Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


27-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinees betaalt 110.000 euro om evenbeeld Shakespeare te worden

Chinees betaalt 110.000 euro om evenbeeld Shakespeare te worden


http://img860.imageshack.us/img860/1162/shakespeare.jpg


Zhang Yiyi, een schrijver uit China, zal in de komende tien maanden enkele keren het operatiekwartier worden binnengereden. De man legt 110.000 euro op tafel om het evenbeeld van zijn idool, William Shakespeare, te worden.

"In het leven moet je er naar streven een beter persoon te worden. Ik denk dat de plastische chirurgie haar geld waard zal zijn", getuigt Zhang in The Shanghai Daily.

De auteur heeft intussen al de scherpe neus en diepliggende ogen van de legendarische Brit. De arts heeft er vertrouwen in de wens van Zhang waar te kunnen maken.

De Shakespeare-fan vergeleek zich ooit met de beroemde denker Confucius en werd zo een controversieel figuur. (br.vandaag.be)� Reageer (0)
26-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Snuif depressie weg met neusspray

Snuif depressie weg met neusspray


http://img200.imageshack.us/img200/3327/snuifdepressieweg.jpg


Een neusspray belooft de nieuwste manier om depressie en angst aan te pakken. De spray werkt beter in op de hersengebieden dan de klassieke antidepressiva. Binnen de twee uur al kan het goedje zijn werk doen.

De vloeistof, gebaseerd op een natuurlijke stof in de hersenen, wordt aan de bovenkant van de neus vrijgegeven en is ontworpen om de hersengebieden dieper binnen te dringen die de stemming bevorderen. Verder klinisch onderzoek aan de Mount Sinai School of Medicine in New York is wel nog aan de gang om de haalbaarheid van de behandeling te achterhalen. Volgens de vorsers kunnen ook heel wat patiënten met andere psychiatrische stoornissen als posttraumatische stress, er wel bij varen.

Pillen
Cijfers geven aan dat 1 op 4 vrouwen en 1 op 10 mannen ooit een behandeling voor depressie op een bepaald moment in hun leven behoeven. Antidepressiva worden daardoor nog belangrijker. Het grootste nadeel van pillen is echter dat ze langere tijd in beslag nemen eer ze werken. Pas na twee tot acht weken geven ze resultaat, de spray werkt nagenoeg onmiddellijk.

Neuropeptide
De neusspray bevat neuropeptide, een chemische stof in de hersenen, gebruikt door de zenuwcellen om met elkaar te communiceren. Vooral de neuropeptide Y wordt betrokken in hoe de hersenen het gedrag en stemming regelen. Deze verbinding is de meest voorkomende peptide in het menselijk brein, samen met een andere chemische stof norpinefrine, betrokken bij het reguleren van stemming en angst.

Eerder onderzoek geeft aan dat stress tot het vrijkomen van deze chemische stoffen leidt. Mensen met een laag neuropeptide niveau, riskeren meer kans voor het ontwikkelen van depressie.� Reageer (0)
23-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultieme vermageringstruc: snufje zeewier bij ontbijt

Ultieme vermageringstruc: snufje zeewier bij ontbijt


http://img641.imageshack.us/img641/2347/vermageringstruc.jpgHet toevoegen van een zeewierextract aan een chocoladeshake onderdrukt later op de dag het hongergevoel, dat blijkt uit een experiment.

Minder hongerig
Onderzoekers bij de voedingsproducent Unilever voegden algenextracten en calcium toe aan de maaltijdvervangende chocoladeshake van Slim-Fast. Ze gaven dit mengsel aan gezonde vrijwilligers in plaats van het ontbijt. Degenen die het meest van dit extract in hun ontbijt hadden, voelden zich vijf uur later tot 30 procent minder hongerig. Daarnaast getuigden de deelnemers dat de smaak van het drankje niet anders was, het smaakte even aangenaam als zonder extract.

