Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


30-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin


http://oi48.tinypic.com/2871a9z.jpg


Ze is al jaren het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Máxima Zorreguieta veroverde de harten van de Nederlanders, toen ze op 2 februari 2002 in het huwelijk trad met prins Willem-Alexander. Na de troonswisseling zal de 41-jarige prinses haar man bijstaan en mag ze zichzelf waarschijnlijk 'koningin' noemen.


Zowel het kabinet als een meerderheid in het parlement hebben al laten weten er geen problemen mee te hebben als ze als koningin Máxima door het leven gaat. De echtgenotes van de koningen Willem I, II en III gingen haar voor: ook zij voerden de aanspreektitel koningin zodra hun man de eed had afgelegd. De laatste was de uit Duitsland afkomstige Emma, die nog jarenlang het gezag waarnam toen haar dochter Wilhelmina nog minderjarig was.

Weinig veranderingen
Máxima zelf verwacht niet dat er zo veel zal veranderen, zodra Willem-Alexander als monarch is ingehuldigd. "Ik zal mijn man bijstaan als hij koning wordt, maar ik word zelf geen staatshoofd'', zei ze 2 jaar geleden in een interview met de NOS. Ze heeft ook geen speciale dingen die ze nog wil bereiken. "Ik vind het geweldig als ik alles wat ik nu doe, goed doe.''

Taken
Haar agenda is nu al druk. Ze werkt als adviseur financiële diensten voor de Verenigde Naties, ze gaat regelmatig op pad voor het Oranje Fonds en is actief op het gebied van financiële educatie. Ze heeft een drukke agenda: vorig jaar ging ze gemiddeld twee keer per week op pad. Daarnaast is ze ook moeder. Ze wil niks liever dan dat haar dochters Amalia, Alexia en Ariane een onbezorgde en normaal mogelijke jeugd beleven.

Ontmoeting met Willem-Alexander
De Argentijnse uit Buenos Aires kwam in beeld in 1999, toen ze Willem-Alexander ontmoette tijdens een feest in Sevilla. Máxima werkte toen bij de Deutsche Bank in New York. Het klikte meteen tussen de twee. Máxima verhuisde naar Brussel en verscheen in 2001 als officiële genodigde op het 63e verjaardagsfeest van koningin Beatrix.

Het was duidelijk dat de verloving toen niet lang meer op zich zou laten wachten, al moest daarvoor nog wel een zware storm worden doorstaan toen bleek dat Máxima's vader onderminister van Landbouw was tijdens het dictatoriale regime van Videla. Jorge Zorreguieta mocht niet komen bij het koninklijke huwelijk in Amsterdam, waar massa's Nederlanders meehuilden toen Máxima royaal tranen liet bij het horen van een tango uit haar vaderland.

Modebewust
In de jaren daarna ontpopte de modebewuste prinses zich als charmant, hardwerkend, belangstellend en sociaal betrokken, alom geprezen als 'de echtgenote van'. Een goede start als nieuwe 'koningin van Nederland', als was het voor Máxima nooit een droom om deel uit te maken van een vorstenhuis. "Toen ik mijn man ontmoette, dacht ik: je moet er ver weg van blijven", zei ze 2 jaar geleden. "Ik had nog zo veel kleine plannen. Het paste er niet echt in."

� Reageer (0)
29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar


Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar


http://oi49.tinypic.com/1h5jzk.jpg


Een onuitgegeven foto van prinses Diana uit begin jaren '80 is geveild voor 18.000 dollar. Dat maakte het Amerikaanse veilinguis PR Auctions of Amherst bekend. Het gaat om een foto uit de archieven van Daily Mirror. De tabloid besliste om de foto niet te publiceren, wellicht omdat de foto problematisch kon worden voor het Britse koningshuis.


