Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


29-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zachte woordenDe afbeelding “http://img377.imageshack.us/img377/4732/napy8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


jouw zachte woorden
hebben mij stilletjes beroert
even heb ik jouw eeuwigheid gevoelt
jouw zachte woorden
klonken in mijn hart
eindeloos verzachten zij
teder mijn smart
jouw zachte woorden
hebben mij omstrengeld,vast omarmd
mijn kou even verwarmd
jouw zachte woorden
hebben mij eeuwig gekust
intens heb ik dat gemist
jouw zachte woorden
geven mij grenzenloze kracht
dragen mij door dag en nacht
spreek tot mij poezie
met zachte woorden
zing jouw melodie
spreek tot mij
met zachte woorden
in alle eeuwigheid
tot aan het einde
van de tijd...
� Reageer (0)
25-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man heeft natuurlijke voorkeur voor domme vr

Man heeft natuurlijke voorkeur voor domme vrouw


http://oi48.tinypic.com/2mngdtv.jpg


Mannen zijn blijkbaar voorgeprogrammeerd om vrouwen uit te zoeken die zich dom gedragen omdat ze makkelijker te veroveren zijn. Dat blijkt uit een recente Amerikaanse studie.

De mannelijke soort is weinig veranderd sinds de prehistorie, concluderen de onderzoekers. Toen was de voortplanting namelijk ook al hun belangrijkste doel. De vorsers aan de universiteit van Austin spraken met mannelijke en vrouwelijke vrijwilligers om een lijst van 88 factoren op te tekenen die maken dat een vrouw makkelijk te veroveren is: bijvoorbeeld op de lippen bijten of er slaperig uitzien. Ze toonden dan beelden van vrouwen die dit soort gedrag vertoonden aan 76 mannen en vroegen hen te oordelen hoe aantrekkelijk ze hem vonden.

Tekenen van lichamelijke kwetsbaarheid, zoals een kleine gestalte, maakte niet dat de heren een vrouw seksueel aantrekkelijker vonden. Maar ze bleken mentale kwetsbaarheid, zoals kinderachtig of dom zijn, wel aantrekkelijker te vinden. De deelnemers vonden hen namelijk sexyer dan de dames die als intelligent werden voorgesteld. Maar hun interesse daalde aanzienlijk toen de vorsers vroegen of deze vrouw een geschikte kandidaat was voor een vaste relatie. Een domme vrouw is dus enkel interessant voor een seksueel avontuurtje. (br.hln)� Reageer (0)
23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro

Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro


http://oi46.tinypic.com/okr7ti.jpg


De storm die in augustus vorig jaar over Hasselt en omstreken raasde, veroorzaakte een schade van 76 miljoen euro. Dat meldt vtm in Het Nieuws en wordt bevestigd door Assuralia.

Het is herverzekeraar Swiss Re die met het nieuws op de proppen komt. Volgens Wauthier Robyns van sectorfederatie Assuralia is het voor het eerst dat een schadebedrag op de storm wordt geplakt. Het gaat volgens Robyns niet alleen om de schade die veroorzaakt werd op het festival, maar ook buiten Pukkelpop. De storm in augustus vorig jaar maakte vijf doden op de wei in Kiewit. (br.hln - foto belga)� Reageer (0)
15-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet abnormaal: 1 volwassene op 3 slaapwandelt

Niet abnormaal: 1 volwassene op 3 slaapwandelt


http://oi48.tinypic.com/2ptb22u.jpg


Je poetst je tanden, glijdt onder de lakens, doet het licht uit en valt in slaap. Maar dat is niet voor iedereen het einde van het verhaal. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat slaapwandelen veel vaker voorkomt dan eerder werd gedacht. Maar liefst één derde van de volwassenen krijgt er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken.

"Dat is een hoog aantal", vindt de auteur van de studie, dr. Maurice Ohayon van de Stanford University. "De vraag die volgt is natuurlijk of we bij deze mensen associaties kunnen vinden die het slaapwandelen kunnen verklaren. Het antwoord is ja."

