Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • seo service london (seo service london)
        op Bruidegom&bruid cupcakes
  • http://truediamond.co.uk/ (seo service UK)
        op Broodje mozzeralla met tomaat
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Mobile App Development Company in Chennai (Appslure)
        op Appel-msemmen
  • Delhi Hotel Escorts (saniyasharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eidkoekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mhancha/baklava




    wilde eigenlijk mhansha maken maar is meer iets van baklava geworden hihihihi

    Mhancha/baklava


    ingredienten amandelvulling:

    250 gram amandelen
    125 gram poedersuiker
    3 eetelepels gesmolten kaneel
    1/2 papalepel kaneel
    2 eetlepels oranjesbloesem
    beetje arabische gom


    filodeeg
    gesmolten boter

    decoratie honing en geschaafde amandelen

    maak de vullingen en maak er lange slierten van ( worstjes)
    dan pak je e1 vel filodeeg vet deze goed in met gesmolten boter en leg er een andere bovenop.
    Deze ook goed invetten dan leg je aande uiteinden de worstjes/slierten amandelvulling.
    dan draai je de fildodeeg om de amandelrol heen.

    smeer goed de bovenkant in met boter .

    werk alles zo af.

    dan 15 minuten bakken in de oven en dan honing overgieten en geschaafde amandelen en dan in stukjes snijden.

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bootjes gevuld met pindas en chocolade




    bootjes gevuld met pindas en chocolade

    Ingredienten voor ongeveer 50 stuks:
    200 gr bloem
    100 gr boter
    30 gr poedersuiker
    Snufje zout
    1 eigeel
    3-4 el water

    vulling :

    ongezouten pinda's
    gesmolten melkchocolade en een beetje gesmolten witte chocolade.

    Bereiding:
    Meng voor het deeg de bloem, boter, poedersuiker, zout en eigeel. Voeg water toe tot je een mooi glad deeg kunt maken. Leg afgedekt in de koelkast om te rusten.

    Neem de bootjesvormpjes en bedek die met het deeg (niet te dik, er moet een holte overblijven voor de vulling!). Prik het deeg in en bak op 175 graden voor 10 minuten.

    meng de pindas met de melkchocolade en vul de bootjes als ze zijn gestold dan versier je ze verder met witte chocolade

    zijn makkelijk en smaken naar snickers

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maïzena koekjes


    Maïzena koekjes

    1 pak maïzena ( ongeveer 200 a 250 gram)
    250 gram zachte boter
    6 eigeel
    1 bakpoeder
    1 vanilliesuiker

    meng bovenstaande goed .
    Verwarm de oven voor op 175 graden.
    Maak dan hele kleine bolletjes ( zo groot als een knikker ongeveer. Ik probeer altijd 1 uit in de oven omdat je soms uitlopen. Als dit gebeurd dan wat maïzina toevoegen.
    Dan laten bakken tot je ziet dat ze gaar zijn. Ze blijven een beetje wit/lichtgeel.
    Dan dompelen in gesmolten witte choclade en daarna in de cornflakes

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (8)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amandelspijsbolletjes




    Amandelspijsbolletjes

    Ingrediënten:
    - pak filodeeg
    - gesmolten boter voor de filodeeg


    Voor de vulling:
    2 pakjes amandelspijs en een eitje samengemengd

    voor na het bakken warme honing

    Snijdt je de opgerolde filodeeg(dus dat het nog een rol is) in stukjes van elk 5 cm. Maar dit doe je niet in 1 x, tot je het eerste rolletje op hebt gemaakt, snij je de volgende rol van 5cm. Zodat het niet uitdroogt.
    Je hebt dus een rolletje van 5 cm, die rol je uit, en die haal je per velletje door de pastamachine met de spaggetivorm. Dan krijg je dus sliertjes uit het velletje. Die leg je op een dienblad, besprenkel het goed met boter, pak de amandelspijsbolletje en rol het in de sliertjes van filodeeg. Je moet de sliertjes goed vet houden met de boter, zodat de slierten niet breken. En zo werk je ze allemaal af en bak ze mooi bruin in de oven op 150graden. En dan meteen in de honing dompelen. Goed laten uitlekken in een vergiet, en daarna doe je ze in papierenvormpjes.