Het gaat om een zwart-witfoto van 20 op 25 cm, genomen begin jaren '80. De foto toont een lachende prinses Diana, gezeten op de knieën van een jongeman die een boek leest. Op de foto staat nog een derde persoon en er valt ook een fles whiskey op te merken. Maar wat het meeste opvalt is het opschrift "not to be published" (niet te publiceren) dat in viltstift op de foto is geschreven.

Aan de achterkant is de foto gedateerd op 26 februari 1981. En daar ligt wellicht de sleutel tot het opschrift. Amper zes dagen later zou Buckingham Palace het huwelijk van prins Charles en Diana aankondigen. Dat is wellicht meteen ook de reden waarom de Britse media de foto van Diana met een andere man dan Charles niet hebben gepubliceerd.

De jongeman op de foto is door de Britse media geïdentificeerd als Adam Russell, een nakomeling van de Britse ex-premier Stanley Baldwin. Wie de foto heeft gekocht, werd niet bekendgemaakt.

� Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit

Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit


http://oi46.tinypic.com/5txugx.jpg


Tina Turner heeft de nodige stappen gezet om officieel Zwitserse te worden. Sinds 1995 verkiest de Amerikaanse poplegende de rust van de bergen. "Ze heeft al een test en interview achter de rug", weet de 'Zürichsee-Zeitung'. Nu is het nog wachten op groen licht vanwege het kanton Zürich en de federale autoriteiten.

Turner trok zich samen met haar echtgenoot terug in Küsnacht, een pittoreske gemeente aan het meer van Zürich. De kranige tante bewijst overigens dat ze het nog steeds kan: in 2009 stootte haar spiritueel album door naar de zevende plek in de hitlijsten, opvolger 'Children Beyond' kende twee jaar geleden ook nog een bescheiden succes. Momenteel is ze 'Beyond 2' aan het opnemen.

De zangeres van 'Simply the best' is niet de enige ster die haar tenten opslaat in Zwitserland: Phil Collins, Shania Twain en Roger Moore zijn haar al voorgegaan. "Ik voel me thuis in dit land, ik kan me geen betere plek inbeelden om te leven", aldus Turner.

� Reageer (0)
22-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderd items uit leven Willy Vandersteen te koop


Honderd items uit leven Willy Vandersteen te koophttp://static3.hln.be/static/photo/2013/6/16/8/20130122141641/media_xll_5492393.jpg


Veilinghuis Bernaerts organiseert in Antwerpen een veiling met 100 verzamelstukken over het leven en werk van striptekenaar Willy Vandersteen. Tussen de 100 stukken die geveild worden zit ook een aquarelschets door Vandersteen, ter waarde van zo'n 20.000 euro.

Op 15 februari 1913 werd in de Antwerpse Seefhoek de tekenaar Willy Vandersteen geboren. Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Vandersteen contacteerde veilinghuis Bernaerts - dat twee keer per jaar een stripveiling organiseert - de familie van Vandersteen, om een tentoonstelling en veiling op touw te zetten.

Van 31 januari tot 8 februari worden 100 stukken uit het leven en werk van Vandersteen tentoongesteld. Opvallend stuk daarin is het trouwkleed van dochter Christiane Vandersteen uit 1968. De striptekenaar gebruikte het kleed later in het album 'De briesende bruid', waarin Sidonie ei zo na trouwt. Op 3 februari wordt ook een veiling georganiseerd. 55 van de 100 stukken zijn originele tekenplaten van 'De kaartendans', een Suske en Wiske-album uit de jaren 60.

"Het topstuk van deze uitzonderlijke veiling", zegt stripexpert Peter Van Hooydonck, "is een aquareltekening met daarop Rikki, die zoals geweten maar één album zou meegaan, en Pukki, al duidelijk herkenbaar als Wiske. Het is een proeftekening, en je ziet Vandersteen in de potlood experimenteren met andere namen, zoals Koen en Wiske, of Koen en Smoutje." Het veilinghuis schat de waarde van de tekening op circa 23.000 euro. (br.hln)� Reageer (0)
21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Batmobiel levert miljoenen op

Eerste Batmobiel levert miljoenen op


http://oi50.tinypic.com/v8j8y9.jpg


De eerste Batmobiel is zaterdag in de Verenigde Staten geveild voor 4,6 miljoen dollar (bijna 3,5 miljoen euro). Het spectaculaire voertuig speelde in de jaren 60 een hoofdrol in de tv-serie waarin Adam West de rol van Batman vertolkte.


