Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • XFGG (카지노 커뮤니티)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dfdfh (스포츠중계)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • gfd (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • hfd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsdsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dssd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • asfsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsds (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Different types of Sliding Door (Rakshi)
        op Donuts á la batbot
  • DSD (온카)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde halve walnootjes
    [Afbeelding: 2ebfn00.jpg]

    [Afbeelding: zkidcz.jpg]

    gevulde halve walnootjes

    Ingrediënten deeg:

    500 gr. bloem
    250 gr. koude boter
    4 eieren
    4 eetlepels suiker
    1/2 zakje bakpoeder

    Ingrediënten vulling en versiering:
    -Caramel zelfgemaakte of 1 potje bobogeen gemengt met gemalen nootjes ( naar smaak)
    -halve walnoten
    - gesmolten melk chocolade

    Kneed de ingrediënten voor het deeg samen tot een soepel deeg. Maak kleine bolletjes. Ongeveer zo groot als een knikker.
    Warm de walnotenpan en vet het regelmatig in zodat ze niet blijven plakken.
    Als de gebakken walnootjes afgekoeld zijn dan vul je ze met een meetje karamelmengsel en leg er een halve walnoot op. Als je klaar bent dan verzier je ze met gesmolten chocolade.

    smakelijk eten

    liefs OumYAssine

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baklava 2
    [Afbeelding: 2gw5hd1.jpg]

    [Afbeelding: 16gdi14.jpg]

    Baklava 2

    Ingrediënten:
    1 rol filodeeg
    500 gr. pinda's grof gemalen
    7 eetlepels poedersuiker
    3 eetlepels mazhar
    1 theelepel kaneel
    1 eetlepel amandelaroma
    1 eetlepel boter

    * honing, gesmolten boter en mazhar

    Meng de noten door elkaar(hou wat gemalen pinda's achter voor de decoratie),voeg de suiker,kaneel,mazhar,boter en amandel essence.Pak 4 tot 5 stuks filodeeg leg ze op elkaar en bestrijk ze met de gesmolten boter verdeel wat van de vulling erover en rol op,tijdens het oprollen de rol steeds bestrijken met een beetje boter,snij de rol in stukken. Bak de baklava in de oven op
    180 graden bruin.
    Verwarm de honing met 1 of 2 eetlepels mazhar aubain-marie en giet over de nog warme baklava en bestrooi met de achtergehouden pinda's en leg ze in mooie bonbonpapiertjes.

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (428)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fekkas

    [Afbeelding: 200a15y.jpg]

    [Afbeelding: 110iyrb.jpg]


    Fekkas

    ( met dank aan mellouki)

    Ingrediënten:
    6 eieren
    250 gram grof gemalen amandelen
    1/2 glas sesamzaad
    1 kom olie
    1 kom suiker
    1 theelepel bakpoeder
    meel

    versiering:
    1 eigeel en lepeltje nescafe samen gemengd

    Bereiding:
    Bovenstaande ingrediënten samen tot een soepel deeg kneden.
    Maak er dan dikke staven van . Bestrijk deze met het mengsel van eigeel/nescafe. Met een vork er dan voorzichtig lijntjes op trekken voor de sier.
    Bak de staven op 180 graden maar als ze half gaar zijn moet je ze eruit halen en in dunne plakjes snijden. Deze weer opnieuw in de oven en verder laten afbakken tot ze een mooi kleurtje hebben.

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (563)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco's koekjes
    [Afbeelding: nytdo4.jpg]

    [Afbeelding: 3e82x.jpg]

    Coco's koekjes

    ( met dank aan Mellouki)

    Ingrediënten:
    1 glas olie
    125 gr. boter in blokjes
    1 glas coco's
    1/2 zakje bakpoeder
    1 vanilliesuiker
    200 gr. suiker
    500 gr. bloem

    Apart nog wat suiker en coco's in een schaaltje om de deegbolletjes in te deppen.

    Bereiding:
    Alle bovenstaande ingrediënten samen kneden. Maak er kleine bolletjes van en dep de bovenkant in het mengsel van suiker en coco's. Voor de vierkantjes heb ik een stempel gebruikt (plastic ding wat in een apparaat zit waar je friet meemaakt van gewone aardappelen).
    Bak ze tot een mooi kleurtje op 180 graden in de oven.

