Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


29-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DansenDe afbeelding “http://img56.imageshack.us/img56/1392/12bc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


mijn voeten willen dansen
ik weet het is weer tijd
ik moet alle negatieve zaken
en alle aardse stralen kwijt

wil me vullen met energie
die ik haal uit zwarte gaten
licht en muziek
nachtelijke magie

met de klanken in m'n oren
en de sfeer zuiver in m'n hoofd
laad ik op voor weer een tijdje
heb dan mijn somberheid verloren

dat laat ik achter
in de hoeken van een discotheek
het word weer tijd om op te laden
dus ik ga dansen ...


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen rommelen 76 dagen van leven in handtas

Vrouwen rommelen 76 dagen van leven in handtasDe afbeelding “http://img106.imageshack.us/img106/5813/tas2mi9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Gemiddeld zoekt een vrouw 4,5 minuten per dag in haar handtas naar dingen die ze kwijtspeelde. Dit komt onder meer doordat vrouwen steeds meer in hun handtassen stoppen, waardoor de kans groter wordt dat ze dingen er in verliezen. Vrouwen spelen het vaakst hun sleutels kwijt, gevolgd door telefoons, make-up, parfum en portefeuilles.� Reageer (0)
26-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij

Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"


http://oi42.tinypic.com/33pblls.jpg


Eva Pauwels kwam de voorbije weken vooral op beschamende wijze in het nieuws. De grote boodschap naast het hotelzwembad in Turkije, de appelflauwte in de supermarkt en haar drankprobleem. In Dag Allemaal van deze week wil ze één en ander rechtzetten en probeert ze te verklaren hoe het zo ver is kunnen komen. "Afgeklopt worden. Verkracht worden. Voilà... Die personen... (huilend) Ik wil die nóóit van m'n leven meer zien. En voor de rest zeg ik er niks meer over. Dat gáát niet. Onmogelijk. En dát is mijn grote frustratie, dát vreet aan mij. Dat ik erover moet zwijgen. En dat ik die herinneringen maar niet kwijtraak, nooit"


Het verhaal van Eva Pauwels is zonder meer tragisch. Als in een sprookje werd ze als jong prinsesje overdonderd door de oudere, rijke Jacques Vermeire. De sportwagen, de dure villa, champagne, kaviaar, droomhuwelijk: ze maakte het allemaal mee vóór haar 21ste verjaardag. Maar tegelijk waren er de afgunst, de eenzaamheid, het lege bestaan. Eva leerde hoe ze dit alles kon verdoven. Met alcohol.

Vroegrijp
"Ik was héél vroegrijp", zegt ze. "Op school werd ik ervoor uitgescholden. Die boerinnekes kwamen met de fiets naar school. Ik had m'n eigen auto, droeg tailleurkes. Omdat het móest, vond ik. Ik was samen met Jacques Vermeire, en wou me voordoen als een dametje, niet als een onnozel springkonijn. Goh, ik telde de dagen naar mijn achttiende verjaardag af!"

"Vanaf dan kon ik doen wat ik wilde. Samenwonen met Jacques, dus!". Of ze op school wisten dat Eva en Jacques een relatie hadden? "Tuurlijk, ik had op de voorpagina's van de kranten gestaan als zijn vriendin. Jacques trad op in Ertvelde, en in 't donker liepen we hand in hand naar die zaal toe. En dan plots: geflits tot en met! Daar stonden allemaal fotografen! De volgende dag in koeien van letters: 'Haar naam is Eva, ze is 25 jaar oud.' (schatert) Ik was verdorie een tienerke! Maar goed, natuurlijk lag die krant in de lerarenkamer".

Eva's vader was tegen haar relatie met Jacques Vermeire, maar die laatste suste haar moeder. Tot haar achttiende moesten de twee wel wachten om samen te slapen. "Mijn ma was doodsbang dat ik zwanger zou worden". Eva verklaart dat de komiek de eerste was met wie ze het bed deelde. Ze ging samenwonen met hem in Bonheiden, in het huis van zijn ouders. Ze moest haar middelbare school nog afmaken.

"Ik deed m'n best, maar dan die eindexamens... Weet ge hoe mijn weekends eruitzagen? Eén en al luxe, de beste restaurants, feestjes met champagne en kaviaar, álles werd aan mijn voeten gegooid. En dan zou ik op maandag m'n vingertje moeten opsteken om naar het toilet te mogen? Kom zeg! Elke dag moest ik met de auto van Bonheiden naar school in Gent. Dan pakte ik m'n gsm - die ik ook van Jacques had gekregen, bijna niemand had dat toen al. Ik belde naar het secretariaat: dat ik later zou zijn door de zogezegde file".