De Batmobiel is een van de beroemdste auto's uit de tv- en filmgeschiedenis. George Barris bouwde het voertuig op basis van een oude concept-auto van Ford, de Lincoln Futura uit 1955. Hij kocht die auto voor een dollar. Eigenaar Barris (88) was zaterdag bij de veiling. Eerder had hij gezegd de auto nooit van de hand te doe
� Reageer (0)
16-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

Kylie Minogue stopt toch niet met zingen


http://oi47.tinypic.com/n6s7z8.jpg


Fans van Kylie Minogue hebben opgelucht gereageerd op een Twitterbericht waarmee de Australische zangeres duidelijk maakt nog niet te stoppen met het maken van muziek. Kylie twitterde de hashtag '#notquitting', plus een hartje met een microfoon ernaast. "Bedankt God!" was de reactie van een fan.

De Britse krant Sunday Mirror meldde zondag dat Kylie stopte met haar zangcarrière, om zich volledig te richten op acteren. Dat blijkt een misverstand te zijn. De 44-jarige zangeres heeft de samenwerking met haar manager Terry Blamey opgezegd en gaat zich weliswaar meer bezighouden met acteren, maar stopt voorlopig nog niet met muziek maken.

"Kylie was nooit van plan te stoppen en dat heeft ze meteen getwitterd", zegt haar woordvoerder voor alle duidelijkheid in de krant The Sydney Morning Herald.

� Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?


Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?


http://oi47.tinypic.com/fp8jb.jpg


Het gonst van de geruchten dat de Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé het nieuwe gezicht wordt van kledingketen H&M. De campagne zou afgelopen week gefotografeerd zijn op de Bahamas.


Beyoncé zette eerder deze week een foto op haar Tumblrpagina waarop ze op de Bahamas in een bikini met tropische print gefotografeerd werd met haar dochtertje Blue Ivy. Bovendien twitterde een van haar danseressen, Kimberly Gipson, deze week: 'First day of trial in the Bahamas! H&M all set ... go.' De tweet werd later verwijderd.

De persdienst van H&M laat weten niet te reageren op geruchten, maar het nieuws werd ook niet ontkend. Vorig jaar gebeurde net hetzelfde met zangeres Lana Del Rey. Pas na een maand vol geruchten werd het nieuws bevestigd.

Als het nieuws klopt, zal 2013 voor Beyoncé nóg drukker worden. Niet alleen heeft de 31-jarige net een miljoenendeal met Pepsi gesloten, ze zal ook optreden op de Super Bowl en op de inauguratie van president Barack Obama. Bovendien stelt ze bovendien ook een documentaire voor en binnen enkele maanden ligt er een nieuw album van Destiny's Child in de winkelrekken.

� Reageer (0)
12-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotioneel afscheid van Bart Van den Bossche

Emotioneel afscheid van Bart Van den Bossche


http://oi49.tinypic.com/2wnd56t.jpg


In het crematorium van Wilrijk hebben enkele honderden familieleden, vrienden en heel wat voormalige collega's afscheid genomen van Bart Van den Bossche. De bekende presentator en zanger van hits als 'De heuveltjes van Erika' en 'Ga met me mee' overleed zondag op 48-jarige leeftijd totaal onverwacht aan een hartaderbreuk.


De familie van Van den Bossche had vooraf laten weten dat iedereen die Bart een warm hart toedroeg welkom zou zijn om afscheid van hem te nemen. Er daagde dan ook heel wat bekend en minder bekend volk op in het crematorium. Bij het begin van de plechtigheid zat de zaal al overvol.

