Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


30-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Oude vrouw met jongere man is heel natuurlijk"

"Oude vrouw met jongere man is heel natuurlijk"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Madonna-JesusLuz.jpg?t=1254139285
Madonna met Jesus.


Uit Brits onderzoek blijkt dat steeds meer oude vrouwen een jonge man aan de haak slaan. Vanuit een biologisch standpunt gezien is dit echter een heel natuurlijk verschijnsel, aldus een Britse journaliste.

Beter voor seksleven
Oudere vrouwen met jonge mannen zijn allesbehalve sociaal aanvaard. Iedereen lijkt het normaal te vinden dat Berlusconi vreemd gaat met twintigjarige schoonheden, maar de 51-jarige Madonna veroorzaakt heel wat ophef met haar 23-jarige Jesus. Mannen zijn rond 19 jaar op hun seksuele hoogtepunt, bij vrouwen is dat op hun 40ste. De Britse journaliste Kathy Lette verdedigt waarom alle vrouwen van middelbare leeftijd een jonge man moeten nemen. "Een jongere partner betekent een enorme boost voor het seksleven van vrouwen. Meisjes zijn zo vaak onzeker, ze maken zich zorgen over hun borsten, cellulitis en gewicht. Een oudere vrouw heeft zich neergelegd bij haar lichaam en is daardoor meer ontspannen. Eens ze de vijftig bereikt heeft, voelt ze zich vaak bevrijd van alle complexen, waardoor ze haar remmingen kan laten varen."

Trend
Uit cijfers blijkt dat het de afgelopen dertig jaar gewoonte was bij mannen van middelbare leeftijd om er met een jonge vrouw vandoor te gaan. Daar komt nu verandering in, een recente Britse enquête toont aan dat veel vrouwen op zoek zijn naar een jongere man. Kathy Lette zegt dat dit ook heel wat voordelen voor het mannelijke geslacht inhoudt. "Jonge mannen vinden het leuk dat rijpere vrouwen alcohol niet als een voedselgroep zien en hun gevoelens niet willen uiten via een slogan op de t-shirt. Zij betalen ook de rekening op restaurant en geven meer uit aan sexy lingerie."
� Reageer (0)
29-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kind van werkende mama leeft ongezonder

Kind van werkende mama leeft ongezonder


http://img16.imageshack.us/img16/3493/werkendemama.jpg


Kinderen van werkende moeders leven een pak ongezonder dan bij de huismoeders. Onderzoek bewijst dat ze vaker met de auto naar school gaan, meer televisie kijken en meer frisdrank drinken. Zo staat in de Britse Telegraph.

Voeding en beweging
Al naargelang dat de moeders meer werken, wordt er ongezonder geleefd. Bij moeders met een fulltime job, eten de kinderen ook minder groente en fruit. De mama die thuisblijft, schotelt gezondere maaltijden voor. Ook krijgt haar kroost de meeste beweging. Deze resultaten blijken uit het onderzoek, gehouden onder 12.500 Britse schoolkinderen. Opdrachtgever was het 'Instituut voor de gezondheid van kinderen'.

Geen schuldgevoel
Volgens de onderzoekers is het echter niet de bedoeling om werkende moeders met een schuldgevoel op te zadelen. Wel willen ze wijsen op een link tussen betaald werk en een ongezondere levensstijl. Kinderen lopen zo een hoger risico op obesitas en ziektes. Volgens de vorsers moeten ouders nog meer geholpen worden om een gezonde omgeving te creëren voor hun kinderen.

� Reageer (0)
28-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw viert honderdste verjaardag op haar werk


Vrouw viert honderdste verjaardag op haar werk


http://img402.imageshack.us/img402/4857/honderdsteverjaardag.jpg


Voor Astrid Thoenig uit New Jersey was het vorige donderdag een werkdag als alle andere. Enig verschil was dat ze overladen werd met geschenkjes, bloemen en kaartjes om de dame te feliciteren met haar honderdste verjaardag.

Bedrijf van zoon
Astrid behoort inderdaad nog altijd tot wat we doorgaans de werkende bevolking noemen. Zij is een onmisbare kracht in het verzekeringskantoor van haar zoon John Thronton (67) en haar kleinzoon Peter (40).

Manusje van alles
De eeuwelinge is het manusje van alles in het kantoor in Parsipanny. Ze is er al dertig jaar telefoniste, typiste, verzorgt de boekhouding en berekent de lonen. "Ik voel me niet oud en ik ben nog jong van geest", zegt ze flegmatiek. De job die ze nu heeft, doet ze naar eigen zeggen het liefste van allemaal. De vrouw werkte vroeger als bankbediende en op advocatenkantoren.

Pensioen
"Hoe kan ik eerder op pensioen vertrekken dan mijn moeder", grapt zoon John. "Bovendien doet ze haar werk als de besten en zorgt ze steevast voor een goede sfeer op kantoor", zegt hij nog.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe verandert je seksleven bij het ouder worden?

Hoe verandert je seksleven bij het ouder worden?


http://img32.imageshack.us/img32/4062/sekslevenbijouderworden.jpgHet taboe rond seks bij senioren begint langzaamaan te verdwijnen. Maar het mag duidelijk zijn dat er wel degelijk iets verandert in je seksleven bij het ouder worden. Alleen zijn die veranderingen niet voor iedereen dezelfde.

Sommigen krijgen meer zin in seks, andere minder. Mannen ervaren vaker impotentieproblemen en de erectie zelf is ook korter en minder krachtig, bij vrouwen ondergaat de vagina nogal wat veranderingen: ze wordt korter, smaller, dunner én droger. Dat alles maakt dat seks, ondanks de wens, niet altijd gemakkelijk verloopt.

En dan zijn er nog de aandoeningen die frequenter worden bij het ouder worden, en die ook een invloed kunnen hebben op het seksleven.

1) Artritis
Pijn in de gewrichten kunnen seks oncomfortabel of zelfs pijnlijk maken. Oefeningen, rust, warme baden en andere standjes zoeken zijn een start.

2) Chronische pijn
Wie pijn lijdt, heeft niet altijd zin of de energie om seks te hebben. Vooral niet als de pijn ook slaap- en mobiliteitsproblemen veroorzaakt en uiteindelijk leidt tot een depressie of isolatie.

3) Diabetes
De meeste mannen met diabetes ervaren geen problemen, maar toch is dit een van de ziektes die impotentie kan veroorzaken.

4) Hartziekten
Arterosclerose, waardoor de aderen harder en nauwer worden en het bloed niet vrij kan stomen. Dit kan leiden tot erectieproblemen, een hoge bloeddruk of een aderbreuk. Wie al eens een hartaanval had, vreest dat seks dit terug kan opwekken. De kans daarop is heel klein, zeker als je het advies van de dokter volgt.

5) Incontinentie
Wie de urineblaas niet meer helemaal onder controle heeft, gaat situaties vermijden om dit te verbergen. Stress incontinentie kan voorkomen tijdens sporten, hoesten, niezen of zware dingen heffen. Ook seks is een 'risico', door de extra druk die op de onderbuik wordt gezet en dus gaan velen seks vermijden. Nochtans is incontinentie vaak te behandelen.

6) Beroerte
Seks wordt meestal niet beïnvloed door een beroerte, al kan impotentie en verlamming wel een neveneffect zijn. Ook een beroerte wordt meestal niet uitgelokt door seks.

7) Operaties aan voortplantingsorganen
Operaties aan de voortplantingsorganen doen vrezen dat seks bemoeilijkt zal worden, al is dat meestal niet het geval.

Hysterectomie (of het wegnemen van de baarmoeder) heeft geen invloed op het seksleven, tenzij psychologisch. Wie zich minder vrouwelijk voelt, of wie denkt dat zijn vrouw minder vrouwelijk is, stapt best naar een psycholoog.

Mastectomie (of het wegnemen van de borsten) is lastiger. Hoewel je lichaam fysiek nog altijd in staat is om seks te hebben, is het zichtbaar ontbreken van de borsten lastig voor beide partijen. Ze maken geen deel meer uit van het liefdesspel, en het zelfvertrouwen van de vrouw kan er een enorme deuk door krijgen. Veel vrouwen verliezen hun zin in seks, en hebben zelfs geen zin in begeerd worden.

Prostatectomie (of het wegnemen van de prostaat) heeft meestal geen invloed op de penis omdat de zenuwen zoveel mogelijk gespaard worden. Een erectie blijft dus zeker mogelijk.

8) Medicatie
Sommige medicatie kan seksuele problemen veroorzaken. Daarbij horen: medicatie voor de bloeddruk, antidepressiva, eetlustremmers en medicatie voor diabetes. Sommigen leiden tot impotentie of kunnen ejaculatie moeilijk maken; bij vrouwen vermindert het meestal de zin in seks.

9) Alcohol
Te veel alcohol kan een erectie bemoeilijken en een orgasme uitstellen.

10) Veilig vrijen
Tot ná de menopauze kan een vrouw zwanger worden. Het is pas 'veilig' als er 12 maand lang geen menstruatie is geweest. Ook seksueel overdraagbare aandoeningen, zoals syfilis, chlamydia, hepatitis, herpes en genitale wratten, blijven mogelijk. Net als het risico om met HIV besmet te geraken niet afneemt met leeftijd. Ook als je ouder bent, blijft veilig vrijen dus een must.

11) Emoties
Zowel bij mannen als bij vrouwen wekt verouderen en de fysieke effecten heel wat emoties op. Ook deze kunnen een effect hebben op het seksleven. Als het lichaam niet meewerkt, wordt de zin in seks vaak beïnvloed. De vrees voor sommige aandoeningen, zoals impotentie, kan zoveel stress opwekken dat de man in kwestie echt impotent wordt.

Voor vrouwen speelt hun uiterlijk vaak een grote rol. De angst om niet meer sexy of mooi gevonden te worden omdat men 'oud' is, zit er diep in en kan het seksleven zwaar verstoren. Ook piekeren over ziekte, ouder worden, pensionering en andere veranderingen kan dat effect hebben.

