Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken


Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken


http://oi49.tinypic.com/xdicgj.jpg


Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze een film gaat maken. Ze zal de documentaire in samenwerking produceren met haar goede vriend Terry Richardson. Dat maakte de zangeres bekend via Twitter. Gaga schreef: "Merry Christmas little monsters! Terry Richardson gaat een documentaire maken over mijn leven, de totstandkoming van mijn nieuwe album ARTPOP en over jullie! Bedankt voor het wachten op ARTPOP, maar ik hoop dat het jullie er naar uitkijken. Ik hou van jullie!"

Op de pagina van Terry schreef ze: "Ik hou van je Terry! Bedankt voor het geloof in mij en mijn fans. Ik kijk al jaren tegen je op en kan niet wachten om weer met je samen te werken. Een droom wordt werkelijkheid!" Richardson en Gaga werkten al eerder samen aan een fotoboek, Lady Gaga x Terry Richardson getiteld. Gaga maakt overigens binnenkort haar filmdebuut in 'Machete Kills' van regisseur Robert Rodriguez.� Reageer (0)
21-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdpijn door seks?

Hoofdpijn door seks?


http://static3.hln.be/static/photo/2012/7/0/7/20121221085044/media_xll_5418427.jpgExtreme hoofdpijn tijdens of na een vrijpartij komt vaker voor dan je denkt, vooral mannen kampen hiermee. Er rust tevens een taboe op het onderwerp, heel wat patiënten zijn vaak te beschaamd om dit met hun dokter te bespreken. De wetenschap weet overigens ook nog zeer weinig over de aandoening.

Volgens medische naslagwerken treft coïtale cephalgie, ook bekend als kwaadaardige sekshoofdpijn, een op de 100 mensen. Maar nu menen onderzoekers dat dit vaker voorkomt dan gedacht. Vooral tieners en pornoliefhebbers melden ernstige hoofdpijn als gevolg van seksuele activiteit. Mannen hebben drie tot vier keer meer kans om deze diagnose te krijgen, het overvalt ook vaker migrainepatiënten. Sommigen ervaren pijn voor het orgasme die zich traag opbouwt, anderen worden overweldigd door een plotse pijnstoot. 

Dit soort aanval voelt niet als een gewone hoofdpijn, vaak gaat het om een scherpe pijn die begint aan de basis van de schedel en zonaar de voorkant van het hoofd en achter de ogen gaat. Dit kan maanden of jaren aanhouden, vaak verdwijnt de aandoening vanzelf. Artsen benadrukken dat het belangrijk is dat je onmiddellijk medische zorg zoekt wanneer je een plotse hoofdpijnaanval krijgt. Een hersentumor, beroerte of een hersenbloeding kan namelijk ook pijn veroorzaken.

Gelukkig bestaat er een medische behandeling voor deze pijnlijke en gêntante aandoening. De medicatie indomethacine is succesvol in de behandeling van coïtale cephalgie, ontdekten artsen. Je neemt deze pil best voor de seksuele activiteit. Patiënten klagen wel dat dit de spontaniteit van seks wegneemt.  (br.hln)� Reageer (0)
20-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

http://static0.hln.be/static/photo/2012/3/2/6/20121220155814/media_xll_5417511.jpg
Wijlen Willy Vandersteen


Het stripboek 'Op het eiland Amoras' van Suske en Wiske heeft  5.000 euro opgebracht op een veiling van werk van tekenaar Willy Vandersteen. Het album was in 1947 te koop voor 36 Belgische frank, nog geen euro. De online veiling vond plaats bij Catawiki, veilinghuis voor verzamelaars.

Oude Suske en Wiske-albums waren erg in trek. Het eerste album 'Rikki en Wiske' uit 1946 werd verkocht voor 2.200 euro. Na dit eerste deel besloot tekenaar Willy Vandersteen om het personage Rikki te vervangen door Suske omdat Rikki bij nader inzien teveel leek op Kuifje.

Van dat album zijn indertijd 7.000 exemplaren gedrukt, maar het is moeilijk om het nog te vinden. Vier beeldjes uit de jaren '50 met Suske en Wiske er op gingen voor 1.200 euro weg. Bijna duizend verzamelaars uit Nederland en België boden mee. (br.hln)� Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.


De titelsong van Skyfall mag dan wel een grote hit zijn, Adele heeft er niet veel tijd in gestoken. Volgens producer Paul Epworth was de zangeres binnen tien minuten klaar met het opnemen van het nummer.

Naar eigen zeggen nam Epworth wel de tijd om de titelsong voor de nieuwe Bondfilm te schrijven, maar vond hij het resultaat wat te duister. Adele daarentegen was onmiddellijk weg van, dus doken ze meteen de studio in.

"In tien minuten had ze het grootste deel van het nummer al ingezongen", vertelde hij aan Hollywood.com. "Ze leerde de tekst al uit haar hoofd op weg naar de studio. Het was echt absurd. Ze deed het snel, maar het is ook fenomenaal", aldus Epworth.

Door het liedje ontdekte hij ook een verborgen vocaal talent van Adele. "Ik wist niet dat ze de Shirley Bassey-achtige tonen uit het begin aankon. Ze heeft echt veel controle over haar stem. Het gaat niet alleen om energie, ze heeft ook de finesse en de techniek", vindt hij.

'Skyfall' is één van de 75 filmnummers die genomineerd zijn voor een Oscar in de categorie 'Beste Originele Song'. Het nummer is ook genomineerd voor een Golden Globe.(br.hln)


� Reageer (0)
15-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tropisch woud telt 25.000 soorten geleedpotigen

Tropisch woud telt 25.000 soorten geleedpotigen


http://static2.hln.be/static/photo/2012/1/16/3/20121213203328/media_xll_5401188.jpg


25.000 soorten geleedpotigen, zoals insecten en spinnen: dat loopt rond in een tropisch regenwoud. Het cijfer werd berekend door een internationaal team van wetenschappers, onder wie ook 4 Belgen, en is de basis voor een coververhaal in het tijdschrift Science.

