Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


30-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DansenDe afbeelding “http://img56.imageshack.us/img56/1392/12bc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


mijn voeten willen dansen
ik weet het is weer tijd
ik moet alle negatieve zaken
en alle aardse stralen kwijt

wil me vullen met energie
die ik haal uit zwarte gaten
licht en muziek
nachtelijke magie

met de klanken in mijn oren
en de sfeer zuiver in mijn hoofd
laad ik op voor weer een tijdje
heb dan mijn somberheid verloren

dat laat ik achter
in de hoeken van een discotheek
het word weer tijd om op te laden
dus ik ga dansen deze week
� Reageer (0)
28-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man na 27 jaar teruggevonden in schouw van bankgebouw

Man na 27 jaar teruggevonden in schouw van bankgebouw
Het lijk van een man uit Louisiana die 27 geleden verdween, is teruggevonden in de schouw van een bankgebouw in Abbeville in New Orleans. Tijdens renovatiewerken botste het personeel op de overblijfselen van de onfortuinlijke Joseph Schexnider.


De toen 22-jarige Amerikaan verdween in 1984 net voor hij voor de rechter moest verschijnen voor bezit van een gestolen wagen. Hij zou vandaag dus 49 jaar zijn.

De politie sluit kwaad opzet uit, maar het is een mysterie wat Schnexider in de bank deed. Een overval lijkt op het eerste gezicht niet vergezocht, maar de man had handschoenen bij zich, een aansteker, een horloge en een portefeuille. Niet meteen inbraakmateriaal. Er werd ook geen tas gevonden om eventueel het cash geld in mee te zeulen.

Schexnider stierf hoogstwaarschijnlijk aan uitdroging en verhongering, toen hij kwam vast te zitten in de schouw.

Hij had een voorgeschiedenis als het op 'verdwijnen' aankwam. Zo reisde hij ooit maandenlang samen met een circus dat door de VS trok. (br.hln)� Reageer (0)
26-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van het cryonisme overleden (en ingevroren)


'Vader van het cryonisme' overleden (en ingevroren)


http://img685.imageshack.us/img685/2471/robertettinger.jpg
Een portret van de jonge Ettinger, gemaakt in de jaren '40.


Robert Ettinger, bijgenaamd 'de vader van het cryonisme', is afgelopen zaterdag op 92-jarige leeftijd overleden in de Verenigde Staten. Dat meldt zijn zoon David vandaag. Cryonisme is het proces waarbij een lichaam voor onbepaalde duur wordt ingevroren tot de dag dat de wetenschap in staat is om de doden opnieuw tot leven te wekken.
 
Het lichaam van Ettinger werd onmiddellijk ingevroren in het Cryonics Institute in Michigan dat hij in 1976 oprichtte, aldus zijn zoon. Het instituut telt wereldwijd zo'n 900 leden met verenigingen in Rusland, Duitsland en Australië. Zo'n 106 lichamen worden er bewaard worden in vloeibaar stikstof. De kost voor zo'n proces bedraagt 28.000 dollar, of zo'n 19.500 euro (br.hln)� Reageer (0)
22-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problematisch gamen en internetten neemt toe

Problematisch gamen en internetten neemt toe


http://img851.imageshack.us/img851/1713/problematischgamen.jpg


In Vlaanderen is het percentage 11- tot 18-jarigen dat meer dan vier uur per dag computerspelletjes speelt, tussen 2006 en 2010 licht toegenomen van 13,4 tot 14 procent. De DrugLijn van de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) krijgt ook steeds meer vragen over problematisch gebruik van het internet en games.

In de Franse Gemeenschap was er in dezelfde periode een stijging van 12,4 tot 12,8 procent bij de 12- tot 20-jarigen, blijkt uit cijfers van minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx. Onkelinx baseert zich voor deze cijfers op onderzoek van respectievelijk de Vakgroep Maatschappelijke Gezondheidkunde van de UGent en de 'Service d'Information et Promotion Education Santé' van de ULB. Beide studies kaderen in de internationale studie 'Health Behavior in de School-Aged Children' die om de vier jaar wordt uitgevoerd onder toezicht van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Overmatig gamegebruik - zowel via computer als via console - wordt gedefinieerd als meer dan 4 uren per dag. Zowel de Franstalige als Nederlandstalige jongeren bleven in 2006 onder het gemiddelde van de 40 landen die deze studie onderzocht. Uitzondering op deze regel zijn de 13- tot 15-jarige meisjes die wel hoger scoorden dan het internationaal gemiddelde. Voor 2010 zijn deze gegevens nog niet beschikbaar.

