Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


25-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Palin krimpt weg


Sarah Palin krimpt weg


http://oi45.tinypic.com/21do5zm.jpg


Zorgen om Sarah Palin: de moeder van vijf zou nog amper 42 kilo wegen. Dat gewichtverlies heeft de bekende Amerikaanse politica te danken aan een strikt dieet en een extreem trainingsschema.


"Sarah is slechts nog een schim van zichzelf, haar toestand is alarmerend", vertelt een bron die zich overduidelijk zorgen maakt. "Haar wangen zijn ingevallen en haar benen zijn zo dun als tandenstokers. Al het vet op haar heupen is weg. Haar huid ziet er uit als leer en het hangt los aan haar beenderen. De huid rond haar hals is helemaal slap."

De broodmagere Palin is momenteel druk aan het werk aan een eigen fitnessboek. Ook dat zou haar vrienden zorgen baren. "Sarah zou tot voor kort nooit overwogen hebben om dat te doen", gaat de bron verder. "Ze wil koste wat kost in de schijnwerpers blijven staan, en ze zou alles doen om een centje bij te verdienen."� Reageer (0)
24-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Deze zussen herkennen geen gezichten (ook zichzelf niet)

Deze zussen herkennen geen gezichten (ook zichzelf niet)


http://static2.hln.be/static/photo/2012/15/13/1/20121024135621/media_xll_5269741.jpg


De twee zussen Donna Jones en Victoria Wardley zijn door een bizarre medische aandoening niet in staat gezichten te herkennen, zelfs hun eigen gezicht of dat van hun kinderen niet.

Wanneer Donna en Victoria in de spiegel kijken, weten ze niet dat ze zichzelf aanstaren. Ook nemen ze ook geen foto's, want ze weten toch niet weten wie erop staat. De twee kampen met prosopagnosie, ook wel bekend als gezichtsblindheid, wat betekent dat ze wel objecten, maar geen gezichten kunnen herkennen. Hoewel ze dit al vanaf hun geboorte hebben, merkten ze hun aandoening pas op tijdens hun tienerjaren.

De 32-jarige Victoria legt uit: "Mijn dokter kwam vroeger in het café waar ik werkte en ik herkende  hem niet. Hij liet me in zijn kantoor komen voor enkel tests en zo ontdekten we dat ik prosopagnosie had. Je kunt het vergelijken met tunnelzicht. Ik kan een oog of een neus zien, maar wanneer ik naar het geheel kijk, zie ik het verband niet." De diagnose van de 30-jarige Donna volgde niet veel later. "Het was een opluchting om te weten dat er iets mis was, ik ben in de supermarkt al op mannen afgestapt omdat ik dacht dat ze mijn partner waren, tot ik plots besefte dat ik de verkeerde had omarmd." De twee zussen hebben geleerd hun geliefden te herkennen aan de hand van hun kledij of karaktereigenschappen als de manier waarop ze wandelen.

Donna kan haar tienerdochter wel niet herkennen als ze uit school komt met hetzelfde uniform als de andere kinderen. "Ik vind het moeilijk om mijn dochter te spotten in een massa. Ik voel me zo schuldig, ik zou moeten weten hoe mijn kind eruit ziet, maar het is onmogelijk voor mij. De zussen gaan nooit met zijn tweeën op stap nadat ze elkaar al urenlang kwijtspeelden in supermarkten of nachtclubs.

Haar aandoening heeft wel een voordeel volgens Donna. "Elke keer als ik mijn partner Paul zien, dan is het alsof het onze eerste ontmoeting is. Hij is echt aantrekkelijk, dus het is elke keer een aangename verrassing voor mij." Professor Sarah Batez zegt dat deze aandoening een gevolg van een trauma kan zijn, maar het is ook erfelijk. "Soms wordt het van generatie op generatie doorgegeven. Ongeveer twee procent van de bevolking kampt hiermee, maar heel wat mensen weten niet eens dat dit bestaat." (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta

Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta


http://oi48.tinypic.com/5vbm9.jpg


Gisteren heeft Studio 100 de buitenlandse opnames in Malta afgerond voor de bioscoopfilm 'Piet Piraat en het Zeemonster'. Deze vierde film in de reeks, met Bart Van Leemputten als regisseur, wordt voor het eerst bijna volledig in het buitenland opgenomen, met gedeeltelijke steun van het Maltese ministerie van Financiën.