Onderzoeker Harry Peters: "Door het hongergevoel na het consumeren van een maaltijd uit te stellen, kunnen we consumenten aanmoedigen langer hun dieet vol te houden."� Reageer (0)
22-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorfilm Sint naar Amerikaanse bioscopen

Horrorfilm 'Sint' naar Amerikaanse bioscopen

http://img21.imageshack.us/img21/6194/sinto.jpg


De komische horrorfilm 'Sint' van de Nederlandse regisseur Dick Maas komt ook in Amerikaanse bioscopen uit. Dat heeft producent Tom de Mol vandaag gemeld. Distributeur IFC brengt de Nederlandse film vermoedelijk in het najaar in de theaters uit.

De deal werd gesloten op het prestigieuze Tribeca Filmfestival in New York, waar 'Sint' deze week draait in het Cinemaniaprogramma, een selectie van genrefilms "die de grenzen verleggen". Zowel Tom de Mol als regisseur Dick Maas zijn bij de vertoningen op het festival aanwezig.
 
'Sint' valt goed op het festival. De gezaghebbende Amerikaanse krant New York Times vergeleek regisseur Maas in een recensie met zijn Amerikaanse collega Joe Dante, die horrorklassiekers als 'Piranha' en 'Gremlins' maakte. "Sint heeft een hoog tempo en een strakke regie, al is de film eerder slim en grappig dan echt eng", schreef de krant gisteren.� Reageer (0)
19-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen gedragen zich steeds vrouwelijker

Mannen gedragen zich steeds vrouwelijker


http://img851.imageshack.us/img851/9296/mannen.jpgDe Nederlandse man wordt steeds vrouwelijker: hij naait zelf een knopen aan kledingstukken en neemt weinig initiatief op een date. Dat blijkt uit een recent onderzoek.

Driekwart van de 3.500 ondervraagde Nederlandse mannen gebruikt bij het versieren zijn humor, intelligentie en vervult de wensen van een vrouw om haar hart te veroveren, slechts een kwart vertrouwt enkel op zijn looks. Nederlandse dames moeten op liefdesvlak ook steeds vaker het initiatief nemen, slechts 14 procent durft een vrouw na een date bij hem thuis uit te nodigen. De volgende dag schept de helft wel op bij vrienden of collega's over een date, dat meldt nu.nl.

Driekwart van de mannen naait zelf een knoop aan zijn hemd. Evenveel mannen schakelen een professioneel vakman in bij het opknappen van klusjes in en aan het huis. Het onderzoek werd verricht door Discovery Channel.� Reageer (0)
18-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse vrouw verkiest computer boven seks

Nederlandse vrouw verkiest computer boven seks


http://img705.imageshack.us/img705/6315/nederlandsevrouw.jpg


Zes op de tien Nederlandse vrouwen kan haar computer niet missen, 'slechts' de helft kan niet zonder seks.

De onderzoekers van onderzoeksbureau TNS Nipo bevroegen 1.332 Nederlandse vrouwen en 574 mannen tussen de 18 en 65 jaar, door onderzoeksbureau TNS Nipo, dat meldt nu.nl. Daaruit blijkt dat het allerbelangrijkste in haar leven haar familie, vrienden en partner zijn. Op de tweede plaats komt de computer. Hetzelfde onderzoek werd ook in 2005 gehouden, toen waren hobby's, boeken, muziek, reizen en vakantie, seks en zelfs de auto belangrijker dan dit toestel. Vrouwen hechten ook veel belang aan hun gsm, 43 procent kan niet zonder.

Bij mannen komt seks op de tweede plaats, driekwart van hen kan niet zonder, enkel familie, vrienden en partner blijken nog belangrijker. Ook hechten zij meer belang aan hobby's, werk, sporten, alcohol en mobiel internet.� Reageer (0)
16-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo is de allerknapste met ... grijze haren!


