Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


29-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet slecht gebit: grootste afknapper is werkloosheid

Vergeet slecht gebit: grootste afknapper is werkloosheid


http://oi49.tinypic.com/29cmikh.jpg


Al jaren worden scheve tanden en een slechte adem gezien als dé grootste afknappers bij het daten. Maar daar komt nu verandering in, met dank aan de economische crisis. Drie op de vier vrouwen zeggen namelijk niet geïnteresseerd te zijn in een man zonder job.

Dat resultaat komt uit een rondvraag van de Britse datingsite 'Just Lunch', die uitgevoerd werd bij 925 mannen en vrouwen. 75 procent van hen bleek werkloosheid als de grootste afknapper te beschouwen, en niet alleen omwille van het geld.

33 procent weigerde consistent een werkloze man als potentiële partner te beschouwen. Dat doet vermoeden dat zij wel vooral bezorgd zijn over het geld op de bankrekening. Bij de overige 43 procent leek dat echter minder het geval te zijn. Zij zouden namelijk overwegen om met iemand te daten die een job als een prioriteit ziet in de nabije toekomst.

Voor 21 procent van de ondervraagden was de carrière dan weer helemaal niet van belang. Zij hielden geen rekening met de professionele ambities van een mogelijke partner.

Verder bleek ook dat mannen veel toleranter zijn ten opzichte van werkloosheid. 46 procent van hen zou namelijk daten met een werkloze vrouw, terwijl 19 procent zelfs helemaal geen vereisten stelt.

Toch wil dat niet zeggen dat vrouwen geldwolven zijn. Uit het onderzoek bleek dat ze vooral belang hechten aan het 'geëngageerd zijn', en dus niet zozeer aan het loon.

"Werkloos zijn maakt het voor mannen erg moeilijk om te daten met iemand die ze voordien nog niet kenden", zegt woordvoerster Irene LaCota van Just Lunch. "Dit is één van de gebieden waar de stereotiepe gedachten van vrouwen nog steeds gelden: een man moet de broodwinner zijn."

Maar ook mannen gaan niet vrijuit. "Het feit dat zoveel single mannen niet geven om de carrière van een potentiële date, toont aan dat zij de job van een vrouw niet echt belangrijk vinden. Ook zij zien zichzelf dus als de belangrijkste broodwinner", aldus LaCota.  (br.hln)� Reageer (0)
26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht

Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht


http://oi46.tinypic.com/4tswif.jpg


Toen Jan van Cappellen uit Amersfoort afgelopen week een camera in de trein bij Station Amstel vond, kon hij onmogelijk vermoeden wat voor opschudding diezelfde Canon-camera op internet zou veroorzaken. Inmiddels werd de eigenaar van de camera dan toch gevonden.

"Ik stapte op de trein na een dagje Amsterdam en daar zag ik hem liggen: een camera met zo'n 2800 foto's op het geheugenkaartje", doet van Cappellen zijn relaas. "Thuisgekomen heb ik al die foto's bekeken om zo aanknopingspunten te vinden. Ik zag Ierland, Rome, Parijs en Amsterdam allemaal de revue passeren. En zo'n vijf keer zag ik deze jongen met zijn rode haar', vertelt van Capellen.

Hij voelde zich een beetje een detective: "Ik heb foto's uitvergroot, van alles gedaan om achter een naam te komen. Ik ontdekte wel dat de tijdsindicatie op de camera 11 of 12 uur vroeger was, dus hij moest waarschijnlijk uit Canada of Amerika komen."

Facebook
De speurtocht barstte pas echt los toen zijn schoonzoon een foto uit de reeks op Facebook zette. "Binnen de paar dagen was de foto daar al zo'n 50.000 keer gedeeld. En mijn mailbox liep helemaal over."

Van Cappellen is nog steeds onder de indruk. "Ik had ook zo'n 25 hostels in Amsterdam gemaild, en de respons was echt hartverwarmend.  Ik kreeg natuurlijk ook met oplichters te maken die beweerden dat de camera van hen was. Dan vroeg ik ze hun adres door te sturen. Wanneer ze dat dan deden dan mailde ik terug, dat de politie onderweg was", vertelde van Cappellen al lachende.

"Spoorwegen en politie deden niets"
Minder te spreken is hij over de inzet van de Nederlandse Spoorwegen en de Amsterdamse politie: "De NS doet helemaal niet als je niet eerste de camera inlevert, en de Amsterdamse politie heeft me twee keer beloofd terug te bellen. Ik wacht nog steeds."

