Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


31-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse maatjes 2 weken later door slecht weer


Hollandse maatjes 2 weken later door slecht weer


http://oi44.tinypic.com/2wlrjo6.jpg


De eerste veiling van de Hollandse Nieuwe zal dit jaar pas op 19 juni plaatsvinden en niet op 5 juni, zoals gepland was. Door het slechte weer is de haring die tot nu toe gevangen werd, nog niet van de juiste kwaliteit om tot Hollandse Nieuwe verwerkt te worden.

Het is de tweede keer in de geschiedenis dat de veiling van het eerste maatje niet plaatsvindt op de geplande datum. De vorige keer gebeurde dat in 2006.

"Door het ontbreken van voldoende zonlicht heeft de groei van plankton, het voedsel van de haring, zich laat ontwikkeld", aldus het Visbureau. "Voor een goede Hollandse Nieuwe is een haring nodig die het juiste voedsel in zijn maag heeft en een goed vetpercentage heeft. Gelukkig zijn de vooruitzichten positief. De haringen die tot nu toe zijn gevangen, hebben wel voldoende voedsel in hun maag, maar dit is nog niet omgezet in vet."

Het uitstel van het haringseizoen heeft grote gevolgen voor tal van evenementen die al gepland staan: diverse haringparty's zullen de datum aanpassen en na de veiling van het eerste vaatje volgen. Wegens de grote omvang zal Vlaggetjesdag Scheveningen, waar jaarlijks de komst van de Hollandse Nieuwe wordt gevierd, wel plaatsvinden op zaterdag 8 juni.

Oostende haalt elk jaar met de toestemming vanuit Nederland de eerste nieuwe Hollandse maatjes op het droge. Het Maatjescomité liet weten dat, hoewel de maatjes dit jaar later komen, ook de Oostendse Kaaifeesten gewoon plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni.(br.hln)� Reageer (0)
29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

Klik op de foto om het nummer te beluisteren

De jonge Maaike Ouboter is de absolute favoriet van de Nederlandse talentenjacht de 'De Beste Singer-Songwriter.' Maandag bracht ze met de vertolking van haar eigen nummer 'Dat ik je mis' de voltallige jury van het programma aan het huilen, intussen veroverde ze ook de harten van duizenden Nederlanders.

Maaike Ouboter doet het niet alleen in de talentenjacht van het Nederlandse BNN en de VARA heel goed, ze staat sinds gisteren ook op de eerste plaats in iTunes met 'Dat ik je mis'. Daarin zingt ze heel ingetogen over haar moeder die overleden is. Maaike getuigt over haar moeilijke jeugd. "Mijn ouders zijn gestorven toen ik nog een tiener was. Vroeger maakten we samen muziek, nu doe ik alleen verder en zijn zij mijn grootste inspiratiebron."

Juryleden Giel, Eric en Sanne slaagden er niet in het droog te houden tijdens de show. Haar concurrent Michael Prins staat op de tweede plaats in de top 100 van iTunes. Het Nederlandse volk bekroonde Maaike nu al tot winnares van de wedstrijd, het regent namelijk aan lofbetuigingen op sociaalnetwerksites.

Maaike had nooit gedacht dat ze een kans maakte in de muziekindustrie, tot ze gebeld werd met de vraag of ze wou deelnemen aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Momenteel studeert ze Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Haar eerste nummers zijn Engelstalig, maar gaandeweg ontdekte ze dat ze haar gevoelens beter in het Nederlands kwijt kon.
(br.hln)� Reageer (0)
25-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen


http://oi42.tinypic.com/24lu6xj.jpg


Nieuw talent Paulien Mathues (18), winnares van The Voice 2013, ziet het groots. Zo weigert ze op te treden op zogenaamde pensenkermissen en braderieën, omdat dit schadelijk zou zijn voor haar imago.


De jonge zangeres vreest dat dit soort volkse evenementen niet bij haar imago passen, ze mikt volgens haar platenfirma Universal eerder op de luisteraars van Studio Brussel en Radio 1 en niet op 'kermisvolk'.

