Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • seo service london (seo service london)
        op Bruidegom&bruid cupcakes
  • http://truediamond.co.uk/ (seo service UK)
        op Broodje mozzeralla met tomaat
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Escorts (anjusharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Mobile App Development Company in Chennai (Appslure)
        op Appel-msemmen
  • Delhi Hotel Escorts (saniyasharma)
        op Mediterrane stamppot
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walnotencake




    Walnotencake (zonder olie of boter)

    3 eieren
    1 beker suiker
    1 beker melk
    1 zakje bakpoeder
    1 zakje vanilliesuiker
    Bloem tot je een cakebeslag hebt
    fijngemalen walnoten
    klein scheutje zonnebloemolie

    Mix de suiker en de eieren samen dan om ste beurt de rest van de ingrediënten bijvoegen.
    Bloem toevoegen tot je een fijn cakebeslag hebt.

    dan het beslag in een ingevette cakevorm schenken en in een voorverwarmde oven op 150 / 170 graden bakken to die mooi bruin is.

    beker waar ongeveer 200 ml in gaat

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:gebak
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gestoomde vermicelli met saus en kip (soort medfouna)
    gestoomde vermicelli met saus en kip (soort medfouna)

    recept volgt nog....

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse loubia ( bruine bonen)


    Marokkaanse loubia (makkelijk en snel gemaakt)

    1 blik bruine bonen
    scheut olijfolie
    eventueel 350 gram gehakt
    uitje fijngesneden
    handjevol kosbor fijngesneden
    zout
    peper
    komijn
    paprikapoeder
    knoflookpoeder
    saffraanpoeder
    1 pak gezeefde tomaten

    Pak een diepe hapjespan doe er een scheut alijolie in. Doe er de fijngesneden kosbor en uitje bij .
    eventueel gehakt als je erbij wil doen of stukjes vlees.
    Doe er de kruiden bij naar smaak.
    Goed alles bakken en als je gehakt hebt gedaan goed losroeren.
    Doe dan de pak gezeefde tomaten erbij. Laat het effe goed pruttelen. Voeg dan de blik bruine bonen toe ( eerst goed afspoelen onder de kraan).
    Soms doe ik er ook wat italiaanse kruiden door en laat ik de kosbor weg is ook heel lekker.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RFISSA
    RFISSA











    Ik doe alles op gevoel ik ga proberen het recept erbij te zetten en zal er later eventueel de exacte hoeveelheden erbij zetten voor degene die het moelijk vinden om op gevoel te doen)

    deeg

    ongeveer 500 gram meel
    zout
    lauw water
    beetje gist als je dat fijn vind want dat maakt het deeg makkelijker

    laat het deeg liggen en daarna maak je er bolletjes van zoals op de foto boven.
    Dan verder afwerken zoals de foto boven door 2 bolletjes op elkaar te doen . Zorg dat de ronde msemmen zacht word dus niet te krokant laten worden. Dan de msemmen in stukjes trekken.

    Saus

    Vlees ( je kan ook kip gerbuiken maar ik vind het persoonlijker met vlees lekkerder)
    olijfolie
    paar grote uien in stukjes snijden ongeveer 3 a 4
    saffraanpoeder
    peper
    beetje gemberpoeder
    helba korreltjes ongeveer een 1 a 2 vole eetlepels
    zout
    linzen ongeveer een kleine soepkom vol
    smen ( ranzige boter) ongeveer een paplepel
    water ( want je hebt best wel veel saus nodig voor de msemmen om het erover te gieten)



    Doe eerst de vlees met de olijoloe/olie in een grote pan met de uien. Doe daar de uien en de zout,peper, saffraanpoeder en gemberpoeder erbij. laat dit effe goed bakken samen. doe er eventueel een beetje water bij. Dan als het vlees dichtgeschroeid is doe je er de linzen en helba bij en voldoende water. beste is tot ongeveer het vlees onder staat.
    Dan laat je het geheel zachtejes koken tot het vlees en linzen goed gaar is. Proef de saus en voeg eventueel nog wat zout en peper toe als het nodig is. Voeg ook water toe je en laat het geheel goed koken weer. Als de saus goed is doe je er nog smen bij.