Onder de aanwezigen was een hele waslijst aan voormalige collega's zoals Jo Vally, Luc Steeno, Rocco Granata, Will Tura, Wendy Van Wanten en Bart Kaell. Ook andere bekende Vlamingen als Johan Verstreken, Ben Crabbé en 'Zaki' kwamen een laatste groet brengen.

Diep onder de indruk
Heel wat genodigden waren na afloop erg onder de indruk van het eerbetoon aan Van den Bossche. De dienst was opgehangen aan het oeuvre van de zanger, met tussendoor heel wat persoonlijke getuigenissen van onder andere zijn kinderen.

Bart Van den Bossche brak begin jaren '90 door als zanger, maar is bij het grote publiek ook bekend als presentator van vtm-programma's als Videodinges en Puzzeltijd. Nadien was hij ook nog een tijd belspelpresentator, tot die werden stopgezet. Hij bleef al die jaren ook nog actief als zanger.

� Reageer (0)
09-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze borsten overleven alles, zelfs een blikseminslag

Deze borsten overleven alles, zelfs een blikseminslag


http://static0.hln.be/static/photo/2013/5/1/9/20130109141028/media_xll_5453499.jpg


In Australië kreeg een 48-jarige steenhouwer een echt 'borstenmirakel' te zien. Zijn handgemaakte Venus van Milo werd uit elkaar geblazen na een blikseminslag. Raad eens welk lichaamsdeel helemaal intact bleef?

Tom Finlay, een 48-jarige Australische steenhouwer, stond rustig in zijn beeldentuin te genieten, toen een blikseminslag zijn anderhalve meter hoge Venus van Milo in brokken achterliet.

"Er was een donderslag en plots barstte het standbeeld uit elkaar alsof er een raket op gevlogen was. Alles spatte uit elkaar, behalve de borsten", deelt de verbaasde Finlay. Het resultaat kan u hier bewonderen.

Op de vraag of hij plannen had met zijn mirakelboezem, antwoordde hij: "Ik ga ze denk ik aan de muur hangen in mijn bureau". Goed plan, borsten aan de macht! (br.hln)� Reageer (0)
08-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de mysterieuze man op omstreden foto Lady Di is...

En de mysterieuze man op omstreden foto Lady Di is...

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De identiteit van de mysterieuze man op de controversiële foto van Lady Di die deze maand in de VS wordt geveild, is eindelijk bekend. Het gaat om een ex-student van de universiteit van Oxford. De artistocraat in kwestie heet Adam Russell en is de achterkleinzoon van de voormalige Tory-premier Stanley Baldwin.

Een jonge Diana Spencer, comfortabel neergevlijd op de sofa, met op de vensterbank een fles Johnnie Walker-whisky en op haar schouder een boek, dat een knappe kerel aan het lezen is. Dat zien we op de bewuste foto die in 1979 tijdens een groepsskivakantie in de Franse Alpen in Val Claret geschoten werd. Twee dagen na de bekendmaking van Diana's verloving met Prins Charles in februari 1981 kon de Daily Mirror de foto kopen. Er werd destijds meteen in potlood 'niet voor publicatie' op geschreven.

Het beeld werd inderdaad nooit gepubliceerd, om nog onbekende redenen. Deze maand wordt de foto geveild door een veilinghuis in New Hampshire in de VS.

Intussen was het gissen naar de identiteit van die jeune premier op de oude foto. Adam Russell, zo blijkt dus nu. De jongeman zou heftig verliefd geweest zijn op Diana maar het kwam nooit tot een romance, zo beweert royaltywatcher Andrew Morton. "Toen Russell in 1980 terug in Engeland kwam na een jaar reizen en hij aan een vriend zijn verliefdheid voor Diana bekende, antwoordde die laatste: 'Je hebt maar één rivaal: de prins van Wales'", weet de Daily Mail. Russell waagde zijn kans niet en bleef gewoon bevriend met Diana. Later zou hij trouwen met tv-presentatrice Ali. Hij leeft met haar op een hertenboerderij in Dorset.