Een gesprekje met je huisarts of een psycholoog over je angsten, vrees of de lichamelijke veranderingen kan al veel doen. Een gezond seksleven begint immers met een gezond evenwicht tussen het fysieke en het psychische.

Om de seks met je partner gaande te houden, moet je ook beseffen dat niet wat je doet maar de persoon met wie je het doet centraal staat. Penetratieseks is niet altijd mogelijk, maar dat hoeft weinig te betekenen. Praat zoveel met elkaar over de veranderingen en de emoties en gevoelens errond, zodat jullie elkaar blijven begrijpen.
� Reageer (0)
27-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat getrouwde vrouwen missen

Wat getrouwde vrouwen missen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vrijgezel.jpg?t=1254067675Getrouwd of niet, het gras is altijd groener aan de kant. Singles willen zo snel mogelijk een goede bedgenoot, getrouwde dames missen dan weer andere geneugten. 

1. Romantiek
Versta het niet verkeerd, trouwen betekent niet het einde van de romantiek. Maar geef toe, bij het zien van de zoveelste romantische film vraagt een mens zich wel eens af: 'krijg ik ooit ook nog zo'n vlindertjes in de buik?', 'kan ik nog een vreemde kussen of flirterige blikken werpen?

2. Online Dating
De juiste foto uitzoeken en online droppen, scrollen door de oneindige profielen, hopen op de perfecte match: het klinkt opwindend...

3. Speed dating
Het meest leuke aan dating is het flirten. De eerste momenten van opwinding als je iemand tegenkomt. Slaat de vonk niet over, ding, de klok biedt redding: tijd voor een andere lucky guy!

4. De kracht van een uniform
Mannen in uniform: de ultieme vrouwelijke fantasie. De autoriteit van een uniform, de badge, de kracht: waar is de opwinding gebleven bij het zien van zoveel mannelijk blauw? En nee, strippers op een vrijgezellenfeest kunnen het echte werk niet vervangen.

5. De jongere man
Eenmaal op meer gezegende leeftijd, zijn het niet langer de Harrison Ford types waarop het oog valt. Vooral de jongere, knappe heren die ons pad kruisen, trekken de aandacht.

� Reageer (0)
26-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek klinkt zachtjes in mijn oren

muziek klinkt zachtjes in mijn oren


De afbeelding “http://img396.imageshack.us/img396/8850/imagenuue2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


muziek klinkt zachtjes

in mijn oren
ik wil even niets anders horen
dan die prachtige klanken
die me stil omarmen
geen slotaccoorden
maar stil luisterend
hart en ziel fluisteren
meegaand met de muziek
zo stil en zo uniek
in vervoering
ik lijk te zweven
op de prachtige accoorden
muziek gedragen door de wind
wat is het wondermooi
die mooie klanken
fluisterend
zacht
stil
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concerten Marco Borsato in Nederland uitverkocht


Extra concerten Marco Borsato in Nederland uitverkochtDe 70.000 kaarten voor de twee extra concerten die Marco Borsato in het Gelredome in Arnhem geeft, zijn in 2,5 uur uitverkocht. Dat heeft een woordvoerster van Mojo Concerts gezegd. Borsato treedt op 20 en 21 oktober met 'Friends' op om de concerten die de Amerikaanse zangeres Diana Ross ook in het Gelredome geeft, te kunnen betalen. Ross' optredens op 16 en 17 oktober stonden op losse schroeven doordat het organiserende artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) van Marco Borsato failliet is.

� Reageer (0)
25-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dingen die je beter niet tegen een dikke man zegt

Dingen die je beter niet tegen een dikke man zegt


http://img14.imageshack.us/img14/8822/dikkemannen.jpgDat mannen het onderwerp van lichaamsgewicht beter vermijden als ze geen ruzie willen met hun partner weet iedereen. Maar ook mannen met overgewicht behandel je beter voorzichtig, want zij kampen eveneens met complexen.

"Misschien moet je gaan sporten?"
Zelfs al zeg je het met de beste intenties, je gaat als een bazige moeder klinken. Je brengt beter zelf een bezoekje aan het fitnesscentrum en vraag of hij meegaat.

"Ik heb graag wat vlees in de kuip"
Er zijn betere manieren om te zeggen dat je geen probleem hebt met zijn overgewicht. Het zou ongeveer hetzelfde zijn als hij zegt tegen je zegt: "Ik hou ervan hoe je kwijlt als je slaapt".

"Zijn je ouders dik?"
Je bedoelt dat hij waarschijnlijk weinig aan zijn overgewicht kan doen, maar er zijn betere manieren om een conversatie te beginnen.

"Ik kijk niet naar het uiterlijk"
Dat is net hetzelfde als zeggen "Ik vind een buik met 'sixpack' toch niet mooi". Oké, eigenlijk wil je gewoon zeggen dat je eerder op zijn karakter viel dan op zijn uiterlijk, maar deze uitspraak maakt je partner waarschijnlijk nog onzekerder.

"Spieren wegen meer dan vet"
Vijf kilo spieren wegen evenveel dan vijf kilo vet, het ene is gewoon compacter dan het andere. Je zegt beter: per volume zijn spieren zwaarder dan vet.

"Lijk ik hier dik in?"
Dit is een erg moeilijke vraag, zelfs wanneer je die aan een ontzettend knappe man stelt. Bij een dikkerd zal hem dat enkel nog meer bewust maken van zijn eigen complexen.

"Ga je dat opeten"
Als je dieettips hebt, is dat heel goed. Maar ga je partner niet als een hond afblaffen. Probeer hem op een vriendelijke manier de basisprincipes bij te brengen van een gezonde levensstijl.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke gevangenen populair bij Nederlanders

Vrouwelijke gevangenen populair bij Nederlanders

Sinds de oprichting van een Nederlandse datingwebsite voor gevangenen blijkt dat gedetineerden populaire potentiële partners zijn. Vooral buitenlandse vrouwelijke gevangenen krijgen ontzettend veel reacties van mannen.

Meer dan 1.000 reacties
Sinds de start van de site anderhalf jaar geleden plaatsten 450 gevangenen een advertentie. Zij kregen in totaal 1300 reacties, dat meldt De Telegraaf. De site is een initiatief van Bonjo, een koepel van verschillende Nederlandse organisaties die zich inzetten voor gedetineerden. Volgens hen zijn vooral buitenlandse vrouwelijke gevangenen populair bij Nederlandse mannen.

Steun
Deze website maakt het mogelijk dat gedetineerden contact kunnen leggen met andere mensen dan hun medegevangen. Hoewel de meesten niet op zoek zijn naar een relatie, is het vaak wel mooi meegenomen. Ze willen vooral een luisterend oor, steun en vriendschap. "De site fungeeert wel enkel als een tussenstap. We sturen de mails die de gevangen krijgen door via de post, we bemiddelen niet tussen de partijen", aldus de woordvoerder van Bonjo.

Heel wat relaties
Volgens de initiatiefnemers zoeken mensen contact met gevangen uit medemenselijkheid of gaat het om vrouwen met een groot moedergevoel. Maar omdat de contactadvertenties ook in gevangenissen verspreid worden, daten gevangen ook onder elkaar. "Velen vinden het makkelijker te praten met een bondgenoot." Er zouden al heel wat relaties ontstaan zijn dankzij de website.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft van de vrouwen moet elke dag iets kopen

Helft van de vrouwen moet elke dag iets kopen


http://img268.imageshack.us/img268/3728/kopen.jpgMeer dan 15 miljoen van de Britse vrouwen is verslaafd aan shoppen. De helft van hen koopt iets omdat ze er een roes van krijgt, ze zijn blijkbaar het gelukkigst aan de kassa van een winkel.

Gelukkigst
Uit een onderzoek bij 5.347 vrouwen blijkt een derde van de Britse vrouwen het niet kan helpen geld uit te geven, ook wanneer ze zich het eigenlijk niet kunnen veroorloven. Zes op de tien moet elke dag geld uitgeven, ook al is het maar bij de aankoop van brood of melk. Ook blijkt dat vrouwen het gelukkigst zijn wanneer ze in een winkelstraat geld kunnen uitgeven.

Niet weerstaan
Vier op de tien van hen zegt dat ze proberen niet te gaan winkelen tijdens de solden omdat ze weten niet te kunnen weerstaan aan een koopje. Meer dan een kwart verbiedt zichzelf dan het huis te verlaten, 15 procent werkt door tijdens de lunch om niet verleid te worden, 16 procent vernietigt zijn kredietkaart om minder uit te geven en 6 procent geeft deze aan haar partner of ouders.

Excuses
Zes op de tien vrouwen vertelt aan zijn partner dat haar aankopen voor iemand anders waren, 44 procent zegt altijd een excuus of reden te vinden waarmee ze een aankoop rechtvaardigen.  Onderzoekster Joanna Leah: "Voor veel vrouwen staat geld uitgeven gelijk aan een adrenalinestoot. Het maakt dat ze zich goed voelen. Het is wel zorgwekkend dat veertig procent vaak te veel geld uitgeeft."


Aan deze niet-essentiële dingen geven vrouwen het vaakst hun geld uit:
1. Een lunch als ze boterhammen bij hebben.
2. Chocolade.
3. Bereide maaltijden.
4. Magazines.
5. Snoep of drank uit verkoopautomaten.
6. Accessoires.
7. Beautyproducten.
8. Make-up.
9. Dure shampoo.
10. Speelgoed voor kinderen.
� Reageer (0)
24-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe test voorspelt kans op miskraam vanaf zesde week

Nieuwe test voorspelt kans op miskraam vanaf zesde week


http://img34.imageshack.us/img34/4355/miskraam.jpgAl vanaf de zesde week in de zwangerschap kunnen aanstaande moeders te weten komen of ze al dan niet een groot risico lopen op een miskraam. Dat wordt mogelijk gemaakt door nieuwe Australische tests. Die hebben een nauwkeurigheidspercentage van 80 procent en zijn gebaseerd op allerlei informatie over bloedingen, eerdere keizersnedes of miskramen en de eerste echo. Eén op vier zwangerschappen eindigt met een miskraam.

