Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


23-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger


Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger


http://oi49.tinypic.com/35a5552.jpg


Amper drie maanden na hun live op Jim TV uitgezonden trouwpartij, is Elke Vanelderen zwanger van een eerste kindje. Dat het zo snel prijs was, was zowel voor Elke als Regi een forse verrassing. "Het was een kleine schok, maar dit is geweldig", vertelt het koppel in Story. De geboorte wordt verwacht begin maart, ergens rond de verjaardag van Regi.

"Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", aldus Elke.

"Ik ben te realistisch om al euforistisch te zijn. Mijn zussen hebben samen acht kinderen, ik heb ze mee grootgebracht. Ik weet dat de zorg van een kind automatisch meer op de schouders van de mama terechtkomt. Bovendien ben ik de vrouw van een artiest. Ik weet dat Regi niet zal thuisblijven om te babysitten."

Ook Regi is danig onder de indruk: "Het was voor mij ook even schrikken, want zo snel was de bedoeling niet. Maar ik was blijer dan Elke. Ik bekeek het romantisch, zij praktisch. Weet je, wij hadden geen grote kinderdroom. We hadden het goed met ons twee, we hadden net zo goed Nicole en Hugo kunnen zijn. Maar nu we een kindje verwachten, is dat ook geweldig." (br.hln)� Reageer (0)
19-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane

Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane


http://static2.hln.be/static/photo/2012/9/9/14/20120817225117/media_xll_5095334.jpg
Yuzoko Horigome met Koningin Fabiola.


De douane op de luchthaven van Frankfurt heeft donderdag de viool van violiste Yuzuko Horigome in beslag genomen. De in België wonende muzikante had het instrument - met een waarde van een slordige 1 miljoen euro - volgens de douaniers moeten aangeven bij haar aankomst in de Europese Unie.

Yuzuko Horigome is Japanse maar woont in ons land. In 1980 won ze hier de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. Het instrument in kwestie - een Guiseppe Guarneri del Gesu van 1741 - kocht ze in het prille begin van haar carrière in Japan en is verzekerd in Londen. Dat verduidelijkt haar man, de Belgische dirigent Bartholomeus-Henri Van de Velde.

"Ze reist altijd met haar viool en heeft daar tot op vandaag nooit problemen mee gehad. Ze reist gemiddeld eens per maand naar Japan", aldus Van de Velde. Gisteren, bij de transit in Frankfurt, werd ze echter tegengehouden door de douanediensten. Die verweten haar dat ze haar viool niet had aangegeven.

De soliste besloot dan maar in Frankfurt te blijven wachten, maar haar instrument terugkrijgen blijkt niet zo eenvoudig. "Men eist van haar 190.000 euro of een bankgarantie voor dezelfde waarde, namelijk 19 procent van de geschatte waarde van de viool", aldus nog Van de Velde. (br.hln - foto belga)
� Reageer (0)
14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mannen proberen bij het daten: een gentleman zijn

Wat mannen proberen bij het daten: een gentleman zijn


http://oi49.tinypic.com/2n66bo8.jpg

Vrouwen stellen wel eens dat de moderne man helemaal niets afweet van ridderlijkheid en romantiek. Nochtans blijkt dat de topprioriteit van mannen te zijn bij het daten. Zij proberen nog steeds om een vrouw te veroveren met de charme van een echte gentleman.

Datingsite Match.com noemt deze nieuwe man de 'New Age Knight' (NAK) (vrij vertaald: de 'Ridder van het Nieuwe Tijdperk'). Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken van zo'n man:

Wie dacht dat mannen tijdens een date alleen kunnen denken aan de afscheidskus (en alles wat daarna misschien kan volgen...), heeft het helemaal mis. Slechts één derde van de mannen vindt dat een afscheidskus de sleutel is tot een geslaagde date, terwijl een overweldigende 74 procent een goed gesprek het belangrijkste vindt om een date te doen slagen.

Verder spreekt 72 procent van de mannen over een leuk avondje uit als hij gemeenschappelijke interesses ontdekt met zijn date én als hij goed kon lachen. Verrassend: vrouwen vinden de intellectuele band minder belangrijk dan mannen...

Een tweede eigenschap van de nieuwe ridder is aandacht en attentheid ten opzichte van zijn date. Zo zorgt 50 procent van de ondervraagde (Britse) mannen ervoor dat ze voor hun date op de afsproken plaats aankomen.

Die onverdeelde aandacht blijft ook de rest van de date duren. Slechts 2,9 procent durft wel eens de voetbaluitslagen te checken, terwijl 3,9 procent naar zijn vrienden sms't. Maar zolang dat gebeurt terwijl zijn date naar het toilet is, kunnen we daar best mee leven.

Als ze vinden dat de date goed verloopt, dan zijn de nieuwe mannen niet verlegen om dat duidelijk te maken. 40 procent zou zijn date al vragen wanneer ze vrij is voor een volgende afspraakje, terwijl maar liefst 80 procent het initiatief zou nemen om haar binnen de 24 uur op te bellen.

Toch is de nieuwe ridder ook in staat om te zwijgen als het moet. 63 procent zou nooit de sappige details van een ex-vriendin prijsgeven, terwijl 59 procent zelfs niet zou roddelen als de eerste date slecht verliep.