Paulien zou daarom alle reeds geplande optredens hebben geannuleerd en ze zou zelfs haar manager hebben gedumpt. De zangeres gaat nu op zoek naar een nieuwe om haar carrière in de juiste richting te lanceren. Deze afzeggingen stemmen de organisatoren van deze evenementen boos. Zij moeten nu vervangende acts zoeken en sommigen moeten zelfs nieuwe affiches laten maken.

Het managements- en boekingskantoor KING Entertainment heeft begrip voor deze beslissing. Manager Hugo Foets merkt echter wel op: "Artiesten uit talentenjachten die wel bereid waren kermisgangers te entertainen, hebben intussen wel een succesvolle carrière." Glenn Claes, uit de vorige editie van The Voice deed afgelopen jaar net hetzelfde. Deze beslissing heeft hem in elk geval niet geholpen, want nu hoor je nog nauwelijk iets van deze zingende loodgieter.

Mathues is er wel van overtuigd dat haar eerste album er snel komt. Haar tweede single zou voor eind augustus zijn, haar debuutplaat zou in oktober volgen.(br.hln)� Reageer (0)
22-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein


Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein


http://oi39.tinypic.com/30a401u.jpg


Katie Holmes is gisteren in een New Yorkse fontein gespot in een doorschijnend nat T-shirt. De Amerikaanse actrice was bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Mania Days' en moest daarvoor samen met haar mannelijke collega, Luke Kirby, door een fontein hollen.

Op de foto's is duidelijk te zien hoe Holmes' borsten door het shirt heen zichtbaar zijn. Niet dat de actrice zich hierover druk maakt, integendeel, ze gaat gewoon door met de pret.

Het is natuurlijk niet de eeste keer dat de 34-jarige brunette wat vlees toont. In maart ging ze nog topless voor het sieradenmerk H. Stern. Op de promotiefoto's draagt Holmes niet meer dan een zilveren ketting.

Het romantische drama 'Mania Days', over twee manisch depressieve mensen die een relatie beginnen, komt volgend jaar in de cinemazalen.(br.hln)

� Reageer (0)
20-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit

Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit


http://oi43.tinypic.com/2qn18wz.jpg


In Las Vegas zijn de Billboard Awards uitgereikt en de Australisch-Belgische zanger Gotye won er vier. Maar de grote overwinnaar was de Amerikaanse countryzangeres Taylor Swift (23), die maar liefst acht muziekprijzen binnenhaalde. De Billboard Awards zijn een initiatief van het gelijknamige muziektijdschrift en zijn gebaseerd op het succes in de hitparade. Gotye viel in de prijzen met zijn wereldhit 'Somebody That I Used To Know'.

Taylor Swift en haar 3,7 miljoen keer verkochte nummer 'Red' domineerden deze editie. De 23-jarige zangeres kreeg onder meer de award voor Artiest van het Jaar, Populairste Vrouwelijke Zangeres en Populairste Album. "Bedankt om van mijn muziek de soundtrack van jullie gekke gevoelens te maken", zei de jonge vrouw aan haar fans. "Jullie zijn de langste en beste relatie die ik ooit heb gehad".

Gotye en Rihanna gingen elk met vier prijzen naar huis. De Australische zanger met Brugse roots won met zijn nummer 'Somebody That I Used To Know' in de categorieën Top100, Rock Song, Radio Song en Streaming Song. De Billboard Awards houden rekening met het aantal downloads en airplay tussen maart 2012 en maart dit jaar.

Prince, die zondagavond een medley bracht, kreeg de 'Icoon Award' voor zijn carriere met meer dan tien albums die platina haalden en dertig singles die in de top-40 terechtkwamen. Ook oudgediende Madonna mocht nog een prijs in ontvangt nemen, voor Beste Tournee en Beste Danseres.

De uitreiking van de Billboard Awards duurde drie uur, met liveoptredens van onder meer Taylor Swift, Jennifer Lopez, Justin Bieber en Bruno Mars.(br.hln)

� Reageer (0)
16-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekeningen Willy Vandersteen brengen 50.000 euro op


Tekeningen Willy Vandersteen brengen 50.000 euro op


http://static1.hln.be/static/photo/2013/1/9/3/20130515161601/media_xll_5819568.jpg


Een veiling van originele tekeningen van Willy Vandersteen, de geestelijke vader van Suske en Wiske, heeft gisterenavond 50.000 euro opgebracht. Dat meldt veilinghuis voor verzamelaars Catawiki. Een tekening uit "De Texasrakkers", een Suske en Wiskeverhaal, ging voor 2.500 euro weg.

