Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


27-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten broek wordt vogelnest

Vergeten broek wordt vogelnest


http://oi47.tinypic.com/dwfm2d.jpg


Op de plaats waar doorgaans zijn eigen vogel postvat, heeft een écht vogelkoppel z'n nestje gebouwd in de broek van een Chinees. In alle drukte was zijn vrouw Wen immers 's mans broek vergeten van de wasdraad te halen en hadden de gevederde gasten al de tijd om er hun onderkomen in te vestigen. Intussen wachten er ook al drie eitjes om uitgebroed te worden.

Toen mevrouw Wen het tafereel aan haar wasdraad aanschouwde, dacht ze dat het om een grap van de buren ging. De moedervogel keek echter streng toe vanop de balustrade van het balkon wanneer de vrouw des huizes de broek - die daar overigens al anderhalve week had gehangen - wilde binnenhalen.

De hele familie werd op het balkon geroepen om het wonder van de natuur gade te slaan. Na rijp overleg werd het raadzaam geacht om de vogels met rust te laten en de eitjes te laten uitbroeden. Om de aanstaande ouders en hun kroost een handje te helpen, wordt nu op geregelde tijdstippen wat voedsel op het balkon achtergelaten. (br.hln)� Reageer (0)
26-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Ghysen bezorgde helft van de medewerkers een depressie

"Jos Ghysen bezorgde helft van de medewerkers een depressie"


http://oi46.tinypic.com/wiqzq9.jpg


Jos Ghysen was een machtswellustige man die meerdere slachtoffers maakte. Dat verklaarden enkele toenmalige collega's van Ireen Houben in Het Belang van Limburg. "Zowat de helft van de medewerkers bij Omroep Limburg heeft hij naar een depressie gestuurd", klinkt het.

"Ik ben nog altijd bang omdat Ghysen zo'n lange arm heeft", aldus een medewerkster van toen. "Zelf ben ik ook een slachtoffer. Bij mij heeft hij het geprobeerd toen Ireen ziek was. Ik ben gaan lopen."

Later werd ze door een andere man van de redactie echter aangerand op de toiletten. "Mannen waanden zich onschendbaar. Wij vrouwen werden als slet en als zottin bestempeld. Indertijd heb ik het zelfs niet tegen mijn eigen man verteld. Ook hij zou wellicht gedacht hebben dat ik het zelf zou hebben uitgelokt. Zo dachten mannen toen."

Tot in de dakgoot toe
Iedereen wist naar verluidt wat er gaande was. De technici kropen zelfs in de dakgoot om in het kantoor van Ghysen te kunnen loeren. En ook tijdens de radio-uitzendingen zelf gingen de vernederingen gewoon verder. "Ghysen gooide bijvoorbeeld opzettelijk een magneetband op de grond en dan moest zij die oprapen. Als er iets fout liep, moest ze in tienvoud boeten. Dat was geen liefdesrelatie, maar een machtsrelatie. Wie overwoog actie te ondernemen, kreeg de volgende boodschap: 'Roer niet in die stront of het kost u uw leven'."

"Een psychologische strijd", noemden verschillende ex-collega's die
periode. En de BRT-top liet alles gebeuren. "Ik moest voor een volledige Raad van Bestuur verschijnen, allemaal mannen. Ik werd er uitgelachen en gekleineerd", aldus een slachtoffer dat uiteindelijk ontslagen werd. (br.hln)� Reageer (0)
23-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Klik op de foto om ' Last Call ' te beluisterenSoulsister


Soulsister, Regi, Humo's Rock Rallywinnaars Compact Disc Dummies, Kevin Williams en Luna Twist zijn de eerste namen voor de editie 2012 van Marktrock. Dat heeft de organisatie vandaag bevestigd.

Marktrock vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus in de Leuvense binnenstad. Al de vermelde groepen zijn geprogrammeerd voor vrijdag en zullen aantreden op de Oude Markt en de Vismarkt.

Net als de voorbije jaren is Marktrock opnieuw helemaal gratis en zullen er op de podia alleen Belgische artiesten te zien zijn. Vorig jaar was Marktrock verspreid over vijf pleinen goed voor 54 optredens, waaronder een aantal dj's.

