Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


31-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze


Patrick Swayze stunt: acteert weer na helse chemo


De afbeelding “http://img78.imageshack.us/img78/7075/patrickswayzedg5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Patrick Swayze was begin dit jaar nog ten dode opgeschreven door alvleesklierkanker.
De Amerikaanse acteur Patrick Swayze heeft voor de eerste keer sinds begin dit jaar alvleesklierkanker bij hem werd vastgesteld, een interview gegeven. De sombere diagnose luidde toen dat hij slechts vijf procent kans had om deze ziekte te overleven. Swayze (56) verbaast dan ook vriend en vijand door weer op de set te staan van een nieuwe televisieserie.

Trots
De acteur die eeuwige roem verwief in films zoals 'Dirty Dancing', 'Ghost' en de tv-serie 'North and South' verklaart aan de New York Times dat hij er gewoon van houdt om hard te werken. Voor de nieuwe tv-reeks 'The Beast' staat hij dagelijks twaalf uur op de set en kruipt hij in de huid van Charles Baker, een FBI-agent met duistere geheimen. Swayze beseft dat niemand ooit voor mogelijk gehouden had dat hij nog zou acteren. "Op het eind van de werkdag rijd ik met een glimlach op mijn gezicht naar huis. Ik ben trots op datgene waartoe ik in staat ben", vertelt de 56-jarige Texaan.

Dode man
Swayze voegt eraan toe: "Het feit dat ik het vooruitzicht had om weer te acteren, werkte therapeutisch. Hoe kan je immers positief blijven als alle statistieken verklaren dat je een dode man bent? De chemotherapie was echt de hel." Hij kon tijdens zijn gevecht tegen de vreselijke ziekte ook altijd rekenen op de steun van zijn vrouw Lisa Niemi met wie hij al 32 jaar lief en leed deelt.

Niet genezen
De dokters blijven hem aanmoedigen om te acteren zolang de scans uitwijzen dat hij voldoende fit is. Ze hebben hem echter nog niet genezen verklaard. De producers van de nieuwe tv serie praten alvast over de opname van een vervolgreeks. De Amerikaanse acteur ziet dit helemaal zitten. "Er is nog zoveel dat ik zou willen doen. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen", sluit hij hoopvol het interview af. (br.hln)
� Reageer (0)
29-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Presley verdiende vorig jaar 52 miljoen dollar


Elvis Presley verdiende vorig jaar 52 miljoen dollar


http://www.theresalwayselvis.nl/nieuws/2007-08/elvis%20bovenaan%20hitlijst%20plaatje.jpg


Elvis Presley, de tekenaar van Snoopy - Charles Schultz - en de Australische acteur Heath Ledger zijn de overleden beroemdheden die het voorbije jaar het meest hebben verdiend. Dat meldde het tijdschrift Forbes vandaag in zijn jaarlijkse klassement.

Eenendertig jaar na zijn dood op 42-jarige leeftijd heeft Elvis in 2007 nog 52 miljoen dollar verdiend, meer dan nog levende supersterren zoals Justin Timberlake (44 miljoen) en Madonna (40 miljoen), aldus dezelfde bron.

Crescendo
Het is de tweede keer dat Elvis aan het hoofd van de lijst staat die Forbes publiceert ter gelegenheid van Halloween. Door de evenementen omtrent de dertigste herdenking van zijn dood heeft hij zelfs meer verdiend dan in 2006. Toen bracht de verkoop van cd's, afgeleide producten en de toegangstickets voor zijn huis in Memphis, Tennessee, 49 miljoen dollar in het laatje.

Snoopy
Schultz, de tekenaar van Snoopy en Peanuts, die in 2000 op 77-jarige leeftijd is overleden, profiteert van een akkoord tussen zijn erfgenamen en filmstudio Warner Bros om zich te verzekeren van een plaats op de lijst: zijn inkomsten na zijn dood bedragen 33 miljoen dollar.