"Mijn ma had door dat het niet in orde zou komen. Ze is letterlijk aan m'n bureau komen zitten, dagenlang. Ik moest en zou studeren. Mét resultaat: ik was geslaagd, met grote onderscheiding!"

Maar verder studeren zat er niet in. Pauwels: "Ik was de school beu. En Jacques zei: 'Doe wat ge wilt, ik verplicht u tot niks. Maar met het leven dat ik leid, zou ik liefst van al hebben dat ge thuisblijft'. Zijn leven wás verschrikkelijk druk. 'De Kampioenen', zaalshows, optredens in discotheken. Hij was pas om twee, drie uur 's nachts thuis. En wie lag er dan klaar, in negligé, met twee glazen champagne en alle kaarsjes aangestoken? Ah! Voor mij geen probleem, ik moest er 's morgens toch niet uit, ik sliep tot de middag".

"Nu woon ik in een huurhuis dat te groot is voor Franky (haar huidige vriend, nvdr) en mij. Shoppen doe ik in de JBC, niet meer bij Gucci of zo. Ik ben allang geen luxepoes meer".

"Voor Franky staat ook altijd alles klaar: z'n aperitiefke, lekkere hapjes, vers gekookt eten. En ja, daar hoort een glazeke wijn bij, ik ben er tenminste eerlijk over. En já, ik drink wellicht wat meer dan de gemiddelde mens, so what? Piet Huysentruyt zei dat hij tot voor kort drie flessen wijn per dag dronk? Voilà!"

"Toen ik Jacques leerde kennen, was ik amper in contact gekomen met alcohol. En dan begin je iets met Jacques, een notoir wijn- en champagneliefhebber. Natuurlijk is er toen een wereld voor mij opengegaan. Op den duur dronk ik alle dagen. En dan zijt ge vertrokken".

"Ik denk dat ik pas beseft heb dat er een probleem was toen ik de eerste keer in de psychiatrie ben opgenomen. Maar voordien? Nooit. Ik deed geen vlieg kwaad, hé. Ik kan ook tegen een stootje. Je moet al met redelijk wat drank afkomen om mij zat te krijgen. Ik héb geen probleem. Anderen hebben een probleem met míj".

"Denkt ge dat ik de enige BV ben die aan de drank zit? Ben ik mezelf aan het kapotmaken? Misschien wel, maar laat mij dan maar doen. Ik zeg het toch: ik heb een destructieve kant. En daar kan ik niks aan doen. Wat moet ik? Nog meer pillen nemen? En dan dááraan verslaafd worden zeker!"

Wanneer ze wordt gevraagd naar de oorsprong van haar destructieve kant, barst Pauwels in tranen uit. "Ik kán de waarheid niet vertellen. Er zijn dingen gebeurd met mij... En da's de kern van m'n problemen. Niemand kent het volledige verhaal. Jacques niet, mijn moeder niet, Franky niet. Want als ik het volledige verhaal zou vertellen, dan vindt ge mij morgen dood terug. Ik zweer het u!" (br.hln)� Reageer (0)
23-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt


http://oi42.tinypic.com/5wmbew.jpg


Kate Middleton wordt tijdens haar bevalling in het ziekenhuis St Mary's bijgestaan door dokter Marcus Setchell en zijn team. People verzamelde vijf feiten over de arts die voor de belangrijke taak staat een toekomstig troonopvolger gezond ter wereld te helpen.


1. Hij heeft veel gemeen met Kate: beiden houden van kunst, tennis, zeilen en tuinieren.

2. Hij is de favoriete dokter van koningin Elizabeth: Setchell is sinds 1990 de vaste chirurg en gynaecoloog van de koningin.

3. Hij heeft al vaker koninklijke bevallingen begeleid: hij deed de keizersneden bij de geboorte van Louise en James, dochter en zoon van prins Edward en zijn vrouw Sophie Wessex.

4. Hij begon zijn carrière in East End: na zijn opleiding aan de universiteit van Cambridge en studie geneeskunde in Londen ging hij aan de slag in die wijk.