Slaapwandelen is een soort parasomnie (verzamelnaam voor slaapstoornissen, zoals ook nachtelijke paniekaanvallen) dat in Amerika ongeveer 10 procent van de bevolking treft. Het rondwandelen terwijl men slaapt komt typisch voor tijdens de non-remslaap en kan van enkele seconden tot een half uur of meer duren.

Voor de studie gebruikten de wetenschappers echter de bredere term 'nachtelijk wandelen', omdat ze de proefpersonen niet zelf observeerden en dus geen echte diagnose konden stellen. Omdat ze vertrouwden op informatie die ze kregen uit interviews met 15.000 volwassenen, is het ook mogelijk dat sommigen eigenlijk wakker waren tijdens het nachtelijke wandelen.

Bijna 30 procent van de deelnemers rapporteerde minstens één nachtelijke wandelervaring in hun leven. Bij meer dan 3,5 procent gebeurde dat zelfs in het afgelopen jaar. Een kleine groep gaf aan dat ze er regelmatig mee te maken krijgt, met 1 procent die twee of meer keer per maand slaapwandelt.

Naast de frequentie van slaapwandelen, gingen de wetenschappers ook na of er andere aandoeningen zijn die gelinkt kunnen worden aan het slaapwandelen. Op die manier wilden ze mogelijke 'uitlokkers' blootleggen.

Met bepaalde mentale stoornissen werd een duidelijke link gevonden. Zo waren mensen met een depressie 3,5 keer meer geneigd om te slaapwandelen, terwijl patiënten met een obsessieve-compulsieve stoornis (of dwangneurose) er zelfs 4 keer meer kans op hebben. Daarnaast was er ook een verband tussen een alcoholverslaving en slaapwandelen.

Andere factoren, zoals een gebrek aan slaap, bleken ook een verschil te maken. Mensen die minder dan 7 uur per nacht sliepen, hadden een hoger risico, net als personen met een geschiedenis van slaapwandelen in de familie. Van deze laatste groep kreeg één derde er ook zelf mee te maken.

Hoe deze aandoeningen met elkaar in verband staan, is echter nog niet duidelijk welke aandoening de oorzaak en welke het gevolg is. "We zien wel een link, maar we kunnen nog niet zeggen wat de richting ervan is. Daarvoor is extra onderzoek noodzakelijk", zegt dr. Ohayon.

Maar hoewel er nog veel vragen blijven, bestaan er gelukkig wel al behandelingen. "Heel wat mensen ervaren slaapproblemen als ze onder stress staan, dus kan een cursus stressmanagement helpen", zegt dr. Philip Gehrman van de University of Pennsylvania, onafhankelijk van de nieuwe studie.

Voor velen is weten dat slaapwandelen veelvoorkomend en relatief normaal is al genoeg om weer rust te vinden. Een volgende stap is medicatie, maar dat hebben maar enkele patiënten nodig.  (br.hln)� Reageer (0)
10-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelf muziek spelen maakt baby's blijer en socialer


Zelf muziek spelen maakt baby's blijer en socialer


http://oi47.tinypic.com/10h97pu.jpg


Kinderen die al op vroege leeftijd muzieklessen krijgen, lachen meer, kunnen beter communiceren en reageren kalmer in onbekende situaties. Dat blijkt uit een onderzoek van Ontario's McMaster University. Zij raden aan om al vanaf één jaar actief bezig te zijn met muziek.

Voor de studie volgde een groep baby's van één jaar gedurende zes maanden muzieklessen. De ene groep kreeg passieve lessen, waarbij ze vooral speelden met muziek op de achtergrond. De andere groep ging actief aan de slag door samen met hun ouders liedjes te zingen en percussie-instrumenten te bespelen.

Na verloop van tijd bleek dat de interactieve groep beter reageerde op muzikaal vlak. Zo waren ze duidelijk gevoeliger voor de structuur van muziek. "Ze luisterden liever naar een pianostuk dat de juiste toon hield, dan naar een versie met valse noten", zegt co-auteur Laurel Trainor.

Maar daar bleef het niet bij, want ook op niet-muzikaal vlak waren er grote verschillen tussen de twee groepen.