Duur
De tests zijn momenteel nog in ontwikkeling, bij onderzoekers in Sydney. Het Royal Women's Hospital in Melbourne verschaft al wel gelijkaardige tests maar dan enkel aan patiënten met een gekend verhoogd risico op een miskraam. Om dit soort onderzoeken open te stellen voor alle zwangere vrouwen is er veel geld nodig, dat meestal besteed zou worden aan 'normale' zwangerschappen.

Vaker op controle
Voorstanders ijveren dan weer vóór de test omdat gynaecologen op die manier aanstaande mama's met een verhoogd risico beter en vaker kunnen opvolgen. Tegen nieuwjaar zou de nieuwe onderzoeksmethode kunnen toegepast worden bij zwangere vrouwen die voor hun eerste echo komen in het Omni Gynaecological Care Centre in Sydney.
� Reageer (0)
23-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling verkoopt houten achtbaan voor goed doel

Efteling verkoopt houten achtbaan voor goed doel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Efteling.jpg?t=1253725839


Van 1 oktober tot en met 1 november 2009 verkoopt het Nederlandse pretpark Efteling unieke blokjes Pegasus-hout in het park. Het hout is afkomstig van de achtbaan Pegasus die in augustus na 18 jaar werd afgebroken om plaats te maken voor een nieuwe attractie. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan Villa Pardoes, het vakantieadres voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.
 
Als eerste houten achtbaan in de Benelux trok de Pegasus jong en oud naar het Nederlandse attractiepark net over de grens. Sinds de opening in juli 1991 hebben ruim 28 miljoen mensen de attractie bezocht. De baan had een lengte van 492 meter met een hoogste punt op 20 meter. De Pegasusblokjes met echtheidscertificaat worden verkocht in parkwinkel Valies in de Efteling voor 5 euro per stuk.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D'Udekems leggen familieruzie na 26 jaar bij

D'Udekems leggen familieruzie na 26 jaar bij


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prinses-Mathilde.jpg?t=1253695674De dood van Mathildes vader, Patrick, heeft ook een rol gespeeld in de verzoening.
De familie d'Udekem d'Acoz heeft de strijdbijl na 26 jaar begraven, dánkzij prinses Mathilde. De broers Henri, Raoul en Patrick - Mathildes vader - lagen lang overhoop over de verdeling van het familiefortuin.

"De eigendommen en gelden zijn eindelijk verdeeld. Het is nu gedaan met rechtszaken", aldus een opgeluchte nonkel Henri. Volgens hem speelde de prinses een belangrijke rol bij het sluiten van de vrede.

"Haar inbreng is niet te onderschatten. Misschien heeft ook de dood van mijn broer Patrick de zaken in een stroomversnelling gebracht."


� Reageer (0)
22-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft van de vrouwen heeft liefst seks als ze dronken is

Helft van de vrouwen heeft liefst seks als ze dronken is


http://img33.imageshack.us/img33/5963/dronkens.jpgMiljoenen Britse vrouwen drinken zichzelf moed in voor ze naar bed gaan met iemand, omdat alcohol helpt hun remmingen los te laten. Zes procent had zelfs nog nooit nuchter seks en de helft bedrijft liever de liefde onder invloed.

Avontuurlijker
Uit een Brits onderzoek bij 3.000 vrouwen blijkt dat de helft verkiest seks te hebben onder invloed. Drie kwart vindt het dan makkelijker zich te ontspannen en avontuurlijker te zijn in bed. Ze zijn dus te onzeker over hun lichaam om nuchter de liefde te bedrijven.

Eerste keer
Vier op de tien vrouwen zijn altijd een beetje tipsy als ze voor de eerste keer met een man naar bed gaan. Evenveel vrouwen zeggen dat helpt hen te ontspannen bij een eerste date. Negen op de tien gaat nooit naar een afspraak zonder eerst alcohol te drinken. 75 procent zegt liever enkele glazen wijn te drinken voor ze met hun vaste vriend of man in bed duiken. Daarnaast blijkt dat de gemiddelde vrouw met acht mannen sliep, maar dat ze dronken was bij minstens vijf van hen. Bij één of twee van deze bedpartners konden ze zich zelfs de naam niet meer herinneren de volgende ochtend.

Zorgbarend
Onderzoekster Kathryn Lakeland van Femfresh zegt dat een gebrek aan zelfvertrouwen een grote zorg is voor heel wat vrouwen. "Hoewel veel vrouwen drinken voor seks omdat het een onderdeel is van het dateproces, tijdens een romantisch diner bijvoorbeeld, zijn er ook die simpelweg weigeren om nuchter te vrijen. Maar alcohol verhoogt de kans op onenightstands, dit zijn dus echt zorgbarende cijfers. Vrouwen moeten met hun partners praten over hun onzekerheden voor ze hun heil zoeken in alcohol."
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen massaal met zorgverlof

Belgen massaal met zorgverlof
Almaar meer werknemers nemen tijdelijk verlof om voor hun kinderen of familieleden te zorgen. Dit jaar klom het aantal Belgen met zorgverlof volgens de RVA naar ruim 350.000, een stijging met 15 procent. Dat schrijft De Morgen. Volgens experts is de formule vaak de enige manier voor werknemers om gezin en werk te combineren. Maar door de crisis zouden werkgevers ook sneller geneigd zijn dergelijk verlof toe te staan.

Wie tijdelijk wil stoppen met werken om bij zijn kinderen te zijn of voor een ziek familielid wil zorgen, kan daarvoor zorgverlof opnemen. Steeds meer Belgische werknemers blijken van die formule gebruik te maken, zo blijkt uit cijfers die De Morgen opvroeg bij de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA).

14,5 procent meer
Dit jaar ontvingen al 354.562 Belgen een uitkering voor hun zorgverlof. Dat zijn er maar liefst 14,5 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het gaat om werknemers die kozen voor ouderschapsverlof, palliatief verlof (voor de zorg voor terminale familieleden) of medische bijstand (de zorg voor zieke familieleden in de tweede graad).

Wat het ouderschapsverlof betreft, betaalde de RVA dit jaar 299.469 uitkeringen, of 13,7 procent meer dan vorig jaar. Maar vooral het gebruik van medische bijstand zit duidelijk in de lift: een stijging van 18 procent, tot 53.500 uitkeringen. Het aantal werknemers met palliatief verlof daalde lichtjes.
� Reageer (0)
21-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anticonceptiepil vergeten in 1ste week:

Anticonceptiepil vergeten in 1ste week: noodpil niet langer nodig


http://img355.imageshack.us/img355/818/anticonceptiepil.jpgDe aanbeveling over het vergeten van één anticonceptiepil in de eerste (pil)week wordt eenvoudiger. Als men de vergeten pil de dag nadien inneemt samen met de pil van die dag, is noodanticonceptie zoals de noodpil en het noodspiraaltje niet langer nodig.

Overbehandeling
Er is immers vastgesteld dat de kans op zwangerschap in dat geval zo klein is, dat het gebruik van noodanticonceptie overbehandeling is. Dat meldt Sensoa vandaag.
 
Wie 1 pil van de strip vergeten is, moet zo snel mogelijk de vergeten pil innemen samen met de pil van de dag waarop je het merkt. Verder moet de pilstrip worden ingenomen op het normale tijdstip.
Ook voor wie 2 of 3 pillen per strip vergeten is (ofwel na elkaar ofwel afzonderlijk) zijn er maatregelen. Tijdens de eerste week moet men zo snel mogelijk de laatst vergeten pil innemen samen met de pil van de dag waarop je het merkt.

Ook hier moet de pilstrip verder ingenomen worden op het normale tijdstip. Om opnieuw veilig te zijn, moet men vervolgens een condoom gebruiken tot je terug zeven dagen ononderbroken de pil hebt genomen. Als men seks had tijdens de vijf dagen voorafgaand aan de eerst vergeten pil, dan is noodanticonceptie nodig.

Ook wie de pil vergeten is tijdens de tweede week moet de laatst vergeten pil innemen samen met de pil van de dag waarop je het merkt. Net zoals tijdens de eerste en tweede week moet de pilstrip verder ingenomen worden op het normale tijdstip.

Tijdens de derde week ook hier weer zo snel mogelijk de laatst vergeten pil innemen samen met de pil van de dag waarop je het merkt en de pilstrip verder innemen op het normale tijdstip.

Vervolgens de pilpauze overslaan en onmiddellijk verdergaan met nieuwe pilstrip. Een tweede optie is een onmiddellijke pilpauze inlassen, dus zeven dagen te rekenen vanaf de eerst vergeten pil stoppen met de pil en daarna met een nieuwe pilstrip beginnen.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer je baby praten door gebaren te maken

Leer je baby praten door gebaren te maken


http://img4.imageshack.us/img4/5576/baby1zk4.jpg


Baby's van 14 maanden die veel gebaren maken om te communiceren, beschikken over een grotere woordenschat op latere leeftijd. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek.

Gebaren en woordenschat
De onderzoekers filmden 50 kinderen en ouders met een verschillende sociale achtergrond en telden het aantal gebaren dat de baby's maakten. Daaruit bleek dat rijke ouders hun kinderen meer stimuleerden om te bewegen, deze baby's maakten dus ook meer gebaren. Op latere leeftijd, in de eerste kleuterklas, bleek dat deze kinderen ook een bredere woordenschat hadden. "Op 14 maanden zijn er nog geen verschillen in het praatgedrag van kinderen, maar we zien wel verschillen in de gebaren die de baby's maken."