Ook deze keer zullen er dj's van de partij zijn. Zo wordt de eerste avond op de Oude Markt afgesloten door de dj's Peter Van de Veire en Gerrit Kerremans. Ondanks het allesbehalve zomerse weer daagden vorig jaar volgens de organisatoren 100.000 bezoekers op. De Leuvense politie hield het op 85.000. (br.hln)
� Reageer (0)
19-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft


Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft


http://oi41.tinypic.com/1zxxjxe.jpg


Anne Hathaway heeft haar trouwpartij naar verluidt uitgesteld tot ze weer lange lokken heeft. De 29-jarige actrice moest voor haar rol van de prostituee Fantine in de verfilming van 'Les Misérables' immers niet alleen vermageren, ze moest ook haar haar kort knippen. Verloofde Adam Schulman moet nog wat geduld oefenen.

Daarnaast moet Hathaway de komende maanden ook de film 'Batman' promoten. De trouw komt er, volgens een bron in de Daily Mail, later dit jaar of zelfs pas volgend jaar.

Hathaway en Schulman begonnen in 2008 te daten, nadat zij brak met Raffaello Follieri, die werd veroordeeld wegens fraude en witwaspraktijken.

In november vorig jaar maakten Hathaway en Schulman hun verloving bekend. "Ik ben dolverliefd op Adam. Ik keer er naar uit een tijdje single te blijven, maar toen werd ik plots stapelverliefd", verklaarde ze toen.
� Reageer (0)
17-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Klik op de foto om ' One Moment In Time ' te beluisteren

"Ze was er het hart van in. Als je op zo'n niveau zingt, vormt je stem een groot deel van je persoon en hoe je jezelf ziet. Whitney identificeerde zich met haar stem. Op het einde kon ze haast niet meer zingen, en dat heeft haar psychologisch en emotioneel diep geraakt", verklaart Catona in de Sunday Times.

Catona, één van 's werelds meest vooraanstaande stemspecialisten, ontmoette Whitney in 2005. Ze kon toen amper praten. Hij stelt dat hij erin slaagde ongeveer driekwart van haar stem terug te brengen. Maar volledig herstellen deed ze nooit, en haar aanhoudend drugmisbruik beschadigde haar stembanden nog verder.

"Van zodra haar stem terugkwam, beetje bij beetje, begon haar persoonlijkheid ook te veranderen. Net zoals ik had voorspeld. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en werd opnieuw wie ze echt was: grappig, charmant, intelligent. Haar gevoel van eigenwaarde vaarde er wel bij. Maar dan wilde ze koste wat het kost links en rechts optreden, nog voor haar stem volledig terug was. Al gauw herviel ze weer in haar slechte gewoontes, waar haar stem weer onder leed".

Twee maanden geleden overleed Whitney Houston in het bad van haar hotelsuite. De officiële doodsoorzaak is verdrinking met drugmisbruik en een hartafwijking als mogelijke oorzaken. (br.hln)� Reageer (0)
16-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik gaf kankerbehandeling op om mijn baby te redden

Ik gaf kankerbehandeling op om mijn baby te redden


http://oi41.tinypic.com/2re5ibm.jpg


De Australische mama Sarah Brook stelde haar behandeling van darmkanker uit zodat ze haar zwangerschap zo lang mogelijk kon voldragen, nu kreeg ze van de dokters te horen dat ze haar dochter nooit zal zien opgroeien, want ze is terminaal ziek.

Sarah was zes maanden zwanger toen artsen ontdekten dat haar ochtendmisselijkheid en pijnlijke rugpijn veroorzaakt werd door darmkanker. De zwangerschapshormonen versnelden de groei van de tumor, ze kon de chemotherapie nog twee weken uitstellen voor ze te ziek zou worden. Dit was net lang genoeg voor haar baby om te volgroeien, Polly Jean werd op 27 weken geboren met een keizersnede, ze woog ongeveer 900 gram.

Nu is de baby vier weken oud en ze wordt elke dag sterker. De kanker bij Sarah is intussen uitgezaaid naar haar pancreas, ingewanden, longen en nek, niets kan haar nog redden. "Ik wil gewoon een moeder voor mijn kind zijn zolang het nog kan. Sara brengt nu haar dagen in een ziekenhuis in Sydney door, als ze geen behandeling voor haar ziekte krijgt, is ze bij haar dochtertje Polly, die nog enkele maanden op de intensieve verzorging zal moeten blijven.