De veiling van de foto vindt plaats van 17 tot 24 januari. Het aanvangsbod bedraagt 200 dollar. Verwacht wordt dat het van eigenaar zal veranderen voor meer dan 750.000 dollar (575.000 euro). (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beasts of the Southern Wild' verkozen tot beste film

'Beasts of the Southern Wild' verkozen tot beste film


http://oi50.tinypic.com/15qvjvl.jpg


De Belgische filmcritici vinden 'Beasts of the Southern Wild' van de Amerikaanse regisseur Benh Zeitlin de beste film. "Een prachtig debuut van een veelbelovende filmmaker", zegt de Unie van de filmkritiek (UFK), die de prent de 'Grote Prijs 2013' toekende.


De beroepsvereniging van Belgische filmcritici koos voor de debuutfilm van Benh Zeitlin "voor zijn originele benadering, zijn indringende vertolkingen, voor zijn geest van weerstand tegen de bestaande conventies, en zijn kracht om de realiteit te mengen met de verbeelding", klinkt het.

De visueel sterke film toont het verhaal van het zesjarig meisje Hushpuppy. Zij woont samen met haar alcoholistische vader, die gefocust is op overleven, in de 'badkuip'. In dat moerasgebied aan de kust van de zuidelijke Amerikaanse staat Louisiana, bevindt zich het geïsoleerde eiland waar het meisje woont.

Andere prijzen
'Beasts of the Southern Wild' viel reeds op tal van filmfestivals in de prijzen, onder meer in Cannes, Deauville en op verschillende Amerikaanse festivals zoals het Sundance festival voor de onafhankelijke film. In Cannes won Benh Zeitlin de Gouden Camera voor het beste debuut. De prent debuteerde half december in de Belgische filmzalen.

De Grote Prijs van de UFK wil de publieksaandacht vestigen op de film die het meest bijdraagt tot de verrijking van de filmkunst.

� Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een fopspeen om snurkers te sussen?

Een fopspeen om snurkers te sussen?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Een nieuw toestelletje dat verdacht veel gelijkenissen vertoont met een fopspeen, moet hoop brengen voor miljoenen snurkers en hun gefrustreerde partners. De 'Good Morning Snore Solution' weerhoudt de tong er namelijk van de luchtwegen te blokkeren, waardoor luidruchtig gesnurk geen kans krijgt.

De 'Good Morning Snore Solution' heeft ongeveer de grootte van een standaard fopspeen. Het bestaat uit zacht materiaal en bevat een soort zuignapje waarin de tong voorwaarts wordt gehouden om geblokkeerde luchtwegen tegen te gaan. Onderaan dit artikel kan u kijken naar een demonstratiefilmpje.

Aangezien de spieren rond de keel ontspannen tijdens het slapen, bieden ze weinig weerstand wanneer de tong de luchtweg verspert. Lucht vibreert tegen het zachte weefsel, waardoor het gekende snurkgeluid ontstaat. Wie kampt met slaapapneu, krijgt dan weer te maken met een volledige blokkade, waardoor hij of zij zelfs enkele seconden stopt met ademen om in veel gevallen wakker te schrikken wanneer de spieren in de luchtweg als tegenreactie samentrekken.

De 'Good Morning Snore Solution' werd getest in Canada op een groepje (32) chronische snurkers. Meer dan een derde van de proefpersonen schrok 50 procent minder wakker. Het snurken verminderde bij iedereen met gemiddeld 40 procent. Aan het einde van de rit was 70% overtuigd dat ze het toestelletje zullen blijven gebruiken. Nu staan grootschaligere testrondes op de agenda om het langdurig effect te onderzoeken. (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!