Arm versus rijk
Dit onderzoek verklaart waarom kinderen van arme families het minder goed doen op school, hun communicatieve vaardigheden zijn blijkbaar slechter. "Hoogopgeleide ouders praten meer en zijn vaker bezig met hun kinderen dan arme mensen", aldus de onderzoekers. (br.hln)
� Reageer (0)
19-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig zelfvertrouwen verhoogt kans op overgewicht

Weinig zelfvertrouwen verhoogt kans op overgewicht


http://img32.imageshack.us/img32/1573/overgewicht.jpgKinderen met een laag zelfbeeld kampen als volwassene vaker met overgewicht dan anderen. Dat blijkt uit recent Brits onderzoek.

Mentale problemen
De onderzoekers bevroegen 6500 mensen, daaruit bleek dat onzekere tienjarigen vaker opgroeien tot dikke volwassenen, dat meldt gezondheidsnet.be. "Overgewicht werd vroeger voornamelijk geweten aan lichamelijke oorzaken als de stofwisseling. Dit onderzoek bewijst dat ook mentale problemen het risico verhogen op obesitas. Dat hoeft geen ernstige stoornis te zijn, een laag zelfbeeld is al voldoende", aldus professor David Collie.

Ook andere factoren
Volgens Andrew Ternouth, een andere expert, betekenen de resultaten van dit onderzoek niet dat je per se overgewicht ontwikkelt als je tijdens je jeugd met emotionele problemen kampte. "Hoewel dit een belangrijke rol speelt, zijn ook andere factoren als de eet- en sportgewoonten van de ouders van belang."

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dood Yasmine


Marcel Vanthilt: "Dag Allemaal heeft dood Yasmine deels op geweten"


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Marcel-Vanthilt.jpg?t=1253199948 “Ik roep alle BV’s op niet meer met Dag Allemaal te praten”, zegt Marcel Vanthilt vandaag in het weekblad Knack. Hij zegt ook dat het meest verkochte weekblad van het land niet vrijuit gaat bij de zelfdoding van Yasmine.

"Man, dat blad is zo verschrikkelijk fout geworden. Ze schrijven erop los. Ik had onlangs een relletje met de rosse van K3. De week daarna: een uitgebreid artikel in Dag Allemaal. Stany mailde me: ‘Heb je gelezen wat ze nu weer schrijven? Straks hebben wij ook nog ruzie met elkaar.’ Terwijl dat nu net is wat ze willen.
Yasmine

"De journalistieke deontologie van Dag Allemaal is helemaal zoek. De zelfdoding van Yasmine hebben zij voor een deel op hun geweten."

"Yasmine en Marianne hadden heel sereen aangekondigd dat ze uit elkaar gingen. De week daarna trekken ze alle registers open: De Grote Lesbobreuk! Dan weet je gewoon wat de gevolgen kunnen zijn. Zeker voor iemand die wat aanleg heeft voor depressie."

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo klim je als vrouw hogerop

Zo klim je als vrouw hogerop


http://img27.imageshack.us/img27/3111/carriere.jpg


Vrouwen breken nog altijd onvoldoende door in het hoger kader. Uit Nederlands onderzoek blijkt dat slechts acht procent van het topmanagement een vrouw is. Een spijtige zaak, want volgens Managersonline.nl willen bedrijven wel degelijk meer vrouwen aan de top.

Obstakels
Ligt het probleem bij de dames? Kennen vrouwen met potentie wel hun mogelijkheden en benutten ze hun capaciteiten wel voldoende? Volgens Vered Neta, trainerscoach bij Open Circles Academy, zijn er nog heel wat obstakels die vrouwen weerhouden om hun potentieel te bereiken.

De coach geeft meteen een aantal tips mee die alle barièrres moeten opheffen:

1.    Wacht niet tot je capaciteiten opgemerkt en erkend worden. Neem zelf initiatief.
2.    Dat doe je door jezelf te promoten. Wees niet te bescheiden of verlegen. Schrijf artikels neer waarin je kwaliteiten worden getoond en benut netwerken waarbij je jouw ambities duidelijk oppert.
3.    Het is niet of een carrière of een gezinsleven. Wees creatief en beantwoordt de volgende vraag: hoe kan ik beide combineren?
4.    Laat weten wat je wil over salaris, functie en loopbaan. De consequenties neem je er bij.

� Reageer (0)
18-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borstverkleiningen voor mannen stijgen 1000 procent in vijf jaar


Borstverkleiningen voor mannen stijgen 1000 procent in vijf jaar


http://img3.imageshack.us/img3/581/borstverkleiningen.jpgBorstverkleiningen lijken enorm populair in Groot-Brittannië. Op vijf jaar tijd zijn er maar liefst tien keer zoveel borstverkleiningen, of een toename van bijna duizend procent.

Waanzinnige cijfers? De absolute cijfers doen iets anders vermoeden: in 2004 lieten nog 22 Britse mannen hun 'men boobs' of 'moobs' verkleinen, in 2009 zijn dat er 323. Dit zijn de cijfers van de enige Britse organisatie die de cijfers ook werkelijk verzamelt. Volgens de Daily Mail kan het werkelijke aantal 'wel drie keer' hoger liggen.

Ideaalbeeld
Toch zeggen de cijfers iets over een bepaalde trend: dat ook mannen een bepaald ideaalbeeld hebben om aan te voldoen, en 'moobs' horen daar duidelijk niét bij. Volgens plastisch chirurgen verliezen mannen hun schaamte, en stappen ze naar een chirurg zodat ze weer met ontbloot bovenlijf kunnen rondlopen op het strand of aan het zwembad.

Tieners en gepensioneerden
Het zijn niet alleen tienerjongens die naar de chirurg stappen, ook vijftigers en zestigers. Chirurgen wijzen naar meer informatie op het internet en een grotere openheid rond het probleem ter verklaring van de stijging.

Gynaecomastie
'Moobs' komen vaak voor bij mannen met overgewicht, maar het kan ook een gevolg zijn van een aandoening genaamd 'gynaecomastie', waarbij mannen hogere niveaus oestrogenen aanmaken dan normaal. Mannen die borsten ontwikkelen doordat ze veel vet vetten, lijden aan 'pseudo'-gynaecomastie. In Groot-Brittannië zouden 40 procent van de mannen aan een of andere vorm van gynaecomastie lijden.

� Reageer (0)
17-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw soort spray verdrijft migraine binnen half uur


Nieuw soort spray verdrijft migraine binnen half uur

Een nieuwe snelwerkende neusspray zou een migraineaanval binnen de 30 minuten kunnen oplossen. Beter nog: het effect zou tot twee dagen kunnen aanhouden. De huidige medicatie die op de markt is kan migraine slechts enkele uren onderdrukken. De spray, Levadex, zou ook minder neveneffecten hebben. Dit alles bleek uit klinische testen met het nieuwe medicijn. Over twee jaar zou het op de markt kunnen komen.

Uniek systeem
De snelle werking is een direct gevolg van een uniek systeem om de spray in te ademen. Het systeem lijkt op de inhaler die astmapatiënten gebruiken, en zorgt ervoor dat de partikels van het medicijn tot diep in de longen worden gebracht. Op die manier komt de medicatie snel in de luchtwegen, en wordt het ook snel opgenomen in de bloedstroom en zo naar de hersenen vervoerd.

Het probleem bij de astma-inhalers, waardoor de medicatie vooral achteraan de keel terecht komt, is verholpen door het medicijn te verpakken als 'trage wolk' die in de luchtpijn wordt gezogen zodra de patiënt inademt. Volgens de tests komt er drie keer meer medicatie in de longen terecht dan bij elke andere spray op de markt.

Serotonine
Migraine wordt veroorzaakt door lage niveaus serotonine die de bloedbanen in de hersenen spastisch doen samentrekken en deze nauwer maken. Dat veroorzaakt onder meer de lichtflitsen, zigzag patronen en blinde vlekken tijdens een migraine-aanval. Wanneer de aders zich weer verwijden, en het bloed terugstroomt, komt de hevige hoofdpijn  opzetten.

Triggers
Er zijn vele potentiële triggers voor migraine: hormonale veranderingen, stress, vermoeidheid en zelfs sterke geuren. Hoe vaak een aanval zich voordoet, de hevigheid en de duur ervan verschillen van persoon tot persoon. Sommige migrainelijders krijgen verschillende aanvallen per week, andere hebben er soms maanden- of jarenlang geen enkele.

Donker, rust en pijnstillers
Tot nog toe is de beste behandelingsmethode rust in een donkere kamer en pijnstillers. Er is medicatie, zoals pillen, sprays of injecties die de verwijding van de aders beperken.

Probleem is wel dat slecht drie kwart van de patiënten op deze medicatie reageert en dat het tot anderhalf uur kan duren vooraleer ze  effect heeft. Bijkomende nadelen zijn neveneffecten als een hogere bloeddruk, misselijkheid en wie een hartaanval of een beroerte heeft gehad, mag ze sowieso niet innemen.
� Reageer (0)
16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proteïnenspuit verhelpt lage rugpijn

Proteïnenspuit verhelpt lage rugpijn


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/rug.jpg?t=1253107405Eén simpele injectie zou dé nieuwe oplossing zijn voor patiënten met gematigde tot zware lage rugpijn. Die injectie bevat een menselijk proteïne, een recombinant van menselijk groeihormoon. Dit is natuurlijk in het lichaam aanwezig, en heeft een hele waaier aan toepassingen waaronder de stimulatie van de groei van cellen.

Een injectie van een genetisch gemodificeerde versie van het eiwit zou de pijn verzachten en de vroege stadia van degeneratieve tussenwervelziekte vertragen of zelfs omkeren.

Die ziekte treft mensen bij het ouder worden, wanneer de schijfjes tussen de wervels minder flexibel worden. Bij dierenproeven bleek het geïnjecteerde eiwit tot weefselgroei in de beschadigde tussenwervels te leiden, wat hun lengte na vier weken significant verbeterde.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse griep besmettelijk tot week na symptomen

"Mexicaanse griep besmettelijk tot week na symptomen"


http://img7.imageshack.us/img7/2428/mexicaansegriep.jpg20 procent van de patiënten met de Mexicaanse griep dragen het virus tot een week nadat hun koorts verdween. Zo lang kunnen ze anderen nog besmetten met de ziekte.