"Mijn dochtertje is een mirakel een vechter, al vanaf het eerste ogenblik voelde ik een onvoorwaardelijke liefde voor haar. Momenteel krijg ik chemotherapie, dat was niet mogelijk tijdens de zwangerschap, want dat is gevaarlijk voor de foetus. De hele situatie is vooral erg moeilijk voor mijn man. Hij moet met het feit leven dat hij er binnenkort alleen voor staat, dan moet hij Polly als alleenstaande vader grootbrengen", besluit een emotionele Sarah.

Darmkanker is moeilijk vast te stellen bij zwangere vrouwen, omdat veel van de symptomen overeenkomen met wat je ervaart tijdens een normale zwangerschap. (br.hln)
� Reageer (0)
13-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Koppel klaagt huisbaas aan omdat het spookt in hun huis

Koppel klaagt huisbaas aan omdat het spookt in hun huis


http://oi40.tinypic.com/vikwuc.jpg


In New Jersey heeft een koppel hun huisbaas aangeklaagd omdat het spookt in hun huis. Josue Chinchilla en Michele Callan vluchtten in maart het huis uit nadat ze er slechts een week verbleven en eisen hun voorschot van 2.250 dollar (1.700 euro) terug.

Ze beweren dat ze een aantal "paranormale activiteiten" ervoeren. Zo sprong het licht regelmatig vanzelf aan en uit, vlogen kleren en handdoeken op mysterieuze wijze uit de kast, hoorden ze gefluister en voetstappen in de keuken en leek het soms alsof er aan de lakens getrokken werd wanneer ze 's nachts in bed lagen.

Het huis werd onderzocht door ghosthunter Marianne Brigando. Het onderzoek toonde aan dat in en rond het huis wel degelijk een sterke activiteit heerste. Een priester, die het gezin begeleidde en het huis zegende, is er dan ook van overtuigd dat de woning bezeten is door een demonische aanwezigheid.

Volgens de huiseigenaar gebruikt het koppel de paranormale activiteit enkel als excuus voor hun financiële problemen. De man denkt dat ze zich het huis niet kunnen veroorloven en daarom hun geld terug eisen. Ook verklaart hij dat geen enkel ander koppel ooit melding heeft gemaakt van vreemde verschijnselen.

Daarop reageerde Michele Callan: "Ik zou geen verhuiswagen inhuren, in- en uitpakken, mijn moeder vrijaf laten nemen om op de kinderen te passen en een voorschot betalen, allemaal om binnen de week alweer te moeten pakken. We wilden een groter huis voor de kinderen. Maar er is geen sprake van dat ik nog een voet binnenzet in dat huis!"

Bovendien beweren de huurders dat hun leven in gevaar zou zijn, mochten ze in het huis blijven wonen. "Mijn echtgenoot werd al een paar keer opgenomen in het ziekenhuis met paniekaanvallen na wat hij in het huis meemaakte," vertelde de vrouw nog.

In 1976 brachten George en Kathy Luz een gelijkaardig verhaal naar buiten. Ook zij verklaarden dat bovennatuurlijke krachten hen na 28 dagen uit hun huis dreven. Een boek waarin hun ervaringen beschreven staan, 'The Amityville Horror', werd later verfilmd. De opnames van die film hadden plaats in Toms River... in New Jersey. Toeval?� Reageer (0)
12-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pesterijen maken je ook lichamelijk ziek

Pesterijen maken je ook lichamelijk ziek


http://oi40.tinypic.com/54hzyx.jpg


Niet alleen je mentale gezondheid, maar ook je immuunsysteem lijdt onder pesterijen, zo blijkt uit een studie bij apen.

Onderzoekster Jenny Tung bestudeerde een groep makaken en ontdekte dat wanneer er een nieuwe soortgenoot in de groep werd geïntroduceerd, dit dier stress kreeg en zijn immuunsysteem minder efficiënt werd.