J-Lo is de allerknapste met ... grijze haren!


http://img62.imageshack.us/img62/950/jlob.jpg


Jennifer Lopez is een ijdeltuit. Het zangeresje is blij met haar uitverkiezing tot knapste vrouw door het celebmagazine People en doet meteen een bekentenis. "Ik heb al sinds mijn 23ste grijze haren en een keer om de veertien dagen ga ik naar de kapper om een camouflagebeurt", giechelt het jurylid van American Idol.

"Mijn ouders werden ook al vroeg grijs en ik kreeg mijn eerste grijze haren op mijn 23ste. Het begon toen ik in mijn eerste films acteerde. Ik werd toen gewoon grijs van de stress en de druk", lachte ze in een uitzending op de Amerikaanse radio. Toen ze haar relatie met Mark Anthony begon, trok ze voor het eerst naar de kapper om een verfbeurt. Om de veertien dagen laat ze haar haardos bijkleuren want een jonge vrouw met grijs haar hoort niet thuis in Hollywood.

Ze is ook trots dat ze op haar 41ste door People uitgeroepen werd tot knapste vrouw. "Blij en fier dat het nu pas gebeurt en dat het niet op mijn 25ste gebeurde." Mooi zijn is volgens de latinozangers een heuse job. Lopez heeft haar handen vol met het verzorgen van haar huid en haar lichaam. "Mooi zijn is niet makkelijk, mooi zijn is een opdracht, een dagtaak. Zeker in tijden van breedbeeldtelevisies", lacht Lopez.

Hoewel ze graag loopt te stralen in de schijnwerpers geniet ze ook van haar rustige gezinsleven met haar man en tweeling Max en Emme. "Gewoon thuiszitten bij mijn man en kinderen maakt me het gelukkigst. Ik kan dan doen wat ik wil, moet met niemand rekening houden. Wil ik thuis met mijn handen in mijn haar zitten of met mijn vingers in mijn ogen mijn make-up opensmeren dan kan dat allemaal. Niemand die het ziet!", vertelt ze aan People.

Haar dochter vertoont imitatiegedrag. "Ze is een echt meisje en speelt nu al met nagellak. Ze legt haar kleren klaar en kiest dan. Precies zoals ik doe met mijn stylistes." Ook haar zoontje is niet vies van de pot nagelverf. "Ah, voor hem is het gewoon een spelletje. Hij wil zijn nagels altijd blauw kleuren maar Marc vindt het maar niks!" Voor we het vergeten, eind deze maand ligt het zevende album van het meisje uit Bronx in de rekken.� Reageer (0)
14-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het leven van André Hazes


Er komt een film over het leven van André Hazes


http://img689.imageshack.us/img689/8776/andrehazes.jpgEr komt een film over het leven van de Nederlandse charmezanger André Hazes. Rachel Hazes en Lemming Film hebben een handtekening gezet onder een contract over de verfilming van zijn leven, meldde Lemming Film.

Hazes overleed in 2004 en bracht meer dan driehonderd nummers uit. Zijn grootste hits waren 'Eenzame kerst', 'Een beetje verliefd', 'Ik meen 't' en 'Wij houden van Oranje'. In 1999 werd een documentaire over Hazes gemaakt met de titel "Zij gelooft in mij". De film over de zanger is waarschijnlijk in 2014 in de bioscoop te zien.

De komende maanden wordt er gezocht naar een scenarioschrijver, regisseur en acteurs. Wie de rol van Hazes op zich neemt, is nog niet bekend.� Reageer (0)
12-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herstelde schizofreniepatiënt die stopt met medicatie krijgt erg vaak nieuwe psychose

Herstelde schizofreniepatiënt die stopt met medicatie krijgt erg vaak nieuwe psychose


http://img849.imageshack.us/img849/3849/schizofreniepatint.jpg


Als schizofreniepatiënten na een psychose stoppen met het gebruik van medicijnen, is de kans erg groot dat ze opnieuw een psychose krijgen. Dat concludeert psychiater Geartsje Boonstra in haar proefschrift aan het Nederlandse UMC Utrecht. Haar conclusie is zuur voor schizofreniepatiënten, die namelijk graag willen stoppen met medicatie wanneer ze hersteld zijn.

