na de geslachtsdaad willen vrouwen liever kussen dan mannen: zij willen immers enkel zaad verspreiden, terwijl vrouwen bevestiging zoeken dat de partner voor haar en de kinderen zal zorgen. (br.hln)� Reageer (0)
23-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dochter prinses Astrid

Marseillaan stalkt dochter prinses Astrid voor filmrol


De afbeelding “http://img530.imageshack.us/img530/3262/laurenxc9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Maria Laura zou samen met de Japanse prinses Sayako moeten meespelen in de film.

Sinds enkele maanden stuurt een zekere Belkhir Sayah, die in Marseille woont, talloze berichten naar het Koninklijk Observatorium van België en de brievenbus van prins Lorenz, de man van prinses Astrid.

Filmplannen
Hij kondigt de productie van een film aan over een nieuwe theorie over de verdwijning van de dinosaurussen en stelt dat Maria Laura, de dochter van het prinselijk koppel, in de film zal meespelen aan de zijde van de Japanse prinses Sayako. Volgens het paleis is er nog geen klacht ingediend, maar blijft een gerechtelijke actie mogelijk. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megadiamant


Megadiamant uit de grond gehaald in Lesotho


De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/4241/diamand1ad1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Mijnwerkers in Lesotho hebben een van de grootste diamanten ter wereld gedolven: een bijna smetteloze witte edelsteen van nagenoeg 500 karaat. De diamantmijnonderneming Gem Diamonds heeft dit in Londen bekendgemaakt.

Onderzocht in Antwerpen
Het kan in zijn kleursoort een van de allergrootste worden volgens de mijnbouwfirma. De diamant werd op 8 september aangetroffen in de mijn van Letseng. De steen is in Antwerpen onderzocht.

Productieve mijn
De Letseng-mijn in het koninkrijk in het zuiden van Afrika ligt op 3000 meter hoogte en is erg productief. Vier van de twintig grootste ruwe diamanten komen uit Letseng.

Waarde nog bepalen
De diamant moet nog worden bewerkt voor de waarde ervan kan geschat worden, aldus het bedrijf. Dat verwacht wel dat deze diamant in kleur, kwaliteit, grootte en prijs records kan breken.

Britse kroonjuwelen
De grootste diamant ooit gevonden was Cullinian, van 3100 karaat. Die werd in 1905 in Zuid-Afrika gedolven en is in meer dan honderd deeltjes versnipperd. Veel daarvan zijn nu in de Britse kroonjuwelen verwerkt. (br.hln)� Reageer (0)
13-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poes op het toilet

Poes op het toilet

Om het filmpje te bekijken druk op de foto� Reageer (0)
06-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jouw zachte woordenDe afbeelding “http://img377.imageshack.us/img377/4732/napy8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


jouw zachte woorden
hebben mij stilletjes beroert
even heb ik jouw eeuwigheid gevoelt
jouw zachte woorden
klonken in mijn hart
eindeloos verzachten zij
teder mijn smart
jouw zachte woorden
hebben mij omstrengeld,vast omarmd
mijn kou even verwarmd
jouw zachte woorden
hebben mij eeuwig gekust
intens heb ik dat gemist
jouw zachte woorden
geven mij grensenloze kracht
dragen mij door dag en nacht
spreek tot mij poezie
met zachte woorden
zing jouw melodie
spreek tot mij
met zachte woorden
in alle eeuwigheid
tot aan het einde
van de tijd...� Reageer (0)
05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Last


James Last viert 80ste verjaardag met optreden in Antwerpen
De Duitse dirigent James Last viert zijn tachtigste verjaardag met een grootse tournee die de naam 'De reis rond de wereld in 80 jaar' meekrijgt. Op 17 mei 2009 staat hij in de Lotto Arena in Antwerpen, meldt concertorganisator Live Nation.

Droom van dirigent
Het was de droom van de dirigent, die op 17 april 2009 tachtig wordt, om zijn verjaardag samen met het publiek te vieren. Momenteel staan er 23 concerten gepland, onder andere in Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk en dus ook België.

Record in Royal Albert Hall
In 2006 stond James Last nog meer dan dertig keer op de planken en in 2007 wijdde hij zich vooral aan het dirigeren van concerten in het Verenigd Koninkrijk, waarvan drie in de legendarische Royal Albert Hall in Londen. In deze concertzaal was Last 85 keer te gast tijdens zijn carrière, wat nog altijd een record is. (br.hln)� Reageer (0)
03-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kousen koningin Victoria brengen 9.835 euro op


Kousen koningin Victoria brengen 9.835 euro op


De afbeelding “http://www.koningkeizerrijken.info/koningin-victoria.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Een paar handgemaakte zijden kousen van de Britse koningin Victoria - versierd met het koninklijk wapenschild - is vandaag verkocht voor 8.000 pond (9.835 euro) op een veiling in Groot-Britannië.

De zwart-witte kousen met een tweekleurige zijden afwerking, zouden door Koningin Victoria gedragen zijn in de jaren 1870, aldus Charles Hanson van het veilinghuis Hanson's Auctioneers.
Koningin Victoria regeerde van 1837 tot 1901.


  De afbeelding “http://www.syberg.be/a_ned/Objecten/Symbol_Obj/Symb_Galerij/Juwelen_Galerij/Antiek/Victoria.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Naar museum

De kousen werden gekocht door de Brit David Alcock voor het Framework Knitters' Museum in Nottingham (centrum van Engeland), waar ze tentoongesteld zullen worden.

De 52-jarige Alcock versloeg met zijn bod bieders van over de hele wereld. Aanvankelijk had men gedacht dat de kousen niet meer dan 200 pond (245 euro) zouden opbrengen. "Ik ben in de zevende hemel", zei hij nadien.


  De afbeelding “http://images.vpro.nl/img.db?37766194++s(160)” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Onderbroek

Mary Youings, een 82-jarige voormalige lerares die de kousen jarenlang had bijgehouden op haar zolder, weet niet hoe haar overleden moeder de kousen in haar bezit had gekregen rond 1910. In juli had Youings al een onderbroek van koningin Victoria per opbod laten verkopen. De slip veranderde van eigenaar voor 4.500 pond (5.700 euro). (br.hln)
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!