Baby's uit de actieve lessen hadden duidelijk beter ontwikkelde communicatievaardigheden, zoals het aanwijzen van objecten buiten bereik of het zwaaien naar iemand die vertrekt. Ze bleken ook meer te lachen, waren makkelijker te troosten en toonden minder stress in onbekende situaties.

"De meeste vorige muziekstudies focusten op oudere kinderen", Trainor. "Maar onze resultaten suggereren dat zelfs het brein van een baby erg gevoelig is voor muziek en kan helpen bij de ontwikkeling", besluit Trainor.  (br.hln)� Reageer (0)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de populairste meisjes van de klas beter zijn in sporten

Waarom de populairste meisjes van de klas beter zijn in sporten


http://oi50.tinypic.com/ixdov7.jpg


Meisjes die op school veel vriendinnetjes hebben, scoren op sportgebied meestal beter dan de minder populaire leerlingen uit de klas. Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Bristol. Elke extra vriend(in) zorgt namelijk voor 4 minuten meer lichaamsbeweging na school en 10 extra minuten in het weekend.

Volgens de wetenschappers is de ontdekking goed nieuws voor de gezondheid van kinderen, aangezien de meeste jonge mensen niet voldoen aan de aanbevolen hoeveelheid fysieke activiteit per dag.

"Ons onderzoek bewijst dat kinderen vatbaar zijn voor aanmoedigingen om meer te sporten", zegt dr. Russell Jago. "En dat is dan ook wat we moeten doen: hen aanmoedigen om actiever te zijn met hun vrienden en elkaar te steunen."

Voor het onderzoek bestudeerden de wetenschappers de gegevens van kinderen uit het zesde leerjaar (10 à 11 jaar) van 23 lagere scholen in Bristol. Hun fysieke activiteiten werden gemeten met een versnellingsmeter, het aantal vrienden werd in kaart gebracht aan de hand van een enquête. Een jaar later gebeurde het onderzoek een tweede keer, als de kinderen op één van de acht middelbare scholen in de stad zaten.

Hoewel in de lagere school jongens gemiddeld 26 minuten fysiek bezig waren en meisjes 21 minuten, waren er ook heel wat die de aanbevolen 60 minuten per dag haalden. In het weekend ging het per dag gemiddeld om 45 minuten beweging voor de jongens, 36 voor de meisjes.

Bij de overgang naar de middelbare school, daalde de doordeweekse fysieke activiteit bij jongens met 16 procent, bij meisjes met 12 procent. De beweging in het weekend steeg wel, wellicht omdat ze vanaf de middelbare school ook alleen mogen weggaan.

Naast die vaststelling, bleek er ook een link te zijn tussen het aantal vrienden en het aantal uren beweging. "Hoe populairder je bent, hoe meer je aan lichaamsbeweging doet", luidde de conclusie.

Opvallend is wel dat die link enkel aangetroffen werd bij meisjes. Dat suggereert dat de vriendschapsband tussen meisjes sterker is dan tussen jongens. "Je kind aanmoedigen om steun van vrienden te zoeken bij het sporten, kan dus vooral meisjes helpen om actief te blijven."

En dat is ook echt nodig. "Fysieke activiteit is een belangrijke factor om het risico op kanker in het latere leven te verkleinen", zegt dr. Rachel Thompson. "En sporten is een gewoonte die we op vroege leeftijd moeten ontwikkelen."� Reageer (0)
06-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi

Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi


http://oi50.tinypic.com/2dtp1zc.jpg


Pepsi heeft een deal gesloten met de beheerders van Michael Jacksons fortuin om zijn beeltenis te gebruiken voor een nieuwe wereldwijde campagne.

De campagne zal het eerst te zien zijn in de VS en in China, daarna volgen nog 25 andere landen.

Als eerste stap, ondersteund door een reclameclip op televisie, zal een reeks colablikken met een foto van Jackson op worden uitgebracht. Op die blikjes zal een code staan die je met je smartphone kan inscannen om remixes uit het album 'Bad' te downloaden. Dat album viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

In China wordt de campagne gekoppeld aan een wedstrijd waarmee tickets voor de show 'Michael Jackson: The Immortal World Tour' van Cirque du Soleil en lederen jassen kunnen gewonnen worden.