Alle dieren begonnen aan het onderzoek met een zelfde sociale status. Vervolgens werden de dieren van groep gewisseld, waardoor ze dus een lagere plaats op de sociale ladder kregen. In het wild erven makaken de status van hun moeder, maar hier bepaalde het moment van de kennismaking deze. Wanneer dit veranderde bij de aankomst van een nieuwkomer, veranderde ook het patroon van het immuunsysteem in de genen van de dieren.

Waar de sociale status het meeste invloed op had, waren ontstekingen. Hoe lager de makaken op de sociale ladder stonden, hoe meer ontstekingen ze hadden. De dieren vertoonden ook veranderingen qua hormonen die aangaven dat ze meer stress hadden. Aan de hand van het immuunsysteem konden de wetenschappers met 80 procent nauwkeurigheid de sociale status van een makaak voorspellen. De resultaten van dit onderzoek zou helpen te begrijpen hoe stress mensen treft. (br.hln)� Reageer (0)
10-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato maakt zich grote zorgen over gezondheid

Marco Borsato maakt zich grote zorgen over gezondheid


http://oi43.tinypic.com/j137k6.jpg


Marco Borsato (45) maakt zich grote zorgen over zijn gezondheid. Hij kampt al maanden met griepachtige verschijnselen. "Medicijnen slaan niet aan. Ik kuch maar door, waardoor praten lastig en zingen onmogelijk is. Soms hoest ik zó hard dat er bloed meekomt", klinkt het in het Algemeen Dagblad.

Borsato tast vooralsnog volledig in het duister over de oorzaak van de ziekteverschijnselen. In vier maanden tijd werd de zanger al twee keer getroffen door een hardnekkige griep. Momenteel zit hij in de herstelfase van griep nummer twee, als het tenminste om die ziekte gaat. Het herstel duurt volgens de zanger echter veel te lang.

"Misschien dat ik mijn keel kapot heb gekucht", aldus Borsato. "Maar het kan zomaar iets anders zijn. Ook merkwaardig: op de gekste momenten breekt het zweet me aan alle kanten uit. Het ene moment heb ik koorts, en later weer opeens niet."

Volgens zijn zaakwaarnemer slikt Borsato momenteel antibiotica en houden dokters een oogje in het zeil. Een opname in het ziekenhuis is vooralsnog niet aan de orde. "Maar ik sluit een bezoek binnenkort aan een NKO-arts, longarts of medisch specialist niet uit. Want misschien is er wel meer aan de hand."

Marco zei gisteren -hoestend en proestend door de telefoon- dat hij op korte termijn een grote medische check-up zou laten doen. "Want dit is echt geen gewone griep meer. Bronchitis of een verwaarloosde longontsteking zijn inmiddels door de artsen uitgesloten."

Borsato steekt momenteel al zijn energie in een spoedige genezing. "Veel liever zou ik mijn kracht echter gebruiken voor de naderende concerten en een nieuw album. Door die ziekte kom ik daar helaas onvoldoende aan toe. De zin is er wel, maar door dat belabberd gevoel mis ik de energie."

Grote concerten heeft Borsato de komende tijd niet. Wel moet hij over een week voor Warchild naar Oeganda. Zoals hij zich nu voelt, zal dat misschien niet doorgaan. Ook plannen voor een nieuw album staan in de ijskast. "Als mijn gezondheid aangeeft dat het moet, zal ik een langere rustpauze inlassen",  aldus Borsato in het AD. (br.hln)� Reageer (0)
05-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

http://oi44.tinypic.com/2z54va0.jpg


De Franse cineast Claude Miller is gisteravond op 70-jarige leeftijd in Parijs overleden. Dat meldt zijn productiehuis.

Miller stierf na een lang ziekbed. Hij was regisseur van onder meer 'La Classe de neige', waarvoor hij de juryprijs kreeg op het filmfestival van Cannes in 1998. Andere films zijn 'La meilleure façon de marcher' (1976), 'Garde à vue' (1981) en 'L'Effrontée' (1985). Charlotte Gainsbourg speelde één van haar eerste grote rollen in die laatste film.

Volgens Franse media heeft Miller een onuitwisbare indruk achtergelaten op de Franse filmindustrie en verliest Frankrijk met zijn dood een van zijn grootste talenten. (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!