Naast de ongeveer 40-koppige filmcrew en -cast rond 'Piet Piraat' Peter Van De Velde, reisden ook gastacteurs Loes Van den Heuvel, Free Souffriau en Rudy Morren af naar Malta. Een andere gastrol is weggelegd voor Henny Huisman, maar die opnames gebeuren in België.

Studio 100 koos voor Malta omwille van het zonnige klimaat en de bijzondere gunstige lichtinval rond deze tijd van het jaar. Maar zonder twijfel speelden ook de faciliteiten van Popeye Village en de Mediterranean Film Studios en de steun van het Maltese ministerie van Financiën en de Maltese Filmcommissie een rol.

Malta, dat het vooral van toerisme moet hebben, steunt actief buitenlandse filmprojecten die het eiland als decor kiezen. In die zin werden er al een 70-tal buitenlandse films gedraaid. In het geval van deze "Piet Piraat"-film zou men naar verluidt ongeveer 20 procent van de ter plaatse gemaakte kosten uit het filmbudget op zich nemen.

Popeye Village werd in 1979 gebouwd voor de opnames van de musical 'Popeye' van de Amerikaanse regisseur Robert Altman, met Robin Williams in de titelrol. Het houten dorpje dat speciaal voor de film werd opgetrokken is bewaard gebleven en past perfect in de sfeer van Piet Piraat, zegt men bij Studio 100.

Daarnaast werd er ook gedraaid in de Mediterranean Film Studios, net buiten de hoofdstad Valletta. Men beschikt daar over een enorm waterbassin waar scènes voor films als 'Gladiator' en 'Troy' zijn opgenomen. Ideaal voor enkele spectaculaire opnames met 'De Scheve Schuit' van Piet Piraat.

'Piet Piraat en het Zeemonster' is de vierde film in de reeks na 'Piet Piraat en de Betoverde Kroon' (2005), 'Piet Piraat en het Vliegende Schip' (2006) en 'Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand' (2006). De nieuwste film wordt in het voorjaar van 2013 in de bioscoopzalen verwacht.� Reageer (0)
15-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell


Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell


http://oi49.tinypic.com/297wr7.jpg


Prins Harry liet de alcohol rijkelijk vloeien na een feestje met heel wat vrouwen in de kleedkamer van X Factorbaas Simon Cowell na een bezoekje op de set van het tv-programma.

De prins woonde in 2009 een opname van de reeks met zijn toenmalige vriendin Chelsy Davy bij, hij werd achteraf uitgenodigd door de baas van de show. In de kleedkamer van de show liet Harry zich gaan en ontspande hij zich op de vloer met een glas wijn, terwijl heel wat vrouwelijk schoon rond hem feestten.

Zangeres Cheryl Cole, die toen jurylid was, onthulde in haar memoires hoe ze binnenwandelde op het wilde feestje. Cowell leek zich kostelijk te amuseren. Ze schreef: "Ik stapte binnen en er werd volop gefeest . Overal zag ik dansende vrouwen en Simon glimlachte breed. Prins Harry lag op de grond, met de knopen van zijn hemd losgemaakt. In zijn ene hand had hij een glas wijn, in de andere een sigaret."� Reageer (0)
09-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen


Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen


http://oi47.tinypic.com/16bax5g.jpg


De Britse populaire krant The Sun lanceert vandaag een campagne om de BBC-figuur Jimmy Savile postuum zijn riddertitel te ontnemen nadat meer dan veertig vrouwen en één man verklaarden door de dj misbruikt te zijn toen ze nog minderjarig waren. Eerste minister David Cameron riep gisteren op de zaak ten gronde te onderzoeken en de directeur-generaal van de BBC, George Entwistle, bood vandaag zijn "excuses in naam van de organisatie" aan.