De deal met Jackson is een onderdeel van Pepsi's 'Live For Now'-campagne, die ook een clip van Nicki Minaj omvat en de sponsoring van Kary Perry's concertfilm 'Part of Me 3D'.

In 1984 vloog Jacksons haar in brand tijdens de opnames van een clip voor Pepsi. Hij liep toen zware brandwonden op, wat volgens velen het begin betekende van zijn verslaving aan pijnstillers. Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.� Reageer (0)
03-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slimste carrièrezet? Bevriend zijn met je baas

De slimste carrièrezet? Bevriend zijn met je baas


http://oi46.tinypic.com/e2f6w.jpg


Een slechte relatie met je baas is een van de grootste bedreigingen voor je carrière. Dat blijkt uit een onderzoek bij bedrijven in alle delen van de wereld.

Als je hogerop wil op de carrièreladder dan moet je het goed kunnen vinden met leidinggevende personen, dit is namelijk de belangrijkste sleutel tot succes op de werkvloer. Deze band zou is ook een belangrijk factoren voor het halen van een promotie. Op een goed blaadje bij de baas staan, zorgt dus ook voor een beter loon. De studie ondervroeg werknemers uit 1.500 bedrijven in Groot-Brittannië, het Verenigd Koninkrijk, China, Brazilië, Duitsland, Frankrijk en Australië. Een goede relatie met collega's die dezelfde functie hebben, zou je ook vooruit helpen op de werkvloer.

Slechts 8 procent zei dat intelligentie doorslaggevend is voor een succesvolle carrière, je hoeft dus blijkbaar niet slim te zijn om het te maken op de werkvloer. Manager Byrne Mulrooney: "Je wordt aangenomen vanwege je kennis, maar je wordt ontslagen door je persoonlijkheid. Persoonlijke relaties en culturele achtergrond zijn belangrijk wanneer je carrière wil maken. Dit is nog doorslaggevender dan technische kennis."

Ook bleek dat Britse werknemers goede beslissers zijn en zich concentreren op resultaten, Fransen zijn dan weer erg individualistisch. Duitsers delen graag bevelen uit en Australiërs zijn doeners. Braziliaans personeel pakt het strategisch aan en Chinezen blijken niet verrassend harde werkers te zijn. (br.hln)� Reageer (0)
01-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis

Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis


http://desmond.imageshack.us/Himg830/scaled.php?server=830&filename=robingibb.jpg&res=landing


Het gaat de goede kant uit met de zwaar zieke Bee Gee-zanger Robin Gibb. De 62-jarige muzikant is niet alleen uit zijn coma ontwaakt, hij zou volgende week zelfs het ziekenhuis al mogen verlaten. Amper enkele weken geleden hadden de artsen de man opgegeven.

Vorig weekend kwam er al het goede nieuws dat Robin Gibb uit zijn diepe coma ontwaakt was. Intussen kan hij al rechtop zitten en  met zijn familie communiceren. Gibb strijdt tegen darm- en leverkanker en had na complicaties ook nog eens een longontsteking opgelopen, waardoor hij in coma sukkelde. Er was weinig of geen hoop meer voor de Bee Gee.

Maar nu ziet het er dus allemaal veel beter uit, volgens de gespecialiseerde pers. The Sunday Mirror citeert een vriend van de familie: "Robin is nog zwak maar zijn toestand verbetert dagelijks. Zijn herstel is een mirakel. Enkele weken geleden waren zijn vrouw Dwina en de familie op het ergste voorbereid. Nu rekenen ze erop dat hij snel thuis zal zijn." Dat hangt van de behandelende artsten af. Gibb zal alleszins nog veel verzorging nodig hebben.

Robin (62) is de tweelingbroer van Maurice Gibb, die op 53-jarige overleed. Samen met broer Barry (65) vormde de tweeling eind jaren zestig de populaire band The Bee Gees. (br.hln)
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!