En heeft de zoektocht nu resultaat opgeleverd? "Jazeker! Ik weet nu dat de camera van Reggie Downing uit Canada is, ik heb al mail van hem gekregen. Hij zit nu in Praag. Hij schreef me dat hij behoorljk 'pissed off' was, toen hij merkte dat hij zijn camera kwijt was. En ja, hij is natuurlijk enorm blij dat ik 'm gevonden heb. Nog even een afspraak maken hoe hij de camera krijgt, en dan kan ik de zaak afsluiten. Het was een mooi avontuur, hoor."  (br.hln)� Reageer (0)
23-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt

Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt


http://oi47.tinypic.com/2ljqhdg.jpg


Door de hormonale veranderingen en het tekort aan bepaalde voedingsstoffen, krijgen veel vrouwen tijdens hun zwangerschap zin in ongewone voedingsmiddelen. Maar uit een nieuwe enquête blijkt dat het vaak veel verder gaat dan 'ongewoon'. Sommige vrouwen verlangen naar zeep, krijt en zelfs sigarettenas.

De gegevens komen uit een enquête bij 400 vrouwen, die uitgevoerd werd door ECigaretteDirect.co.uk. Aan hen werd gevraagd wat de vreemdste dingen waren waar ze tijdens hun zwangerschap naar verlangden. En dat leverde een aantal opvallende resultaten op.

Sommige vrouwen hadden een onhoudbare drang naar chilipepers, rauwe ui, drop, sardienen en ijs. Maar bij anderen ging het nog veel verder, met verlangens naar niet-eetbare producten. Zeep, plastic, krijt en sigarettenas waren ongetwijfeld de opvallendste begeertes.

Eén vrouw, die zelf niet rookte, bekende dat ze regelmatig aan sigarettenas likte tijdens haar zwangerschap. "Mijn man rookte, en op een avond zat ik naar een volle asbak te kijken en dacht ik: een beetje as zou ik wel lusten. Het klinkt walgelijk en ik kan het niet geloven, maar toen vond ik het echt geweldig."

De uitvoerders van de enquête zijn geschokt over de resultaten. "Het ergste zijn de niet-eetbare items, zoals sigarettenas en krijt. Dat zijn dingen die niemand wil eten of zelfs nog maar van wil proeven", zei een woordvoerder. "Het is duidelijk dat alle dingen in de lijst een zeer specifieke, sterke en kenmerkende smaak hebben", aldus de man.  (br.hln)� Reageer (0)
19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

1 op 4 kinderen steekt nooit handje toe in het huishouden


http://oi46.tinypic.com/3sje0.jpg


Een kwart van de kinderen tussen 5 en 16 jaar helpt mama en papa nooit in het huishouden. Van degene die dat wel doen, gaat het in één op de vijf gevallen enkel om het schoonmaken van de eigen kamer. Dat blijkt uit een Britse enquête.

Nochtans moesten de ouders van vandaag in hun kindertijd wel een handje toesteken. Zij waren gemiddeld 4 uur per week bezig met het uitvoeren van klusjes in huis. De hedendaagse kinderen halen zelfs niet de helft daarvan.

"Ouders zeggen vaak dat de kinderen van vandaag het veel te gemakkelijk hebben, en dat lijkt ook echt te kloppen", zegt Lindsey Taylor van Vileda, het merk van schoonmaakproducten dat deze studie uitvoerde. "Niet alleen moeten ze minder tijd besteden aan klusjes dan drie of vier decennia geleden, maar een groot aantal jongeren doet zelfs helemaal niks."

"Zelfs simpele dagelijkse klusjes, zoals het opmaken van hun bed of het opruimen van speelgoed, worden door de drukbezette ouders gedaan. Nochtans is helpen in het huishouden een ideale manier om je kinderen iets bij te leren over het opnemen van verantwoordelijkheid", vindt zij.

Daarnaast toonde de studie ook aan dat kinderen die wel helpen in het huishouden, daar vaak voor beloond worden. Zo krijgen maar liefst drie op de vijf kinderen snoepjes of zelfs zakgeld voor het uitvoeren van de klusjes. Gemiddeld gaat het om 5,2 euro per week, terwijl hun ouders vroeger zo'n 4,5 euro kregen.

"Het is een goed idee om je kinderen te belonen met zakgeld voor hun aandeel in het huishouden. Zo leer je hen dat ze moeten werken om geld te verdienen", aldus Lindsey Taylor. Akkoord?� Reageer (0)
16-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Vrouwen kunnen eindeloos doorzeuren over hun lichaam, terwijl de meeste mannen helemaal niet zo perfectionistisch zijn. Zij houden gewoon van het vrouwenlichaam, en bewonderen vooral:

1) De benen
"Het begint allemaal met de benen", legt een man uit. Blote benen, in hoge hakken onder een zwierig zomerjurkje: de natte droom van véle mannen.