Vragen

De DrugLijn van de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) kreeg in 2010 48 vragen in verband met problematisch gebruik van internet en gamen. In 2007 ging het om 11 vragen, in 2008 35 en in 2009 14, blijkt uit cijfers van Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen.
 
Een ander cijfer dat een aanduiding geeft van de evolutie van het aantal mensen dat hierdoor in de problemen komt, zijn de 5.619 personen die in 2010 de zelftest met betrekking tot het internetgebruik invulden. De VAD stelt deze test beschikbaar via www.hoeveelisteveel.be. In 2009 werd deze test 4.628 keer ingevuld en in 2008 6.617 keer. In 2010 was de internettest na deze met betrekking tot alcohol en cannabis de derde meest ingevulde.

Aanpak
Omdat er vanuit de literatuur als hulpverlening signalen komen over toename van het aantal verslavingen, wordt het thema 'Riskant computergebruik in België: definitie, omvang en aanpak' opgenomen in het onderzoeksprogramma Drugs van het Federaal Wetenschapsbeleid. Dit onderzoek moet volgens Onkelinx ook nagaan of het bestaande hulpverleningsaanbod voldoende is. "Op dit ogenblik is het niet mogelijk cijfers te geven met betrekking tot het aantal gamers dat opgevangen wordt in afkickcentra", aldus de minister.

Een aantal hulporganisaties ontwikkelden reeds een hulpaanbod op vlak van preventie en hulpverlening inzake problematisch internetgebruik. Zo organiseert VAD sinds 2009 cursussen en studiedagen voor preventiewerkers en hulpverlening. Een in Nederland ontwikkeld behandelprotocol voor problematisch internetgebruik en/of gameverslag wordt uitgetest in samenwerking met centra voor geestelijke gezondheidszorg. Ook minstens 13 andere welzijnsorganisaties hebben een hulpaanbod. (br.hln)
� Reageer (0)
21-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil naar de universiteit

Justin Bieber wil naar de universiteit


http://img96.imageshack.us/img96/7862/justinbieberqw.jpg

Hij heeft dan wel geen tijd om naar school te gaan, toch wil Justin Bieber er alles aan doen om zijn diploma te halen. Sterker, hij wil zelfs naar de universiteit.

Het 17-jarige popidool ziet het dan wel zitten om naar de universiteit te gaan, toch wil hij benadrukken dat zijn muziekcarrière altijd op de eerste plaats zal komen."Als ik het met mijn carrière kan combineren, dan wil ik het zeker proberen. Maar momenteel kan ik me nog niet volledig op school toeleggen. Ik ga niet naar school, maar krijg les van een privéleraar die overal mee naartoe reist. Er zijn wel een paar vakken waar ik een bloedhekel aan heb, zoals wiskunde bijvoorbeeld."

Bieber houdt er als tienerster geen alledaags leven op na: een privéleraar, een gespekte bankrekening, miljoenen fans en een leven in de schijnwerpers: je zou voor minder langs je schoenen gaan lopen. Of hij bang is om, zoals heel wat tienersterren het hem al hebben voorgedaan, op het slechte pad te geraken? "Ik weet dat ik fouten ga maken. Ik ben ook maar een normale jongen, maar ik denk wel dat mijn familie me met beide voeten op de grond houdt. Dankzij hen blijf ik bescheiden. Ik heb geen nood aan mensen die voortdurend mijn ego strelen en de hele tijd zeggen hoe geweldig ik ben. Ik wil gewoon mezelf blijven."

Waarom hij denkt dat hij een 'normale' jongen is? "Ik word ook wel eens gestraft, mijn moeder is erg streng. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ze altijd bij me is."� Reageer (0)
20-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is écht een echt beest

Dit is écht een echt beestDit monsterachtige, tamelijk imponerende beeld krijg je als je een hydrothermale worm onder een elektronenmicroscoop legt. Het zeediertje werd liefst 525 vergroot zonder dat er photoshop of ander bedrog aan te pas kwam. Het beestje bestaat écht en Philippe Crassous fotografeerde het.