Ziekte dragen
Canadese onderzoekers ontdekten dat één op de vijf patiënten nog drager is van de ziekte tot acht dagen na het begin van de symptomen. De Amerikaanse gezondheidsdienst raadt patiënten aan om anderen te vermijden tot een dag nadat ze zich weer beter voelden. Maar dit Canadese onderzoek toont nu aan dat dit niet genoeg is. "De kans is groot dat je drie dagen nadat je koorts afnam nog steeds besmettelijk bent", aldus onderzoeker Gaston De Serres. "Een paar dagen thuisblijven nadat je weer beter bent is dus niet genoeg."


Snelle verspreiding
Mensen die Tamiflu kregen waren tot drie dagen minder lang besmettelijk dan de anderen. Bij de Mexicaanse griep zijn mensen koortsachtig gedurende één tot drie dagen na het begin van de ziekte. Symptomen als hoesten kunnen tot twee weken duren. Virusexpert Frank Lowy zegt dat dit resultaat kan verklaren waarom het virus zich zo snel heeft verspreid.
� Reageer (0)
15-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen zwakke oogspieren je kind dom houden?


Kunnen zwakke oogspieren je kind dom houden?


http://img3.imageshack.us/img3/5015/lezen.jpgAls de spieren rond je ogen zwak zijn, dan kunnen je ogen niet altijd werken als een gecoördineerd paar. Dit kan resulteren in hoofdpijn, leesproblemen (bijvoorbeeld dyslexie) of zelfs leerstoornissen. Kinderen met leesproblemen kunnen ook supergevoelige hersencellen hebben, waardoor ze de pagina onverdraaglijk fel vinden.

Goede oogarts
Paniek is niet nodig, een goede oogarts wél. Wie zulke oogproblemen onbehandeld laat, kan later in het leven serieus last krijgen met lezen. Uit recent onderzoek is al gebleken dat 99 procent van de analfabeten lijdt aan dergelijke oogfocusproblemen, die gemakkelijk konden behandeld worden door een oogarts door oogspierversterkende oefeningen en een speciale bril.

Symptomen
De boodschap is dan ook om niet alle lees- of leerproblemen af te doen als 'domheid' of 'onwil', maar om alles in ogenschouw te nemen. Deze signalen kunnen wijzen op een probleem met de ogen:

-    Bewegende of dansende letters of woorden op de pagina
-    Wazige of dubbele letters en/of woorden
-    Hoofdpijn bij het lezen
-    Moeilijkheden om de plaats bij het lezen te vinden
-    De pagina's zijn te fel
-    Lezen vermijden
-    Ergere symptomen vanaf 8 jaar (omdat de letters in de boeken dan kleiner worden)

Speciaal onderzoek
Onthou dat je kind niet beter weet dan dat zijn of haar zicht 'normaal' is. Let daarom goed op de signalen die je kind geeft. Klaagt het over hoofdpijn bij het lezen of pijnlijke ogen, doe dit dan niet onmiddellijk af als aanstellerij, maar plan een bezoekje aan de oogarts.

Leg het probleem uit, zodat het probleem dieper kan onderzocht worden. Een standaardoogtest legt dit probleem niet noodzakelijk bloot: sommige kinderen kunnen heel goed letters (of woorden) apart zien, maar ze in een zin moeten lezen is te moeilijk.

Oefeningen of brilglazen
Voor ogen die moeilijk kunnen focussen, en zo de hersenen in de war brengen, bestaan gemakkelijke versterkende oefeningen. Voor wie het contrast tussen een wit blad en zwarte letters feller is dan voor anderen, kan baat hebben met gekleurde brilglazen. (br.hln)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALS-patiënten kiezen vaker dan gemiddeld voor euthanasie


ALS-patiënten kiezen vaker dan gemiddeld voor euthanasie


http://img3.imageshack.us/img3/9232/alspatienten.jpg


Een op de vijf patiënten die lijden aan de spierziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose), sterft door euthanasie. Dat is veel meer dan bij de meeste andere ziektes.
 
Het hoge percentage heeft niets te maken met de kwaliteit van de zorg die de ALS-patiënten krijgen of met depressieve gevoelens, zo blijkt uit een doctoraatsonderzoek aan de Universiteit Utrecht.
 
Verbaasde wetenschappers
De euthanasiecijfers wekten verbazing bij buitenlandse artsen. Ze vonden het onacceptabel hoog en twijfelden aan de kwaliteit van de zorg. Ook vroegen ze zich af of depressieve ALS-patiënten wel goed werden behandeld.
 
Antwoord
De Nederlandse Maud Maessen van de faculteit geneeskunde ging op zoek naar antwoorden. Maessen volgde 102 patiënten in hun laatste levensjaar. Elke drie maanden vulden de patiënten vragenlijsten in. Daaruit bleek dat de meeste ALS-lijders erg tevreden waren over de zorg in Nederland. Slechts 13 procent van de deelnemers die euthanasie wilden, had last van depressieve gevoelens.
� Reageer (0)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ingreep: liposuctie van de enkels


Nieuwe ingreep: liposuctie van de enkels

'Cankles', wanneer je enkels zo opgeblazen zijn dat je voeten recht overlopen in je kuiten, zijn het nieuwste complex bij veel vrouwen. Volgens experts wordt dit hét lichaamsdeel waar we in de toekomst ons onzeker over zullen voelen. Een Franse plastische chirurg voert daarom liposucties uit op de enkels.

Liposuctie
Bij de meeste vrouwen worden de benen bij de enkels slanker wat een mooie vorm geeft. Maar bij sommigen loopt hun kuit echter recht over in hun voet, waardoor er geen mooie vorming is. Dit fenomeen staat bekend als 'cankles', het is een erfelijke aandoening en heeft weinig met je gewicht te maken. Celebs als Mischa Barton, Hillary Clinton en Miley Cyrus klagen regelmatig over de vorm van hun enkels. De Franse cosmetische chirurg, Denis Delonca, ontwikkelde een techniek die je 'cankles' doet verdwijnen door middel van liposuctie. Hij gaf al de benen van 36 vrouwen al meer vorm. Nu wil hij de procedure introduceren bij Britse chirurgen.http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/enkels.jpg?t=1252959091
Bobbelig resultaat
Voordien werd het probleemgebied in sommige Britse cosmetische klinieken behandeld door middel van lasers. Deze maken de vetcellen vloeibaar, die dan afgebroken worden door het lichaam. Chirurgen durven namelijk geen liposuctie uit te voeren op de enkels omdat het een bobbelig resultaat kan geven. "De lasertechniek is nieuw en niet zo doeltreffend als een liposuctie. Veel artsen hebben schrik om een conventionele liposuctie op dit gebied toe te passen. Maar ik heb bewezen dat het wel kan. Je moet gewoon wat vet achterlaten, waardoor de huid egaal krimpt. Na de behandeling masseer ik het been zodat het overblijvende vet gelijk verdeeld wordt", aldus Delonca.


Risico's
"De vrouwen die ik behandelde hadden alles al geprobeerd: sport, massage en diuretica, maar niets hielp. Ze konden nooit laarzen of skinny jeans dragen. Na de procedure vertelden ze me dat hun leven helemaal veranderd was." Volgens cosmetisch chirurg Rajiv Grover zijn er wel wat risico's verbonden aan de behandeling. "De ingreep kan voor een zwelling zorgen en het gebied bevat veel oppervlakkige zenuwen, wat blijvende irritatie en pijn kan veroorzaken. Maar als de ingreep goed uitgevoerd werd, is de kans groot dat het resultaat permanent is."

� Reageer (0)
13-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling bereikt magisch bezoekersaantal

Efteling bereikt magisch bezoekersaantal


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Efteling.jpg?t=1252854956


Het Nederlandse attractiepark de Efteling heeft gisteren de 100 miljoenste bezoeker sinds de oprichting van het pretpark in 1952 ontvangen. Rond half elf passeerde de familie Kling uit Nistelrode (Noord-Brabant) de kassa en werden meteen door Roodkapje en een fakir verrast. Dat heeft een woordvoerster van het attractiepark gezegd.
 
Andere cadeaus
De miljoenste bezoeker kreeg in 1954 nog een kist sigaren cadeau en de 7 miljoenste bezoeker van het park in 1961 werd verrast met een heuse DAF. Op de familie Kling lag een viparrangement in het nieuwe bungalowpark Bosrijk te wachten.
 
Het attractiepark plust ondanks de recessie nog steeds in bezoekersaantal. Dit jaar verwacht de Efteling dat er ongeveer 4 miljoen bezoekers de kassa passeren, 700.000 meer dan in 2008.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honing veilig alternatief voor hoestsiroop


"Honing veilig alternatief voor hoestsiroop"


De afbeelding “http://img410.imageshack.us/img410/2346/honingms3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Voor verkouden kinderen is honing een veilig alternatief voor hoestsiroop. Het gezondheidseffect is bovendien vergelijkbaar. Dat blijkt uit een Amerikaanse studie waarvan de resultaten samengevat gepubliceerd staan in Test-Gezondheid, een blad van Test-Aankoop. De verbruikersorganisatie raadt wegens de bijwerkingen al langer af hoestmiddelen toe te dienen aan kinderen.

Aan het onderzoek namen 105 verkouden en hoestende kinderen, ouder dan 2 jaar, deel. Voor ze naar bed gingen kregen ze honing, hoestsiroop (zoals de meeste hoestmiddelen met dextromethorfan) of niets. De kinderen die honing of hoestsiroop kregen moesten 's nachts minder hoesten en sliepen beter dan kinderen die niets kregen. Honing moest in dat opzicht niet onderdoen voor de hoestsiroop.
� Reageer (0)
12-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsato op de rand van de afgrond


Borsato op de rand van de afgrond

Om  de waarheid te beluisteren druk op de foto

Voor de Nederlandse topentertainer Marco Borsato dreigt de financiële rampspoed die zich voltrekt bij artiestenbureau The Entertainment Group (TEG), ook op een persoonlijk drama uit te draaien. De zanger zelf blijkt voor zes miljoen euro borg te staan bij het bureau, waardoor bij een ondergang van TEG, Marco als privépersoon ook failliet zou kunnen gaan.