Relatie-experte Kate Taylor van Match.com geeft het verdict: "Mannen hebben zich in het verleden misschien niet altijd van hun romantische kant getoond, maar deze bevindingen tonen dat ze opnieuw een echte gentleman proberen te zijn."

"Het is duidelijk dat ze de oude waarden herontdekt hebben: eerst aankomen op een afspraakje en snel bellen, bereid zijn om een inspanning te doen en eerlijk te zijn. Vrouwen kunnen niet anders dan daar blij mee zijn."  (br.hln)� Reageer (0)
10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis

Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis


http://oi50.tinypic.com/2q9e1w0.jpg


Producent van de sluitingsceremonie op de Olympische Spelen David Arnold onthulde de plannen voor de show in de Britse krant 'Daily Telegraph'. De wereld zal meegenomen worden in een reis door de Britse popgeschiedenis.

De producent van de sluitingsceremonie David Arnold is als componist van de muziek van vijf James Bond-films een echte muziekkenner. Niet toevallig dat de ceremonie op de Spelen dan ook rond muziek zal draaien. "We hebben geprobeerd iets te maken waarin iedereen dingen kan vinden waarvan je zegt: dat zijn wij, dat is Groot-Brittanië", spreekt Arnold vol lof.

Op de geruchten dat Paul McCartney en Adele het beste van zichzelf komen geven antwoordde de producent dat ze angstaanjagend nauwkeurig zijn. Maar dat Kate Bush haar zangtalent zal bovenhalen in het olympisch stadion dat wil Arnold niet gezegd hebben.

Wat we wel zeker weten is dat The Who, Muse en George Michael zullen optreden. Het thema draagt de naam 'A Symphony of British Music' en zal zondagavond te bewonderen zijn vanaf 22 uur Belgische tijd. (br.hln)� Reageer (0)
08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden

Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden


http://oi45.tinypic.com/bgeiq8.jpg


Marilyn Monroe, het icoon bij uitstek van Hollywood en het archetype van de blonde glamourvamp, stierf 50 jaar geleden, maar haar legende leeft voort.

Marilyn was niet de eerste pin-up van Hollywood en ze was zelfs geen echte blondine. Maar met het strakke rode truitje op haar eerste foto's tot de naaktfoto's in Playboy en de opwaaiende plissérok boven de New Yorkse metro veroverde de jonge vrouw, aanvankelijk bekend als Norma Jean Baker, Amerika en de wereld.

Haar fratsen en huwelijken verhulden de vrij bescheiden lijst van haar films, maar haar imago van sekssymbool wordt nog steeds vereerd door popsterren, actrices en de modewereld. "Marilyn Monroe heeft een aura", zegt Goetz Grossmann, producent van een film over de actrice met de titel 'Blonde'. "Men kan niet ontsnappen aan Marilyn Monroe, het is een icoon." De filmster, die op de leeftijd van 36 jaar aan een overdosis barbituraten stierf, blijft bedwelmend, niet alleen voor Hollywood, dat onlangs de biografische film 'My Week with Marilyn' uitbracht, maar ook voor de wereld van de muziek en de mode.

De stylist Joe Zee schrijft in Elle.com dat de 'vamp' een inspiratie blijft voor modedefilés. Beroemdheden als de zangeres Taylor Swift of de actrice Scarlett Johansson meten zich regelmatig het imago van de mythe aan: diep decolleté, blonde lokken, strakke jurk. De actrice Lindsay Lohan verscheen in Playboy met een imitatie van de naaktfoto's die in 1953 in het blad gepubliceerd werden.

Die aantrekkingskracht intrigeert. Ook al schittert de actrice in films als 'Some like it hot' en enkele andere, haar Hollywoodcurriculum oogt mager. Ook is het onduidelijk of haar sexappeal een bewijs is van haar onafhankelijkheid of onderworpenheid.

Voor Lois Banner, die voor de nieuwe biografie 'Marilyn: The Passion and the Paradox' tekent, is het evident dat Marilyn de controle had over het gebruik van haar lichaam. "Ze heeft haar carrière gesmeed", zegt Banner. "Ze was erg slim. Ze wist wat ze deed en heeft risico's genomen. De kranten wilden een blonde vamp, ze heeft hen die gegeven."

Volgens de auteur speelde de actrice met vuur en verloor ze de controle slechts op het einde van haar leven, wanneer ze met de Kennedy's en de bende van Frank Sinatra omging. "Ze is met mannen naar bed gegaan om aan de top te geraken. Hebben ze haar gebruikt? Ja. Heeft ze hen gebruikt? Ja."  (br.hln - foto photo news)� Reageer (0)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden

Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden


http://oi47.tinypic.com/lji41.jpg


De Amerikaans-Mexicaanse actrice Lupe Ontiveros is donderdag in het Californische Whittier op 69-jarige leeftijd overleden aan leverkanker. Dat melden Amerikaanse media.

Ontiveros speelde in tal van films de rol van onverwoestbare vrouw. Zo was ze in 1997 in de film 'Selena' te zien aan de zijde van Jennifer Lopez en speelde ze in datzelfde jaar samen met Jack Nicholson in 'As Good as It Gets'. Voorts was ze te zien in de film 'Real Women Have Curves' (2002).

Ontiveros speelde ook de achterdochtige schoonmoeder van Eva Longoria in de tv-serie 'Desperate Housewives'.� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!