Via 14 verschillende verzameltechnieken werd op 12 plaatsen in een woud van 6.0000 ha een monster genomen en bestudeerd. In totaal telden de onderzoekers maar liefst 130.000 geleedpotigen, die ruwweg tot 6.000 verschillende soorten behoorden.

Het totale aantal verschillende soorten wordt op ongeveer 25.000 geschat, wat meer is dan het aantal soorten geleedpotigen dat in België voorkomt: 23.000 voor een oppervlakte van meer dan 3 miljoen hectare.

"Dit is een bijzonder hoog cijfer, omdat dit betekent dat er per vaatplant-, vogel- of zoogdiersoort respectievelijk 20, 83 en 312 geleedpotigen gevonden worden", aldus de hoofdauteur van het artikel, Yves Basset (Smithsonian Tropical Research Institute).

De vaststelling dat het volstaat om kleine woudoppervlakten te bemonsteren om een betrouwbare schatting van de biodiversiteit van geleedpotigen uit te voeren, is volgens de wetenschappers opmerkelijk.

Dat geldt ook voor het nauwe verband dat aangetoond wordt tussen de diversiteit van vaatplanten en die van geleedpotigen, voor zowel herbivoren als andere geleedpotigen.

Aan het artikel werkten vier Belgische onderzoekers mee: Maurice Leponce en Domir De Bakker van het KBIN, Yves Roisin (Université Libre de Bruxelles - ULB) en Marc Pollet (Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek). (br.hln)� Reageer (0)
14-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Klik op de foto om Ravi Shankar te beluisteren

De legendarische Indiase sitarspeler Ravi Shankar is dinsdag in de Verenigde Staten overleden. Hij is 92 jaar geworden. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld. Shankar werd wereldberoemd dankzij zijn samenwerking met The Beatles. Hij was ook de vader van de bekende Amerikaanse jazz-zangeres Norah Jones.

Shankar, bijgenaamd Pandit, werd op 7 april 1920 in Varanasi geboren als Robindro Shaunkor Chowdhury. Al in zijn jeugd maakte hij met de dansgroep van zijn broer Uday rondreizen door Europa en India. Eind jaren dertig verruilde hij de dans voor de muziek toen hij sitar, het traditionele Indiase snaarinstrument, ging studeren bij Allauddin Khan.

Na voltooiing van zijn studie, in 1944, ging hij onder meer als componist aan de slag. Hij was van 1949 tot 1956 muzikaal directeur bij de Indiase radio. Nadien zou hij als een van de eersten Europa en de Verenigde Staten in contact brengen met de Indiase klassieke muziek, waarvan hij tot zijn dood een van de voornaamste vertolkers zou blijven.

Shankar werd in het Westen vooral beroemd dankzij zijn samenwerking met violist Yehudi Menuhin en, op een heel ander vlak, met Beatles-gitarist George Harrison. Hij schreef tal van concerten voor sitar en orkest en bleef tournees maken. Harrison noemde Ravi Shankar de "peetvader van de wereldmuziek".

De eerste minister van India, Manmohan Singh, toonde zich bedroefd en had het over het verlies van "een nationale rijkdom en een wereldambassadeur van het cultureel erfgoed van India". Ravi Shankar woonde in California. Hij was geboren in de heilige stad Benares, aan de oevers van de Ganges, op 7 april 1920. Hij kwam uit een familie brahmanen, de hoogste kaste in de hindoegemeenschap.

Van 1986 tot 1992 maakte hij deel uit van het Hogerhuis in het Indiase parlement. Hij werd in 1999 onderscheiden met de Bharat Ratna, de hoogste Indiase onderscheiding. Voor zijn muzikale verrichtingen vielen hem tal van prijzen ten deel, waaronder drie Grammy Awards.

Ravi Shankar bleef concerten geven tot het allerlaatst en trad de laatste jaren geregeld op aan de zijde van zijn dochter Anoushka, die als sitarspeler in zijn voetsporen trad. Geethali Norah Jones Shankar, de bekende Amerikaanse jazz-zangeres was een andere dochter van hem. Hij overleed dinsdag in een ziekenhuis in San Diego, waar hij donderdag was opgenomen vanwege ademhalingsmoeilijkheden.  (br.hln)
� Reageer (0)
07-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro


Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro


http://oi47.tinypic.com/2epo9kw.jpg


In Lesterny, een deelgemeente van Nassognes in de provincie Luxemburg, staat de bekende vakantiewoning 'Ten Huize Planckaert'  te koop. Prijskaartje: 670.000 euro. Jarenlang vormde het gastenverblijf het decor van de 'Planckaerts', de realitysoap rond het gezin van Eddy Planckaert. De ex-renner heeft nu echter grootse plannen voor een nieuwe chambre d'hôtes op een domein van vier hectare in Bure, twee dorpjes verderop. Momenteel wachten ze op de nodige vergunningen om de renovatiewerken te starten.

Stéphanie Planckaert, intussen 23, legt uit waarom ze Lesterny verlaten. "De reservaties lopen goed, we klagen zeker niet. Door hard te werken is het geworden wat het nu is. Maar we wilden uitbreiden en dat kon hier niet. Een tijdje geleden hebben we een boerderij kunnen kopen, twee dorpjes verderop. In Bure, vlak bij de school waar ik vroeger naartoe ging. Een gigantisch domein, prachtig gelegen. Echt een droomlocatie", klinkt het in Het Belang van Limburg.� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!