Huilbuien
"Marco slaapt nauwelijks en heeft regelmatig last van huilbuien", zegt een direct betrokkene in De Telegraaf.

Bij het Hilversumse bedrijf staan tal van Nederlandse artiesten onder contract. Bronnen binnen het artiestenbureau bevestigen de borgstelling van aandeelhouder Borsato, waardoor hij privé zou opdraaien voor een belangrijk deel van de miljoenenschuld van TEG zodra het wankelende bedrijf omvalt.
� Reageer (0)
11-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praat met 5-jarigen over masturbatie"Praat met 5-jarigen over masturbatie"

http://img40.imageshack.us/img40/4457/masturbatie.jpgAls ze vijf jaar zijn, zouden kinderen al moeten weten wat masturberen is. Op hun 12de, moeten ze weten wat abortus is. Dat zijn de aanbevelingen van de VN-organisatie voor onderwijs Unesco. Het doel is om de kwaliteit van de seksuele voorlichting te verbeteren. Volgens Unesco spelen scholen daarin een centrale rol.


"Het kan geen kwaad vijfjarigen te vertellen dat ze geslachtsdelen hebben en dat het een prettig gevoel geeft als ze deze zelf aanraken. Het is niet schadelijk, maar wel iets dat in een privé-omgeving thuishoort." Aan 12-jarigen zou Unesco willen zeggen wat abortus is, waarom je het zou overwegen en of het wettelijk is.


Logisch of choquerend?
Gezien het aantal tienerzwangerschappen en de mythes die over zwangerschap, seks, masturbatie en seksueel overdraagbare ziektes (soa) bestaan, is het begrijpelijk dat een organisatie als Unesco ervoor pleit dat kinderen beter worden ingelicht. Maar voor veel mensen wringt het advies.


Het idee om hun kleuter, die nog niet eens kan schrijven, in te lichten over seksuele handelingen stuit hen tegen de borst. Het is dan ook weinig verwonderlijk dat de conservatieven in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië (nochtans twee landen met veel tienerzwangerschappen en abortussen) op hun achterste poten staan.


"Lichaam verkennen is normaal"
Uroloog Bo Coolsaet zegt in Het Nieuwsblad dat hij ook gechoqueerd is door de aanbevelingen. "We weten dat 4- en 5-jarigen lustgevoelens hebben en seksueel getinte spelletjes spelen. Ze willen hun lichaam verkennen, en dat is normaal. Verbieden of straffen moet je dan ook zeker niet doen, maar om er nu over te praten... Dat verstoort de spontane ontwikkeling van het kind. Wat abortus betreft: het ligt al zo gevoelig voor volwassenen, wil je daar echt 12-jarigen mee confronteren?"


"Goede basis"
Ontwikkelingspsycholoog Wim Beyers (Universiteit Gent) en Senseo zijn wél positief over de aanbevelingen.  "Dit rapport heeft een goede basis en levert een uitgebreide set richtlijnen voor seksuele opvoeding. Er is ook in Vlaanderen nog nood aan een doordachte seksuele opvoeding. Dit rapport kan daarom heel nuttig blijken te zijn", aldus Beyers.


Wereldwijde context
Sensoa, de organisatie voor seksuele gezondheid, zit op dezelfde lijn. "Vergeet niet om het rapport in zijn wereldwijde context te bekijken: on sommige landen is abortus een stuk minder toegankelijk dan bij ons." Bovendien krijgen niet weinig jonge meisjes te maken met verkrachting of ander seksueel geweld. Dat er een uitweg bestaat, kan voor hen wel eens nuttige informatie kijken.


Sensoa ziet in het rapport wel eerder een voorstel. "Er kan nog aan gesleuteld worden. Maar er is niets mis met informatie verstrekken, ook al gaat het om jonge kinderen."

� Reageer (0)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eénjarig meisje zwanger van zusje

Eénjarig meisje zwanger van zusje


http://img16.imageshack.us/img16/5451/babygc.jpgHet eenjarige meisje Kang Mengru uit China heeft een baby in haar buik zitten. Dat meldt de Britse tabloid 'The Sun'. Kang werd door haar ouders vol ongeloof naar een ziekenhuis gebracht omdat haar buik bleef groeien. Uit onderzoek blijkt dat ze last heeft van foetus in foetu (baby in baby), een zeldzame afwijking in de ontwikkeling van eeneiige tweelingen. De baby wordt met een operatie verwijderd.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Klootzak' roepen in de auto kost je 1.900 euro in Duitsland

'Klootzak' roepen in de auto kost je 1.900 euro in Duitsland


http://img14.imageshack.us/img14/7858/klootzakroepen.jpg


Wie van plan is met de auto naar Duitsland te gaan, kan maar beter zijn arsenaal aan beledigingen thuis laten. Beledigen in het verkeer kan namelijk behoorlijk wat geld gaan kosten. Dat meldt Bild.

Vet varken
En dat geldt dan niet alleen voor beledigingen die tegen de politie gericht zijn, maar beledigingen en obscene gebaren in het verkeer in het algemeen. Zo gaat een eenvoudig "Lik mijn reet" al gauw 300 euro kosten. Dat geldt ook voor de uitroep "Stom Kalf!" En dat is dan nog redelijk. Iemand voor "Vet Varken' uitmaken, is kassa: niet minder dan 2.500 euro! Voor een welgemeende "Klootzak" kom je er met 1.900 euro van af

Gebaren
Ook obscene gebaren kunnen je duur komen te staan. Het tamelijk onschuldige tong uitsteken is het goedkoopste: 150 euro. Steek je daarentegen je middelvinger in de lucht, dan ben je pas echt de sigaar: 4.000 euro!

� Reageer (0)
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met wiet kopen in Nederlandse coffeeshops

Gedaan met wiet kopen in Nederlandse coffeeshops


http://img141.imageshack.us/img141/8959/coffeeshops.jpgHet Nederlandse kabinet wil het gedoogbeleid voor softdrugs handhaven. Coffeeshops blijven bestaan, maar mogen geen toeristische trekpleister meer zijn. Belgen zullen geen softdrugs meer kunnen kopen in de coffeeshops.
 
Het kabinet wil dat kleinere coffeeshops straks de lokale markt met een beperkte klantenkring bedienen. Buitenlandse klanten zijn niet meer welkom. Een pasjessysteem moet toeristen buiten de deur houden.
 
Ook kan worden geëxperimenteerd met het aanleggen van grotere voorraden in de coffeeshops. Die maatregel zou overlast door drugsrunners moeten beperken. De Nederlandse ministerraad bespreekt vrijdag de hoofdlijnen voor het nieuwe drugsbeleid. In het najaar komt het kabinet vervolgens met een drugsnota.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom Mexicaanse griep: koop tutter met eigen naam

Voorkom Mexicaanse griep: koop tutter met eigen naam


http://img89.imageshack.us/img89/2641/kooptutter.jpgDoor de naam van je kind op een fopspeen te plaatsen, kan de overdracht van bacteriën worden tegengegaan. Dat beseffen prille ouders schijnbaar zeer goed: dit jaar steeg de verkoop van dergelijke gadgets al met de helft. Reden is de Mexicaanse griep.
 
Gepersonaliseerd
Onderzoekers in Denemarken ontdekten enige tijd geleden dat de overdracht van bacteriën een flink stuk wordt tegengegaan als elk kind zijn eigen fopspeen gebruikt. Dat is immers niet altijd het geval, zeker niet als er op de tutter geen eigen naam van het ukje staat. Sinds kort kan men deze ook in België laten personaliseren. Zo weet de onthaalmoeder of uitbaatster van de kribbe wie bij welke tutter hoort.

Verkoop
Sinds de griepepidemie kent de verkoop een ware boom. In vergelijking met vorig jaar werden er al vijftig procent meer stuks van verkocht. De fopspenen zijn even duur als andere exemplaren. Voor drie stuks betaal je 14,60 euro. Verschillende modellen en kleurtjes zijn mogelijk. Meer info: www.mijnfopspeen.be

� Reageer (0)
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen teken straks ons leven redden?


Kunnen teken straks ons leven redden?


http://img38.imageshack.us/img38/5361/teek.jpgDe bloedzuiggende teken zouden straks wel eens duizenden mensenlevens kunnen redden. Een nieuw geneesmiddel, Variegin, bevat een antistollingsproduct dat in teken werd gevonden. Dit kan het risico op hartaanvallen sterk verminderen.

Stolling
Zodra teken zich vastklampen aan een menselijke prooi, spuiten ze een soort chemische stof in dat bloedstolling stopt waardoor ze langer kunnen drinken. Een team van wetenschappers uit Groot-Brittannië, Singapore en Slowakije geloven dat diezelfde stof ook de vorming van bloedklonters en stolsels bij hartpatiënten kan tegengaan. Zo worden meer hartaanvallen de kop ingedrukt.

Zij ontwikkelden een geneesmiddel dat tot 70 keer krachtiger werkt dan de 'natuurlijke' stof, geproduceerd door teken.  De vorsers kijken alvast uit naar verdere klinische proeven met de nieuwe vondst.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam heeft geen geld meer voor Sinterklaas


Amsterdam heeft geen geld meer voor Sinterklaas


http://img7.imageshack.us/img7/8225/sinterklaas.jpg
Foto's www.sintinamsterdam.nl


Het is maar de vraag of Sinterklaas dit jaar in Amsterdam met zijn stoomboot kan aanmeren. Er is geen geld voor de intocht op 15 november omdat de sponsors het laten afweten, schrijft De Telegraaf.http://img7.imageshack.us/img7/755/sinterklaas2.jpg


 
De intocht kost ongeveer 300.000 euro. Geld dat wordt opgebracht door giften in natura en een deel sponsorgeld. Sinterklaas komt door afhakende sponsors 70.000 euro tekort. PvdA-raadslid Daniel Sajet maakt zich zorgen. "De intocht is heel belangrijk. Ik wil de burgemeester vragen of hij ervoor kan zorgen dat het door kan gaan."
� Reageer (0)
07-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijen helpt tegen verveling en hoofdpijn


"Vrijen helpt tegen verveling en hoofdpijn"


http://img160.imageshack.us/img160/1819/vrijen1.jpg
Dat vrouwen enkel seksen uit liefde en romantische overwegingen, is een fabeltje. Getuige is de Britse rondvraag van Britse psychologen waarbij vrouwen hun argumenten om te seksen dienden boven te halen. Om verveling tegen te gaan, de huiselijke vrede te bewaren of hoofdpijn tegen te gaan: het zijn maar enkele alternatieven voor wilde passie en romantiek.