Voor twee originele stroken uit het allereerste verhaal van De Rode Ridder uit 1950 is 1.700 euro neergeteld. Pagina's uit Robert en Bertrand, die zelden worden aangeboden, brachten goed 1.500 euro per stuk op.

"We zijn zeer tevreden met de interesse voor de Vandersteentekeningen, vooral ook omdat er niet alleen belangstelling was uit de Lage Landen", klinkt het bij Catawiki-oprichter René Schoenmakers.

Behalve tekeningen van Vandersteen zelf, werden ook tekeningen van zijn medewerkers geveild, die onder de naam 'Studio Vandersteen' werkten aan reeksen als 'Jerom', 'Bessy', 'Pats' en 'Karl May'. Die brachten honderden euro's per stuk op.

Uit een onderzoek van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat stripverhalen de afgelopen 30 jaar een hoger rendement opleverden dan beleggen in aandelen of goud. Catawiki verwijst daarvoor naar een eerste druk van het album 'Rikki en Wiske in Chocowakije', die eerder deze week voor 3.500 euro geveild werd. "Dertig jaar geleden ging dit album in deze staat omgerekend voor 'slechts' enkele honderden euro's weg", aldus Catawiki.  (br.hln)� Reageer (0)
12-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedicht Oscar Wilde geveild voor 80.000 euro

Gedicht Oscar Wilde geveild voor 80.000 euro

http://static3.hln.be/static/photo/2013/1/15/7/20130510170210/media_xll_5804767.jpg


Het manuscript van een gedicht uit de vroege periode van de 19e eeuwse Ierse schrijver Oscar Wilde heeft bij een veiling in Londen 67.250 pond (bijna 80.000 euro) opgebracht. Dat heeft de Britse zender BBC vandaag gemeld.

Wilde (1854-1900) schreef het gedicht 'Heart's Yearnings' (Hunkeringen van het hart) in 1874. Het veilinghuis Bonham's had de opbrengst op 12.000 tot 15.000 pond geschat. Dat bedrag werd meer dan de helft verdubbeld.

Het manuscript van een ander gedicht van Wilde, 'Les Ballons', bracht veel minder op. De onbekende koper had er 16.250 pond voor over. De enige bekende exemplaren van gedichten in Wildes handschrift waren vroeger in het bezit van John Stetson jr., zoon van de uitvinder van de Stetson westernhoed. (br.hln)� Reageer (0)
11-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer

Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer


http://oi40.tinypic.com/4qsxs0.jpg


De Audi Quattro waarin de Britse prinses Diana achter het stuur heeft gezeten, wordt te koop aangeboden. De cabrio uit 1994 zal op 29 juni een van de topstukken zijn op een veiling in Blenheim Palace, schrijft The Telegraph.


De Audi was de familieauto waarin de prinses van Wales verschillende keren werd gefotografeerd met haar kinderen William en Harry op de achterbank. "Dit is een buitengewone kans om een stuk koninklijke geschiedenis te verwerven", zegt een woordvoerder van het veilinghuis in de krant. De richtprijs van de auto ligt tussen de 20.000 en 25.000 pond, omgerekend 23.000 tot 30.000 euro. "We hebben geen idee hoeveel de auto zal opbrengen", zegt het veilinghuis.

"Hoewel we tot nu toe nog niet officieel bekend hadden gemaakt dat de auto te koop is, hebben zich al geïnteresseerden van over de hele wereld gemeld. Het zijn vooral mensen uit Amerika." De auto verkeert volgens het veilinghuis in topconditie en heeft slechts 21.000 mijl op de teller, bijna 34.000 kilometer.