Boonstra volgde de afgelopen twee jaar twintig patiënten die voor het eerst een psychose hadden gehad. Negen van hen bouwden het medicijngebruik af. Bijna iedereen kreeg binnen negen maanden opnieuw een psychose. "Daarop hebben we besloten dat het niet veilig genoeg was om door te gaan met het onderzoek."

Bijwerkingen
Schizofrenie is een chronische ziekte, waarvan de symptomen goed kunnen worden onderdrukt met medicatie. Antipsychotische medicijnen gaan echter vaak gepaard met flinke bijwerkingen, zoals gewichtstoename, sufheid en vlakkere emoties. Het was al bekend dat er een grote kans is op terugval als iemand meerdere psychoses heeft gehad en daarna de medicatie afbouwt. "Nu weten we dat dit dus ook al na de eerste psychose het geval is", zegt de onderzoekster.� Reageer (0)
11-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videogames helpen herstel na beroerte

Videogames helpen herstel na beroerte


http://img15.imageshack.us/img15/6215/beroerte.jpgVideogames helpen om mensen te laten herstellen nadat ze een beroerte hebben gekregen. Een recente studie heeft dat aangetoond, meldt USA Today. Bij een beroerte of een hersenbloeding kunnen de patiënten gedeeltelijk verlamd worden, motorische problemen en evenwichtstoornissen krijgen.

Neuronenverbindingen
Gustavo Saposnik, kinesitherapeut aan het St. Michael's Hospital van de Universiteit van Toronto, heeft het onderzoek uitgevoerd. Hij kwam tot de conclusie dat mensen veel beter van een beroerte herstelden als zij 20 tot 30 uur speelden over een periode van vier tot zes weken. Het gaat hier zowel om virtual reality games als meer traditionele spelletjes.

Volgens dokter Saposnik kan zo het herstelproces versneld worden. Hij denkt dat het brein door het spelen van games nieuwe neuronenverbindingen gaat maken, waardoor bepaalde taken opnieuw door het lichaam uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor kunnen patiënten hun armspieren sneller trainen, en kunnen ook de evenwichtstoornissen sneller tot het verleden gaan behoren.
� Reageer (0)
10-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joeri Gagarin was wel degelijk de eerste mens in de ruimte

Joeri Gagarin was wel degelijk de eerste mens in de ruimte


Laatste groet van Joeri Gagarin voor hij de ruimte in gaat.


Ondanks speculaties omtrent het tegendeel is de Sovjetrus Joeri Gagarin wel degelijk de eerste mens in de ruimte geworden, zo heeft een Russische ruimtevaartingenieur aan twee Belgische journalisten verzekerd.

Geboren op 12 januari 1922 in Moskou, was Oleg Ivanovski op 12 april 1961 één van de drie enige mensen die Gagarin begeleidden tot bij zijn Vostok-capsule en was hij de laatste om Gagarin de hand te schudden. "Ik was veel ongeruster en nerveuzer dan hij (Gagarin)", vertelde de ingenieur tijdens een gesprek in 2007.

Speculaties
Ivanovski kent de berichten en speculaties dat Gagarin niet de eerste zou zijn geweest. Voorganger(s) zou(den) een ongeluk zijn overkomen, wat niet paste in de Sovjet-propagandamachine. Zo is er het hardnekkig gerucht dat Viktor Iljoesjin, zoon van de vermaarde vliegtuigbouwer, Gagarin ongelukkig was voorgegaan.