Heath Ledger
Heath Ledger, die in januari is overleden op 28-jarige leeftijd na een accidentele overdosis, heeft volgens Forbes twintig miljoen dollar verdiend. Dat is te danken aan zijn rol van de 'Joker' in 'The Dark Knight', het tweede grootste commerciële succes in de geschiedenis in de Amerikaanse zalen, na 'Titanic'. (br.hln)
� Reageer (0)
24-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén moeder op vijf staat alleen


Eén moeder op vijf staat alleen


http://lisavandamme.files.wordpress.com/2007/11/portret_02.jpg


In België maken eenoudergezinnen 20,48 procent uit van de gezinnen met kinderen. Tussen 1991 en 2004 steeg het aantal eenoudergezinnen met liefst 32,10 procent. Dat blijkt uit een studie van de Rijksdienst voor kinderbijslag voor werknemers (RKW).

In de meeste gevallen (86,17 procent) is een vrouw in dergelijke gezinnen het gezinshoofd. Dat betekent dat een op de vijf moeders geïsoleerd is. Toch zijn er sterke verschillen tussen de gewesten: 28,17 procent in Brussel, 22,99 procent in Wallonië en slechts 13,65 procent in Vlaanderen. Omgekeerd is het zo dat van alle Belgische vaders slechts 3,44 procent geïsoleerd is.

De studie van RKW toont aan dat de werkloosheid in de groep van geïsoleerde ouders erg hoog is (31,19 procent). Dat is vijf keer hoger dan bij tweeoudergezinnen. Voorts blijkt uit de studie nog dat eenoudergezinnen vaak klein zijn: in de helft van de gevallen is er slechts één kind. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels witlooftaartje

Brussels witlooftaartje


De afbeelding “http://img384.imageshack.us/img384/3076/witloofue3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ingrediënten
1 groot vel bladerdeeg
4 stronkjes witloof
1 flesje geuze
1 gerookte kippenfilet
boter
nootmuskaat
peper en zout

voor het quichebeslag:

1 ei
1 dl room
1 dl melk
150 g Brusselse kaas
nootmuskaat
1 koffielepel gehakte rozemarijn
peper en zout


Bereiding
Bekleed individuele taartvormpjes met bladerdeeg en prik het deeg in met een vork.
Snijd het witloof fijn en stoof het aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met een scheutje bier. Doe er de in stukken gesneden kippenfilet bij.
Mix de ingrediënten voor het beslag. Doe het witloof in de taartvormpjes en giet er het beslag over.
Bak de taartjes 20 minuten in een oven op 170°C. Serveer met een frisse salade.� Reageer (0)
23-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koorts is ongevaarlijk


Koorts is ongevaarlijk


De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/196/koortsef0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 

Koorts is niet gevaarlijk, het is enkel een indicatie dat je een ziekte of infectie hebt. Dat vertelt professor Daniël Knockaert aan Bodytalk.


Wat is koorts?
Niet elke temperatuur boven 37°C is koorts. Je lichaamstemperatuur schommelt tijdens de dag. 's Ochtends vroeg, ongeveer van 4 tot 6 uur, is je temperatuur het laagst. Van ongeveer 16 tot 19 uur is die het hoogst. De lichaamstemperatuur verschilt van persoon tot persoon, het verschil ligt tussen 0,5 en 0,7 graden, maar blijft individueel wel redelijk constant. Als je ziek bent of je hebt een letsel, kan je lichaamstemperatuur wel tot 1,5 graden stijgen. De kritieke grens ligt op 42°C, maar zelfs dat kan een mens ongeveer 8 uur zonder schade aan.

Thermostaat
Daniël Knockaert zegt dat koorts niet schadelijk is en je het niet moet onderdrukken. Het is een verdedigingsmechanisme van ons lichaam tegen infecties en helpt ons zelfs te genezen. Hij beweert dat koorts meer voor- dan nadelen heeft, zonder zou de mens zelfs uitgestorven zijn.