De originele breedte van de foto is 568 µm of 568/1000ste van een millimeter. Dat is een pak groter dan een atoom maar het blijft toch bij de kleinst levende dingen ter wereld. Dankzij de FEI Quante SEM kan het beeld 525 uitvergroot worden en toch scherp blijven.

De worm ziet er nogal griezelig uit, maar u en ik zullen er waarschijnlijk nooit mee in aanraking komen. Hydrothermale wormen leven immers diep in de zee en zijn bijna zo klein als bacteria. Je vindt ze terug nabij hydrothermale bronnen in de oceaan, niet meteen de plaats voor de mens om een bad te nemen.

Deze foto werd genomen door Philippe Crassous die het beeld op de website van FEI liet plaatsen. (br.hln - foto FEI/Philippe Crassous.)


� Reageer (0)
19-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikante sms'jes komen vooral van (bepaalde) vrouwen

Pikante sms'jes komen vooral van (bepaalde) vrouwen


http://img30.imageshack.us/img30/3408/smsne.jpg


Gezien de taalvaardigheid van vrouwen mag het ons niet verbazen: twee op drie vrouwen doen regelmatig aan sexting tegenover de helft van de mannen. Zoals de schandalen rond celebs ook bewijzen zijn vrouwen ook vaker geneigd naaktfoto's van zichzelf door te sturen dan mannen.

Tenminste: dit geldt voor vrouwen ingeschreven op de 'ontrouwsite' ashleymadison.com, waar alle respondenten van de Britse studie werden gerekruteerd. Een veralgemening naar de volledige populatie is dus onmogelijk omdat deze groep 'minder geremd, rijker en ouder is dan gemiddeld', zo geven de onderzoekers ook zelf toe.

De reden dat deze vrouwen zich wel overgeven aan pikante sms'en, geile chats en het uitwisselen van (half)-naakte foto's maar minder aan fysieke ontrouw, is niet bekend. Een mogelijke verklaring is dat het niet 'echt' telt als ontrouw en dat ze zich dus niet schuldig moeten voelen. Zonder een grens over te steken kunnen verveelde of gefrustreerde vrouwen hun leven wat kleurrijker maken dus.

"Ontrouw leeft, en sexting is aan een opmars bezig", aldus onderzoekster Diane Wysocki. "Het internet is niet de oorzaak van ontrouw, er lijkt eerder een verandering in de maak rond het huwelijk en langdurige relaties. In plaats van te scheiden, verkiezen ze de relatie met de ontrouw erbij", analyseert Wysocki.

Hier kan de economische crisis weer een rol spelen. Een scheiding betekent in veel gevallen een financiële aderlating of ronduit armoede; en om dat te vermijden zoeken ze de pleziertjes ergens anders zonder de relatie op te blazen.

Of de reden is minder pragmatisch: je bent al zolang samen, dat je niet meer weet hoe je alleen moet leven. Dus hou je de relatie waarin je je gevangen voelt, in plaats van te kiezen voor de pijn, de eenzaamheid en de problemen die bij een breuk horen. Wat je in de relatie mist, vind je ook wel bij een ander, toch?� Reageer (0)
15-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enya - Orinoco Flow

Enya - Orinoco Flow

Om het liedje te beluisteren
druk op de foto� Reageer (0)
13-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het cliché klopt: vrouwelijke mannen zijn vaker (maar niet altijd) homo

Het cliché klopt: vrouwelijke mannen zijn vaker (maar niet altijd) homo


http://img405.imageshack.us/img405/5223/vrouwelijkemannen.jpg


Het is een cliché zo hoog als een huis: verwijfde mannen zijn homo's; manvrouwen zijn lesbiennes. Brits onderzoek bevestigt nu dat dit deels klopt: kinderen die afwijken van genderspecifiek gedrag, zoals jongens die met poppen spelen of meisjes die in bomen klimmen, hebben meer kans om homoseksueel te zijn.

Opvallend is wel dat het 'genderafwijkend gedrag' een betere voorspeller is voor homoseksualiteit bij jongens dan bij meisjes. Vrouwelijke jongens hebben 50 tot 80 procent om homo te blijken, bij de jongensachtige meisjes is dit maar één derde. Ondanks dat er waarheid in de clichés schuilt, heb je dus nog altijd een flinke kans om een fout label op iemand te plakken.