    De smemmen bak ik altijd als de saus aan het koken is.
    Eventueel doe ik de stukjes msemen in de stoompan om het op te warmen. dan de msemen in een bord of tagine leggen. en dan als eerste wat saus opgieten dan de vlees neerleggen in het midden en dan de uien en linzen er boven op.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:Marokkaans gerechten
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harira met ei
    [Afbeelding: 2cdkhv4.jpg]

    Harira met ei (zonder vlees)

    ingredienten:

    1/2 bos kosbor
    paar takjes peterselie
    1 ui
    halve struik bleekselderie
    1 kom kikkerwten
    1/2 kom linzen
    handjevol gedroogde tuinbonen ( mag hoeft niet)
    1 pak gezeefde tomaten
    1 blikje tomatenpuree
    zout
    peper
    gemberpoeder (beetje)
    saffraan (beetje)
    klein lepeltje smen
    snufje kaneel ( hoeft niet)


    als je wilt kun je ook eventueel wat stukje vlees toevoegen


    op het einde nog het volgende nodig
    vermicelie
    meel /water
    3 eieren

    snijd uitje en kosbor en bleekselderie fijn en doe dit in een grote soeppan.
    voeg dan de kikkerwten ,linzen ,gedroogde bonen, gezeefde tomaten en blikje tomatenpuree toe.
    Dan doe je de kruiden en de smen erbij.
    Dan zet je de pan op het vuur en voegt een glas water toe.
    Dan laat je het goed koken. Eventueel water toevoegen als het nodig is.
    Na ruim een 1.5 uur als alles goed gaar is . Voeg je water toe voor de gewenste hoeveelheid soep die je wil maken.
    Dan maak je in de tussentijd met meel en water een papje om de soep te binden.
    Dan voeg je eerst vermicellie toe. En dan ga je de soep binden met het papje. Goed blijven roeren.

    Dan pak je de 3 eieren die je op 2 manieren kan toevoegen. 1e is de eieren te breken en direct aan de pan soep toe te voegenen dan goed te blijven roeren als je de eieren breekt en ze erin laat vallen.
    Makkelijkste is 2e manier. De eieren samen klutsen en dan al roerend toevoegen aan de harira.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:soepen
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasagna met spinazie en champignons in bolognesesaus
    Lasagna met spinazie en champignons in bolognesesaus






    recept volgt nog..

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (1847)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebakken visfilet


    gebakken visfilet

    recept volgt nog..


    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijstsalade met tonijn


    rijstsalade met tonijn

    recept volgt nog ...

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avocade bananen shake met dadels
    [Afbeelding: wr0492.jpg]

    Avocade bananen shake met dadels

    nodig


    2 a 3 bananen
    6 grote ontpitte dadels
    1 avocade
    1 liter koude melk
    zakje vanilliesuiker
    eventueel wat suiker als je van erg zoet houd


    Pak iets dieps waar je alle ingredienten in doet . Ik zelf doe altijd de melk in het begin maar voor de helft erbij. Dan neem je de staafmixer en ga je alles fijnmixen. Als alles lekker smoothie is dan de rest van de melk erbij gieten en nog een paar minuten door gaan met mixren. IN de koelkast doen want koud is die het lekkerst.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:smoothies/shakes
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse tomaten groentensoep


    Marokkaanse tomaten groentensoep

    Nodig:

    blokje boter
    uitje fijngesneden
    2 pakjes soepgroenten
    1 pak gezeefde tomaten
    zout,peper
    1 boullionblokje
    vermicellie 2 handjesvol ongeveer

    smelt een blokje boter voeg daar het uitje bij en de groenten.
    Laat dit even bakken voeg de kruiden toe en de boullionblokje.
    Dan wat water erbij voegen en de tomaten.
    Laat dit alles goed koken. Voeg daarna voldoende water toe als de hoeveelheid soep die je wil maken.
    Laat dit goed koken en voeg dan de vermiccelie toe.
    Als je de soep wil binden dan kan dat door wat maizena te mengen met water en dit al roerend bij de soep te roeren.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:soepen
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse kofte


    Turkse kofte


    je hebt 1 kg gehakt nodig en 1 pakje met kruiden en 200 ml water en mengen maar en 3 uur laten staan in de koelkast en dan grillen

    dit is het pakje met kruiden

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus




    Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus (waarmee de aubergine gevuld is)

    nodig:
    gekookte Tarly

    4 a 5 abubergines ( ik had wat kleine genomen) Deze kook je eerst een beetje in water met wat zout.
    Dan haal je ze eruit en snij je ze door midden. Hol ze een beetje uit.