Voordelen
Koorts versnelt zelfs de genezing. Want dan treedt je immuunsysteem namelijk in actie. Dat zien we vooral bij de witte bloedcellen, die verplaatsen zich dan sneller, vermenigvuldigen zich en vernietigen ziektekiemen. Doordat je lichaamstemperatuur hoger is, worden de ziektekiemen minder actief en planten ze zich minder voort.

Nadelen
Maar koorts heeft ook nadelen. Het is bijvoorbeeld erg energierovend, maar je lichaam zorgt er wel voor dat het nooit uit de hand loopt. Je kunt het mechanisme vergelijken met een thermostaat. Eens die is ingesteld, houdt die de hoge temperatuur aan. Als je dus ziek bent, stijgt je temperatuur tot een bepaalde hoogte, maar daarna blijft die stabiel. Als iemand met een ernstige infectie sterft, kan koorts hier nooit de oorzaak van zijn, wel de infectie. Door koorts te onderdrukken, behandel je de werkelijke oorzaak van het probleem niet.

Er zijn natuurlijk wel enkele uitzonderingen. Zwangere vrouwen of mensen met een zwakke gezondheid moeten opletten en hun koorts laten behandelen. (br.hln)
� Reageer (0)
19-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld maakt gelukkig en gezond


Geld maakt gelukkig en gezond


http://img408.imageshack.us/img408/7631/nuqt4.jpg


Vaak wordt in twijfel getrokken of geld echt gelukkig maakt. Nou, wel dus! In ieder geval voor ouderen.

Want uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ouderen met een hoger inkomen gezonder zijn dan met een laag inkomen. Bovendien voelen ze zich ook gelukkiger.

In de periode 2004-2006 had van de 50- tot 80-jarigen in de laagste inkomensklasse 18% een slechte fysieke gezondheid en 16% een slechte psychische gesteldheid.

Voor welgestelde ouderen waren die percentages respectievelijk 4 en 7 procent

Overigens hebben oudere vrouwen hebben over het algemeen een slechtere gezondheid dan mannen van die zelfde leeftijd.
� Reageer (0)
18-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Belg op zeven is arm


"Een Belg op zeven is arm"


http://www.dag.nl/upload_mm/3/a/e/1898310922_1999999744_armoede_440x293.jpg


Een Belg op zeven kan beschouwd worden als arm. Dat blijkt uit een studie van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, die vandaag gepubliceerd werd op de werelddag tegen armoede.

Armoedegrens
14,7 procent van de Belgen wordt beschouwd als arm volgens de recentste cijfers van de FOD Economie, die dateren uit 2006 en slaan terug op de jaarinkomens van 2005. Wie onder de armoedegrens valt, wordt als arm beschouwd. Voor alleenstaanden is dat 860 euro per maand, voor een gezin met twee kinderen is dat 1.805 euro. Ten opzichte van 2005 was er een stabilisering (14,8 procent toen), ten opzichte van 2004 een lichte stijging (14,3 procent toen).

Alleenstaanden
Desalniettemin zijn het vooral alleenstaanden (23,7 procent) en alleenstaande ouders (31,7 procent) die leven onder de armoededrempel. Van de eigenaars van een woning is één op tien arm, van huurders meer dan een op vier. Gepensioneerden maken voor bijna een derde deel uit van de arme bevolking. Werk blijft de belangrijke garantie tegen armoede: 86,1 procent van de mensen onder de armoedegrens werkt niet.

Levensstijl
De studie peilde ook naar de levensstijl van armen. Zo zegt bijna een op drie dat hij problemen heeft om zijn woning adequaat te verwarmen. Bij de rest van de bevolking is dat zowat een op tien. Hun woning is ook vaak minder comfortabel: 11,5 procent zegt te weinig ruimte te hebben. Een op 4 armen kan zich geen elementaire gebruiksvoorwerpen als een auto kopen. Meer dan 1 op 5 heeft geen computer.