Entwistle bevestigde dat de BBC een intern onderzoek zal voeren. De krant eist nu een wetswijziging waardoor Saville, die in oktober vorig jaar overleed, zijn ridderlijke titel kan ontnomen worden die hij in 1990 ontving.

Jarenlang speelde Savile de minzame excentriekeling die kinderen hielp hun dromen waar te maken in 'Jim'll Fix It' en miljoenen ophaalde voor liefdadigheidsorganisaties.

Maar na zijn dood begonnen zijn slachtoffers van seksueel misbruik hun verhaal te doen. Inmiddels getuigden al meer dan veertig vrouwen en één man hoe ze door Savile als minderjarige werden misbruikt.

Een riddertitel houdt op te bestaan wanneer de persoon overlijdt en kan niet postuum ontnomen worden. The Sun eist nu dat het parlement een wetswijziging goedkeurt zodat dit wel kan en biedt lezers de kans daartoe een petitie te ondertekenen.

In een poll riepen 96 procent van de lezers van The Sun de BBC op te onderzoeken wat de bazen destijds wisten van Savile's schandaal.

Eerder dit jaar ontnam de koningin de Schotse bankier Fred Goodwin zijn 'sir'-titel nadat Goodwin de Royal Bank of Scotland naar de rand van het faillissement had gebracht. (br.hln)� Reageer (0)
05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers

VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers


http://oi45.tinypic.com/wsp5rd.jpg


Woestijnviszender VIER is drie weken oud, maar de kijkcijfers blijven voorlopig tegenvallen. Daarom is besloten om de uitzenduren van bepaalde programma's aan te passen en voor VT4-erfenis 'Komen Eten' wordt teruggegrepen naar de oude formule. Dat staat vandaag te lezen in de krant Het Laatste Nieuws.


Vooral de kijkcijfers van 'Komen Eten' stellen zwaar teleur: nu ongeveer 50.000 tot 60.000 in tegenstelling tot 360.000 op VT4 vorig seizoen. Vanaf januari zal het programma weer volgens het oude concept te bekijken zijn, met een offscreen-stem die commentaar levert. Nu gaat presentator Iwein Segers op bezoek bij de kandidaten en mogelijk zal hij wel de stem van het programma blijven. Een terugkeer van Peter Van Asbroeck is vooralsnog niet aan de orde.

Ook over een nieuw programmaschema wordt nagedacht om de kijkcijfers op te krikken. 'Komen Eten' start momenteel net voor de nieuwsuitzendingen op Eén en op Vtm en zal daarom enkele minuten tot mogelijk een half uur later starten. Daardoor zou 'De Kruitfabriek' ten vroegste om 20 uur beginnen en zijn voordeel als eerste actuashow van de avond ten opzichte van Terzake verliezen. 'De Slimste Mens' zou dan eveneens opschuiven en na 21 uur beginnen. Dat is volgens kenners een goede zaak, want ondanks behoorlijke kijkcijfers had ook het paradepaardje van Woestijnvis te lijden onder stevige concurrentie.

� Reageer (0)
02-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter


IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter


http://oi50.tinypic.com/10f8h3p.jpg


Het ijssculpturenfestival in Brugge pakt dit jaar uit met beelden en scènes uit films en boeken van 'The Lord of the Rings', 'Harry Potter' en 'The Hobbit'. Dat bevestigt organisator Alexander Deman. De deuren van het festival openen op 23 november en sluiten op 6 januari 2013.


Ice Magic. Dat wordt het thema van het ijssculpturenfestival op het Brugse stationsplein. "Het wordt een triologie van films en boeken", vertelt Deman. Er zullen in totaal 80 scènes en karakters te zien zijn uit de bestsellers 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit' van J.R.R. Tolkien en 'Harry Potter' van J.K. Rowling.

"Een mooie combinatie. En toch wel speciaal dat we 'The Hobbit' brengen, want de release van de gelijknamige film staat gepland in december", merkt Deman op.

De werkzaamheden starten op 15 oktober. Dertig artiesten uit 12 verschillende landen zullen 400 ton sneeuw en ijs bewerken bij een temperatuur van min zes grade� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!