5. Hij is een diplomaat: bronnen noemen hem professioneel genoeg om te kunnen werken in verschillende ziekenhuizen. "Sommige mensen haten het om niet op hun vaste werkplek aan de slag te kunnen, maar hij kan zich goed aanpassen", aldus een bron. Setchell werkt normaal gesproken niet in St Mary's.(br.hln)� Reageer (0)
21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard


http://oi42.tinypic.com/2v83hxw.jpg


De economische waarde van de nog ongeboren baby van Kate en William wordt nu al geraamd op 400 miljoen dollar, of zo'n 300 miljoen euro. Bedoeld wordt de economische activiteit die zo'n koningsbaby'tje genereert over de hele wereld. Vooral qua merchandising. Dat rekende abcnews.com ons voor.


Nu al klopt een hele bedrijfstak overuren om klaar te zijn met hun merchandising op het moment dat de baby van Kate Middleton, hertogin van Cambridge, het levenslicht zal zien. Van op maat gemaakte teddybeertjes, over keizerlijke rammelaars en porseleinen bekertjes tot pantoffeltjes met de Union Jack op.

Daarbij zullen niet álle gadgets de goedkeuring van de Britse koninklijke familie krijgen. Zoals bijvoorbeeld het Koninklijke Kotszakje, naar een ontwerp van Lydia Leith. Verkrijgbaar in rose of blauw, voor de prijs van 4,70 dollar (3,5 euro). Op het spuugzakje prijkt de tekst 'Welopgevoede koningsbaby' en een foto van de prins en de prinses die hun baby wiegen. Een ander product van ontwerpster Leith is de ivoren 'Shake, Rattle & Rule'-beker (14 dollar of 10,50 euro).

Sommige spullen worden verkocht voor het goede doel. Zoals de babyschoentjes met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op (35 dollar of 26 euro). Die worden verkocht in de Highgrove Shop van Prins Charles zelf en de opbrengst ervan gaat naar het liefdadigheidsfonds van de prins van Wales. Nog te koop, maar dan via de Royal Collection Shop van de koninklijke familie: pyjama's zoals de tenue van de konkinklijke wacht en beremutsen voor kinderen.

En of men voorbereid is! Mask-Arade, bijvoorbeeld, heeft zijn stock koninklijke maskers opgedreven van 2.000 naar 20.000 voor zowal Kate als William.

De geboorte van de kleine spruit is voorzien voor juli. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje dan wel een meisje zal zijn. Ook de papa en mama in spe weten het nog niet, benadrukt het paleis.(br.hln)� Reageer (0)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy


http://oi41.tinypic.com/1pi0ly.jpg


Topmodel Kate Moss zou topless poseren voor de verjaardag van het magazine Playboy. Het topmodel is niet vies van naakt voor de camera te staan. Nu zou ze topless gaan voor het naaktblad Playboy, meer dan 20 jaar nadat ze voor de eerste uit de kleren ging voor hetzelfde magazine.

De website NowThisIsNews.com beweert dat de redactie een gelekte mail ontving die het nieuws bevestigt. Volgens de website zal de 39-jarige Kate strippen voor de bekende fotografen Mert en Marcus. De verjaardagseditie zou in januari in de winkel liggen.(br.hln)� Reageer (0)
12-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dingen die je nooit tegen een vrouw mag zeggen

Dingen die je nooit tegen een vrouw mag zeggen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vrouwen.jpg?t=1251735836


De lijst met openingszinnen voor vrouw is ellenlang. Maar er wordt haast zelden iets gerept over wat je niet mag zeggen. Je kunt namelijk veel fouten vermijden door af en toe je mond te houden.

Mannelijke vrienden
Als je slecht praat over haar mannelijke vrienden, kom je als onzeker over. Het lijkt dan alsof je schrik hebt voor wat concurrentie. Je concentreert je beter op jouw strategie om haar te veroveren.

Bellen
Door te zeggen "Ik bel je vrijdag" wordt je voorspelbaar wat alle spontaniteit wegneemt. Zo gaat zij je ook niet zelf opbellen, omdat ze dan wanhopig gaat lijken.

Toekomst
Door meteen bij je eerste date een tweede afspraak vast te leggen, lijk je wanhopig waardoor ze weet dat je haar echt leuk vindt. Dat kan bij veel vrouwen een afknapper zijn, het is beter in het begin 'hard to get' te spelen.

Voorgangers
Vraag nooit aan een vrouw met hoeveel mannen ze al het bed deelde. Ten eerste is de kans groot dat je het eigenlijk niet wilt weten, ten tweede is dat weer een teken van onzekerheid. Als zij het je eerst vraagt, mag je de vraag natuurlijk wel terugkaatsen.