Tot de veiling is de auto te bewonderen in een hotel in Londen waar bezoekers een verzegeld bod op het voertuig kunnen uitbrengen. Daarna worden de biedingen aan het veilinghuis overhandigd.(br.hln)
� Reageer (0)
09-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop vanaf 17.500 euro: de sandalen van Gandhi

Te koop vanaf 17.500 euro: de sandalen van Gandhi


http://static2.hln.be/static/photo/2013/0/8/10/20130509040712/media_xll_5800510.jpg


Hoewel de onmaterialistische Mahatma Gandhi vaak op zijn blote voeten rondliep, droeg hij soms ook sandalen. En precies deze zullen binnenkort voor een aardig centje over de toonbank rollen. Op 21 mei gaan ze tijdens de Mullock's veiling (Verenigd Koninkrijk) onder de hamer.

Concreet gaat het om zwarte sandalen (maat 41) met een zooltje van bijna 1,5 centimeter. Ze worden geveild met een startbod van 23.000 dollar (ongeveer 17.500 euro).

Naast de sandalen, zullen er ook nog andere bezittingen van de voormalige Indiase premier en onafhankelijkheidsstrijder geveild worden, zoals een doek die hij zelf gebreid heeft en die hij later rond zijn lichaam wikkelde. De totale collectie is ongeveer 380.000 dollar waard (ongeveer 288.000 euro). Gandhi zou de persoonlijke items in 1924 aan een hechte vriend gegeven hebben.

De leider van de lijdzame strijd voor onafhankelijkheid van India werd in 1948 in New Delhi vermoord door een extremistische hindoeïst. Gandhi was een van de grondleggers van de moderne staat India en spande zich in voor de verzoening tussen moslims en hindoes. (br.hln)� Reageer (0)
06-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 1 ouder op de 10 wil kinderen voor het kindergeld

Bijna 1 ouder op de 10 wil kinderen voor het kindergeld


http://oi41.tinypic.com/33etn9f.jpg


Acht op de honderd ouders laten hun kinderwens in vervulling gaan om aanspraak te kunnen maken op het kindergeld. Dat blijkt uit een onderzoek van de Waalse Gezindsbond La Ligue des Familles, zo schrijft de krant Het Laatste Nieuws vandaag.

La Ligue des Familles peilde bij 459 koppels naar hun motieven om aan kinderen te beginnen. De meeste bleven redelijk traditioneel. Zo vulden 'de liefde voor kinderen', 'omdat iedereen het doet' en 'voor het persoonlijke geluk' de top drie.

Verrassend was echter dat acht op de honderd ouders kinderen op de wereld zetten om kindergeld te kunnen ontvangen. Heel vreemd volgens Yves Coemans van de Gezinsbond. "Als je één kind hebt, kan je met je kindergeld slechts 25 procent van de minimumkosten voor het kind betalen", merkt hij op in Het Laatste Nieuws. Naarmate er meer kinderen komen, dekt deze bijstand wel 35,5 procent van de kosten voor twee kinderen en 45 procent voor drie.

Het volledige artikel kan u vandaag lezen in de krant Het Laatste Nieuws.  (br.hln)� Reageer (0)
03-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pablo Neruda niet vergiftigd maar gestorven aan kanker

Pablo Neruda niet vergiftigd maar gestorven aan kanker


http://static0.hln.be/static/photo/2013/0/0/0/20130503001227/media_xll_5784930.jpg


Een eerste onderzoek op de resten van Pablo Neruda heeft uitgewezen dat de prostaatkanker waaraan de Chileense dichter leed, al was uitgezaaid voor zijn dood in 1973. Het lijk werd opgegraven voor onderzoek omdat de chauffeur en persoonlijk assistent van Neruda al jaren beweert dat de Nobelprijswinnaar werd vergiftigd.

Eduardo Contreras, een advocaat van de Chileense communistische partij, zegt dat het onderzoek naar de dood van Neruda voortgaat. De vaststelling dat de kanker was uitgezaaid, heeft de vermoedens van een vergiftiging volgens hem niet uit de wereld geholpen.

De dichter was een goede vriend van de Chileense president Salvador Allende die door dictator Pinochet van de macht werd verdreven. Twaalf dagen na de staatsgreep stierf Neruda in het ziekenhuis van Santiago de Chili. (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!