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (10)
    20-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.suikerfeest koekjes 2009
    [Afbeelding: 357gdhu.jpg]

    [Afbeelding: 10nxszn.jpg]

    suikerfeest koekjes 2009

    20-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (1307)
    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde stokbroden

    [Afbeelding: 6plp8p.jpg]

    [Afbeelding: 2cgn4ev.jpg]

    Gevulde stokbroden

    Benodigheden
    500 gram bloem
    20 gram gist
    300 ml lauwe melk
    1 eetlepel olie
    peper en zout naar smaak

    afwerking eitje om het brood te besmeren en geraspte kaas

    Vulling
    Naar keuze vullen. Ik heb het hier gevuld met een fijngesneden uitje wat ik heb laten fruiten in een beetje olie en daar bladspinazie bijgedaan en 2 eetlepels tomatenpuree en een blikje tonijn . Dit gekruid met zout,peper,paprikapoeder en komijnpoeder.

    Bereiding
    Kneed de ingrediënten van het deeg tot een mooie soepel deeg en deel het in 2 delen.
    Laat het deeg rijzen tot het verdubbeld is. Kneed het deeg even door.
    Dan elke bol uitrollen tot een rechthoek van ongeveer 20 bij 30 cm.
    Leg de vulling dan op het deeg en rol het op tot een stokbrood.
    Zorg wel dat de naad onder ligt.
    Snijd een paar sneden in het stokbrood en laat het rijzen.
    Als het gerezen is dan smeer je er ei op en strooi er geraspte kaas op.
    Bak de stokbroden op 200 graden goudbruin.

    14-09-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (14)
    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitvlaai
    [Afbeelding: snm9hz.jpg]

    [Afbeelding: 2e1d274.jpg]


    Fruitvlaai

    29-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (3)
    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roomkaastaart met ananas
    [Afbeelding: i1kyeg.jpg]

    [Afbeelding: 54enx2.jpg]

    Roomkaastaart met ananas

    Ingrediënten bodem:
    1 pak maria koekjes
    250 gram gesmolten roomboter

    Ingrediënten vulling:
    2 pakjes roomkaas
    200 gram basterdsuiker
    3 pakjes ongeklopte slagroom
    vaniliesuiker
    3 pakjes klopfix

    Topping:
    2 blikjes ananas in stukjes
    2 eetlepel maïzena

    Als eerste de mariakoekjes verkruimelen of malen  en daar de gesmolten boter bij doen. Goed mengen.Daarna het mengsel  plat drukken in een taartvorm. Beste is om even wat bakpapier op de bodem te leggen.
    Dan de bastersuiker met de roomkaas ( winkelmerk) samen mengen. In een andere kom de slagroom met vanililliesuiker en klopfix  stijf kloppen.
    Roomkaas en slagroom samen mengen. Dit op de verkruimelde koekjes uitstrijken. En in de koelkast laten koelen.

    Daarna de ananas in een pan gieten met de helft van het siroop. Dit aan de kook brengen. meng 1 eetelepel koude siroop met de maïzina ( ongeveer 1 eetlepel) . Dit voeg je bij de kokende ananas stukjes toe. Als het goed is moet de siroop nu dikker worden. Dan van het vuur afhalen en laten afkoelen.
    Als het eenmaal goed is afgekoeld boven op de slagroom/roomkaas uitsmeren in de taartvorm en dan een nachtje laten koelen in de koelkast.

    12-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Croissants
    met jamvulling

    [Afbeelding: 28vyj4w.jpg]

    [Afbeelding: 352ejif.jpg]

    zonder vulling ( naturel)

    [Afbeelding: 2itlbwn.jpg]

    [Afbeelding: 2s10u0w.jpg] 

    Croissants gevuld met jam en naturel ( dank aan van Noha Tanger voor dit heerlijke recept)

    12-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (142)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bossche bollen
    [Afbeelding: 2dsnzx2.jpg]

    [Afbeelding: oumcqw.jpg]


    Bossche bollen

    200 melk ml
    100 gram boter
    110 gram bloem,gezeefd
    snufje zout
    4 eieren(m)

    Vulling:
    750 ml ongeklopte slagroom,
    6 eetl.poedersuiker
    3 zakjes klop-fix.

    Garnering: gesmolten chocolade

    Breng de melk met de boter en een snufje zout aan de kook zodra het kookt de bloem erbij en snel roeren blijf nog 1-2min roeren en haal de pan van het vuur. Doe de eieren en voor een erbij de volgende pas erbij doen als de 1ste al opgenomen is. Doe het beslag in een spuitzak en spuit soesjes op de bakplaat. Bak ze in een voorverwarmde oven op 210-220 graden voor ongeveer 15-20min.
    Ondertussen de oven niet open doen anders zakken ze in. Ondertussen de vulling maken.
    Laat de soesjes afkoelen en maak met een spuitmond een gaatje in de onderkant,vul de soesjes met slagroom.
    Smelt de chocolade aubain-marie of in de magnetron met een beetje olie en dompel de soesjes daarin,laat ze drogen garneer daarna met slagroomtoefjes.

