Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


28-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George wordt volgende maand gedoopt

Prins George wordt volgende maand gedoopt

http://oi43.tinypic.com/2elsap5.jpg


Prins George, de eerste zoon van kroonprins William en prinses Kate, wordt op 23 oktober gedoopt in de koninklijke kapel in St. James' Palace in Londen. Dat maakte Clarence House namens het prinsenpaar vandaag bekend.

Op 22 juli werd George geboren. De aartsbisschop van Canterbury zal de prins van Cambridge, derde in lijn voor de troonopvolging, volgens het ritueel van de Anglicaanse kerk, dopen. Eens George op de troon komt, zal hij die kerk leiden.

Wie de peetouders worden van George, is nog niet bekend. Nog vandaag werd het gezamenlijke wapen van Georges ouders, prins William en prinses Kate, bekendgemaakt.� Reageer (0)
21-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aliens bestaan écht

Aliens bestaan écht


http://static3.hln.be/static/photo/2013/10/8/14/20130921104920/media_xll_6143774.jpg

Een team van Britse wetenschappers is ervan overtuigd dat ze het bewijs van buitenaards leven hebben gevonden. De wetenschappers stuurden een balon 27 kilometer de stratosfeer in en die bracht kleine biologische organismen mee die volgens de experts enkel in de ruimte kunnen zijn ontstaan.

Professor Milton Wainwright verklaart in The Independent dat hij "95 procent zeker" is dat de organismen niet op de Aarde hun oorsprong vonden.

"Met alle informatie die we hebben, kunnen we enkel besluiten dat ze uit de ruimte komen. Er is geen enkel mechanisme bekend waarmee deze levensvormen zo'n hoogte kunnen bereiken. Voor zover we weten, komen ze uit de ruimte".

Geen pollen
"Het zijn geen gebruikelijke organismen", stelt professor Wainwright van het departement Biologie en Biotechnologie van de universiteit van Sheffield.  "Mochten ze van de Aarde komen, dan zouden we zaken zien die we hier kennen, zoals pollen".

Kometen
De wetenschappers menen dat de organismen van kometen afkomstig zijn, grote ijsballen die door de ruimte klieven. De stalen werden immers genomen tijdens een meteorietenregen afkomstig van een komeet. Wanneer ze botsen met de atmosfeer van de Aarde, smelten kometen.

Waterachtige omgeving
"De deeltjes zijn zeer proper, zonder stof op, wat opnieuw suggereert dat ze niet van de Aarde komen. De meeste dragen ook geen kosmisch stof, wat ons doet vermoeden dat ze uit een waterachtige omgeving komen. De meest voor de hand liggende waterachtige omgeving in de ruimte is een komeet".

"Het zijn heel bijzondere dieren, niet wat we op Aarde kennen". De organismen zijn vermoedelijk niet meer in leven maar bevatten wel DNA, één van de fundamentele bouwstenen van leven zoals we het op aarde kennen.

Komen ook wij uit de ruimte?
Het feit dat de deeltjes DNA bevatten is het meest opmerkelijke aan deze ontdekking. Het voedt het vermoeden dat het leven op Aarde een buitenaardse oorsprong kent.

"Indien we het bij het rechte eind hebben, betekent dit dat er leven is in de ruimte, en dat het naar de Aarde komt. Het betekent ook dat het leven hier in de ruimte ontstond. Statistisch is er geen enkele reden waarom het leven op Aarde zou ontstaan zijn. Er zijn miljarden kometen, maar de meeste biologen concentreren zich op de Aarde".

"De Aarde is een open systeem en er regent voortdurend leven op, het is bijna te verbluffend om het te geloven".

De theorie dat de levensvormen in de hogere atmosfeer terechtkwamen na een vulkaanuitbarsting, veegt professor Wainwright van tafel.

"De laatste vulkaanuitbarsting was drie jaar geleden, die materie is al neergedaald", oordeelt hij.

Het team hoopt hun bevindingen bevestigd te zien wanneer ze in oktober opnieuw een test uitvoeren. Dan wordt de meteorietenregen van komeet Halley verwacht. De bevindingen van de wetenschappers werden in het Journal of Cosmology gepubliceerd. (br.hln)� Reageer (3956)
18-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago

Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago


http://oi42.tinypic.com/izqnac.jpg


'Het vonnis', de nieuwe langspeelfilm van Jan Verheyen is uitgenodigd op het Chicago International Film Festival (10 tot 24 oktober). De film wordt er vertoond in de Officiële Competitie, zo luidt het vandaag in een persbericht van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

'Het vonnis' was eerder al succesvol op het filmfestival van Montréal. Daar kaapte Jan Verheyen de prijs weg voor Beste Regie. De film verschijnt op 9 oktober in de Belgische bioscoopzalen.(br.hln)� Reageer (0)
14-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennon in pas ontdekt interview: Opnemen met Beatles was marteling

John Lennon in pas ontdekt interview: "Opnemen met Beatles was marteling"


http://oi43.tinypic.com/3312ff9.jpg

Op het einde was het een hel om met The Beatles in de studio te zitten, zo vertelt John Lennon in een recent opgedoken interview met radio-dj Howard Smith.


Lennon heeft het over de opnames voor 'Let It Be' in 1969, het laatste album van The Beatles.

"We gingen door de hel. Telkens we iets maken, is het een marteling", verklaart Lennon in het interview.

"The Beatles hebben niet meer magie dan jij. Het is een lijdensweg telkens we iets nieuws maken, we worstelen met elkaar. Er zijn spanningen. Telkens het rode licht aangaat (in de studio een signaal dat de opname loopt, nvdr.) is de spanning te snijden".