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (8)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeienvlaai


    Aardbeienvlaai

    Ingrediënten
    125 gram zachte boter
    100 gram suiker
    1 vanilliesuiker
    snufje zout
    2 eieren
    175 gram bloem
    1 theelepel bakpoeder
    1 a 2 eetlepels melk

    Bereiding
    mix de boter goed
    daarna voeg je de suiker ,vaniliesuiker en snufje zout toe.
    mix het weer goed
    doe dan 1e ei erbij goed mixen
    dan het 2e ei erbij mixen
    melk erbij doen
    dan bloem samen met bakmeel toevoegen en weer goed mixen

    Voordat je begint met het beslag verwarm je de oven voor op 180 graden.
    Vlaaivorm goed invetten en met meel bestuiven.
    Doe het beslag erin . En dan ongeveer 15 a 20 minuten bakken op 180 graden.

    Maak banketbakkersroom . En snijd alvast de aardbeien doormidden.

    Als je de vlaai uit de oven hebt gehaald. Goed laten afkoelen. Daarna de banketbakkersroom erop en de aardbeien.
    Ik heb daarna ook taartina erop gedaan en wat geschaafde amandelen.

    17-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Taarten/vlaaien met recept
    >> Reageer (15)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.makrout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



































    Makrout

    deeg:
    125 gram fijne griesmeel
    125 gram grove smida
    1 glas fijne suiker
    beetje zout
    100 gram gesmolten boter
    1 klein theeglas koud water
    1 klein theeglas oranjebloesem

    dadelpasta
    125 gram dadelpasta
    half theelepeltje kaneel
    1 eetlepel boter
    1 eetlepel oranjebloesem


    olie om in te bakken
    honing om de makrout in te dopen na het bakken.

    Meng van de deegingrdienten voor het  deeg samen .
    Maak dan de dadelpasta.

    Pak wat dadelpasta en maak hier een lange sliert van van ongeveer 1 cm breed.
    Dan pak je wat griesmeeldeeg en druk dit plat ( lengte 20 cm en breed ongeveer 4 a 5 cm)
    Leg in het midden de dadelsliert neer. En druk de griesmeeldeeg om de pasta sliert heen.
    rol het even over het aanrecht en druk een beetje plat. en snij er dikke plakken van .
    Bak dan in hete olie en doop het direct na het bakken in warme honing.
    Ze zijn het lekkers als ze direct op die dag nog opgediend worden vind ik.

    17-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:koekjes
    >> Reageer (139)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walnotencake




    Walnotencake (zonder olie of boter)

    3 eieren
    1 beker suiker
    1 beker melk
    1 zakje bakpoeder
    1 zakje vanilliesuiker
    Bloem tot je een cakebeslag hebt
    fijngemalen walnoten
    klein scheutje zonnebloemolie

    Mix de suiker en de eieren samen dan om ste beurt de rest van de ingrediënten bijvoegen.
    Bloem toevoegen tot je een fijn cakebeslag hebt.

    dan het beslag in een ingevette cakevorm schenken en in een voorverwarmde oven op 150 / 170 graden bakken to die mooi bruin is.

    beker waar ongeveer 200 ml in gaat

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gestoomde vermicelli met saus en kip (soort medfouna)
    gestoomde vermicelli met saus en kip (soort medfouna)

    recept volgt nog....

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse loubia ( bruine bonen)


    Marokkaanse loubia (makkelijk en snel gemaakt)

    1 blik bruine bonen
    scheut olijfolie
    eventueel 350 gram gehakt
    uitje fijngesneden
    handjevol kosbor fijngesneden
    zout
    peper
    komijn
    paprikapoeder
    knoflookpoeder
    saffraanpoeder
    1 pak gezeefde tomaten

    Pak een diepe hapjespan doe er een scheut alijolie in. Doe er de fijngesneden kosbor en uitje bij .
    eventueel gehakt als je erbij wil doen of stukjes vlees.
    Doe er de kruiden bij naar smaak.
    Goed alles bakken en als je gehakt hebt gedaan goed losroeren.
    Doe dan de pak gezeefde tomaten erbij. Laat het effe goed pruttelen. Voeg dan de blik bruine bonen toe ( eerst goed afspoelen onder de kraan).
    Soms doe ik er ook wat italiaanse kruiden door en laat ik de kosbor weg is ook heel lekker.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RFISSA
    RFISSA











    Ik doe alles op gevoel ik ga proberen het recept erbij te zetten en zal er later eventueel de exacte hoeveelheden erbij zetten voor degene die het moelijk vinden om op gevoel te doen)

    deeg

    ongeveer 500 gram meel
    zout
    lauw water
    beetje gist als je dat fijn vind want dat maakt het deeg makkelijker

    laat het deeg liggen en daarna maak je er bolletjes van zoals op de foto boven.
    Dan verder afwerken zoals de foto boven door 2 bolletjes op elkaar te doen . Zorg dat de ronde msemmen zacht word dus niet te krokant laten worden. Dan de msemmen in stukjes trekken.