    OumYAssine

    04-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (5)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte mini stokbroodjes
    [Afbeelding: 2lv1rwz.jpg]

    [Afbeelding: 2vdnv2t.jpg]

    Zachte mini stokbroodjes ( met dank aan Khadija)

    Voor  16 stuks

    Ingrediënten:

    1 kilo bloem
    100 gram zachte boter
    20 gram gedroogde gist
    2 eieren
    500 ml lauwe melk
    2 volle theelepels  zout

    Meng alle ingrediëntengoed  door elkaar en kneed  het deeg ongeveer  15 minuten. Laat het deeg even 10 minuten rusten. Maak er dan 16 bolletjes van .Pak dan  weer je  1e bolletje en maak er  een staafje van en leg het op de bakplaat. Zo werk je ze allemaal af. Met een scherp mes kun je er sneetjes inmaken om het effect te krijgen van een stokbroodje. Laat ze ongeveer 45 á 60 minuten rijzen. Smeer ze in met een mengsel van melk en een losgeklopt ei . Je kunt er eventueel wat sesamzaadjes of maanzaad opstrooien. Dan bak je ze in de oven op 220 graden tot ze mooi goudbruin zijn.

    OumYAssine

    03-07-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (35)
    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lange vingers met slagroom en cocosrasp
    [Afbeelding: 91hu29.jpg]

    [Afbeelding: 35ku6v6.jpg] 

    lange vingers met slagroom en cocosrasp

    Nodig :
    2 pakken lange vingers
    melk
    250 ml. ongeklopte slagroom
    2 eetlepels poedersuiker
     zakje vanilliesuiker
    1 pakje klopfix
    gemalen coco's

    Klop de slagroom stijf met de vanilliesuiker,poedersuiker en klopfix. Pak 2 schaaltjes waarvan je er 1 vult met melk en de ander met de coco's.
    Pak een Lange vinger en doop die in de melk . Spuit dan wat slagroom op de lange vinger ( onderkant waar geen suiker op zit). Pak dan een andere lange vinger die je ook in de melk doopt. En daarna boven op de andere legt waar slagroom op zit. Rol dan door de coco's en leg in een cakevormpje. Dek ze af met folie en laat ze een nachtje in de koelkst staan zodat ze lekker zacht worden.

    OumYAssine

    13-04-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (21)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardbeien slagroomtaart
    [Afbeelding: 2lcwx9t.jpg]

    [Afbeelding: 2ijq1dw.jpg]

    Aardbeienslagroomtaart

    biscuitdeeg:
    135 gr. suiker
    70 gram gezeefd meel
    55 gram maïzina
    10 gram bakpoeder
    5 eireren

    vulling:
    verse slagroom opgeklopt met aadbeienpudding (die je niet hoeft te koken)
    aardbeienjam die je goed hebt opgewarmd met een paar eetlepels water erbij

    versiering:
    verse aardbeien
    verse slagroom opgeklopt met suiker,vaniliesuiker en klopfix
    chocoladeversiering
    nougatine
     
    Breek de eieren in een kom en voeg de suiker toe. Deze op de hoogste snelheid van je mixer kloppen. Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Zeker 10 a 15 minuten mixen. Alle andere ingediënten zevend bij elkaar doen. Voeg deze bij het eiersuiker schuim. Met een houtenspatel  langzaam roeren tot het 1 geheel is.
    Beboter de bakvorm en bestrooi hem met meel. Giet het beslag in de vorm van 28 cm doorsnee. Strijk het deeg naar alle kanten.
    Plaats de bakvorm in een voorverwarmde oven van 180 graden . Het moet ongeveer 30 a 35 minuten bakken.

    Laat de taart na het bakken goed afkoelen. Snij hem doormidden. Smeer de onderste helft in met de jam. Smeer erna de slagroompudding op. Leg de andere helft erop. Smeer de taart helemaal in met de slagroompudding. Werk de taart verder af .