De link tussen het genderafwijkende gedrag en seksualiteit zou deels genetisch zijn, aldus onderzoekers Andrea Burri en Qazi Rahman van de universiteit in Londen. Ze baseren hun conclusie op een onderzoek van 4.000 vrouwelijke tweelingen, die werden ondervraagd over genderafwijkend gedrag en seksuele oriëntatie. Respectievelijk 31 en 25 procent werd verklaard door genetische variatie.

"Het idee is dat er een link bestaat tussen psychologische kenmerken en seksuele oriëntatie omdat er een gemeenschappelijke biologische basis voor bestaat, zoals de hersenontwikkeling beïnvloedt wordt door zowel genen als sekshormonen", aldus Rahman, die ook wijst op een invloed van de omgeving.

"Omgevingsfactoren en genetische factoren drijven andere mechanismen, zoals de blootstelling van sekshormonen in de baarmoeder. Op hun beurt geven die dan weer vorm aan genderafwijkend gedrag en seksuele oriëntatie."

"Dit genderafwijkend gedrag is gedrag eigen aan de persoon", nuanceert Rahman nog. Depressief gedrag en andere mentale gezondheidsproblemen als gevolg daarvan, zijn te wijten aan de negatieve reacties van anderen.

"Homoseksuele personen die genderafwijkend gedrag vertonen zullen vaker angsten en depressies rapporteren, omdat ze door dat gedrag vaker gepest, niet aanvaard en uitgelachen worden. Maar dit zit 'in' de aard van de persoon, het is niet iets dat je kan veranderen." Tenzij je wil liegen over wie je bent, natuurlijk.

De stereotypen werken overigens in twee richtingen, merkt doctor Rahman nog op. "Scheldwoorden als 'mietje' of 'manwijf' helpen niet bepaald om respect voor homoseksuelen te promoten. Maar het werkt ook omgekeerd: homo's of lesbiennes die niet voldoen aan 'het' stereotype, vinden het moeilijk om te accepteren dat ze homo of lesbienne zijn."

Moraal van het verhaal: respect voor andere voorkeuren, gedragingen en keuzes zal veel mensen veel gelukkiger maken.� Reageer (0)
09-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie flitst paard

Politie flitst paard

De politie in het Duitse Meppen keek vreemd op bij het nakijken van de beelden van een flitspaal. In plaats van de gebruikelijke auto's zag men een wit paard in volle draf rennen door de avondspits in de hoofdstraat.

De schimmel was losgebroken uit een groep en op hol geslagen. Het paard liep echter niet sneller dan toegestaan. De flitspaal was afgegaan omdat een verbaasde automobilist door rood was gereden. Het paard kon enkele kilometers verderop worden gevangen, aldus Duitse media. ( br.hln - foto epa)� Reageer (0)
08-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat er allemaal in je glas melk zit: cocktail van medicijnen

Wat er allemaal in je glas melk zit: cocktail van medicijnen


http://img638.imageshack.us/img638/8615/glasmelk.jpg


Een glas melk kan een cocktail van tot 20 pijnstillers, antibiotica en groeihormonen bevatten, dat tonen wetenschappers aan.


Vorsers uit Spanje en Marokko bestudeerden 20 stalen van koeien-, geiten- en moedermelk. Daaruit blijkt dat koeienmelk de hoogste concentraties van ontstekingsremmende medicijnen bevat, dit wordt regelmatig gebruikt in pijnstillers voor dieren en mensen.


De dosissen waren veel te klein om effect bij consumenten te hebben, maar de cijfers bewijzen wel dat kunstmatige chemicaliën in onze voedselketen terechtkomen. Het bevatte ook een vorm van het geslachtshormoon oestrogeen, de concentratie was drie miljoenste van een gram in elke kilogram melk, de hoogste dosis van die ontstekingsremmers was minder dan een miljoenste van een gram. Ook in geitenmelk zitten ontstekingsremmende middelen, moedermelk bevatte sporen van de pijnstiller ibuprofen en naproxen, maar ook antibiotica en bepaalde hormonen.