    Ingediënten Gehaktsaus:
    400 gram gehakt
    vulling van de aubergines in stukjes gesneden
    1 courgette stukjes fijngesneden
    2 uitjes fijngesneden
    olijfolie
    peper
    zout
    komijnpoeder
    paprikapoeder
    beetje saffraanpoeder
    beetje gemberpoeder
    1 blikje tomatenpuree/glaasje gezeefde tomaten uit pak
    beetje kosbor fijngesneden of peterselie

    Geraspte kaas


    bak de gehakt al rullend met de uitjes. Doe er de rest van de gesneden groenten erbij en de kruiden.
    Voeg de kruiden toe en de tomatenpuree en gezeefde tomaten. laat de saus goed indikken.

    Dan Neem je een ovenschaal vet deze een beetje in .
    Leg de aubergines erin en vul deze met de helft van de saus. en strooi er wat kaas over heen.
    Ik doe ook een beetje saus tussen de aubergines inleggen onde in de schaal.
    Dan doe ik dit in een voorverwarmde oven op 200 graden eerst afgedekt met folie en daarna haal ik het eraf zodat de kaas een mooi kleurtje krijgt en krokant word.

    De overgebleven saus meng ik met de tarly en serveer ik met de gevulde aubergines.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijst met groenten en tonijn
    [Afbeelding: 28wdtzs.jpg]

    rijst met groenten en tonijn

    Nodig;

    Gekookte witte rijst

    3 paprika's liefst verschillende kleurtjes
    1 visboullion
    zout
    peper
    olijolie
    2 blikjes tonijn (uitgelekt)
    2 uitjes Fijngesneden
    erwten of courgette in fijne stukjes gesneden
    wortel in hele fijne stukjes gesneden ( je kan ook alleen 1 van deze 3 gebruiken)

    neem een hapjes pan en doe er een scheut olijfolie in. Voeg de uitjes toe en bak ze glazig en voeg de rest van de groenten toe.
    Doe ook de kruiden en de visbouliiontabletje erbij. Als de groenten gaar gebakken zijn. Voeg je de uitgelekte tonijn toe.
    Als laatste voeg je de gekookte rijst toe.

    deze rijst kun je als koude salade eten maar ook warm.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:salades
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalmcourgettelasagne


    Zalmcourgettelasagne

    ( recept is van de site van AH http://www.ah.nl/recepten/recipe.jsp?collection=algemeen&rq=lasagne&id=419312)

    Alleen ik heb zelfgemaakte bechamelsaus gebruikt.

    Ingrediënten
    2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g)
    2 courgettes
    175-200 g groene lasagnevellen
    1 pakje besciamella (2 zakjes a 50 g)
    1 liter melk
    1 zakje gemalen belegen kaas (175 g)
    Materialen
    ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

    BereidenOven op 200 °C voorverwarmen. Courgettes wassen en met kaasschaaf in plakken snijden. Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Laagje saus in ingevette ovenschaal schenken en met lasagnevellen afdekken. Helft courgette en zalm op lasagne leggen en met saus afdekken. Dit herhalen en met laag lasagnevellen afdekken. Bovenop rest van saus schenken. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in ca. 35 min. gaar laten worden.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse rijst met spinazie en lenteuitjes





    Turkse rijst met spinazie en lenteuitjes

    nodig:

    500 gram verse spinazie in stukjes gesneden
    5 lenteuitjes fijngesneden
    1 glas pandanrijst
    zout en peper
    beetje cirtoensap als je dit lekker vind
    versgeperste knoflook als je dit lekker vind
    olijf olie


    Pak een hapjespan doe daar wat olijfolie in.
    voeg daar de fijngeperste knoflook, lenteuitjes en spinazie .
    laat dit even bakken .
    Dan voeg je er de pandanrijst bij en even later een glas water.
    erbij blijven als het nodig is eventueel wat water toevoegen.
    Voeg ook naar smaak zout en peper en citroensap toe.

    Deze rijst kan je warm eten maar is koud ook heel lekker.

    Ik heb er kant en klare kefta worstjes ( van de Turkse winkel bijgegeten) bijgegeten en een salade

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rauwe andijvie stampot met eieren en uitjes
    rauwe andijvie stampot met eieren en uitjes



    dit is ook een heerlijke stampot die makkelijk is en overheerlijk(vind ik en mijn familie tenminste) Dit recept had mijn moeder vroeger gekregen van een nederlandse vriendin .

    Zowel kids als volwassenen zijn er bij ons dol op.

    maak een halve pan met een luchtige aardappelpuree.