Vind je me leuk?
Deze vraag toont weeral dat je onzeker bent. Ga er van uit dat ze je leuk vindt en probeer haar zo te veroveren.

Wat wil je doen vanavond?
De meeste vrouwen houden van een man met initiatief, als je haar belt voor een uitje, zorg dat je dan al een plan hebt. Laat de keuze niet aan haar.

Niet opscheppen
Vrouwen houden niet van mannen die opscheppen over hun job of auto, het geeft de indruk dat je geen leven hebt. Trouwens, een vrouw zal veel meer onder de indruk zijn van je sportwagen als je er op voorhand nog niet over opschepte.

Mag ik je kussen?
Door te vragen of je haar mag kussen, lijk je nog een jongen. Een echte man neemt initiatief. Als ze 'ja 'zegt, bestaat de kans dat ze dat uit vriendelijkheid doet omdat ze geen 'nee' durft te antwoorden.� Reageer (0)
10-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prototype voor 's werelds eerste bionisch oog

Onthuld: prototype voor 's werelds eerste bionisch oog


http://static0.hln.be/static/photo/2013/12/1/3/20130610092918/media_xll_5897403.jpg
Prototype bionisch oog © Monash University


Een team van Australische ingenieurs en wetenschappers heeft hun prototype voor 's werelds eerste bionisch oog onthuld. Indien de testfases succesvol zijn, heeft deze uitvinding het potentieel om meer dan 85 procent van alle blinden te helpen.

Het bionisch oog bestaat uit een bril met digitale camera die correspondeert met een microchip die ingeplant wordt in de schedel. Professor Mark Armstrong van de Monash universiteit, waar volgend jaar de eerste testfase van start gaat, stelt dat deze uitvinding blinden veel meer mobiliteit zal bezorgen.

"De camera aan de voorkant kan je qua werking vergelijken met een iPhone-camera. Het neemt live actie voor kleur en distilleert de beelden met een zeer gesofisticeerde processor tot een signaal dat draadloos verstuurd wordt naar een implantaat in de hersenen. Die microchip bestaat op zijn beurt uit piepkleine keramische tegeltjes die allemaal microscopisch kleine electrodes bevatten die ingewerkt zitten in de visuele cortex van het brein", verklaart Armstrong.

De technologie zou in staat moeten zijn om mensen die volledig blind zijn te helpen hun omgeving te interpreteren door een soort aflijning te crëeren. "We vermoeden dat de gebruiker een soort pixelig beeld op lage resolutie zal zien dat hem toestaat om bijvoorbeeld de rand van een tafel, het silhouet van een geliefde of een drempel te herkennen. Het is afwachten tot de eerste menselijke testfase, maar als onze interpretatie klopt, zullen blinden opnieuw verbonden worden met hun leefwereld", klinkt het.

Het bionisch zou ook een reeks settings bevatten die het mogelijk maken om de focus bijvoorbeeld te leggen op 'floor mapping'. Deze technologie staat blinden toe om silhouetten te creëren van objecten op de grond en zo te bepalen welk traject ze afleggen.

De grootste uitdaging tijdens het creatieproces was te zorgen voor een licht, verstelbaar product waar gebruikers zich goed bij kunnen voelen. "We wouden het zo comfortabel, licht en verstelbaar mogelijk maken zodat het op alle vormen van hoofden past. Het moet er ook verfijnd en passend uitzien, minder als een prothese en meer als een stoer Bluetooth-apparaat", aldus Armstrong.

Het eerste implantaat staat volgend jaar op de planning en zal gevolgd worden door klinische testfasen en diepgaand onderzoek op basis van feedback van de allereerste gebruikers. Het bionisch oog was een van de belangrijkste agendapunten op de '2020-conferentie' in 2008. "Om eerlijk te zijn dacht ik op dat congres toen dat het allemaal een beetje gebakken lucht was. Maar het tegendeel is bewezen", besluit Armstrong. (br.hln)� Reageer (0)
04-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jij pakte mijn handDe afbeelding
“http://img78.imageshack.us/img78/6091/zwayp8.jpg” kan niet worden
weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik zie jou nog zo staan

de allereerste keer
jij pakte mijn hand
ik voelde me net een veertje
het voelde alsof ik vleugels had
en dacht dat ik vliegen kon
we vlogen samen door de lucht
over de wolken
samen op weg naar de zon
en toen ik weer met beide voeten
op de grond was beland
merkte ik dat ik had
staan dromen
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!