De onderzoekers geloven dat bepaalde medicatie en groeihormonen aan de dieren werden gegeven maar ook via het eten of door besmetting op de boerderij bij het melkvee terechtkwamen. Deze nieuwe test zou de meest accurate in zijn soort zijn. De resultaten gelden voor Spanje en Marokka maar kunnen ook voor Europese zuivel van tel zijn. Professor Evaristo Ballesteros: "We geloven dat de nieuwe methodologie een efficiëntere manier zal zijn om de aanwezigheid van dit soort stoffen in melk of andere producten op te sporen. Dit kan bij consumenten het bewustzijn verhogen omtrent wat er allemaal in voeding zit."


De effecten van antibiotica, medicatie voor de bloeddruk en cholesterolverlagende pillen op het dierenleven werd al rond de hele wereld bestudeerd. Vorig jaar ontdekten wetenschappers aan de universiteit van Portsmouth dat veel vissen sporen van het antidepressivum Prozac bevatten. Dit komt via het rioolsysteem in de rivier terecht en stoort het brein van de vissen. De hormonen in onder meer anticonceptiepillen en zouden vissen 'vervrouwelijken', waardoor mannelijke vissen eieren produceren.� Reageer (0)
07-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infraroodbeelden Lam Gods brengen nieuwe inzichten op

Infraroodbeelden Lam Gods brengen nieuwe inzichten op
Iedereen kan voortaan de ondertekeningen van het Lam Gods, onder de verflaag van het meesterwerk, bestuderen als onder een microscoop aan de hand van infraroodreflectrogrammen (IRR). Het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK) plaatste het eerste deel van een uitvoerige studie uit 2010 online, wat nieuw historisch materiaal oplevert.
 
In 2010 werd het Lam Gods van de gebroeders van Eyck onderwerpen aan een dringende conserveringsbehandeling in de doopkapel van de Gentse Sint-Baafskathedraal. "De tijdelijke ontmanteling van het altaarstuk maakte een uitvoerige technische documentatiecampagne mogelijk", aldus Bart Fransen van het studiecentrum Vlaamse Primitieven (KIK). Die studie werd gefinancierd door The Getty Foundation.
 
Een eerste deel van het project, een reeks digitale infraroodreflectrogrammen zijn ondertussen online raadpleegbaar. "De hoge resolutiebeelden kunnen bestudeerd, met elkaar vergeleken en gedownload worden. Zo krijgt iedereen de kans om de schilderijen te bestuderen als onder een microscoop, en aan de hand van infraroodreflectrogrammen (IRR) een kijkje te nemen onder het verfoppervlak."
 
Dat levert nieuw historisch materiaal op. "Zo komt de centrale doopfontein niet op de oorspronkelijke tekening voor. Ook werkten meer mensen dan de van Eycks aan het werk, de engelen bijvoorbeeld zijn van mindere kwaliteit."
 
Een toekomstige, meer uitgebreide website met visueel licht, röntgenfoto's en infraroodfotografie komt op 1 januari 2012 online. Daarvoor werkten het KIK samen met Lukasweb, VUB, en kreeg het financiering van The Getty Foundation en steun van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. (br.hln)


� Reageer (0)
04-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te druk om te eten? Dagelijkse portie groenten vanaf nu in pil

Te druk om te eten? Dagelijkse portie groenten vanaf nu in pil


http://img828.imageshack.us/img828/2130/pilk.jpg


Een gezond eetpatroon onderhouden kan voor sommigen plots heel wat makkelijker worden dankzij een nieuwe wonderpil die het equivalent van vijf porties fruit en groenten per dag zou bevatten.


In Amerika is het supplement 'Juice Plus+' al erg populair, ook het Duitse Olympische team zou dit nemen. Het product wordt vanaf vandaag in het Verenigd Koninkrijk verkocht in drie verschillende samenstelling. Het is bedoeld voor mensen die het te druk hebben om aan hun dagelijkse vijf porties fruit en groenten te komen. Door dit te nemen, zou je evenveel voedzame stoffen opnemen als wanneer je 17 verschillende soorten groenten en granen eet.


Distributeur Justin Dodd: "Juice Plus+ is een wonderpil, je kunt op deze manier makkelijk al je vitamines opnemen. Zo kan iedereen gezond leven, onafhankelijk van hoe druk ze het hebben. Toch blijft het belangrijk om verse groenten en fruit op het menu te zetten." Ook benadrukken experts dat het product geen echt, vers eten kan vervangen, maar dat het als onderdeel van een gezonde levensstijl gezien moet worden.� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!