"Onzin. Het is het soort verhalen waarop het Westen verzot is", zei Ivanovsky. "Er zijn twijfels omdat men stemmen uit een Sovjetrussisch ruimteschip had gehoord. Maar voor de historische vlucht van Gagarin diende men de communicatiesystemen te testen, moest men er zich van gewissen dat de menselijke stem goed doorkwam", aldus Ivanovsky.

Bandopnemer
Hij legde uit dat men derhalve in een Vostok-ruimteschip een bandopnemer met daarop "specimen" van menselijke stemmen had gestopt. "Onder die specimen - ik onthul het nu - was er een opname van het Koor van het Rode Leger. Kan men dan schrijven dat tientallen zangers voor Gagarin in de ruimte hadden gevlogen?"
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Site biedt alle Nederlandse films aan tegen betaling

Site biedt alle Nederlandse films aan tegen betaling


http://img683.imageshack.us/img683/9083/nederlandsefilms.jpg


Alle Nederlandse films die ooit zijn gemaakt en waarvan nog een print bestaat, moeten binnenkort tegen betaling online te zien zijn op de website ximon.nl. Dat meldt een woordvoerder van Filmotech, de organisatie die het project realiseert en exploiteert.

Het is de bedoeling dat binnen een jaar 1.500 uur aan materiaal online staat. Binnen drie jaar moet de hele collectie compleet zijn. In Nederland zijn de afgelopen eeuw in totaal meer dan 1.200 films gemaakt en honderden series.

Het downloaden van oudere films en afleveringen van series gaat 1 euro kosten. Voor nieuwe films betalen kijkers bijna 5 euro, evenveel als in videotheken.

Rechtentechnisch is het verspreiden van de films online overigens nog niet helemaal geregeld met alle Nederlandse producenten. De rechten van films liggen tot zeven jaar na de première bij distributeurs, daarna gaan de rechten weer terug naar de producent. Met alle distributeurs en vrijwel alle grote nog actieve producenten zijn goede afspraken gemaakt. Alleen producent Rob Houwer ligt dwars, zodat klassiekers als 'Soldaat van Oranje', 'Turks Fruit' en 'Als je begrijpt wat je bedoelt' voorlopig niet op ximon.nl te vinden zullen zijn. Ook bij films die vele tientallen jaren oud zijn, is het soms lastig om de rechthebbenden te achterhalen, stelt Filmotech.

Het is ook de bedoeling dat alle Nederlandse series op ximon.nl beschikbaar komen. Op dit moment gaat het echter nog om een klein aantal titels, omdat Filmotech nog met het bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) steggelt over de rechten van het leeuwendeel. De omroepen zelf, het Commissariaat voor de Media, het ministerie van OCW en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid hebben zich volmondig achter het initiatief geschaard. Maar het bestuur van de NPO vindt dat het online beschikbaar stellen van alle series ,"in strijd is met het gemeenschappelijk belang van de Publieke Omroep is". Filmotech is samen met de omroepen een bezwaarprocedure begonnen tegen de beslissing.� Reageer (0)
08-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate: 2 edele juwelen


William en Kate: 2 edele juwelen
Nu het huwelijk van William en Kate eraan komt, spreekt de pracht en praal van het koningen en koninginnen weer tot de verbeelding. De Belgische juwelencollectie 'Kings and Queens' draait net om die fascinatie.


De collectie "Kings and Queens"  door de Antwerpse edelsmid Pieter Nulens schuwt het overvloedig gebruik van goud, zilver, edelstenen en fluweel niet. "Het bestuderen van de pracht en praal van de koninkrijken in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk inspireerde me om er een hedendaagse collectie rond te creëren", vertelt de ontwerper. "Elke vrouw of man wil immers graag eens in de schoenen van de machtigste, mooiste en krachtigste heersers uit onze geschiedenis staan. Ik werkte in mijn collectie 'Kings and Queens' naar gestileerde, maar even rijkelijke varianten van de Koninklijke attributen die al zoveel  eeuwen tot de verbeelding spreken."
 