Lennon noemt 'Let It Be' ook "een vreemd album" dat de gespannen relatie tussen de bandleden reflecteert. De band zou een jaar na die opnames uit elkaar gaan.

"We hebben dat album nooit echt afgemaakt. We hadden er geen zin meer in. Paul wilde het absoluut uitbrengen. Die plaat toont The Bealtes in hun blootje".

Howard Smith vond het interview in een kist in zijn loft in New York. De opname wordt later deze maand geveild.(br.hln)� Reageer (0)
09-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.91-jarige dame brengt nacht door in Franse bankkluis

91-jarige dame brengt nacht door in Franse bankkluis


http://oi42.tinypic.com/210imty.jpg


Een 91-jarige vrouw heeft een onvrijwillige nacht doorgebracht in de kluis van een bank in de West-Franse stad Rennes. De bejaarde klante werd daar door het personeel van het BNP-Paribas-filiaal vergeten. Dat berichtte de regionale krant Ouest France.

De vrouw wilde zaterdag kort voor het sluitingsuur nog even in haar kluisje. De bankbedienden sloten haar volgens de voorschriften in de bankkluis op, maar vergaten haar dan. Zonder gsm op zak kon de bejaarde dame niemand verwittigen.

Omdat zijn moeder maar niet terugkwam, verwittigde de zoon 's avonds de politie. De ambtenaren zetten een zoektocht in en belandden uiteindelijk ook in de bank. Daar hoorden de agenten "een zachte stem uit de bankkluis". De 91-jarige vrouw doorstond haar 23 uur durende gevangenschap volgens de politie "gezond en wel en zonder wrok". Er wordt nu onderzocht waarom er in de bankkluis geen alarm is afgegaan. (br.hln)� Reageer (0)
07-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoo van Washington verwelkomt schattige babypanda

Zoo van Washington verwelkomt schattige babypanda


http://static3.hln.be/static/photo/2013/0/2/9/20130906141432/media_xll_6107949.jpg


Deze schattige reuzenpanda werd twee weken geleden in de Nationale zoo van Washington geboren, het meisje werd deze week aan het publiek voorgesteld. Voorlopig zorgt enkel mama Mei Xiang voor haar, de papa mag er nog niet bij.

Wetenschapper Jesus Maldonado: "We hebben een nieuw meisje in de familie. Papa Tian Tian moet nog even wachten om kennis te maken met zijn jonge spruit. Voorlopig mag enkel mama Mei Xiang bij de babypanda, die nog een naam moet krijgen."

Het kindje werd verwekt dankzij kunstmatige inseminatie. "Het is een pandaatje, ze is heel actief en maakt veel lawaai, het meisje wordt elke dag sterker", aldus de verzorgers. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Diana afgekraakt door Britse pers

Film over Diana afgekraakt door Britse pers


http://oi40.tinypic.com/2guxnbq.jpg


De Britse kranten zijn niet te spreken over de film over prinses Diana, die gisteren in Londen in première ging. De biopic, simpelweg 'Diana' gedoopt, is volgens de critici vreselijk saai en sentimenteel. De film kreeg zowat overal 1 ster. Ook op Rotten Tomatoes, dat recensies verzamelt, scoort de film opvallend slecht.


The Sun kopte het op de voorpagina: 'Princess of fails', een woorspeling die verwijst naar Diana's titel 'Princess of Wales'.

Volgens Daily Mail is het een 'creepy weepie that will make you sleepy'. De recensent schrijft dat de makers zó hun best hebben gedaan niemand voor het hoofd te stoten, dat het resultaat vervelend en voorspelbaar is. "Het slaagt er nooit in je te ontroeren of iets teweeg te brengen. Het is niet eens genietbaar slecht", luidt het daar.

The Telegraph hekelt vooral de dialogen, waarin de personages elkaar dingen vertellen die ze eigenlijk al weten. Zoals een hartchirurg die zegt: 'Ik ben een hartchirurg!'

The Mirror vindt de film 'cheap and cheerless' (goedkoop en troosteloos). 'Net als de Margaret Thatcher-film The Iron Lady is dit een film waar niemand heen zou gaan als het niet over beroemde mensen ging', concludeert de krant.

Zowel qua uiterlijk al qua gedrag als hoe ze klinkt, lijkt Naomi Watts ook totaal niet op Diana. Bovendien wordt ze zo zieli!g neergezet "dat zelfs Bridget Jones de straat zou oversteken om een ontmoeting te voorkomen." De regisseur zou beter moeten weten, vindt de krant nog.

The Guardian is eveneens vernietigend. "De afschuwelijke waarheid is dat, 16 jaar na die vreselijke dag in 1997, Diana opnieuw een vreselijke dood is gestorven." De recensent spreekt van een 'tergend goedbedoelde, eerbiedige en sentimentele biopic'. Het lijkt volgens hem of Watts een parodie op Diana speelt en haalt de geladen term 'car crash drama' boven.

Ook The Times haalt de één ster boven, al prijzen zij wél de prestatie van Naomi Watts: "Ze doet wat ze kan met een beschamend slecht script."

De positieve recensies

Daily Express besluit:' Diana' laat het publiek achter met tranen in de ogen.

The Independent deelt ook drie sterren uit: "Een donker liefdesverhaal, verzwaard door de bagage van de prinses." Maar de krant stelt wel de vraag of het verhaal wel historisch accuraat is. "Door de link met prinses Diana te laten vallen, had de film sterker kunnen zijn."

De film van Oliver Hirschbiegel en met Naomi Watts in de hoofdrol is vanaf 25 september te zien.(br.hln)� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!