    Saus

    Vlees ( je kan ook kip gerbuiken maar ik vind het persoonlijker met vlees lekkerder)
    olijfolie
    paar grote uien in stukjes snijden ongeveer 3 a 4
    saffraanpoeder
    peper
    beetje gemberpoeder
    helba korreltjes ongeveer een 1 a 2 vole eetlepels
    zout
    linzen ongeveer een kleine soepkom vol
    smen ( ranzige boter) ongeveer een paplepel
    water ( want je hebt best wel veel saus nodig voor de msemmen om het erover te gieten)



    Doe eerst de vlees met de olijoloe/olie in een grote pan met de uien. Doe daar de uien en de zout,peper, saffraanpoeder en gemberpoeder erbij. laat dit effe goed bakken samen. doe er eventueel een beetje water bij. Dan als het vlees dichtgeschroeid is doe je er de linzen en helba bij en voldoende water. beste is tot ongeveer het vlees onder staat.
    Dan laat je het geheel zachtejes koken tot het vlees en linzen goed gaar is. Proef de saus en voeg eventueel nog wat zout en peper toe als het nodig is. Voeg ook water toe je en laat het geheel goed koken weer. Als de saus goed is doe je er nog smen bij.

    De smemmen bak ik altijd als de saus aan het koken is.
    Eventueel doe ik de stukjes msemen in de stoompan om het op te warmen. dan de msemen in een bord of tagine leggen. en dan als eerste wat saus opgieten dan de vlees neerleggen in het midden en dan de uien en linzen er boven op.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harira met ei
    [Afbeelding: 2cdkhv4.jpg]

    Harira met ei (zonder vlees)

    ingredienten:

    1/2 bos kosbor
    paar takjes peterselie
    1 ui
    halve struik bleekselderie
    1 kom kikkerwten
    1/2 kom linzen
    handjevol gedroogde tuinbonen ( mag hoeft niet)
    1 pak gezeefde tomaten
    1 blikje tomatenpuree
    zout
    peper
    gemberpoeder (beetje)
    saffraan (beetje)
    klein lepeltje smen
    snufje kaneel ( hoeft niet)


    als je wilt kun je ook eventueel wat stukje vlees toevoegen


    op het einde nog het volgende nodig
    vermicelie
    meel /water
    3 eieren

    snijd uitje en kosbor en bleekselderie fijn en doe dit in een grote soeppan.
    voeg dan de kikkerwten ,linzen ,gedroogde bonen, gezeefde tomaten en blikje tomatenpuree toe.
    Dan doe je de kruiden en de smen erbij.
    Dan zet je de pan op het vuur en voegt een glas water toe.
    Dan laat je het goed koken. Eventueel water toevoegen als het nodig is.
    Na ruim een 1.5 uur als alles goed gaar is . Voeg je water toe voor de gewenste hoeveelheid soep die je wil maken.
    Dan maak je in de tussentijd met meel en water een papje om de soep te binden.
    Dan voeg je eerst vermicellie toe. En dan ga je de soep binden met het papje. Goed blijven roeren.

    Dan pak je de 3 eieren die je op 2 manieren kan toevoegen. 1e is de eieren te breken en direct aan de pan soep toe te voegenen dan goed te blijven roeren als je de eieren breekt en ze erin laat vallen.
    Makkelijkste is 2e manier. De eieren samen klutsen en dan al roerend toevoegen aan de harira.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:soepen
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasagna met spinazie en champignons in bolognesesaus
    Lasagna met spinazie en champignons in bolognesesaus






    recept volgt nog..

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (1847)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebakken visfilet


    gebakken visfilet

    recept volgt nog..


    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijstsalade met tonijn


    rijstsalade met tonijn

    recept volgt nog ...