    OumYAssine

    13-04-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (1)
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinda-choco muffins
    [Afbeelding: 2434xdw.jpg]

    [Afbeelding: 2eqgdc8.jpg]

    Pinda-choco muffins

    Pinda-choco muffins

    Nodig:

    125 ml olie
    100 gr suiker
    1 zakje vanillesuiker
    2 eieren
    2 eetlepels cacaoupoeder
    250 ml melk
    snufje zout
    chocoladevlokken
    3 flinke eetelepels pindakaas
    250 gr bloem
    1 zakje bakpoeder

    Alle ingrediënten goed samen mixen. Beginnen met de olie en suiker en voeg zo de rest erbij tot je een fijn cakebeslag hebt.
    Verwarm vantevoren de oven voor op 200 graden.
    Vet vantevoren de muffinvorm in met boter en meel.
    Giet de muffinvormen voor 2/3 deel vol. Ze moeten ongeveer 20 minuten in de oven.



    OumYAssine

    27-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bountycake
    [Afbeelding: 2v0zbl3.jpg]

    [Afbeelding: 16ium8g.jpg]

    Bountycake ( met dank aan Noha Tanger)

    Ingrediënten voor de cake:
    4 eieren
    250 gram zachte boter
    200 gram suiker
    4 eetlepels melk
    1/2 zakje bakpoeder
    3 eetlepels cacaopoeder (zonder suiker)
    snufje zout
    200 gram bloem

    Begin met de boter en suiker tot een crème te kloppen dan voeg je één voor één de eieren toe. En dan de melk.
    De bloem,bakpoeder,zout en cacao samen zeven en deze in 2 x toevoegen en dan goed mengen.

    Neem een bakblik die je goed invet dan de bodem met bakpapier beleggen. De cake op 175 graden in 20 minuten gaar bakken in de oven


    Ingrediënten en bereiding van de vulling:

    500 ml melk
    klontje boter
    dan 8 eetlepels dunne griesmeel erdoor roeren en tot een griesmeelpapje laten koken .haal het pannetje dan van het vuur af en meng er dan 200 gram kokos en 200 gram suiker door .

    Deze vulling over de gare cake verdelen met de hulp van een lepel .
    Als laatste met gesmolten chocolade bedekken en laten opstijven in de koelkast. Beste is om deze cake een dag vantevoren te bereiden.

    OumYAssine

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (34)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taijne met lamsvlees en aardappelen en courgette's
    [Afbeelding: 25zo55z.jpg]

    Taijne met lamsvlees en aardappelen en courgette's

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (2205)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza gemaakt met Turks brood als bodem




    pizza gemaakt met Turks brood als bodem

    recept volgt nog.....

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:broodjes/deegwaren
    >> Reageer (94)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tajine met visballetjes in tomatensaus

    [Afbeelding: foto0046.jpg]

    [Afbeelding: dscf1079.jpg] 
    Tajine met visballetjes in tomatensaus

    recept volgt nog......

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (2)
    02-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citroen amandelkoekjes
    [Afbeelding: 33mc1hh.jpg]

    [Afbeelding: 30m1v03.jpg]

    citroen amandelkoekjes

    ( met dank aan ceuta )

    handje gebakken en gehakte amandelen
    200 gr zachte boter
    2 eieren
    half zakje bakpoeder
    rasp van sinaasappelschil of citroen
    scheut mazhar  (oranjebloesemwater)
    meel tot je goede deeg hebt
    150 gr gemalen suiker

    decoratie: chocolade reep en gehakte amandelen

    De eieren met de boter en suiker goed mengen dan de mazhar erbij de rasp en de amandelen en dan beetje voor beetje de meel tot je een soepel deeg hebt.Dan maak je staafjes en doe je met pincetje versieren afbakken op 160 gr en zo'n 15 minuten. Als ze klaar zijn in gesmolten choco dompelen en in de gehakte amandelen en hard laten worden. Evetueel voor de sier wat poedersuiker erboven strooien.

    Heb het recept gehalveerd en kreeg er ongeveer 30 stuks uit.
    Tip: staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven .

    02-02-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (14)
    18-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pindabonbons

    [Afbeelding: 14jc8ko.jpg]

    [Afbeelding: 2cpaivc.jpg]

    pindabonbons


    Ingrediënten:

    250 gram ongezouten en geroosterde en gemalen pinda's
    pot chocopasta
    2 lepels honing
    ongeveer 15 droge biscuitkoekjes gemalen

    Alles goed mengen.
    Even in de koelkast laten hard worden
    Dan maak je er bolletjes van en dan door cocos en dan in een bonbonvormpje.

    18-01-2009 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (9)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!