    Kook ongeveer 5 eieren . snij deze als ze gekookt zijn in kleine stukjes en voeg ze bij de aardappelpuree.

    snij rauwegewassen andijve( ongeveer een halve bos) in reepjes en voeg die ook toe aan de puree.

    snij een uitje fijn en voeg die ook bij de puree.

    breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

    smakelijk eten lekker met een salade en een stukje gebakken kip of gebakken gehaktballen

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visfilet met krieltjes en cherrytomaatjes uit de oven


    Visfilet met krieltjes en cherrytomaatjes uit de oven


    Nodig:

    1 pak diepvries visfilet of 1 kg verse visfiet
    zout,peper,komijnpoeder
    gedroogde peterselie
    Italiaanse kruiden
    citroensoep
    beetje olijfolie

    krieltjes en cherrytomaatjes


    Neem een ovenschaal en leg daar de visfilet in naast elkaar.
    Strooi de kruiden erboven op muv de peterselie.
    Dan spuit je er flink wat citroensap op en wat olijfolie niet teveel.

    Dan leg je er de krieltjes en de tomaatjes bovenop en doe er nog wat zout op strooien en als laatste de gedroogde peterselie.
    Doe het in een voorverwamde oven op 200 graden tot het gaar is.

    Heel makkelijk, lekker en bovenal heel gezond

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaghettie met tomaten-gehakt en spinaziesaus


    Spaghettie met tomaten-gehakt en spinaziesaus


    nodig :

    gekookte spaghettie


    Spaghettiesaus
    400 gram gehakt
    2 grote uien fijngesneden
    olijolie flinke scheut
    1 pak gezeefde tomaten ( van 500 ml)
    2 paplepels tomatenpuree
    zout
    peper
    paprikapoeder
    gemberpoeder
    1 eetlepel italiaanse kruiden
    knoflookpoeder
    eventueel wat sambal
    paar blokjes gehakte spinazie uit de diepvries


    Neem de pan en doe er de olie in. Als deze heet is voeg je het gehakt toe. Het gehakt goed bakken ( rullen).
    Dan voeg je de uien toe en de kruiden. Blijven roeren. En dan de tomatenpuree en gezeefde tomaten.
    Voeg wat water toe . Als dit weer aan de kook is. voeg je de spinazie toe.
    laat het afgedekt zachtejs koken.

    Serveer de spaghettie met de saus erop en daar bovenop wat geraspte kaas met een heerlijke frisse salade .

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moussaka






    Moussaka:

    Benodigdheden:
    3 aubergines
    500 gr gehakt
    800 aardappelen
    1 blikje gepelde tomaten
    1 ui, gesnipperd
    1 teentje knoflook
    Scheutje olijfolie
    citroensap
    zout, peper,paprikapoeder en beetje gemberpoeder
    2 theelepel oregano
    1 dl slagroom
    200 gr geraspte kaas
    1 ei


    Bereiding:
    Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Kook de aardappelen 10 min. en giet ze af. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder, gemberpoeder en oregano. Was en schil (ik heb die niet geschild) intussen de aubergines in dunne plakken en besprenkel ze met citroensap. Bak of gril de aubergineplakjes Laat de gepelde tomaten uitlekken en roer ze door het gehakt even alles goed laten doorbakken .Meng in een kom de slagroom, ei en de helft van de geraspte kaas. Vet een ovenschotel in en leg hierin laag voor laag de aardappelschijfjes, het gehakt, aubergineplakjes en eindig met een laagje aardappelschijfjes. Schenk de slagroom er over en bedek met restant geraspte kaas. Verwarm de oven voor op 200 C en laat de ovenschotel ca. 20 min. bakken. Eet Smakelijk.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegrilde kip en groenten uit de oven


    Gegrilde kip en groenten uit de oven

    nodig:

    hele kip
    kipkruiden
    olijolie
    1 zak aardappelpartjes uit de aldi
    paar tomaten
    2 uien
    zout en peper
    italiaanse kruiden

    Pak de kip was die en smeer hem in met kipkruiden die gemengd is met een scheutje olijfolie.
    Leg de kip in het midden van de ovenschaal.
    dan leg he eerst de aardappelpartjes erom heen daar door heen wat partjes tomaat en schijfjes uien.
    Strooi er zout en peper en italliaanse kruiden .
    En als laatste besprenkel het met olijolie.
    Doe er alumiumfolie overheen en stop het in een voorverwamrde oven van 200graden.
    dan als de kip gaar is.
    Haal je de folie eraf en laat je de kip en groenten een mooi kleurtje krijgen.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!