2) De navel
Klein, onzichtbaar onder de kledij en daarom dubbel zo intiem: een plekje voor je geliefde en een verborgen erogene zone. Zachtjes te behandelen!

3) De onderkant van de rug
Als een man een vrouw vasthoudt aan haar onderrug, is dat een intiem, zelfs beschermend gebaar. Een gebaar van affectie en intimiteit. En het is ook een mooi plekje wanneer je naakt bent, natuurlijk.

4) De voeten
Volgens sommigen 'het meest sensuele deel van het lichaam'. "Als mannen blote voeten zien, denen ze gauw ook aan andere delen van het lichaam", bekent een man aan msn.com. Voeten zijn ook een onderschat lichaamsdeel in het verleidingsspel. Laat een schoen bungelen aan je teen of vraag om een voetmassage: vonken gegarandeerd.

5) De heupen
"Een vrouw is niets zonder heupen. Die vorm maakt het hele lichaam gewoon beter!"

6) De tong
Enigszins verrassend blijken nogal wat mannen ook zot van de tong van hun vriendin. Niet alleen voor het genot dat ze hen ermee kan schenken, maar ook door het speelse karakter. "Mijn vriendin steekt soms speels haar tong uit naar mij, wild word ik er van!"

7) Een litteken
Veel vrouwen proberen wanhopig hun litteken weg te steken, maar voor mannen hoeft dat niet. "Het kan echt heel sexy zijn," aldus een man.

8) Een sproetje
Leuke sproetjes, of een goedgeplaatste moedervlek kunnen het favoriete plekje van je lief worden. Het maakt jou uniek, het is aanraakbaar en wordt zo de kern van zijn liefde voor jou.

9) Je borsten
Natuurlijk kunnen borsten niet in het rijtje ontbreken. Zelf mag je er dan niet gelukkig mee zijn, de kans is groot dat jouw partner er niéts op aan te merken heeft. Voor hem zijn borsten borsten, een opwindend vrouwengeheim dat zin aandacht al trok voor hij wist wat het was.

10) De ogen
Een cliché misschien, maar daarom niet minder waar: de ogen zijn bij velen de favoriete lichaamsdelen van hun partner. Om er in te staren, om er in te verdrinken, om er emoties in te kunnen lezen. Ogen gelden als spiegels van de ziel, en zijn daardoor onweerstaanbaar. (br.hln)� Reageer (0)
12-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week maandag op 65-jarige leeftijd overleden. De zanger en filmmaker overleed aan de gevolgen van prostaatkanker en is zaterdag in besloten kring begraven.

Dat maakte zijn echtgenote Myra Breemer-Tekelenburg vandaag bekend.

Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met 'I'll Never Drink Again'. In 1975 behaalde hij die positie met zijn bekendste nummer, 'Guus Kom Naar Huus'.� Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar elfjes wonenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Megan-Fox---Wallpaper-6.jpgwaar elfjes wonen

en op die plek in het bos

een lichtvoetig samenkomen

waar blaadjes zonlicht stralen

je ze als vleugeltjes ritselend

hoort spreken over dromen


van dagen

en nachten

in een zacht verwachten


een droomplek voor mij

het maakt me stil

maar zó blij� Reageer (0)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag

Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag


http://oi47.tinypic.com/5w045d.jpg
Jobs en Wozniak in 1977.


Sotheby's veilt een Apple 1-computer die in 1976 met de hand in elkaar werd geknutseld door Apple-pioniers Steve Jobs en Steve Wozniak. Het veilighuis verwacht een opbrengst van 120.000 tot 180.000 dollar, zo'n 97.000 tot 145.000 euro.

De computer heeft geen toetsenbord, monitor of behuizing, en is dus in feite enkel een moederbord. Het toestel bevat vier handleidingen, en is de eerste computer waarmee gebruikers via een toetsenbord letters op een scherm konden doen verschijnen.

Het snufje was een sensatie bij hobbyisten tot handelaar Peter Terrel er 50 bestelde om te verkopen in zijn gespecialiseerde keten Byte Shop. Jobs en Wozniak zetten ze in elkaar in amper 30 dagen.

Het moederbord, waarvan er zo'n 200 werden gemaakt, kwam in 1976 op de markt voor 666,66 dollar. Er zouden nog zo'n 50 toestellen overblijven, waarvan zes nog zouden werken. De veiling vindt plaats op 15 juni. (br.hln - foto getty)
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!