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avocade bananen shake met dadels
    [Afbeelding: wr0492.jpg]

    Avocade bananen shake met dadels

    nodig


    2 a 3 bananen
    6 grote ontpitte dadels
    1 avocade
    1 liter koude melk
    zakje vanilliesuiker
    eventueel wat suiker als je van erg zoet houd


    Pak iets dieps waar je alle ingredienten in doet . Ik zelf doe altijd de melk in het begin maar voor de helft erbij. Dan neem je de staafmixer en ga je alles fijnmixen. Als alles lekker smoothie is dan de rest van de melk erbij gieten en nog een paar minuten door gaan met mixren. IN de koelkast doen want koud is die het lekkerst.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:smoothies/shakes
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse tomaten groentensoep


    Marokkaanse tomaten groentensoep

    Nodig:

    blokje boter
    uitje fijngesneden
    2 pakjes soepgroenten
    1 pak gezeefde tomaten
    zout,peper
    1 boullionblokje
    vermicellie 2 handjesvol ongeveer

    smelt een blokje boter voeg daar het uitje bij en de groenten.
    Laat dit even bakken voeg de kruiden toe en de boullionblokje.
    Dan wat water erbij voegen en de tomaten.
    Laat dit alles goed koken. Voeg daarna voldoende water toe als de hoeveelheid soep die je wil maken.
    Laat dit goed koken en voeg dan de vermiccelie toe.
    Als je de soep wil binden dan kan dat door wat maizena te mengen met water en dit al roerend bij de soep te roeren.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:soepen
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse kofte


    Turkse kofte


    je hebt 1 kg gehakt nodig en 1 pakje met kruiden en 200 ml water en mengen maar en 3 uur laten staan in de koelkast en dan grillen

    dit is het pakje met kruiden

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus




    Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus (waarmee de aubergine gevuld is)

    nodig:
    gekookte Tarly

    4 a 5 abubergines ( ik had wat kleine genomen) Deze kook je eerst een beetje in water met wat zout.
    Dan haal je ze eruit en snij je ze door midden. Hol ze een beetje uit.

    Ingediënten Gehaktsaus:
    400 gram gehakt
    vulling van de aubergines in stukjes gesneden
    1 courgette stukjes fijngesneden
    2 uitjes fijngesneden
    olijfolie
    peper
    zout
    komijnpoeder
    paprikapoeder
    beetje saffraanpoeder
    beetje gemberpoeder
    1 blikje tomatenpuree/glaasje gezeefde tomaten uit pak
    beetje kosbor fijngesneden of peterselie

    Geraspte kaas


    bak de gehakt al rullend met de uitjes. Doe er de rest van de gesneden groenten erbij en de kruiden.
    Voeg de kruiden toe en de tomatenpuree en gezeefde tomaten. laat de saus goed indikken.

    Dan Neem je een ovenschaal vet deze een beetje in .
    Leg de aubergines erin en vul deze met de helft van de saus. en strooi er wat kaas over heen.
    Ik doe ook een beetje saus tussen de aubergines inleggen onde in de schaal.
    Dan doe ik dit in een voorverwarmde oven op 200 graden eerst afgedekt met folie en daarna haal ik het eraf zodat de kaas een mooi kleurtje krijgt en krokant word.

    De overgebleven saus meng ik met de tarly en serveer ik met de gevulde aubergines.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijst met groenten en tonijn
    [Afbeelding: 28wdtzs.jpg]

    rijst met groenten en tonijn

    Nodig;

    Gekookte witte rijst

    3 paprika's liefst verschillende kleurtjes
    1 visboullion
    zout
    peper
    olijolie
    2 blikjes tonijn (uitgelekt)
    2 uitjes Fijngesneden
    erwten of courgette in fijne stukjes gesneden
    wortel in hele fijne stukjes gesneden ( je kan ook alleen 1 van deze 3 gebruiken)

    neem een hapjes pan en doe er een scheut olijfolie in. Voeg de uitjes toe en bak ze glazig en voeg de rest van de groenten toe.
    Doe ook de kruiden en de visbouliiontabletje erbij. Als de groenten gaar gebakken zijn. Voeg je de uitgelekte tonijn toe.
    Als laatste voeg je de gekookte rijst toe.

    deze rijst kun je als koude salade eten maar ook warm.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:salades
    >> Reageer (4)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!