Meer geïsoleerd
Armen zijn ook meer geïsoleerd. Zo hebben ze meer dan anderen geen contact met vrienden of familie. Ook kan meer dan een op tien van de armen op niemand terugvallen voor hulp, bij de anderen is dat nog geen een op twintig. (br.hln)

� Reageer (0)
16-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte wijn zelfde effect voor hart als rode wijn


Witte wijn zelfde effect voor hart als rode wijn


De afbeelding “http://img395.imageshack.us/img395/7317/winedv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Witte wijn is even gezond als rode, het heeft namelijk dezelfde gezondheidsvoordelen voor je hart. Dat blijkt uit recent Amerikaans onderzoek.

Hart
Reservaratrol vind je enkel in rode wijn. Lang werd gedacht dat deze stof verantwoordelijk is voor het feit dat rode wijn je hart beschermt. Maar artsen zeggen nu dat dit niet zo is. Het drinken van een of twee glazen Pinot Grigio of Chardonnay is even goed voor je hart dankzij bepaalde deeltjes in druiven die gebruikt worden om witte wijn te maken.

Zelfde effect
"Met het vlees van de druif kan je hetzelfde effect bekomen als met de schil. Daarom kunnen we nu met zekerheid zeggen dat een of twee glazen witte wijn per dag hetzelfde effect heeft als rode wijn", besluiten de onderzoekers. (br.hln)
� Reageer (0)
15-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart treedt gratis op


Rod Stewart treedt gratis op voor jarige prins Charles


De afbeelding “http://img355.imageshack.us/img355/6178/rodstewardfg2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De afbeelding “http://img171.imageshack.us/img171/3131/charlesic8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prins Charles wordt 60 op 16 november.


Rod Stewart, Schot in hart en nieren, wil gratis optreden voor de zestigste verjaardag van prins Charles. Normaal rekent Stewart (63) niet minder dan 1,2 miljoen euro aan voor een privé-optreden, maar voor zijn vriend de prins en zijn vrouw Camilla wil hij het gratis doen bij wijze van verjaardagsgeschenk voor de troonopvolger.
De festiviteiten grijpen op 15 november plaats in het landhuis van prins Charles in Highgrove, daags voor zijn verjaardag. Rod Stewart is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Prince's Trust. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tango bant depressie


Tango bant depressie

Voor het filmpje Shall We Dance te bekijken
druk op foto

Heb je een dipje, leer dan de tango aan. De Engelse psychologe Rosa Pinniger gelooft er sterk in en hoopt met een onderzoek te bewijzen dat een gepassioneerde dans de beste alternatieve therapie is tegen depressie.


Onderzoek
Tijdens een proef, die zes weken zal duren, wil ze bij de deelnemers negatieve gedachten die angst en depressie veroorzaken, uitschakelen. De tango lijkt haar de ideale dans omdat deze volledige concentratie en aandacht vraagt.

"Je moet voortdurend in bewuste verbinding staan met de partner. Vreemde gedachten kunnen dan niet. Doordat mensen die geestesvrijheid ervaren tijdens die drie minuten van een tango, zullen ze beseffen dat die vrijheid op elk moment mogelijk is".

Meditatie
Gedurende zes weken, geeft ze tangoles aan dertig depressieve mensen. Dertig anderen krijgen meditatielessen, een meer erkende behandeling voor depressie. Een controlegroep van 30 krijgt geen behandeling.