Haarspeld
Zo is er de koets 'Edward', waarvan de strengen de ketting rond de hals vormen. Voor de heren zijn er de manchetknopen 'William', in de vorm van kroontjes. De scepter 'Kate' bevat een grote maansteen en kan als haarspeld gedragen worden.
Meer info: www.pieternulens.com
� Reageer (0)
07-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise krijgt circus in de tuin voor haar verjaardag

Suri Cruise krijgt circus in de tuin voor haar verjaardag


http://img153.imageshack.us/img153/5359/suricruise.jpgVoor haar vijfde verjaardag op 18 april gaan papa Tom Cruise en mama Katie Holmes een circus inhuren. Olifanten en giraffes in de tuin, en acteurs die de personages uit haar favoriete boek, 'Alice in Wonderland', uitbeelden: moet kunnen als je in een kast van 23 miljoen euro in Beverly Hills woont. De drie zonen van David en Victoria Beckham, die vlakbij wonen, zijn alvast uitgenodigd.� Reageer (0)
05-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang werken schadelijk voor het hart


Lang werken schadelijk voor het hart


http://img585.imageshack.us/img585/9692/langwerken.jpg


Vanaf nu heb je het perfecte excuus om nee te zeggen tegen overuren. Mensen die langer dan 11 uur per dag werken, hebben namelijk meer kans op een hartaanval. Dat blijkt uit een onderzoek aan University College Londen.

De onderzoekers verzamelden 11 jaar lang informatie van 7.095 werkende mensen tussen de 39 en 62 jaar. Ze hielden bij hoeveel uur per dag ze werkten en toetsten dat dan aan hun hartconditie.

67 procent
Uit die resultaten blijkt dat wie meer dan 11 uur per dag werkt, 67 procent meer kans heeft op een hartaanval dan de mensen die 7 tot 8 uur per dag doorbrengen op de werkvloer. Daarnaast zouden ook een aantal onderliggende factoren zoals stress, depressie of een gedreven persoonlijkheid hartproblemen in de hand kunnen werken.

Om een beter beeld te krijgen van de risico's die mensen lopen, raden de onderzoekers artsen aan om ook informatie in te winnen over de patiënt zijn werkschema. Tot nog toe werd enkel naar rook- en drinkgedrag, bloeddruk en diabetes gevraagd.

Op die manier zouden artsen een efficiëntere behandeling kunnen voorschrijven bij hartaandoeningen. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het maken van overuren naast hartklachten ook hartziekten kan veroorzaken.� Reageer (0)
04-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling onderbroek Queen Elizabeth uitgesteld tot na huwelijk William en Kate


Veiling onderbroek Queen Elizabeth uitgesteld tot na huwelijk William en Kate


http://img840.imageshack.us/img840/2295/queenelizabeths.jpgEen Brits veilinghuis is van plan om een gebruikte onderbroek van Queen Elizabeth aan te bieden. Uit respect voor het koningshuis zal er wel gewacht worden tot na het huwelijk van prins William en Kate Middleton.

Het bedrijf kreeg het kledingstuk in handen via de erfenis van de inmiddels overleden baron Joseph de Bicske Dobronyi die de onderbroek vond nadat de koningin hem in een vliegtuig vergat, weet De Telegraaf.

Als er geen interesse van de Britten is in de onderbroek van Queen Elizabeth, zal het veilinghuis het kledingstuk aanbieden in de VS.� Reageer (0)
03-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laat me dansenhttp://img188.imageshack.us/img188/8487/balletjpg.jpg


laat me dansen
dansen op het strand
dansen in het water
dansen in het zand

laat me dansen
dansen heel alleen
dansen op een plein
dansen op een steen

laat me dansen
dansen om een vuur
dansen in de kille kou
dansen een jaar een eeuw een uur

laat me dansen
dansen overal
dansen aan de rand van de wereld
dansen tot ik val
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!