Aantrekking
Psychologen Cindy Meston en David Buss, auteurs van 'Why Woman Have Sex' , interviewden duizend vrouwen en peilden naar hun redenen om te vrijen. Eerdere studies toonden al aan dat dames de meeste mannen seksueel niet aantrekkelijk vinden, terwijl dat omgekeerd wel het geval is. Mannen met een grote gestalte, een lage stem en een lekker geurtje, hebben echter wel een stapje voor bij de dames.

Redenen
Als lichamelijke aantrekking dan niet meespeelt, wat zijn dan wel de belangrijkste motivaties om het bed in te duiken? Opmerkelijk is dat romantiek en liefde niet altijd bovenaan eindigen.  

Lieve vrede
In de meeste gevallen waren de redenen meer praktisch van aard. 84 procent deed het regelmatig voor de lieve vrede en om verzekerd te blijven van een rustig leventje. Anderen gebruiken seks dan weer als middel om manlief huishoudelijke klusjes te laten opknappen of omdat ze vrezen dat hij anders een scheve schaats zou rijden. Eéntje deed het zelfs uit spiritueel oogpunt stellende dat seks 'dichter bij God brengt'. Een andere gaf toe dat ze sekste om verveling tegen te gaan en zo 'iets om handen te hebben'. Nog anderen zien seks als ideale kuur tegen hoofdpijn of stress.

Presentjes
Sympathie lijkt nog een reden om te vrijen. Zo delen een aantal ondervraagden het bed 'omdat ze nu eenmaal te doen hebben met die jongen'. Meestal echter spelen meer egoïstische motieven mee zoals 'financiële of materiële profijten'. Zo gaf 1 op de 10 vrouwelijke studenten toe regelmatig seks te hebben in de hoop presentjes en cadeautjes te krijgen.

Seksuele vaardigheden
Dat liefde niet altijd een grote rol speelt, blijkt ook het feit dat zes op de tien universiteitsstudenten regelmatig met iemand 'slaapt' die niet hun liefje is. Hun redenen zijn divers, gaande van 'het leven is te kort om er niet van te profiteren' tot 'om mijn seksuele vaardigheden te verbeteren'.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse man overleden aan vleesetende bacterie


Britse man overleden aan vleesetende bacterie


http://img518.imageshack.us/img518/6990/bloem2is6.jpg


Een 54-jarige man is in het ziekenhuis van het Britse Exeter overleden aan de vleesetende bacterie. Dat heeft de Daily Mail vandaag gemeld.

Richard Johnson werd met pijnlijke benen opgenomen in het ziekenhuis. Omdat de dokters dachten dat de man aan artritis leed, gaven ze hem pijnstillers. Toen bleek dat de pijnstillers niet hielpen, kwamen de dokters uiteindelijk bij een andere diagnose terecht: de vleesetende bacterie.

Linkerbeen geamputeerd
In een poging de 54-jarige man te redden, amputeerden de artsen zijn linkerbeen. Maar tijdens de operatie ontstonden er grote zwarte vlekken op zijn lichaam en die breidden steeds verder uit en tastten uiteindelijk zijn hele lichaam aan. Vier uur na zijn aankomst in het ziekenhuis was Johnson overleden.

De ziekte komt steeds vaker voor en zodra de diagnose gesteld is, moet de behandeling onmiddellijk gestart worden aangezien de ziekte zich razendsnel in het lichaam verspreidt. Richard Johnson kloeg een week geleden over een pijnlijke keel. Waarschijnlijk heeft de man toen de infectie opgelopen.
� Reageer (0)
06-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je met een kater zo moeilijk uit bed raakt

Waarom je met een kater zo moeilijk uit bed raakt


http://img168.imageshack.us/img168/9185/kater.jpgWie dit weekeinde een stapje in de wereld heeft gezet, zal daar niet alleen hoofdpijn aan hebben overgehouden, maar zal ook de ochtend na de uitspatting moeilijk uit bed zijn geraakt. En dat laatste, zo schrijft de Sunday Telegraph, komt doordat de alcohol onze'biologische klok in de war brengt.


Slaapcirkel verstoord
Dat heeft allemaal te maken met het 'circadische ritme', de cyclus van 24 uur die wordt beheerst door het deel van onze hersens dat waken en slapen synchroniseert met daglicht. Mensen die de avond tevoren veel hebben gedronken, reageren vaak niet op het licht van de opkomende zon, waardoor de natuurlijke slaapcirkel wordt verstoord en ze moeite hebben met opstaan.

Zatte hamsters
Dat ontdekten onderzoekers aan de Kent State universiteit in Ohio. Ze gaven drie groepen hamsters water met daarin verschillende hoeveelheden alcohol en stelden hen vervolgens bloot aan licht van uiteenlopende kracht om na te gaan hoe ze daar op reageerden. Daaruit bleek dat hoe meer alcohol er in het water zat, hoe lastiger de hamsters het vonden. Wanneer de dieren plots werden blootgesteld aan zwak licht, werd een hamster die water zonder alcohol had gedronken, 72 minuten eerder wakker dan normaal. Maar de proefdieren die 22 procent alcohol in hun water kregen, werden slechts 18 minuten vroeger wakker.

Chronische drinker minder actief
"Ook bij mensen", aldus onderzoeksleidster dr. Christina Ruby, "zie je dat zelfs een geringe hoeveelheid alcohol die cyclus kan verstoren". En bij chronische drinkers kan het dagelijkse activiteitenpatroon dusdanig worden ontregeld dat hij minder actief wordt op momenten dat hij normaal gesproken hard bezig zou moeten zijn, en omgekeerd, wanneer hij 's nachts plots heel actief wordt.
 
Ook volgens professor David Glass, die ook meewerkte aan het onderzoek, "is een van de problemen bij het drinken dat alcohol zo'n grote impact heeft op het circadische ritme. De alcohol belet dat de daarvoor noodzakelijke 'lichtinformatie' de hersens kan bereiken. En omdat het lichaam die informatie niet krijgt en niet weet welk moment van de dag het is, kan het niet behoorlijk functioneren".
� Reageer (0)
05-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme mannen strikken de meeste vrouwen


Slimme mannen strikken de meeste vrouwen

Vrouwen vallen het vaakst op slimme mannen, ook al zijn ze lelijk, omdat hun sperma gezonder is. Dat ontdekten psychologen.

Hoe slimmer, hoe vruchtbaarder
De onderzoekers bestudeerden de spermastalen van 400 Vietnamveteranen die moeilijke mentale tests ondergingen. De mannen die de hoogste score behaalden op de tests hadden het gezondste sperma en de meeste zaadcellen. Mannen met een lage score kampten met minder vruchtbaar sperma.

Goede genen
Dat kan volgens de onderzoekers verklaren waarom slimme mannen, onafhankelijk van hun uiterlijk, zoveel vrouwelijke bewonderaars hebben. Professor Miller gelooft dat de kwaliteit van sperma in een direct verband staat met de kwaliteit van je hersenen. De twee eigenschappen, vruchtbaarheid en intelligentie, kunnen samen geëvolueerd zijn om zo aan vrouwen duidelijk te maken dat een man goede genen heeft. Verder blijkt dat mannen die onbaatzuchtige eigenschappen hebben ook aantrekkelijker zijn voor vrouwen als vaste partners.
� Reageer (0)
04-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op drie is verslaafd aan gsm


Een op drie is verslaafd aan gsm


http://img4.imageshack.us/img4/3325/verslaafdaangsm.jpgDe meeste mensen kunnen niet zonder hun gsm leven, ze verlaten nooit het huis zonder. En als ze de keuze hadden, zouden ze liever hun portefeuille dan hun telefoon verliezen. Dat blijkt uit een wereldwijde enquête.


Niet zonder leven
Gsm's zijn zo ingeburgerd dat er meer mensen zijn die wel een gsm hebben dan die er geen hebben. Uit een onderzoek bij 8.000 mensen uit 11 verschillende landen blijkt dat drie kwart altijd zijn gsm bij zich heeft. Russen en Singaporezen zijn het meest gehecht aan hun mobiele telefoon. Meer dan een derde zegt niet zonder gsm te kunnen leven, een op de vier vindt dat zijn telefoon moeilijker te vervangen is dan zijn portefeuille.


Veiligheid
Twee derde van de ondervraagden gaat met zijn gsm naar bed en zet hem niet af. Hoewel ze dit eigenlijk wel willen zijn ze bang iets te moeten missen. "Gsm's geven een gevoel van veiligheid, bescherming en dat we directe toegang hebben tot informatie. Ze zijn het belangrijkste middel van communicatie voor velen, het vervangt soms zelfs persoonlijke gesprekken", aldus onderzoekster Jenny Chang.


Relaties
Gsm's hebben ook de relaties tussen mensen veranderd, de helft van de mensen gebruikt sms'en om te flirten, een vijfde regelt een eerste date via een berichtje of beëindigt een relatie op deze manier. Naast bellen en sms'en gebruiken mensen hun gsm het vaakst als wekker, fototoestel of spelcomputer. Slechts een op de tien ondervraagden gebruikt zijn gsm om in te loggen op sociale netwerksites als Facebook. Toch is niet iedereen zo technisch aangelegd: 37 procent weet niet hoe alle functies van zijn gsm werken.