"Hoewel we weten dat medidatie kan helpen tegen depressie, lukt het niet iedereen om te mediteren. Iedereen die kan lopen, kan wel tango leren. Het maakt niet of je gracieus bent, enkel de aandacht en de concentratie voor de danspartner, telt". (lvl)(br.hln)� Reageer (0)
11-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis beschermt tegen eczeem


Vis beschermt tegen eczeem


De afbeelding “http://img511.imageshack.us/img511/4993/visha7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De introductie van vis in het dieet vóór de leeftijd van negen maanden biedt later bescherming tegen eczeem. Ook een vogel in huis lijkt zijn voordeel te hebben. Opmerkelijk: kinderen met eczeem lopen een tweemaal hogere kans om op latere leeftijd astma te ontwikkelen, schrijft het medische weekblad De Huisarts.

Omgevingsfactoren
De prevalentie van eczeem neemt toe in Westerse landen en het ligt voor de hand dat omgevingsfactoren daar voor iets tussen zitten. Meer bepaald naar de introductie van vast voedsel ging al heel wat aandacht, aldus De Huisarts. Eerder onderzoek had al gewezen op de gunstige invloed van vis tijdens het eerste levensjaar om het latere optreden van eczeem tegen te gaan. Maar tot nu toe ontbrak het aan prospectieve cohortstudies om dit gegeven te bevestigen.

Zweeds onderzoek
De Universiteit van Göteborg (Zweden) vulde die leemte op en selecteerde willekeurig 8.176 pasgeborenen, de helft van de West-Zweedse geboortecohort van 2003. De ouders vulden op zes en twaalf maanden een vragenlijst in over de aanwezigheid van eczeem en over mogelijke oorzakelijke factoren. Uiteindelijk beschikten de vorsers voor 4.921 kinderen over volledige gegevens, schrijft De Huisarts.

"Familiezaak"
Het aantal kinderen met eczeem bleek niet te onderschatten: 13,9 procent van de kinderen in de cohort had er last van op de leeftijd van zes maanden en dat cijfer liep op tot 20,9 pct op de leeftijd van twaalf maanden. Familiale antecedenten waren een belangrijke onafhankelijke risicofactor. Eczeem bij een broer of zus verhoogde het relatieve risico met 87 pct, eczeem bij de moeder deed het risico voor het kind met 40 pct toenemen. Het optreden van koemelkallergie bij het kind verdrievoudigde de kans op eczeem, aldus De Huisarts.

Soms onverklaarbaar
Bij een aantal gebruikelijke verdachten konden de vorsers geen schuld vinden: de aanwezigheid van een kat of een hond in huis, roken door de ouders, of de leeftijd waarop eieren of melk geïntroduceerd werden. Er was ook geen invloed te vinden van borstvoeding gedurende een korte periode. Twee factoren boden wél bescherming. Dat was in de eerste plaats de introductie van vis in het dieet vóór de leeftijd van negen maanden en verder ook de aanwezigheid van een vogel in huis. (br.hln)
� Reageer (0)
08-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot:


Brigitte Bardot: "Palin gevaarlijker dan pitbull"


De afbeelding “http://img381.imageshack.us/img381/615/bbgo1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De gewezen Franse actrice Brigitte Bardot heeft een klap uitgedeeld, gelukkig enkel figuurlijk, aan Sarah Palin. Het 74-jarige icoon van de filmindustrie - die nu vooral opkomt voor dierenrechten - schreef een vlammende open brief gericht aan de running mate van de Republikeinse presidententskandidaat John McCain.

Blamage voor vrouwen
"Ik hoop dat je de verkiezingen verliest want dat zou een overwinning voor de wereld zijn", schreef een woedende Bardot. "Door de verantwoordelijkheid van de mensheid te ontkennen in global warming, te ijveren voor het recht op wapendracht en domme verklaringen af te leggen, ben jij een blamage voor alle vrouwen en vorm je een bedreiging voor het milieu." De gewezen actrice vervolgde haar betoog door Sarah Palin te beschuldigen van het in gevaar brengen van kwetsbare leefgebieden door het steunen van olieboringen in Alaska.

Lipstick
Het finale salvo van de beroemde dierenrechtenactiviste was voornamelijk gericht op het feit dat de running mate van McCain zichzelf omschreef als een pitbull met lipstick. "Ik smeek je om jezelf niet te vergelijken met een pitbull. Ik ken honden heel goed en ik verzeker je dat een pitbull bijlange niet zo gevaarlijk is als jij", haalde Bardot zwaar uit. (br.hln)
� Reageer (0)
05-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henk Van Cauwenbergh


Henk Van Cauwenbergh geeft preview van Showbizzkalender
Ook HLN Superbabe 2008 Cindy (rechts) figureert op deze Showbizzkalender.Glamourfotograaf Henk Van Cauwenbergh stelt op 10 november in Tongeren al zijn twaalfde Showbizzkalender voor. Deze week maakte Het Laatste Nieuws al bekend dat vtm-presentatrice en actrice Francesca Vanthielen de cover zal sieren. Maar als huisfotograaf van onze eigen HLN Superbabe - we zullen binnenkort de oproep lanceren voor de HLN Superbabe 2009 - gaf Henk ons een exclusieve preview in de vorm van een flink aantal extra making of-beelden.

Limburg
Voor de twaalfde editie trekt Van Cauwenbergh resoluut de Limburgse kaart. Niet alleen overtuigde hij de Limburgse Francesca Vanthielen om sierlijk naakt te poseren voor de cover van zijn gegeerde kalender, bovendien trekt hij straks voor het grote lanceringsfeest naar Tongeren, naar de gerestaureerde oude abdij-kliniek voor een swingend BV-avondje in grote stijl. De foto's zelf werden dan weer aan de andere kant van het land, op het strand van Knokke, geschoten.

Zwart-wit
Voor zijn twaalfde kalender zwoer Henk trouw aan strakke zwart-wit fotografie. Naast Vanthielen strikte Van Cauwenbergh ook Miss België Alizée Poulicek en haar eredames, Brigitta Callens, Isabelle Nijs, Julie Taton, Annelien Corevits, Nele Somers, Joke van de Velde, Hadise, Familie-actrice Sofie Mora en natuurlijk Véronique De Kock, die er al voor de twaalfde keer bij is. Mannelijk schoon komt van Werner De Smedt en Gunther Levi.

Goed doel
Net zoals de vorige jaren, gaat de opbrengst van de kalender integraal naar de zorg en opvoeding van vijf tsunami-weesmeisjes die door Henk en vrienden worden begeleid tot ze hun studies hebben beëindigd. Op de dag van de vloedgolf waren ze tussen 5 en 12 jaar jong. De nieuwe Showbizzkalender kost 22 euro en kan nu al besteld worden door het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnummer 751-0032907-64 met vermelding 'editie 2009'. U ontvangt de kalender vanaf 10 november. Info over het lanceringsfeest op 10 november in Tongeren op (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste beha maakt decolleté rimpelvrij


Nieuwste beha maakt decolleté rimpelvrij
 


Door veroudering, op je zij te slapen of te zonnen, ontstaan verticale plooitjes in je decolleté. Sinds kort bestaat een makkelijke oplossing om komaf te maken met deze fijne lijntjes. 'La Decollete' of de anti-rimpel beha draag je gedurende de ganse nacht.

Resultaten
Doordat de BH de borsten min of meer dwingt op de juiste plaats te blijven, zou elk velletje netjes glad blijven. Al na één nacht zouden de gevolgen zichtbaar zijn. Na vijf tot zeven nachten moet de busthouder zijn werk optimaal hebben gedaan.

Stevige boezem
Volgens de fabrikanten draagt de anti-rimpel BH uiterst comfortabel door gebruik van zachte, anti-allergische materialen. Ook geeft de 'soutien' voldoende ondersteuning tijdens de nacht, wat de stevigheid alleen maar ten goede komt.

La Decollete is verkrijgbaar voor 39,95 euro via www.decollette.nl (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!