Het onderzoek bevroeg mensen in Canada, Denemarken, Frankrijk, Maleisië, Nederland, de Filippijnen, Rusland, Singapore, Taiwan, Engeland en de Verenigde Staten.(br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Angelina Jolie geeft tweeling de borst


Naakte Angelina Jolie geeft tweeling de borst

Een naakte Angelina Jolie die twee van haar kinderen de borst geeft, met die vondst heeft kunstenaar Daniel Edwards zich opnieuw in de bekendheid gebeeldhouwwerkt. Eerder maakte hij een levensecht standbeeld van een dode Paris Hilton, die naakt en met de benen wijd uit elkaar op de grond lag. Ook Britney Spears passeerde al de revue: zij werd in brons gegoten terwijl ze beviel op een berenhuid.


"Tweeling was ontbrekende puzzelstuk"
Ditmaal vond Edwards inspiratie bij de cover van het tijdschrift 'W Magazine' uit 2008, waar een borstvoedende Jolie op afgebeeld stond. "Toen ik Britney drie jaar geleden maakte, was ik al van plan om iets met borstvoeding te doen. Ook toen was er een tijdschrift die het thema behandelde, maar er volgde een pak kritiek. Ik begreep niet dat zoveel mensen aanstoot namen aan een moeder die in het openbaar borstvoeding gaf. De naam Angelina Jolie schoot toen al in mijn gedachten om mijn verontwaardiging vorm te geven. Toen ze dan die tweeling kreeg, was dat voor mij het ontbrekende puzzelstukje. Een dubbele borstvoeding, dat moest de maatschappij wel aan het denken zetten."


Londen
Het standbeeld zal op elf september gelijktijdig onthuld worden in Londen en in Norman (Oklahoma, dicht bij de geboorteplaats van Brad Pitt; nvdr). Daarna verhuist het naar Californië en Florida.


Volgens Edwards zal Jolie er tevreden mee zijn. "Als ik haar was, zou ik er de lol toch van inzien. Ik kan me niet voorstellen dat ze het slecht zou opnemen", klinkt het. In oktober volgt er nog een nieuw werk over 'Brangelina'. "Dan zullen ze samen in bed liggen", knipoogt de veelbesproken artiest.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaakgrootmeester valt dronken in slaap aan tafel


Schaakgrootmeester valt dronken in slaap aan tafel


http://img188.imageshack.us/img188/4101/vladislavtkachiev.jpgEen gereputeerde Franse schaakspeler heeft op een internationaal tornooi in India moeten opgeven omdat hij te dronken was en in slaap viel. Grootmeester Vladislav Tkachiev arriveerde voor de partij tegen de Indiër Praveen Kumar in zo'n kennelijke toestand dat hij nauwelijks op zijn stoel kon blijven zitten. Na amper elf zetten was het 'duel' dan ook afgelopen. Tkachiev lag zijn roes uit te slapen, het hoofd op tafel, vlak naast het schaakbord. Pogingen van de organisatoren om Tkachiev weer wakker te krijgen, liepen op niets uit. De speler kreeg volgens Indische media een waarschuwing van de organisatie, maar mag het tornooi toch verderzetten.
� Reageer (0)
03-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft zesjarigen ging nog nooit naar tandarts


Helft zesjarigen ging nog nooit naar tandarts


http://img190.imageshack.us/img190/5887/tandarts.jpgOngeveer de helft van de Vlaamse kinderen is voor zijn zesde verjaardag nog nooit naar de tandarts geweest, met alle gevolgen van dien. Dat blijkt uit een West-Vlaams onderzoek bij bijna 6.000 kinderen.
 
Slechte mondgezondheid
"Een op de twee kinderen van zes jaar is nog nooit bij de tandarts geweest. Dat vertaalt zich in een bijzonder slechte mondgezondheid", zegt Leen Deblaere, educatief medewerker van de socialistische mutualiteit Bond Moyson, die het onderzoek uitvoerde.
 
Pas naar tandarts bij problemen
Volgens een tandarts uit Brugge stappen veel ouders stappen pas met hun kinderen naar de tandarts op het moment dat er zich een probleem voordoet zoals tandpijn of een ontsteking. "Op dat moment is het eigenlijk al te laat", luidt het. "Een halfjaarlijks preventief tandartsbezoek kan veel ellende voorkomen." Tandzorg is gratis voor jongeren tot 21 jaar.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg kiest meer en meer voor bier op restaurant

Belg kiest meer en meer voor bier op restaurant


http://img4.imageshack.us/img4/2699/bieroprestaurant.jpgDe Belg kiest meer en meer voor bier wanneer hij op restaurant gaat. Dat blijkt uit een barometer van de Belgische Brouwers. Wijn is nog de eerste keuze van 68 procent van de Belgen, maar tegenover 2007 steeg de bierscore van 18 naar 24 procent. Op café blijft bier (94 procent) veruit de populairste drank.


Van de biersoorten is de pils de populairste (38 procent), voor trappist en abdijbier (elk 14 procent). De bierconsumptie zou tijdens de eerste zeven maanden van het jaar met 2 procent gedaald zijn, terwijl de daling de voorbije twee jaar 4 procent bedroeg.
� Reageer (0)
02-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludieke 'tietenrace' voor het goede doel


Ludieke 'tietenrace' voor het goede doel


http://img196.imageshack.us/img196/7102/corsets.jpgIn de Nederlandse stad Rotterdam vindt volgende week zaterdag een heuse Tietenrace plaats. Voor het goede doel ook nog: de strijd tegen borstkanker is de drijfveer, zo schrijft De Telegraaf.

Bovendien moet de ludieke race een 'propere' bedoening blijven: alle deelneemsters moeten inschrijfgeld betalen én een beha of een andere vorm van borstbedekking dragen.

Origineel
Bij de tietenrace is het, zoals bij elke race, de bedoeling om als eerste over de streep te komen. Maar ook de originaliteit waarmee de borsten worden bedekt, kan een prijs opleveren.

Alles mag worden aangetrokken: de doordeweekse bh, de wulpse bustier, de  kanten balconette, een strak ingesnoerd corset, een push up of een minimizer. Ook mogen de deelnemers zelf iets ludieks bedenken.

Iedereen welkom
Bij deze race is er geen plaats voor discriminatie. "Of het nu gaat om grote tieten, kleine tieten, jonge of oude tieten, echte of neptieten en zelfs travestieten, iedereen is welkom", luidt het bij de organisatie.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kans om geflitst te worden gaat verdubbelen


Kans om geflitst te worden gaat verdubbelen


http://img8.imageshack.us/img8/8513/flitscontrolesverdubbel.jpg
Over vijf jaar moet het aantal verkeersdoden per jaar gedaald zijn tot onder de vijfhonderd. Om dit te realiseren gaat de politie nog meer en strenger controleren. Zo plannen ze minstens 40 miljoen bemande snelheidscontroles per jaar. Dat verdubbelt de kans dat u wordt geflitst.

De Vaste Commissie voor de Lokale Politie heeft een aantal richtlijnen op papier gezet. Het aantal bemande snelheidscontroles wordt vastgelegd op minimum 40 miljoen. Het grootste aantal controles zal op snelwegen gebeuren.

Meer alcoholcontroles
De lokale politie moet minstens 15 miljoen auto's controleren op gemeentewegen. Twee chauffeurs op tien zouden eens per jaar een alcoholtest moeten ondergaan. Daarvoor streeft de politie naar 400.000 tot maximum 960.000 controles.

Iedere agent die belast is met verkeersopdrachten zou minstens 575 automobilisten per jaar moeten controleren op het dragen van de gordel. Gemiddeld moet dat 115 onmiddellijke inningen van 50 euro per agent op leveren.
� Reageer (0)
01-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen zijn boeken over knappe mannen en shoppen beu


Vrouwen zijn boeken over knappe mannen en shoppen beu


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/boeken.jpg?t=1251824143Door de crisis willen vrouwen niet langer wegvluchten in boeken over knappe heldinnen die mooie kledij dragen, rijke mannen en een gelukkig einde. Ze kiezen eerder voor verhalen die vertellen over wanneer het fout gaat.

Populairste boeken
Verhalen die enkel over shoppen en seks gaan zijn niet langer populair bij vrouwen. Ze willen lezen over kersverse mama's die hun kredietkaarten moeten stuk knippen en hun designerkledij moeten verkopen op eBay. Boeken als 'Hedge Fund Wives' van Tatiana Boncompagni's en 'Confessions Of A Reluctant Recessionista' van Amy Silver zijn mooie voorbeelden, de mannen van de personages zitten in de gevangenis wegens fraude, waardoor ze plots zelf moeten gaan werken. De populairste boeken van het moment vertellen het verhaal van vrouwen die met beide voeten op de grond staan en die voor zichzelf kunnen zorgen.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stress door werk is ongezonder dan sigaretten


Stress door werk is ongezonder dan sigaretten
Piekeren over een dreigend ontslag is erger voor je gezondheid dan werkloos te zijn, sigaretten of een te hoge bloeddruk. Dat  blijkt uit een recente Amerikaanse studie.

Onzekerheid
De onderzoekers bestudeerden 1.700 volwassenen uit verschillende onderzoeken over werkzekerheid en de invloed hiervan op de gezondheid tussen 1986 en 2005. Chronische onzekerheid over je job is slechter voor je gezondheid dan te roken of hoge bloeddruk. "Het onderzoek bewijst dat aanhoudende onzekerheid een sterkere impact heeft op de gezondheid dan een ontslag", aldus onderzoeker Burgard. "Onzekerheid is echt schadelijk voor mensen. Het verhoogt de bloeddruk en het niveau van stresshormonen en zo kan het voor gezondheidsproblemen zorgen."

Plannen maken
De onderzoekers suggereren dat mensen die onzeker zijn door hun job moeten proberen hun stress te controleren en een noodplan op te stellen met wat te doen als ze hun ontslag krijgen.

� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!